De Business Padel Tour verandert van naam!

Toen de Businesss Padel Tour in 2023 gelanceerd werd, was het meteen een schot in de roos, met niet minder dan 80 teams die zich inschreven voor de 3 sessies (Brussel, Luik en Nijvel) en de felbevochten finale in Knokke.

Tomasz Krawczyk

Gesterkt door dit succes en met de eerste ronde van het toernooi van 2024 in het vooruitzicht (gepland op 12 april in Luik) gaat de Business Padel Tour een strategische samenwerking aan met Vertuoza, de ontwikkelaar van bouwsoftware.

Het bedrijf uit Nijvel, dat onlangs titel van ‘Scale-up of the Year’ in de wacht sleepte, ontwikkelt IT-oplossingen voor bouwbedrijven. Antoni Di Filippo, COO van Vertuoza, vertelt: "Dit partnership heeft drie doelen: naamsbekendheid via een snelgroeiende sport, onze employer branding bevorderen en nieuwe klanten aantrekken".

Eric Spitzer, oprichter van de Business Padel Tour en CEO van Immovlan: "Voor ons komt deze samenwerking op een ideaal moment om de uitbouw van de eerste B2B Padel-competitie in België te versnellen, en we zijn verheugd om een bedrijf als partner te hebben dat dezelfde waarden deelt: dynamisme, innovatie en groei.  Bovendien is de sectorband tussen Immovlan en Vertuoza duidelijk. We hebben er alle vertrouwen in dat we binnenkort nog meer synergieën zullen kunnen ontwikkelen."

Spreek dus niet langer over de Business Padel Tour, maar wel over de Vertuoza Padel Tour!

Deze naamsverandering gaat hand in hand met de continuïteit van het project: er staan meer sessies gepland met 2 nieuwe clubs als partner (Tero in Waterloo en Ter Eiken in Antwerpen), naast de 3 bestaande sessies (Brussel, Luik en Nijvel). We hopen om bijna 150 teams aan te trekken, met andere woorden ongeveer een verdubbeling van het aantal deelnemers van in 2023. Er wordt onderhandeld over verschillende andere partnerships, maar we klinken nu al op de Vertuoza Padel Tour! Bijna 120 teams hebben zich reeds ingeschreven voor één van de sessies, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Inschrijven voor de Vertuoza Padel Tour doe je hier!

ik schrijf me in

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼