Bijzonder: artificiële intelligentie in… grasmachines! Wat kost het?

Segway komt met nieuwe autonome grasmaaiers die voorzien zijn van artificiële intelligentie. Een revolutie of eerder een duur gadget?

Segway maakt nu ook een uitstap naar de wereld van het tuinieren met zijn nieuwste creatie: de Navimow i-Series. Deze autonome grasmaaiers beloven een vernieuwende gazonverzorging dankzij de integratie van artificiële intelligentie. Een geavanceerd lokaliseringssysteem, EFLS 2.0, zorgt voor een op de centimeter nauwkeurige positionering, zelfs in de meest uitdagende tuinen, belooft de fabrikant.

Gebruiks- en installatiegemak

Één van de grootste voordelen van de Navimow i-Series is het plaatsingsgemak. In tegenstelling tot traditionele robotmaaiers, die gebruikmaken van grensdraden, vertrouwt Navimow op geavanceerde technologie om intelligent door je tuin te navigeren. De Navimow app maakt de ingebruikname snel en intuïtief en creëert virtuele grenzen om de maaier probleemloos te leiden.

Visie en precisie

Dankzij de ‘VisionFence’-module, die in optie verkrijgbaar is, kan de Navimow zien. Daardoor kan hij obstakels nauwkeurig detecteren en vermijden. Dit voorkomt het risico op botsingen en zorgt voor gelijkmatig en efficiënt maaien, zelfs rond de meest onvoorspelbare obstakels.

Prijs

Dankzij de autonomie en het feit dat hij zichzelf kan opladen, kan Navimow zelfstandig werken, zonder menselijke aanwezigheid. Bovendien belooft Segway een minimaal geluidsniveau! En dan is er nog de prijs, met in de Verenigde Staten een bedrag vanaf 1.000 dollar.

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼