Appartement te koop - Sant Joan d'Alacant (Spanje)

11 zoekertjes (1 - 11)
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBK19959)
319 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Nieuwbouw wooncomplex van 82 exclusieve appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers in San Juan. In uw nieuwe woning geniet u van gemeenschappelijke tuinen en een zwembad waar u op warme dagen verkoeling kunt vinden. De woningen hebben een garage, berging en grote terrassen. Uw nieuwe keuken zal ook de volgende apparatuur bevatten: Inductieplaat. ' Filtergroep. ' Oven en magnetron ingebouwd in de kolom, behalve in woningen waar dit vanwege de afmetingen niet mogelijk is. In deze gevallen komt de oven onder de inductiekookplaat en de ingebouwde magnetron in de bovenkast. ' Roestvrijstalen spoelbak onder de toonbank met eenhendelkraan. De keuken wordt voorzien van ledverlichting. Om u maximaal comfort in uw nieuwe woning te bieden, zal het huis worden uitgerust met een volledige installatie van warm-koud airconditioning via kanalen met toevoerroosters in de woonkamer en slaapkamer. De in- en uitgangen van de garage zijn automatisch, met een antiknelbeveiliging en afstandsbediening. Als u een elektrische auto heeft, hoeft u na het overhandigen van de sleutels geen hinderlijke werkzaamheden in de garage uit te voeren, aangezien deze is voorzien van een voorziening voor het opladen van dit type voertuig. De opslagruimtes zullen een metalen deur hebben, in overeenstemming met de voorschriften die vereist zijn voor hun locatie. Residentieel zijn er zwembaden voor kinderen en volwassenen, omgeven door het solarium. Een sociale club zal u toelaten om volledig te genieten van alle gemeenschappelijke faciliteiten, waar u kunt feesten, vergaderingen of familie verjaardagen te vieren. Residentieel complex gelegen in het hart van de nieuwe uitbreidingswijk van Alicante, wat betekent dat u op slechts enkele minuten van uw nieuwe huis kunt genieten van een ongelooflijk aanbod aan winkels, vrije tijd en infrastructuur. Daartussen: ' Het openbaar vervoersnetwerk van bussen en TRAM, dat u verbindt met de stad en de nabijgelegen steden. ' De nabijgelegen Denia laan en de snelweg A70 die u toegang geeft tot belangrijke communicatieroutes. ' Het snelwegennet, de nabijgelegen luchthaven, het AVE-station of de haven van Alicante. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 87 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBJ60506)
316 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

3 SLAAPKAMER APPARTEMENT IN NIEUWBOUW IN SAN JUAN DE ALICANTE. . Appartement op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en 2 badkamers in een nieuw gebouwd wooncomplex met 82 exclusieve appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers in San Juan. In je nieuwe huis geniet je van gemeenschappelijke tuinen en een zwembad waar je verkoeling kunt vinden op warme dagen. . De woningen hebben een garage, berging en ruime terrassen.. . Uw nieuwe keuken zal ook de volgende apparatuur bevatten:. Inductieplaat.. ' Filtergroep.. ' Oven en magnetron ingebouwd in de kolom, behalve in woningen waar dit vanwege de afmetingen niet mogelijk is. In deze gevallen komt de oven onder de inductiekookplaat en de ingebouwde magnetron in de bovenkast.. ' Roestvrijstalen spoelbak onder de toonbank met eenhendelkraan.. De keuken wordt voorzien van ledverlichting.. . Om u maximaal comfort in uw nieuwe woning te bieden, zal het huis worden uitgerust met een volledige installatie van warm-koud airconditioning via kanalen met toevoerroosters in de woonkamer en slaapkamer.. . De in- en uitgangen van de garage zijn automatisch, met een antiknelbeveiliging en afstandsbediening. Als u een elektrische auto heeft, hoeft u na het overhandigen van de sleutels geen hinderlijke werkzaamheden in de garage uit te voeren, aangezien deze is voorzien van een voorziening voor het opladen van dit type voertuig.. De opslagruimtes zullen een metalen deur hebben, in overeenstemming met de voorschriften die vereist zijn voor hun locatie.. . Residentieel zijn er zwembaden voor kinderen en volwassenen, omgeven door het solarium. Een sociale club zal u toelaten om volledig te genieten van alle gemeenschappelijke faciliteiten, waar u kunt feesten, vergaderingen of familie verjaardagen te vieren.. . . Residentieel complex gelegen in het hart van de nieuwe uitbreidingswijk van Alicante, wat betekent dat u op slechts enkele minuten van uw nieuwe huis kunt genieten van een ongelooflijk aanbod aan winkels, vrije tijd en infrastructuur. Daartussen:. ' Het openbaar vervoersnetwerk van bussen en TRAM, dat u verbindt met de stad en de nabijgelegen steden.. ' De nabijgelegen Denia laan en de snelweg A70 die u toegang geeft tot belangrijke communicatieroutes.. ' Het snelwegennet, de nabijgelegen luchthaven, het AVE-station of de haven van Alicante. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 100 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBG02818)
302 500 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Appartementen met één, twee, drie en vier slaapkamers met één, twee, drie en vier badkamers. Alle mogelijke opties voor de klant en hun vereisten. Alle woningen hebben buitenruimtes; ofwel een tuin op de begane grond of terrassen op de verdiepingen. Ze omvatten ook één tot twee parkeerplaatsen en een berging.Woningen op maat met de mogelijkheid om te kiezen tussen een open keuken of met een afscheiding van de woonkamer. In beide gevallen is de keuken voorzien van hoge en lage kasten, magnetron, oven, spoelbak en afzuigkap.De appartementen hebben airconditioning die door het hele huis is geïnstalleerd met de mogelijkheid om het luchtzonesysteem op te nemen om elke kamer onafhankelijk te beheren.De residentie heeft veel gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad voor volwassenen en een kinderbad, tuinen, een fitnessruimte, een sociale club en een speciale ruimte voor fietsen.De residentie is ingekaderd in de Sector Nou Nazareth, die behoort tot de gemeente Sant Joan d'Alacant. Het is een woonwijk, rustig, maar met voorzieningen in de nabije omgeving: ziekenhuis, universiteit, winkelcentrum, sportgebieden etc.Zeer dicht bij San Juan Playa, dat in minder dan 3 minuten met de auto kan worden bereikt en het is 20-25 minuten lopen naar het strand. Er is openbaar vervoer in de buurt, waarmee u in 15 minuten naar Alicante bent. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 74 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBF44776)
393 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Moderne, energiezuinige en duurzame woningen op slechts een steenworp afstand van de stranden van San Juan en Muchavista. Uitgevoerd in een houten structuur en met minimaal energieverbruik. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers.De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin, terwijl de anderen grote terrassen hebben. Alle appartementen hebben een parkeerplaats en berging.De urbanisatie omvat een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte, gemeenschappelijke ruimtes en fietsenstalling.Het project is gelegen in Nou Nazareth. In de omgeving bevindt zich een winkel- en recreatiegebied met supermarkten, bioscopen en eindeloze mogelijkheden om van uw vrije tijd te genieten.Slechts 20 minuten lopen van de stranden van San Juan. Dit alles, in de nabijheid van het centrum van Alicante: met de auto zijn alle voorzieningen van deze stad binnen 15 minuten binnen handbereik. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 87 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBK20237)
750 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Welcome to this amazing 3-bedroom apartment on the first-line beach in San Juan. The apartment is in the corner of the building and therefore has a huge terrace providing views of the Mediterranean sea and the community pool. The living room is light and ample, that extends to the terrace by opening the large glass doors allowing you to soak in the sun all year round. Facing the East, this apartment offers magical sunrises and afternoon sun.The bedrooms are very spacious with nice large windows and access to the large terrace. Fully equipped kitchen and two bathrooms. The community areas include a large pool, a tennis court as well as a football/basketball court. You also have all the amenities that San Juan provides you within walking distance such as restaurants, shops and pharmacies. The tram station is approximately 500m away. The drive to Alicante is ca. 15 min and 30 min to the airport.Do not hesitate to contact us regarding this amazing apartment located in one of the most sought-after areas on Costa Blanca! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBK19962)
379 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Nieuwbouw wooncomplex van 82 exclusieve appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers in San Juan. In uw nieuwe woning geniet u van gemeenschappelijke tuinen en een zwembad waar u op warme dagen verkoeling kunt vinden. De woningen hebben een garage, berging en grote terrassen. Uw nieuwe keuken zal ook de volgende apparatuur bevatten: Inductieplaat. ' Filtergroep. ' Oven en magnetron ingebouwd in de kolom, behalve in woningen waar dit vanwege de afmetingen niet mogelijk is. In deze gevallen komt de oven onder de inductiekookplaat en de ingebouwde magnetron in de bovenkast. ' Roestvrijstalen spoelbak onder de toonbank met eenhendelkraan. De keuken wordt voorzien van ledverlichting. Om u maximaal comfort in uw nieuwe woning te bieden, zal het huis worden uitgerust met een volledige installatie van warm-koud airconditioning via kanalen met toevoerroosters in de woonkamer en slaapkamer. De in- en uitgangen van de garage zijn automatisch, met een antiknelbeveiliging en afstandsbediening. Als u een elektrische auto heeft, hoeft u na het overhandigen van de sleutels geen hinderlijke werkzaamheden in de garage uit te voeren, aangezien deze is voorzien van een voorziening voor het opladen van dit type voertuig. De opslagruimtes zullen een metalen deur hebben, in overeenstemming met de voorschriften die vereist zijn voor hun locatie. Residentieel zijn er zwembaden voor kinderen en volwassenen, omgeven door het solarium. Een sociale club zal u toelaten om volledig te genieten van alle gemeenschappelijke faciliteiten, waar u kunt feesten, vergaderingen of familie verjaardagen te vieren. Residentieel complex gelegen in het hart van de nieuwe uitbreidingswijk van Alicante, wat betekent dat u op slechts enkele minuten van uw nieuwe huis kunt genieten van een ongelooflijk aanbod aan winkels, vrije tijd en infrastructuur. Daartussen: ' Het openbaar vervoersnetwerk van bussen en TRAM, dat u verbindt met de stad en de nabijgelegen steden. ' De nabijgelegen Denia laan en de snelweg A70 die u toegang geeft tot belangrijke communicatieroutes. ' Het snelwegennet, de nabijgelegen luchthaven, het AVE-station of de haven van Alicante. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 97 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBK19961)
329 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Nieuwbouw wooncomplex van 82 exclusieve appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers in San Juan. In uw nieuwe woning geniet u van gemeenschappelijke tuinen en een zwembad waar u op warme dagen verkoeling kunt vinden. De woningen hebben een garage, berging en grote terrassen. Uw nieuwe keuken zal ook de volgende apparatuur bevatten: Inductieplaat. ' Filtergroep. ' Oven en magnetron ingebouwd in de kolom, behalve in woningen waar dit vanwege de afmetingen niet mogelijk is. In deze gevallen komt de oven onder de inductiekookplaat en de ingebouwde magnetron in de bovenkast. ' Roestvrijstalen spoelbak onder de toonbank met eenhendelkraan. De keuken wordt voorzien van ledverlichting. Om u maximaal comfort in uw nieuwe woning te bieden, zal het huis worden uitgerust met een volledige installatie van warm-koud airconditioning via kanalen met toevoerroosters in de woonkamer en slaapkamer. De in- en uitgangen van de garage zijn automatisch, met een antiknelbeveiliging en afstandsbediening. Als u een elektrische auto heeft, hoeft u na het overhandigen van de sleutels geen hinderlijke werkzaamheden in de garage uit te voeren, aangezien deze is voorzien van een voorziening voor het opladen van dit type voertuig. De opslagruimtes zullen een metalen deur hebben, in overeenstemming met de voorschriften die vereist zijn voor hun locatie. Residentieel zijn er zwembaden voor kinderen en volwassenen, omgeven door het solarium. Een sociale club zal u toelaten om volledig te genieten van alle gemeenschappelijke faciliteiten, waar u kunt feesten, vergaderingen of familie verjaardagen te vieren. Residentieel complex gelegen in het hart van de nieuwe uitbreidingswijk van Alicante, wat betekent dat u op slechts enkele minuten van uw nieuwe huis kunt genieten van een ongelooflijk aanbod aan winkels, vrije tijd en infrastructuur. Daartussen: ' Het openbaar vervoersnetwerk van bussen en TRAM, dat u verbindt met de stad en de nabijgelegen steden. ' De nabijgelegen Denia laan en de snelweg A70 die u toegang geeft tot belangrijke communicatieroutes. ' Het snelwegennet, de nabijgelegen luchthaven, het AVE-station of de haven van Alicante. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 81 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBK19946)
346 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Ontdek een gloednieuw residentieel complex in San Juan de Alicante, dat 51 exclusieve appartementen biedt met 2 en 3 slaapkamers. Deze moderne woningen zijn ontworpen met een houten structuur en streven naar een minimaal energieverbruik voor uw comfort en duurzaamheid.Geniet van luxe voorzieningen, waaronder een zwembad voor volwassenen met een hydromassagegebied en een apart zwembad voor kinderen. Ontspan op het solarium naast het zwembad of in de weelderige tuinen. Voor de kleintjes is er een speeltuin en voor sociale bijeenkomsten is er een clubhuis en een volledig uitgeruste fitnessruimte.Dit residentiële complex biedt ook handige faciliteiten zoals fietsenstalling, gemeenschappelijke parkeergelegenheid en bergingen. Gelegen nabij de prachtige stranden van San Juan en Muchavista, biedt deze locatie het beste van beide werelden - moderne, efficiënte en duurzame woningen op een steenworp afstand van de Middellandse Zee.Met een gunstige ligging nabij het centrum van Alicante, de Universiteit Miguel Hernández en het San Juan ziekenhuis, evenals een golfbaan, bent u omringd door alle gemakken. Bovendien vindt u in de nabije omgeving een winkel- en recreatiegebied met supermarkten, bioscopen en talloze mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.San Juan de Alicante, gelegen in het grootstedelijk gebied van Alicante, biedt uitstekende verbindingen met de metro en ligt op slechts 7 km van het centrum van Alicante. Met een gunstige ligging tussen Mutxamel en El Campello en een korte wandeling van 20 minuten naar de kust van de Middellandse Zee, biedt deze gemeente het beste in comfortabele en moderne mediterrane levensstijl. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBK19945)
393 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

Nieuwbouw residentie in San Juan de Alicante biedt 51 exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers met een houten structuur en een minimaal energieverbruik. Nieuwbouw residentiële complex zal beschikken over een zwembad voor volwassenen met een hydromassage gebied en een andere voor kinderen, een solarium naast het zwembad, bgarden gebieden, speeltuin, sociale clubhuis en een fitnessruimte gebied volledig uitgerust, zodat u kunt genieten van hen ten volle. Bovendien zal uw ontwikkeling worden uitgerust met ruimte voor fietsen, gemeenschappelijke parking en bergingen. Moderne, efficiënte en duurzame woningen dicht bij de stranden van San Juan en Muchavista. De beste locatie in Sant Joan d'Alacant! De promotie is gelegen dicht bij het centrum van Alicante (met de auto, alle diensten van de stad zal binnen uw bereik in 15 minuten), naar de Universiteit van Miguel Hernández, naar het ziekenhuis van San Juan en een golfbaan, heeft ook een winkel-en recreatiegebied in de omgeving met supermarkten, bioscopen en eindeloze opties voor u om uw vrije tijd te genieten. Vanuit uw nieuwe woning is het zeer comfortabel om een ontspannende duik te nemen in het strand, aangezien u in slechts 20 minuten te voet aan de Middellandse Zeekust bent. San Juan de Alicante is een gemeente die behoort tot het grootstedelijk gebied van Alicante. De gemeente grenst aan de bebouwde kom van Alicante (7 km), Mutxamel (1 km) en El Campello (3 km). Het ligt in de agglomeratie Alicante en heeft dezelfde metroverbindingen. De bevolkingsgroei van de laatste jaren, het isolement van de toeristische gebieden. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 103 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBK15954)
346 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

NIEUWBOUW APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS IN SAN JUAN DE ALICANTE . . Nieuwbouw wooncomplex in San Juan de Alicante biedt 51 exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers, houten constructies en minimaal energieverbruik.. . Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan één en-suite), een keuken, een woon-eetkamer en een terras.. . De woonwijk heeft uitstekende gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt genieten van het zwembad voor volwassenen met whirlpool, het kinderzwembad, de sociale club, de fitnessruimte en de speeltuin, zodat je er optimaal van kunt genieten. . . Bovendien zal uw ontwikkeling worden uitgerust met ruimte voor fietsen, gemeenschappelijke parking en bergingen.. . Moderne, efficiënte en duurzame woningen dicht bij de stranden van San Juan en Muchavista. De beste locatie in Sant Joan d'Alacant!. . De promotie is gelegen dicht bij het centrum van Alicante (met de auto, alle diensten van de stad zal binnen uw bereik in 15 minuten), naar de Universiteit van Miguel Hernández, naar het ziekenhuis van San Juan en een golfbaan, heeft ook een winkel-en recreatiegebied in de omgeving met supermarkten, bioscopen en eindeloze opties voor u om uw vrije tijd te genieten.. . Vanuit uw nieuwe woning is het zeer comfortabel om een ontspannende duik te nemen in het strand, aangezien u in slechts 20 minuten te voet aan de Middellandse Zeekust bent. . . . San Juan de Alicante is een gemeente die behoort tot het grootstedelijk gebied van Alicante. De gemeente grenst aan de bebouwde kom van Alicante (7 km), Mutxamel (1 km) en El Campello (3 km). Het ligt in de agglomeratie Alicante en heeft dezelfde metroverbindingen. De bevolkingsgroei van de laatste jaren, het isolement van de toeristische gebieden. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Appartement te koop Sant Joan d'Alacant (RBJ60260)
392 000 €

03550 Sant Joan d'Alacant

SCHITTERENDE APPARTEMENTEN IN SAN JUAN DE ALICANTE . . Nieuwe residentie in San Juan de Alicante bestaande uit 51 appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad met hydromassage, een kinderzwembad, een ruim terras naast het zwembad, tuin, speeltuin, sociaal clubhuis en een fitnessruimte, zodat u ruime keus heeft om de dag door te brengen tijdens u wel verdiende vakantie . Bovendien beschikt het project over een fietsenstalling, gemeenschappelijke parking en bergruiimtes.. . Moderne, efficiënte en duurzame woningen dicht bij de stranden van San Juan en Muchavista. De beste locatie in Sant Joan d'Alacant! De promotie is gelegen op korte afstand van het centrum van Alicante,eit van Miguel Hernández, naar het ziekenhuis van San Juan en een golfbaan, heeft ook een winkel-en recreatiegebied in de omgeving met supermarkten, bioscopen en eindeloze opties voor u om uw vrije tijd te genieten. . . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 122 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail