Wil je investeren in vastgoed? Beebonds stelt huurcertificaten voor!

BeeBonds start binnenkort met een nieuwe vastgoedinvesteringsformule die de risico’s beperkt, maar wel een aantrekkelijk huurrendement biedt. We laten je deze formule ontdekken.

House model with real estate agent and customer discussing for contract to buy house, insurance or loan real estate background.

Het crowdlending-platform BeeBonds blijft innoveren met de introductie van huurcertificaten. Deze nieuwigheid zorgt ervoor dat investeerders vastgoedprojecten kunnen financieren die al gebouwd en verhuurd zijn, terwijl ze een deel van de huur ontvangen in de vorm van rente.

Investeren in vastgoed is vandaag de dag complexer dan ooit: door de snel stijgende prijzen voor materialen en vastgoed en hoge rentes geraken kleine spaarders snel ontmoedigd. Voeg daar nog het huurbeheer aan toe, dat niet altijd even eenvoudig is, en je krijgt een moeilijk te verteren situatie. En net dat maakt het aanbod van BeeBonds zo aantrekkelijk! Joël Duysan, de CEO van het bedrijf, legt uit: "Ons doel is om de soorten participatieve investeringen die we aanbieden te diversifiëren en te democratiseren, om nieuwe investeerders aan te trekken die hun spaargeld willen inzetten in de reële economie."

Een oplossing om de risico’s te beperken

Dankzij de huurcertificaten van BeeBonds kunnen investeerders zich enkel en alleen concentreren op het huurrisico. Dit nieuwe financiële instrument, dat inspiratie put uit vastgoedcertificaten, bied netto-inkomsten uit vastgoed zonder de rompslomp van het dagelijkse beheer. Het doet denken aan de certificaten die worden gebruikt voor de financiering van winkelcentra zoals het Woluwe Shopping Center in Brussel.

Projecten met een hoog huurrendement

BeeBonds mikt op vastgoedprojecten met een hoog rendement, zoals co-living, co-working, hotels, winkelcentra en verzorgingstehuizen. Investeerders kunnen al investeren vanaf amper € 100 en ontvangen een deel van de netto huurinkomsten (na aftrek van beheerskosten en werken).

Aantrekkelijk rendement en risico onder controle

Het jaarlijkse brutorendement van deze projecten ligt tussen de 6% en de 9% en bovendien is het gebaseerd op de werkelijke huur in plaats van op prognoses. In dit opzicht richt BeeBonds zich op langlopende commerciële huurcontracten om het risico te minimaliseren. De looptijd van de huurcertificaten varieert van 5 tot 15 jaar, met de terugbetaling van het kapitaal op de vervaldatum. Dit zorgt ervoor dat de financiering door Beebonds beduidend aantrekkelijker is dan traditionele bankleningen!

Een ander voordeel van deze formule is de flexibiliteit! Als investeerders zit je niet vast aan de volledige looptijd van de projecten: je kan je certificaten verhandelen op de secundaire markt, de Euronext Expert Market.

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

* Verplichte velden
✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼