Huis te koop - San Vito dei Normanni (Italië)

20 zoekertjes (1 - 20)
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBI13201)
109 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Woonoppervlakte : 123 m²Verdieping : eerste verdiepingConditie : goede staatSlaapkamers: 3Badkamers: 2VerwarmingssysteemAirconditioningBalkonTerrasHuis in San Vito dei Normanni op de eerste verdieping en direct bewoonbaar.De woning heeft toegang tot de eerste verdieping via de onafhankelijke trap die leidt naar de grote woonkamer, de drie slaapkamers en de badkamer met ligbad. Vanuit het woongedeelte bereiken we via de grote open trap de bovenverdieping van een oppervlakte van ongeveer 65 m² bestaande uit een centrale ruimte van ongeveer 22 m², de badkamer, een keukenkamer en een terras van ongeveer 16 m².Het huis is volledig autonoom voor wat betreft de verschillende systemen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 123 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBI12885)
245 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte: 180 m²Perceeloppervlakte: 6.500 m²Slaapkamers: 6Badkamers: 2Bouwjaar: 1975DakterrasGeboorde artesische waterputVerandaCentrale verwarmingOpen haardDeze lichte ruime villa is verdeeld over twee verdiepingen. Elke verdieping is op zichzelf staand met moderne keuken en open woonkamer plus drie slaapkamers en een badkamer. Er is een veranda op elke verdieping, ideaal om buiten te eten. De woning is voorzien van centrale gasverwarming en dubbele beglazing. Er is een open haard op elke verdieping en een pelletkachel op de bovenste verdieping. Een buitentrap leidt naar een groot dakterras. Hier is het mogelijk om een zonnedek met pergola en zomerkeuken te maken. Er is een geboorde artesische waterput en het is mogelijk om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad van 40 m². Het pand is uitgerust met een septic tanksysteem IMHOFF.Rondom het pand ligt een mooie tuin van 6.500 m².De villa ligt op minder dan 2 kilometer van San Vito dei Normanni, met alle voorzieningen waaronder 4 grote supermarkten. In dit stadje is er het hele jaar door wel iets te doen en heeft een prachtig plein voor een avondwandeling en fantastische lokale restaurants. Er is hier een vrij grote expatgemeenschap. Het is 5 kilometer naar San Michele Salentino en 12 kilometer naar Ostuni, de mooie "Witte Stad". Vanaf de woning zijn de stranden van de Adriatische Zee gemakkelijk te bereiken in ongeveer 20-25 minuten met de auto (20 kilometer). Zo is er het prachtige natuurgebied Torre Guaceto aan zee. Het biedt een aantrekkelijke ontsnapping uit de drukkere badplaatsen, aangezien u hier ongerepte stranden vindt en geen auto's zijn toegestaan. U kunt parkeren bij het bezoekerscentrum en er worden natuurwandelingen, fietstochten en snorkeltrips georganiseerd. Verder naar het noorden langs de kust vindt u Torre Santa Sabina en Specchiolla, twee van de vele badplaatsen met veel stranden, restaurants en bars. De internationale luchthaven van Brindisi is gemakkelijk te bereiken op 20 kilometer afstand. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 180 6 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBJ49434)
240 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte: 146 m²Slaapkamers: 2Badkamer: 1Parkeerplaats: 1Garage/opslagruimteArtesische waterput2 open haardenVerandaAirconditioningAlarmsysteem met videobewakingHoutovenVerwarmingssysteemGedeeltelijk gemeubileerdOngeveer 3 kilometer van de stad San Vito dei Normanni, richting de Adriatische Zee, in een bewoond gebied, bieden wij een vrijstaande villa van circa 145 m² in uitstekende staat te koop aan.De villa bestaat uit een woonkamer, keuken met bijkeuken, gesloten veranda met ramen, twee slaapkamers, een badkamer met douche en een externe garage/berging. Het pand heeft een geboorde waterput, 2 houtgestookte open haarden, 2 airconditioning units, verwarmingssysteem (diesel), alarmsysteem met videobewaking, telefoonaansluiting, automatische toegangspoort en externe houtoven.De villa wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.Het perceel, volledig omheind, is beplant met olijfbomen, sierplanten en fruitbomen. Tevens is er een klein dennenbos aanwezig, ideaal om buiten te eten.Volgens de huidige regelgeving van de gemeente San Vito dei Normanni bestaat er de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad van maximaal 40 m². Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 145 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBJ03842)
290 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte: 96 m²Perceeloppervlakte: 10.000 m²Slaapkamers: 2Badkamer: 2Staat: deels volledig gerestaureerd / deels nieuw gebouwdAirconditioningAlarmsysteemParkeerplaats: 1Dubbele beglazing met horrenOngeveer 3 kilometer van het plaatsje San Michele Salentino en San Vito dei Normanni, 14 kilometer van de Adriatische Zee, in een zeer rustige en besloten omgeving bieden wij een prachtige gerenoveerde trullo met lamia en zwembad te koop aan.Het pand bestaat uit twee aangrenzende, maar niet communicerende, gebouwen. De trullo bestaat uit een slaapkamer, woonkamer met kitchenette en een badkamer met douche. De lamia (nieuwbouw) bestaat uit een tweede slaapkamer, kleine woonkamer met open keuken en tweede badkamer met douche.De woning beschikt over airconditioning, een waterreservoir en een alarmsysteem verbonden met een beveiligingsmaatschappij.Het betreffende perceel meet ​​circa 10.000 m² welke is beplant met olijfbomen en fruitbomen en waar zich het prachtige zwembad bevindt.Er bestaat de mogelijkheid om een ​​vergunning aan te vragen voor het uitbreiden van de bestaande bebouwing.Het pand wordt al gebruikt als toeristische accommodatie, een uitstekende investering. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBI83491)
283 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte: 120 m²Perceeloppervlakte: 8.000 m²Opslagruimte: 47 m²Veranda: 20 m²Conditie: goedSlaapkamers: 3Badkamers: 2Autonome verwarmingAlarmsysteemVideo-intercomThermohaardAirconditioningFotovoltaïsch systeemArtesische waterputSeptic tank systeem IMHOFFVilla te koop op het platteland van San Vito dei Normanni, met aangrenzend landbouwperceel van ongeveer 8.000 m² beplant met vijgenbomen, gelegen in een rustige maar bewoonde omgeving.Na het passeren van de toegangspoort leidt een lange toegangsweg naar het plein voor het huis en de trullo, bestaande uit een koepel en 3 nissen, en een bijgebouw bestaande uit drie kamers en een badkamer.De woning is toegankelijk via de veranda: de entree vindt plaats vanuit de ruime open space waarin de comfortabele woonkamer en de eetkamer zijn verdeeld, die in verbinding staat met de keuken en de ruime tweepersoonsslaapkamer met badkamer, twee slaapkamers en de kleine opslagruimte. De ramen zijn allemaal voorzien door externe veiligheidsroosters en horren.Het perceel is volledig omheind en het pand is voorzien van een alarm- en video-intercomsysteem, tevens is het voorzien van onafhankelijk verwarmingssysteem aangedreven door een LPG-tank en een thermohaard, 2 airconditioners voor verkoeling in de zomer en er is ook een fotovoltaïsch systeem van 4,5 KW gelegen op het dakterras dat toegankelijk is via de externe stenen trap. Er is een waterreservoir en een geboorde artesische waterput voor de watervoorziening en een septic tank systeem type IMHOFF voor de afvoer van afvalwater.Afstanden:San Vito dei Normanni: 3 kmOstuni: 15 kmAdriatische Zee – Specchiolla: 13 kmInternationale luchthaven Brindisi: 25 kmInternationale luchthaven van Bari: 118 km Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBI71796)
319 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte: 136 m²Perceeloppervlakte: 23.000 m²Veranda: 55 m²Staat: goede staatSlaapkamers: 4Badkamers: 2VerwarmingssysteemArtesische waterputOpen haardAlarmsysteemAirconditioningHoutovenVilla, direct bewoonbaar, te koop op slechts 1 kilometer van de stad San Vito dei Normanni. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 136 m² en een veranda van circa 55 m².Het omliggende perceel heeft een oppervlakte van ongeveer 23.000 m², waardoor uitbreiding van de huidige woning of de bouw van een andere wooneenheid of opslagruimte mogelijk is (door een bouwvergunning aan te vragen).De villa is voorzien van een geboorde artesische waterput, waterreservoir, LPG-tank voor het verwarmingssysteem, 5 airconditioners warm/koud en een alarmsysteem. De villa bestaat uit een antiek deel met stervormige gewelven die gebruikt wordt als keuken/eetkamer, een woonkamer van ongeveer 30 m², 4 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens is er een eeuwenoude houtoven met een oppervlakte van circa 26 m².Volgens de huidige stedenbouwkundige regelgeving is het mogelijk om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad met een oppervlakte van 40 m².Afstanden:San Vito dei Normanni: 1 kmSan Michele Salentino: 9 kmCarovigno: 8 kmOstuni: 16 kmAdriatische Zee: 13 kmInternationale luchthaven Brindisi: 24 kmInternationale luchthaven van Bari: 118 km Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 136 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBI66318)
592 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte: 195 m²Perceeloppervlakte: 2.000 m²Garage: 60 m²Veranda: 80 m²Staat: goede staatSlaapkamers: 3Badkamers: 2Autonome verwarmingOpen haardAirconditioningAlarmsysteemArtesische waterputFotovoltaїsch zonnepaneelsysteemDubbele parkeerplaatsVilla te koop in San Vito dei Normanni, omgeven door 2.000 m² volledig omheinde privétuin. De villa, gebouwd in 2001, beschikt over een garage in de kelderverdieping.De villa bestaat uit een inkomhal, grote woonkamer met open haard, eetkamer, kitchenette, grote hal die leidt naar het slaapgedeelte bestaande uit 3 slaapkamers (waarvan één, de hoofdslaapkamer, over een eigen badkamer met douche beschikt), tweede badkamer met bad en douche, studeerkamer en wasruimte.De villa is afgewerkt met materialen van uitstekende kwaliteit, binnendeuren in massief donker notenhout, buitenkozijnen in gelamineerd hout aangevuld met PVC-rolluiken, luiken en horren. Zowel de vloer- als de wandtegels, zowel binnen als buiten de villa, zijn van porselein van de hoogste kwaliteit. De verwarming wordt gegarandeerd door de toevoer van methaangas met gastanks die de witgelakte aluminium radiatoren voorzien, terwijl er 5 airconditioners zijn geïnstalleerd om de villa te koelen. De villa is verder voorzien van een alarmsysteem en intercom, en is uitgerust met een waterreservoir voor het opvangen van regenwater en een geboorde artesische waterput. Het fotovoltaïsche zonnepaneelsysteem dat op het dak van de villa is geïnstalleerd, heeft een elektrische capaciteit van 6,1 kW en een stroomgenerator van 6 kW die wordt ingeschakeld in geval van afwezigheid van de elektriciteitstoevoer via het elektriciteitsnet.De buitenruimtes zijn zeer goed verzorgd, net als de vegetatie in de tuin. De villa ligt op slechts 750 meter van San Vito dei Normanni. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 195 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBI60720)
610 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte: 182 m² (inclusief kelderverdieping)Perceeloppervlakte: 13.000 m²Slaapkamers: 4Badkamers: 2Groot zwembad en zonnedekBouwjaar 1992 en gerenoveerd in 2001 (instapklaar)AirconditioningOpen haardArtesische waterputVeranda: 29 m²Zonnepaneel voor warmwatervoorzieningGenesteld in een oase van rust op slechts een steenworp afstand van de Adriatische Zee en het ongerepte natuurreservaat Torre Guaceto, vindt u deze prachtige villa, gebouwd in 1992 en gerenoveerd in 2001, met een groot zwembad en een zonnedek. De tuin van ca. 13.000 m² (1,3 hectare) is onberispelijk met groene sierplanten en palmbomen.Met vier ruime slaapkamers biedt het op een netto woonoppervlakte van 182 m², dus voldoende ruimte voor zowel ontspanning als entertainment. De villa beschikt op de begane grond over een veranda van ca. 29 m², een volledig ingerichte keuken van ca. 13 m², een grote hal, 3 tweepersoonsslaapkamers en 2 badkamers. Een elegante trap brengt u naar de kelderverdieping, die momenteel een speelkamer en een vierde slaapkamer bevat.Het hart van deze oase is de weelderige tuin, vol met prachtige bomen (citroen, mandarijn, sinaasappel, abrikoos, peer, kers, vijgen en granaatappel) en sierlijke palmbomen, die een betoverende achtergrond creëren voor het buitenleven. Maar het echte pareltje is het prachtige zwembad, dat u uitnodigt om te zonnebaden in de Apulische zon, omringd door groen. Deze villa, verstopt op een serene en privélocatie, is een droomtoevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte mix van natuur en luxe. En voor de sportliefhebber wacht er een privétennisbaan, wat bijdraagt aan de allure van dit paradijsje in de buurt van de kust.De woning is aangesloten op het elektriciteitsnet. Het heeft een eigen geboorde artesische waterput voor onbeperkte watervoorziening, zonnepanelen voor warmwatervoorziening, airconditioning voor verwarming en verkoeling, open haard en septic tanksysteem.De villa is ideaal als groot vakantieverblijf voor het hele gezin of als beleggingsobject voor toeristische verhuur.Naar het stadje San Vito dei Normanni met alle voorzieningen is het ongeveer 4 kilometer. De prachtige stranden zijn gemakkelijk te bereiken in 15 minuten (7 km) en de internationale luchthaven van Brindisi bevindt zich op 24 km afstand (20 minuten met de auto). Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 182 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBI21554)
111 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken:Woonoppervlakte : 50 m²Garage: 16 m²Balkons: 8 m²TerrasStaat: goede staatSlaapkamer: 1Badkamer: 1Autonome verwarmingAppartement op de eerste verdieping met een garage in de kelderverdieping, gebouwd in 2010, aan de rand van San Vito dei Normanni.Het appartement beschikt over een woon-/eetkamer, kitchenette, een grote slaapkamer, badkamer met douche, opslagruimte en twee balkons. Het appartement is voorzien van autonome systemen en er is voorbereidend werk getroffen voor de aansluiting van een zonnepaneel voor warmwatervoorziening op het dakterras (exclusief eigendom). Alle systemen voldoen aan de huidige wetgeving, de dubbele beglazing in gelamineerd hout en onafhankelijke verwarming met radiatoren. De garage in de kelderverdieping heeft een vloeroppervlakte van 16 m². Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 50 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH95778)
223 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Woonoppervlakte: 127 m²Perceeloppervlakte: 10.274 m²Conditie: goedSlaapkamers: 3Badkamers: 2Kelder: 32 m²Veranda: 58 m²Geboorde artesische waterputVerwarming (radiatoren aangedreven door een thermohaard)Villa te koop op het platteland van San Vito dei Normanni met aangrenzend omliggend perceel van ongeveer 1 hectare.Het huis is voorzien van een waterreservoir en een geboorde artesische waterput. Het bestaat uit een grote veranda van ongeveer 58 m², drie slaapkamers, woonkamer, eetkamer, kitchenette, twee badkamers en een kelder. De woning is voorzien van verwarming met radiatoren aangedreven door een thermohaard.Het perceel is voornamelijk een olijfgaard en is gedeeltelijk omheind. Het huis is gelegen op het rustige platteland van San Vito dei Normanni.Afstanden:San Vito dei Normanni: 3½ kmSan Michele Salentino: 5½ kmOstuni: 17 kmCeglie Messapica: 16 kmCarovigno: 9½ kmAdriatische Zee: 13½ kmInternationale luchthaven Brindisi: 27 kmInternationale luchthaven Bari: 120 km Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 127 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH90425)
275 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Woonoppervlakte: 146 m²Perceeloppervlakte: 1.000 m²Conditie: goede staatSlaapkamers: 3Badkamers: 2Veranda: 24 m²AirconditioningOpen haardSeptic tank type IMHOFFVerwarmingssysteemVilla te koop op het platteland van San Vito dei Normanni met aangrenzende tuin. Het huis bestaat op de begane grond uit een entree met aangrenzend toilet, woonkamer, eetkamer met kitchenette. Op de eerste verdieping zijn er drie grote slaapkamers en een badkamer.De woning is toegankelijk vanuit de tuin met een oppervlakte van circa 1.000 m², geheel omheind en betegeld, voorzien van een toegangspoort voor auto’s en een voetgangerspoort. De woning is aangesloten op de waterleiding, terwijl het voor de riolering is uitgerust met een IMHOFF septic tank. De verwarming is op LPG, de productie van warm water vindt plaats door middel van het zonnepaneel. Er zijn drie airconditioning units warm/koud.Afstanden:San Vito dei Normanni: 3 kmOstuni: 17 kmAdriatische Zee: 14 kmInternationale luchthaven Brindisi: 19 kmInternationale luchthaven Bari: 119 km Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 146 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH90396)
218 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Woonoppervlakte: 93 m²Perceeloppervlakte: 5.652 m²Verdieping: begane grondSlaapkamers: 2Badkamers: 2Keuken: 1 - kitchenetteVeranda: 28 m²Conditie: goedEnergieklasse: DOpen haardAutonome verwarmingArtesische waterputTe koop een nieuw gebouwde villa in San Vito dei Normanni met een omliggende landbouwperceel van 5.652 m².De veranda van 27 m² leidt naar de grote woonkamer met open haard, eetkamer en kitchenette. De woonkamer leidt naar de 2 slaapkamers met een badkamer, de grote badkamer en de opslagruimte.De woning is voorzien van een waterreservoir en een artesische waterput. Alle systemen zijn conform de wet en het is mogelijk om een vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad met een maximale oppervlakte van 40 m².Afstanden:San Vito dei Normanni: 2½ kmOstuni - historisch centrum: 19 kmSan Michele Salentino: 11 kmCarovigno: 9 kmNatuurreservaat Torre Guaceto: 14½ kmAdriatische Zee - Specchiolla: 14 kmInternationale luchthaven Brindisi: 21½ kmInternationale luchthaven Bari: 119 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 93 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH80997)
348 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Verdieping: begane grondZone: plattelandWoonoppervlakte: 65 m²Perceeloppervlakte: 101.205 m²Wij verkopen een perceel in het prachtige landschap van de gemeente San Vito dei Normanni, op slechts 3½ km van het stadje.Het perceel is beplant met olijfgaarden, met 1400 Cellina di Nardò olijfbomen en 500 andere olijfbomen, beslaat een totale oppervlakte van iets meer dan 10 hectare.Op het perceel bevindt zich een oude en ruime boerenwoning met een plafond met een typisch stergewelf. Gezien de landschappelijke karakterisering, die het binnen de territoriale reikwijdte van het platteland van Brindisi plaatst en die wordt gekenmerkt door de afwezigheid van landschappelijke activa en aanvullende landschapscontexten, en de afwezigheid van hydrogeologische beperkingen, is het mogelijk om, naast de bestaande woning, een volume van ongeveer 4.800 m³, wat overeenkomt met ongeveer 1.600 m² met veranda en pergola en een zwembad te kunnen realiseren.Afstanden:San Vito dei Normanni: 3½ kmOstuni - historisch centrum: 17 kmSan Michele Salentino: 9 kmAdriatische Zee - Specchiolla: 10 kmInternationale luchthaven Brindisi: 23 km Meer weten?

65
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH80996)
195 500 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Verdieping: 2 verdiepingenSlaapkamers: 2Keuken: 1Badkamers: 2Autonome verwarmingWoonoppervlakte: 192 m²Garage: 39 m²Conditie: goede staatTerrasAirconditioningHoutovenBalkonOpen haardWoning te koop in San Vito dei Normanni onmiddellijk bewoonbaar en compleet in alle afwerkingen.De woning, toegankelijk via een onafhankelijke trap, bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en bestaat uit (op de eerste verdieping):IngangRuime woonkamerLichte eetkamer met keukenHalOpslagruimte / studeerkamer2 slaapkamersBadkamerOp de tweede verdieping is er een comfortabele en ruime wasruimte met een badkamer.Vanuit de wasruimte heeft u toegang tot het comfortabele terras.De woning is tevens voorzien van een geheel zelfstandige garage op de begane grond van circa 39 m² welke tevens dienst doet als bewoonbaar terras voor de woning.Afstanden:Adriatische Zee: 10 kmZiekenhuis: 20 kmSpoorweg: 20 kmInternationale luchthaven Brindisi: 22 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 192 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH75641)
205 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Verdieping: begane grondZone: plattelandWoonoppervlakte: 83 m²Perceeloppervlakte: 6.815 m²Slaapkamers: 2Badkamers: 2Geboorde artesische waterputAirconditioningHoutovenVerandaTerrasVilla te koop in San Vito dei Normanni met omringende olijfgaard. De villa heeft de typische stijl van de region behouden en bestaat uit een woon- /eetkamer met kitchenette, badkamer, het slaapgedeelte is toegankelijk via een hal die ook dienst doet als studeerkamer waardoor u de grote slaapkamer bereikt, evenals de tweede slaapkamer en badkamer.Buiten kenmerkt het plein zich door een veranda met een bamboedak en een klein bovengronds zwembad voor kinderen met een oppervlakte van circa 25 m².De woning is ook uitgerust met een geboorde artesische waterput, een waterreservoir, een houtoven en een septic tank type IMHOFF.De omliggende olijfgaard heeft ongeveer 30 eeuwenoude en jongere bomen, evenals verschillende fruitbomen.Er bestaat de mogelijkheid om een ​​vergunning aan te vragen voor de aanleg van een zwembad van 40 m².Afstanden:San Michele Salentino: 3 kmSan Vito dei Normanni: 6 kmOstuni: 14 kmCeglie Messapica: 13 kmAdriatische Zee: 17 kmInternationale luchthaven Brindisi: 28 kmInternationale luchthaven Bari: 113 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 83 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH75616)
95 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Woonoppervlakte: 118 m²Verdieping: 2de verdiepingLocatie: centrumConditie: goede staatSlaapkamers: 2Badkamers: 2Autonome verwarmingBalkons: 10 m²Kosten nutsvoorzieningen: € 27,00Open haardAirconditioningAppartement te koop in San Vito dei Normanni.Het appartement ligt op de tweede en tevens bovenste verdieping en bestaat uit een gezellige entree/gang, twee slaapkamers, twee badkamers en een open ruimte die bestaat uit woonkamer, eetkamer en keuken en is voorzien van een pelletkachel en open haard.Het appartement is in 2010 gerenoveerd met nieuwe water- en elektriciteitsinstallaties. De elektrische installatie is voorzien van een conformiteitsverklaring van 2011 en omvat een aardlekschakelaar, twee noodverlichtingen, intercom en elektrische rolluiken. Ook de ramen van hout-aluminium met dubbele beglazing zijn recent geplaatst. De levering van warm water wordt gegarandeerd door de aanwezigheid van een boiler van 1,5 KW.Afstand:Adriatische Zee: 10 kmZiekenhuis: 20 kmTreinstation: 20 kmInternationale luchthaven del Salento – Brindisi : 20 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 118 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH75510)
132 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Oppervlakte: 96 m²Verdieping: derde verdiepingSlaapkamers: 3Badkamer: 1Garage: 18 m²Balkons: 10 m²Staat: gerenoveerdOpen haardLiftKelderAirconditioningVerwarmingssysteemAppartement te koop in San Vito dei Normanni op de derde verdieping met lift, garage en kelder. Het appartement is recentelijk gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat en is direct bewoonbaar.Het bestaat uit een entree die met een open ruimte communiceert waarin de lichte woonkamer en de eetkamer zijn verdeeld en er bevindt zich een elegante open haard bedekt met antracietkleurig porselein keramiek, een keuken met een bijkeuken, 3 charmante slaapkamers (waarvan 2 eenpersoons- en 1 tweepersoonsslaapkamer) en de badkamer met ligbad.De vloer is met porseleinen tegels met een parketeffect. Over het algemeen zijn alle afwerkingen van goede kwaliteit.Het gebouw is gelegen in een omgeving welke uitkijkt op een vrije ruimte aan de achterzijde voorzien van parkeergelegenheid en openbare parken.Het appartement is gelegen in een rustige omgeving met veel voorzieningen zoals een medische nooddienst, apotheek, supermarkten en restaurant op loopafstand. In de nabije omgeving is er elke maandag de weekmarkt van 08.00 tot 13.00 uur.Afstanden:San Vito dei Normanni - centrum: 1 kmOstuni - historisch centrum: 14 kmCeglie Messapica - historisch centrum: 19 kmAdriatische Zee - Specchiolla: 11 kmNatuurreservaat Torre Guaceto: 13 kmInternationale luchthaven Brindisi: 23 kmInternationale luchthaven Bari: 117 km Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 96 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH75503)
140 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Belangrijkste kenmerken:Oppervlakte : 30 m²Perceeloppervlakte : 18.600 m²Staat: te restaurerenTrullo met perceel 1,8 hectareGeweldig perceel met olijfgaarden, wijngaard, fruit- en notenbomenTrullo met 5 koepelsMogelijkheid om het bestaande gebouw uit te breiden en een ​​zwembad van max. 40 m² te realiseren700 wijnstokken, 30 jaar oud, rood wit in 3 percelenBijgebouwen30 minuten naar de stranden aan de Adriatische Zee5 km (10 minuten) naar San Vito dei Normanni28 km (30 minuten) van Brindisi International AirportIndrukwekkende trullo. Het perceel meet 18.600 m² met olijfgaard, amandelbomen, vijgen, perziken, 700 wijnstokken van 30 jaar oud in drie percelen, cactusvijgen, kappertjes, salie, groenten zoals tomaten, bloemperken en nog veel meer. De trullo is aangesloten op het elektriciteitsnet.Het is een mooie rit naar de trullo die zich in het midden van het perceel bevindt, uitbreiding is mogelijk omdat het perceel zo groot is en het is mogelijk een zwembad aan te leggen. Het is een zeldzame en magische plek en kan een geweldige mogelijkheid zijn om een vakantiehuis voor privégebruik of voor verhuur te realiseren.Naar de dichtstbijzijnde stad - San Vito dei Normanni - is het 5 km (10 minuten), naar de stranden 25-30 minuten en naar de internationale luchthaven van Brindisi slechts 30 minuten.Vanaf de trullo zijn de stranden van de Adriatische Zee gemakkelijk te bereiken in ongeveer 30 minuten. Specchiolla en Torre Santa Sabina zijn twee van de vele kustdorpen met veel stranden, restaurants en bars. 10 minuten verder naar het zuiden ligt het prachtige natuurgebied Torre Guaceto aan zee. Het biedt een aantrekkelijke ontsnapping uit de drukke badplaatsen, aangezien u hier ongerepte stranden vindt en geen auto's zijn toegestaan. De parkeerplaats is bij het bezoekerscentrum en er worden georganiseerde natuurwandelingen, fietstochten en snorkeltrips georganiseerd. Meer weten?

30
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBH75411)
150 000 €

72019 San Vito dei Normanni

In het historische centrum van San Vito dei Normanni bieden wij een woning op de eerste verdieping te koop aan met een onafhankelijke berging op de begane grond.De eerste verdieping, een plafond met stergewelven, bestaat uit 2 slaapkamers met balkon, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en terras.De berging op de begane grond van 51 m² met een plafond met een tongewelf is een een grote ruimte met een badkamer, magazijn en lichtschacht.De woning heeft een verwarmingssysteem, airconditioning in elke kamer, ingebouwde kasten en 2 open haarden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 162 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Huis te koop San Vito dei Normanni (RBG83872)
159 000 €

72019 San Vito dei Normanni

Kenmerken :Woonoppervlakte: 70 m²Perceeloppervlakte: 6.600 m²Garage: 22 m²Veranda: 27 m²Staat : goedSlaapkamers: 2Badkamer: 1HoutovenGeboorde artesische waterputOndergedompeld in het typische landschap van de Alto Salento bieden wij een vrijstaande kleine villa te koop aan bestaande uit twee grote slaapkamers, grote woon-/eetkamer, kitchenette en badkamer met douche met een totale oppervlakte van 70 m², naast de veranda van 27 m² en de aangrenzende garage van 22 m².Via de toegangspoort komt u op het buitenplein van circa 500 m² dat ook als parkeerplaats kan worden gebruikt. Het perceel rondom de woning heeft een oppervlakte van 6.600 m² en is gedeeltelijk omheind en voorzien van een geboorde artesische waterput en een waterreservoir. Het perceel is voornamelijk beplant met een olijfgaard met ongeveer 20 eeuwenoude bomen en fruit- en amandelbomen.Afstanden:San Vito dei Normanni: 5 kmOstuni: 16 kmAdriatische Zee – Specchiolla: 7 kmInternationale luchthaven Brindisi: 27 kmInternationale luchthaven Bari: 112 km Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail