Appartement te koop - Landskouter

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Landskouter (9860).

424 500 €

9820 Merelbeke

LANCERINGSVOORWAARDEN: Gelegen in het groene Merelbeke, op fietsafstand van het centrum, vindt u dit gelijkvloers appartement in het hedendaags nieuwbouwproject genaamd ‘De Lijsters’. Het appartement is zeer rustig gelegen aan de achterzijde van blok A en geniet er van een oninneembaar uitzicht op de parktuin en het achterliggende groen. Het ruime terras geeft uit op de wadi temidden van de parktuin waarbij de bestaande, inheemse waardevolle bomen blijven behouden. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met een ligbad, inloopdouche en een dubbele lavabo, een gastentoilet, een voldoende ruime berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek. Via het schuifraam is er een directe toegang tot het terras. Ondergronds zijn er ruime parkings en handige bergingen voorzien. Tevens is er een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging en hoogstaande architectuur, door haar lage energiefactuur en duurzaam karakter. Zo krijgt u een combinatie van vloerverwarming met warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Benieuwd naar dit rustig gelegen project vlakbij het centrum van Merelbeke? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 99 25 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
398 500 €

9820 Merelbeke

LANCERINGSVOORWAARDEN:Gelegen in het groene Merelbeke, op fietsafstand van het centrum, vindt u dit gelijkvloers appartement in het hedendaags nieuwbouwproject genaamd ‘De Lijsters’. Het appartement is zeer rustig gelegen aan de achterzijde van blok A en geniet er van een oninneembaar uitzicht op de parktuin en het achterliggende groen. Het ruime terras geeft uit op de wadi temidden van de parktuin waarbij de bestaande, inheemse waardevolle bomen blijven behouden. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met een inloopdouche en een dubbele lavabo, een gastentoilet, een voldoende ruime berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek. Via het schuifraam is er een directe toegang tot het terras. Ondergronds zijn er ruime parkings en handige bergingen voorzien. Tevens is er een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging en hoogstaande architectuur, door haar lage energiefactuur en duurzaam karakter. Zo krijgt u een combinatie van vloerverwarming met warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Benieuwd naar dit rustig gelegen project vlakbij het centrum van Merelbeke? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 92 25 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
359 000 €

9820 Merelbeke

LANCERINGSVOORWAARDEN:Gelegen in het groene Merelbeke, op fietsafstand van het centrum, vindt u dit gelijkvloers appartement in het hedendaags nieuwbouwproject genaamd ‘De Lijsters’. Het appartement is zeer rustig gelegen aan de voorzijde van blok A en geniet er van een ideale zuid-west oriëntatie. Het ruime terras geeft uit op de nieuwe parktuin waarin de bestaande, inheemse waardevolle bomen blijven behouden.Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, een en-suite badkamer met een inloopdouche en lavabo, een gastentoilet, een voldoende ruime berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek. Via het schuifraam is er een directe toegang tot het zonneterras. Ondergronds zijn er ruime parkings en handige bergingen voorzien. Tevens is er een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging en hoogstaande architectuur, door haar lage energiefactuur en duurzaam karakter. Zo krijgt u een combinatie van vloerverwarming met warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Benieuwd naar dit rustig gelegen project vlakbij het centrum van Merelbeke? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 83 27 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
599 500 €

9820 Merelbeke

LANCERINGSVOORWAARDEN:Gelegen in het groene Merelbeke, op fietsafstand van het centrum, vindt u dit riante duplex appartement in het hedendaags nieuwbouwproject genaamd ‘De Lijsters’. Het lichtrijke duplex appartement is ideaal gelegen op de eerste en tweede verdieping van blok A en geniet er van een prachtig uitzicht op de parktuin en het omliggende groen. De ruime terrassen bieden de hele dag zon en bieden unieke zichten op de nieuwe parktuin met grote wadi waarbij de bestaande, inheemse waardevolle bomen blijven behouden. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabo, twee toiletten, een voldoende ruime berging en een bijzonder lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek. Via beide schuiframen is er een directe toegang tot de zonneterrassen van samen 24m². Ondergronds zijn er ruime parkings en handige bergingen voorzien. Tevens is er een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging en hoogstaande architectuur, door haar lage energiefactuur en duurzaam karakter. Zo krijgt u een combinatie van vloerverwarming met warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Benieuwd naar dit rustig gelegen project vlakbij het centrum van Merelbeke? Meer info via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 145 24 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
629 500 €

9820 Merelbeke

LANCERINGSVOORWAARDEN: Gelegen in het groene Merelbeke, op fietsafstand van het centrum, vindt u dit riant duplex appartement in het hedendaags nieuwbouwproject genaamd ‘De Lijsters’. Het lichtrijke duplex appartement is ideaal gelegen op de eerste en tweede verdieping van blok A en geniet er van een prachtig uitzicht op de parktuin en het omliggende groen. De ruime terrassen bieden de hele dag zon en unieke zichten op de nieuwe parktuin met grote wadi waarbij de bestaande, inheemse waardevolle bomen blijven behouden. Het appartement beschikt over drie slaapkamers waarvan één met en-suite badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo en een tweede badkamer met ligbad en eveneens een dubbele lavabo, twee toiletten, een berging en een bijzonder lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek. Via beide schuiframen is er een directe toegang tot de zonneterrassen van samen 26m². Ondergronds zijn er ruime parkings en handige bergingen voorzien. Tevens is er een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging, door haar lage energiefactuur en duurzaam karakter. Zo krijgt u een combinatie van vloerverwarming met warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Benieuwd naar dit project vlakbij Merelbeke centrum? Meer info via ### of ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 161 26 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
384 000 €

9820 Merelbeke

LANCERINGSVOORWAARDEN:Gelegen in het groene Merelbeke, op fietsafstand van het centrum, vindt u dit gelijkvloers appartement in het hedendaags nieuwbouwproject genaamd ‘De Lijsters’. Het appartement is zeer rustig gelegen aan de voorzijde van blok B en geniet er van een ideale zuid-west oriëntatie. Het ruime terras geeft uit op de nieuwe parktuin waarin de bestaande, inheemse waardevolle bomen blijven behouden. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, een badkamer met een inloopdouche en dubbele lavabo, een gastentoilet, een voldoende ruime berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken, eet- en zithoek. Via het schuifraam is er een directe toegang tot het zonneterras. Ondergronds zijn er ruime parkings en handige bergingen voorzien. Tevens is er een vlot toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Het gebouw onderscheidt zich naast haar sublieme ligging en hoogstaande architectuur, door haar lage energiefactuur en duurzaam karakter. Zo krijgt u een combinatie van vloerverwarming met warmtepompen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Benieuwd naar dit rustig gelegen project vlakbij het centrum van Merelbeke? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via ### of ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 90 25 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
289 000 €

9090 Melle

Dit éénslaapkamerappartement is gelegen in het hart van Melle. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 75 m². De residentie is een uniek concept waar jonge koppels en de oudere generatie samenleven. De gemeenschappelijke ruimtes zijn een ontmoetingsplek voor jong en oud, één van deze ruimtes is voorzien van beperkte sportfaciliteiten en deed dienst als massage/kinepunt. Indeling: gemeenschappelijke inkomhal, privatief vertrek met woon- en eetkamer een open keuken, berging en slaapkamer met annex ruime badkamer. In de kelderverdieping is een privatieve kelderberging, gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal aanwezig. Via de lift of de trappenhal kan men naar de bovenste verdieping waar de publieke ontspanningsruimtes zijn. Vloerverwarming op aardgas. Extra troeven: uniek concept | instapklaar | mogelijkheid tot assistentie voor ouderen. Kyara (BIV 514 129) organiseert hiervoor een Bordes-bezoekdag op donderdag 11 juli 2024, mits het maken van een afspraak. ### | ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 75 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 67 67 57
Flat - Studio te koop Melle (VBB03323)
130 000 €

9090 Melle

Ontdek deze lichtrijke studio op de derde verdieping van een aangename residentie. De studio is uitermate gunstig gelegen dankzij de nabijheid van het station van Melle. De studio omvat een leefruimte met slaaphoek, een keuken, aparte badkamer met ligbad en toilet en een zolderruimte. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur op het gemeenteplein. Verder is er een gemeenschappelijke tuin met fietsenberging aanwezig. Uiterst geschikt als investering of voor eerste woonst. De goede bereikbaarheid, de conforme elektriciteit en de gemeenschappelijke tuin zijn slechts enkele van de positieve punten. Te bezichtigen op afspraak. ### ### Meer weten?

1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 230 30 71
259 500 €

9820 Merelbeke

Dit fantastische appartement met twee slaapkamers bevindt zich in residentie Flora, gelegen op de eerste verdieping die u gemakkelijk kunt bereiken via de trap of lift. Geniet van de nabijheid van diverse commerciële voorzieningen en een vlotte verbinding met de R4 en verschillende uitvalswegen, waardoor u moeiteloos kunt genieten van het beste van Merelbeke en daarbuiten. Dit pand ligt op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Gent. ℹ️ Indeling:Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar een lichtrijke woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Het appartement beschikt over een apart toilet en een badkamer voorzien van een badkamermeubel en een bad, ideaal voor ontspanning na een drukke dag. De twee ruime slaapkamers bieden elk toegang tot het zon georiënteerd terras, waar u kunt genieten van rustige momenten en frisse lucht. Tot slot is er een praktische berging in de kelder waar u al uw spullen kunt opbergen. Interesse?Wenst u meer informatie over dit appartement in Merelbeke? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ### of stuur een e-mail naar ### . Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. Mis deze unieke kans niet om uw ideale thuis te vinden in Merelbeke! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 395 05 40
424 500 €

9820 Merelbeke

Comfortabele leefruimte met open keuken - 2 slaapkamers - Praktische berging - Ruim terras - Uitstekende ligging op wandelafstand van het centrum - Groene omgeving met mooie fiets- en wandelroutes - Alle nodige faciliteiten binnen handbereik - Recreatiemogelijkheden in de buurt Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 99 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 216 16 16
264 000 €

9090 Melle

Op het gelijkvloers vindt u het twee-slaapkamer appartement voorzien van alle comfort! Het appartement ligt op wandelafstand van alle winkels en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. Indeling: inkomhal, apart toilet, ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend het zuidelijk georiënteerd terras, naast de woonkamer vindt u de keuken voorzien van zijn toestellen en een berging (individuele condenserende gasketel van 2019). Verder vindt u nog 2 slaapkamers en een goed onderhouden badkamer met dubbele wastafel, ligbad en tweede toilet. Het appartement beschikt over een kelderberging en een afgesloten garagebox die verplicht aan te kopen is aan 25.000 euro. Zowel geschikt voor eigen bewoning als voor opbrengsteigendom. EPC: 237 UC: 3287400. Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Vv. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 86 28 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 496 77 76 77
Appartement te koop Melle (RBL97167)
279 000 €

9090 Melle

Voor meer info contacteer Arne van Center Office via ### of ### instapklare appartement is gelegen op de Brusselsesteenweg in Melle op de grens van Gentbrugge. Het appartement geniet dus door de ligging van een directe verbinding naar het centrum van Gent met de auto, fiets of openbaar vervoer. De E40 ligt op 5 minuutjes van het appartement waardoor Brussel, Brugge en de kust ook vlot bereikbaar zijn. Doordat het appartement op tweede bouwlijn ligt is er ook geen geluidshinder van de straat. Nutsvoorzieningen zoals winkels, supermarkten, dokters en tandartsen liggen op wandelafstand van het Appartement. Er zijn geen syndicuskosten te betalen!!Indeling: Inkomhal, lichtrijke leefruimte, keuken, badkamer, toilet, slaapkamer, heel ruim terras, bergingStedenbouwkundige inlichtingen: EPC-score: 174, EPC-label: B, EPC-certificaatnummer: 20220223-0002545342-RES-2, geen voorkooprecht, geen risicogrond, P-score: A, G-score: A, geen onroerend erfgoed. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 80 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 484 82 73 92
Appartement te koop Melle (RBK85689)
345 000 €

9090 Melle

Ontdek dit recente en stijlvolle appartement, gebouwd in 2020, gelegen in tweede lijn, wat dus een rustige woonomgeving biedt aan de grens van Wetteren en Melle. Bij binnenkomst komt u via de inkomhal in de open leefruimte die naadloos overgaat in een moderne keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige afwerkingen en alle noodzakelijke toestellen, aangevuld met op maat gemaakte kasten die extra opbergruimte bieden. De leefruimte is licht en uitnodigend, met grote ramen die uitkijken op een gezellig terras, perfect om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Het terras biedt een prachtige uitbreiding van de woonruimte, ideaal voor zomerse avonden en buitenmaaltijden. Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort en rust. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche en is modern afgewerkt. Voor extra gemak en bergruimte is er een kelderberging aanwezig, evenals een autostaanplaats (25.000 euro). De gemeenschappelijke ruimtes zijn smaakvol aangelegd met groen, wat zorgt voor een serene en vredige leefomgeving. Dit appartement biedt niet alleen moderne wooncomforts, maar ook een strategische locatie dicht bij de voorzieningen van zowel Wetteren als Melle. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 470 12 26 61
199 000 €

9090 Melle

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op 0479/ 99. 99. 90, meer info via Facebook "Remue Randy" - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In MELLE vinden we te Brusselsesteenweg 24B dit knap instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras terug. Indeling: Bij het betreden van het appartement op het 1e verdiep gaan we eerst naar de lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats. De leefruimte omgeeft het terras waardoor we genieten van een mooie lichtinval in het appartement. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken. Vervolgens begeven we ons naar de 2 slaapkamers waarover het appartement beschikt, alsook naar de badkamer met douche en wastafel. Er is tevens een mogelijkheid tot het aanschaffen van een garage. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, investeerders of gezinnen. Stedenbouw in aanvraag. Het appartement is uiterst centraal gelegen met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand en op slechts 1,5 km van de autosnelweg. P-score: C / G-score: A. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! IMMO ZONE RHODELAND RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES 0479/ 99. 99. 90 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 99 99 90
Appartement te koop Melle (RBK57460)
Voorstel vanaf 350 000 €

9090 Melle

Unieke kans! - Reconversieproject van een voormalige textielfabriek naar 9 appartementen en 6 woningen met aangename terrassen en gemeenschappelijke tuin.Prijzen vanaf 350.000 euro.Voor meer informatie mail naar ### slechts 10 minuten fietsen van het Centrum van Gent en in de nabijheid van het station van Merelbeke vinden we dit kleinschalig, design project.De voormalige textielfabriek werd in 1924 gebouwd naar een ontwerp van architect Charles De Nil.Op heden heeft het architectenbureau ‘Volt-architecten’ in samenwerking met ‘Brocap’ de site een nieuwe en bijzonder kwalitatieve invulling gegeven waarbij historiek & authenticiteit hand in hand gaan met hedendaagse architectuur.Deze architectuur focust zich op meerdere vlakken zoals esthetiek, functionaliteit… maar last but not least: duurzaamheid (geothermie, individuele zonnepanelen per appartement…) wat zal resulteren in een E-peil 20!Op deze doordachte wijze behouden de buurt en Melle een stukje van de geschiedenis maar dit in een fris en duurzaam jasje.De verschillende appartementen gaan van 2 tot 4 slaapkamers hebben een oppervlakte van 69 m2 tot 168 m2 en dit telkens met volwaardige terrassen van 16,5 m2 tot 58 m2 die een gunstige oriëntatie genieten.De woningen worden onderverdeeld tussen 3 woningen en 3 parkwoningen. Deze hebben een bewoonbaar oppervlak tussen 97m2 en 140 m2 en het aantal slaapkamers varieert van 2 tot 3 slaapkamers. Deze woningen zijn telkens voorzien van een privatieve tuin.Als extra is het project voorzien van een gemeenschappelijke parkzone en bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een overdekte staanplaats en fietsenbergingen.Kortom, dit is een unieke kans voor wie ‘future-proof’ wil wonen in een kleinschalig design nieuwbouwproject met historiek op een boogscheut van de Gentse binnenstad.* verkoop onder wet-Breyne Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 69 16 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 08 70 47
Penthouse te koop Melle (RBK57458)
715 000 €

9090 Melle

Unieke kans! – Duplex penthouse (4 slpk’s) in een reconversieproject van een voormalige textielfabriek met aangename terrassen en gemeenschappelijke tuin.Voor meer informatie mail naar ### slechts 10 minuten fietsen van het Centrum van Gent en in de nabijheid van het station van Merelbeke vinden we deze luxe penthouse in een kleinschalig, design project.De voormalige textielfabriek werd in 1924 gebouwd naar een ontwerp van architect Charles De Nil.Op heden heeft het architectenbureau ‘Volt-architecten’ in samenwerking met ‘Brocap’ de site een nieuwe en bijzonder kwalitatieve invulling gegeven waarbij historiek & authenticiteit hand in hand gaan met hedendaagse architectuur.Deze architectuur focust zich op meerdere vlakken zoals esthetiek, functionaliteit… maar last but not least: duurzaamheid (geothermie, individuele zonnepanelen per appartement…) wat zal resulteren in een E-peil 20!Op deze doordachte wijze behouden de buurt en Melle een stukje van de geschiedenis maar dit in een fris en duurzaam jasje.Deze penthouse beslaat 2 verdiepen met de de onderverdeling tussen een dag- en nachtgedeelte. Op het eerste verdiep van de penthouse vinden een bijzonder lichtrijke open ruimte dankzij de ramen aan 3 zijden. Dit is ingedeeld in een open keuken, eetkamer en een ruime leefruimte met om de hoek een plaats voor een bureauruimte met zicht over de parktuin. Bijzonder aangenaam is het ruime, goed georiënteerde terras aan de kant van de eetplaats. Rondom rond is het terras voorzien van een groendak.Verder is er nog een gastentoilet, ruime berging, een eerste slaapkamer met ensuite douchekamer.De trap leidt ons naar de tweede verdieping waar we nog 3 ruime slaapkamers vinden en een volwaardige badkamer. De hal geeft toegang tot het tweede terras.Als extra is het project voorzien van een gemeenschappelijke parkzone en bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een overdekte staanplaats en fietsenbergingen.Kortom, dit is een unieke kans voor wie ‘future-proof’ wil wonen in een luxueuze penthouse en in een kleinschalig design nieuwbouwproject met historiek op een boogscheut van de Gentse binnenstad.* verkoop onder wet-Breyne* nog te bouwen Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 168 116 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 492 08 70 47
Penthouse te koop Melle (VBA94083)
438 000 €

9090 Melle

Ontdek dit gerenoveerd duplex appartement op de derde en vierde verdieping van residentie Orchidee. Dankzij haar uiterst centrale en bereikbare ligging bevinden alle belangrijke winkels, scholen en toegang tot het openbaar verkeer zich op een wandelafstand. Het appartement, met een bewoonbare oppervlakte van liefst 180m² is ingedeeld als volgt: bij het betreden van de inkomhal met privatieve toilet op de derde verdieping komt men in de leefruimte met open keuken en terras. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van al de toestellen. Op deze verdieping is er nog een ruime slaapkamer aanwezig met bijhorende badkamer met inloopdouche. Op de vierde verdieping bevinden zich nog drie ruime slaapkamers, waarvan er twee in rechtstreekse verbinding staan met het riante zonnig terras die zich aan de voorzijde bevindt. Verder is er nog een prachtig afwerkte badkamer met toilet, inloopdouche en ligbad alsook een bergingruimte. Er is ook nog een privatieve bergingruimte op de -1 inbegrepen in de prijs, eventueel ook de mogelijkheid tot aankoop garagebox(en). Op zoek naar een mooi appartement met 4 ruime slaapkamers of meer info gewenst? ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 180 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 230 30 71
Appartement te koop Merelbeke (RBM60601)
610 000 €

9820 Merelbeke

PERRON 19 Jouw Exclusieve Oase van Luxe en Comfort in het hartje van Merelbeke! Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke leefervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 commerciële ruimtes en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden. Waarom Perron 19? -Levendig Herontwikkelde Site: Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. -Optimaal Wooncomfort: Met slechts vijf exclusieve wooneenheden biedt Perron 19 een gemoedelijke en rustige sfeer. Geniet van ruim gedimensioneerde woonruimtes met hoogwaardige afwerking, zodat elke bewoner zorgeloos van het leven kan genieten. -Groen Karakter: Omringd door een groene omgeving biedt Perron 19 het hele jaar door een aangename en rustige woonplek. Grote, drempelloze ramen en royale terrassen brengen overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor binnen en buiten één visueel geheel vormen. -Duurzaamheid Voorop: Perron 19 is gebouwd met duurzaamheid als groene draad. Met een E-peil onder de 30 en geavanceerde milieuvriendelijke technieken, bent u verzekerd van een toekomstbestendige woning. Zonnepanelen, geothermische warmtepompen en een ventilatiesysteem D zorgen voor een energiezuinige en milieuvriendelijke leefomgeving. -Architectuur op Topniveau: Het gerenommeerde architectenbureau a154 heeft een strak en verzorgd totaalconcept gecreëerd. Ontdek de opmerkelijke grootte van de wooneenheden, met bijna allemaal doorzonappartementen en royale terrassen van minstens 20 m2. De lichtrode bakstenen gevel en het donkerbronzen aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos in de omgeving past. Belangrijk! -Woonoppervlaktes van 125 m² tot 137 m² -Zonnige terrassen van 20 m² tot 33 m² -Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging -Aanwezigheid van een fietsenberging -Vanaf 610.000 euro excl. kosten Mis de unieke kans om te wonen in het exclusieve Perron 19 niet - waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen in harmonie. Neem nu contact met Axel Lenaerts makelaars op via ### of ### en maak deel uit van dit buitengewone woonaanbod! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 137 33 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 24 24
Appartement te koop Merelbeke (RBM52511)
285 000 €

9820 Merelbeke

Residentie Corneel – Merelbeke REEDS 2 APPARTEMENTEN VERKOCHT! In het centrum van Merelbeke bevindt zich Residentie Corneel, een kleinschalig nieuwbouwproject dat een divers aanbod aan appartementen omvat. Variërend van compacte één-slaapkamerappartementen tot comfortabele 2 of 3 slaapkamerappartementen, waarvan de bovenste verdiepingen duplex zijn. De gunstige locatie, in het hart van Merelbeke, biedt directe toegang tot een scala aan voorzieningen zoals winkels, cultuur, supermarkten, recreatieve en sportfaciliteiten, allemaal op loopafstand. Naast de strategische ligging benadrukken de appartementen ook duurzaamheid, met een focus op een beperkte ecologische voetafdruk en energiezuinigheid. Deze efficiënte wooneenheden bieden niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor de bewoners, zowel op het gebied van maandelijkse energiekosten als persoonlijk comfort. Wat betreft de afwerking, zijn er mooie budgetten gereserveerd voor keukens, vloerbekleding en sanitaire voorzieningen. Kopers worden uitgenodigd om deze materialen zelf te kiezen in de betreffende showrooms, waardoor een persoonlijke touch aan het appartement wordt toegevoegd. Enkele hoogtepunten van Residentie Corneel zijn onder andere de beschikbare parkeermogelijkheden, de kwalitatieve afwerkingen, de beperkte omvang van het gebouw voor een gemeenschapsgevoel, en de diverse keuze aan appartementen. Bovendien wordt het project gepositioneerd als een ideaal investeringsvastgoed. De goede verbinding met Gent voegt nog een extra voordeel toe, waardoor het project aantrekkelijk is voor een breed scala aan potentiële kopers. Enkele troeven in een notendop: Zeer goede locatie in centrum van Merelbeke Parkeermogelijkheden Energiezuinige appartementen Kwalitatieve afwerkingen Kleine residentie 1-, 2-, 3-slaapkamer appartementen Ideaal als investeringsvastgoed Goede verbinding met Gent Benieuwd wat residentie Corneel nog meer te bieden heeft? Vanaf 285.000 euro excl kosten. Dit project komt in aanmerking voor de tijdelijke BTW-regeling van 6%. Contacteer ons om na te gaan of ook u hiervan kan genieten! Wees er snel bij. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor info en verkoop; ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 67 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 245 24 24
Appartement te koop Merelbeke (RBL95406)
299 000 €

9820 Merelbeke

MERELBEKE - Op zoek naar een duplex appartement in Merelbeke? Dan is dit pand iets voor u. De belangrijkste troeven in een notendop: ·Interessante investering ·Grote ramen voorzien het appartement van veel licht ·Gelegen in het centrum nabij winkels en toegangswegen Zo ziet het eruit: Inkomhall met apart toilet, berging met aansluitingen wasmachine en droogkast, keuken en ruime lichtrijke leefruimte, slaapkamer en badkamer met douche, bad en lavabomeubel. Richtprijs: 299.000 euro EPC: 179 kWh/m² Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 219 08 77