Bedrijfsvastgoed te huur - Brussel

349 zoekertjes (1 - 20)
2 300 €

1000 Brussel

Une superbe surface commerciale au coeur du Sablon ! A louer 2300 euros/mois. Vous rêvez de vous installer dans le quartier le plus prisé de la capitale ? Un quartier baigné d’art, de culture, d’antiquité et de design. Cet espace est situé au rez-de-chaussée, d’un immeuble d'époque à la façade prestigieuse. Avec plus de 101 m2 de surface exploitable, vous pourrez laisser libre court à tous vos rêves commerciaux. Avec sa grande vitrine, vous pourrez exposer de manière optimale l’ensemble de vos services ou produits ! Une attention toute particulière sera portée à la qualité de votre projet. Le bien est complètement rénové. Surface d'exploitation : 101 m2, Quartier reconnu à travers le monde, Immeuble d’exception, Grande vitrine, Immeuble entièrement rénové, Façade attractive, Immeuble de prestige, 100% Modulable, Précompte à charge du locataire, Charge estimée à 150 €/mois. Infos et demandes de RDV: ### Meer weten?

221
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 465 57 78 06
900 €

1000 Brussel

Beau et lumineux bureau de 84m². Idéalement situé dans le quartier rechercher "Dansaert", proche du canal et des facilités. Il dispose d'une réception, d'un "open space" , d'un bureau privatif, d'une pièce kitchenette et d'une toilette. Forfait pour charges 250€ (chauffage, eau, communs, Participation précompte immobilier). A VISITER!!! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 375 66 62
850 €

1000 Brussel

Dicht bij de Grote Markt en de Zavel. Commerciële of kantoorruimte, ideaal gelegen in een gebouw voor gemengd gebruik, dat zowel een residentiële als een professionele sfeer biedt. Het biedt een oppervlakte van 70 m² voor handels-/kantoorruimte, met een bijkomende gemeenschappelijke gemeenschappelijke ruimte (waaronder vergaderzalen en een ontvangstruimte) Opmerkelijke zichtbaarheid vanaf de straat, waardoor een optimale belichting gegarandeerd wordt. Twee privé-ingangen voor meer gemak. Vooraf ingerichte kitchenette om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Alarmsysteem dat de veiligheid van het pand garandeert. Mogelijkheid tot huur van overdekte parkeerplaats. Mogelijkheid tot fietsenstalling, met een speciale overdekte ruimte. Afvalruimte voor efficiënt afvalbeheer. De lasten, vastgesteld op € 35/m²/jaar, dekken alle kosten, met uitzondering van elektriciteit en internet. Hieronder valt ook het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van de oppervlakte van het gehuurde kantoor. De kosten van de onroerende voorheffing voor 2022 bedragen € 9,60/m²/jaar, de gewestelijke kantorenbelasting bedraagt ​​€ 4,75/m²/jaar en de gemeentebelasting bedraagt ​​€ 9/m²/jaar. Info & bezoeken: ### - E-mail: ### . Bezoek onze site op ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 70 70
1 400 €

1020 Laken

Logé en plein cœur du quartier commerçant "De Wand", rez-de-chaussée commercial de +/- 55m² composé d'une spacieuse et lumineuse pièce principale et une toilette séparée. PAS D’AUTORISATION HORECA. Chaudière individuelle au gaz. Il y a 120€ de charges par mois pour le précompte immobilier. Pour plus d'informations ### ou ### - ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 268 03 33
950 €

1000 Brussel

Dicht bij de Grote Markt en de Zavel. Opslagruimte te huur - Rue du Poinçon. Ontdek onze ideaal gelegen opslagruimte met praktische ingang aan de rue du Poinçon-zijde. Geniet van een oppervlakte van ±112 m², perfect afgestemd op uw wensen. Kenmerken: Oppervlakte: ±112 m². Lasten: Provisie van € 35/m²/jaar voor: - Verwarming - Water - Internet - Beheer - Onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en brandverzekering. Belangrijk: Omdat de straat smal is, is deze ruimte niet geschikt voor grote vrachtwagens. Mis deze unieke kans niet om uw opslag te optimaliseren op een handige en goed uitgeruste locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Info & bezoeken: ### - E-mail: ### . Bezoek onze site op ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 70 70
1 975 €

1000 Brussel

Dicht bij de Grote Markt en de Zavel. Een commerciële of kantoorruimte op de begane grond van een gebouw van twee verdiepingen, gelegen in een complex voor gemengd gebruik met woon-, commerciële en kantoorruimte. Het beschikbare bruto vloeroppervlak bedraagt ​​circa 182 m², met de mogelijkheid om de commerciële ruimte in twee afzonderlijke ruimtes te verdelen. Deze ruimte profiteert van een uitstekende zichtbaarheid vanaf de straat en beschikt ook over een gemeenschappelijke ruimte met vergaderzalen en een receptie. Het heeft twee eigen ingangen, pre-installatie voor een kitchenette, een elektrisch metalen rolluik en een alarmsysteem. Daarnaast is het mogelijk om een ​​inpandige parkeerplaats te huren en zijn er overdekte stallingen voor fietsen en een vuilopslag aanwezig. De kosten van het type “Provisie” bedragen € 35/m²/jaar en dekken alles behalve elektriciteit en internet. In de lastenprijs is het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte inbegrepen, afhankelijk van de oppervlakte van de zaak/kantoor. De OZB-lasten voor 2022 bedragen € 9,60/m²/jaar, de gewestelijke kantorenbelasting voor 2022 bedraagt ​​€ 4,75/m²/jaar en de gemeentebelasting voor 2022 bedraagt ​​€ 9/m²/jaar. Info&bezoeken: ### E-mail: ### . Voor meer eigendommen bezoek onze site ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 70 70
1 250 €

1000 Brussel

Dicht bij de Grote Markt en de Zavel. Atypisch kantoor met karakter, gelegen op de 2e verdieping in een multifunctioneel complex met residentiële, commerciële en kantoorruimtes. Het biedt een bruto oppervlakte van ±94m². De gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond hebben hoge plafonds, vergaderzalen, een receptie en een vooraf uitgeruste kitchenette. De veiligheidsuitrusting omvat een alarm- en ventilatiesysteem. Er is een overdekte parkeerplaats beschikbaar voor verhuur, met een lift die directe toegang biedt vanaf de parkeerplaats. Daarnaast zijn er ook een overdekte fietsenstalling en een afvalberging beschikbaar. De kosten, vastgesteld op € 35/m²/jaar, dekken alle kosten, met uitzondering van elektriciteit en internet. Hieronder valt ook het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van de oppervlakte van het gehuurde kantoor. De kosten van de onroerende voorheffing voor 2022 bedragen € 9,60/m²/jaar, de gewestelijke kantorenbelasting bedraagt ​​€ 4,75/m²/jaar en de gemeentebelasting bedraagt ​​€ 9/m²/jaar. Beschikbaar op 15-05-2024. Info & bezoeken: ### - E-mail: ### . Bezoek onze site op ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 70 70
1 450 €

1000 Brussel

Dicht bij de Grote Markt en de Zavel. Een commerciële of kantoorruimte op de begane grond van een gebouw van twee verdiepingen, gelegen in een complex voor gemengd gebruik met woon-, commerciële en kantoorruimte. Het beschikbare bruto vloeroppervlak bedraagt ​​circa 208 m², waarbij de mogelijkheid bestaat om de commerciële ruimte op te delen in twee afzonderlijke ruimtes. Deze ruimte profiteert van een uitstekende zichtbaarheid vanaf de straat en beschikt ook over een gemeenschappelijke ruimte met vergaderzalen en een receptie. Mogelijkheid om de 2 ruimtes te verdelen via een schuifdeur. Daarnaast is het mogelijk om een ​​inpandige parkeerplaats te huren en zijn er overdekte stallingen voor fietsen en een vuilopslag aanwezig. De kosten van het type “Provisie” bedragen € 35/m²/jaar en dekken alles behalve elektriciteit en internet. In de lastenprijs is het gebruik van de gemeenschappelijke ruimte inbegrepen, afhankelijk van de oppervlakte van de zaak/kantoor. De OZB-lasten voor 2022 bedragen € 9,60/m²/jaar, de gewestelijke kantorenbelasting voor 2022 bedraagt ​​€ 4,75/m²/jaar en de gemeentebelasting voor 2022 bedraagt ​​€ 9/m²/jaar. Info&bezoeken: ### E-mail: ### . Voor meer eigendommen bezoek onze site ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 70 70
1 900 €

1000 Brussel

Dicht bij de Grote Markt en de Zavel. Atypisch en karaktervol kantoor, gelegen op de 2e verdieping van een gebouw met twee verdiepingen in een multifunctioneel complex met residentiële, commerciële en kantoorruimtes. Het biedt een bruto oppervlakte van ±122 m², met toegang tot een groot terras. De gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond hebben hoge plafonds, vergaderzalen, een receptie en een vooraf uitgeruste kitchenette. De heren/damestoiletten bevinden zich op de 2e verdieping, te delen met de overige kantoren op de 2e verdieping, bereikbaar via een lift in het gebouw. De totale oppervlakte, inclusief kantoor en gemeenschappelijke ruimtes, bedraagt ​​±159 m² bruto. De veiligheidsuitrusting omvat een alarm- en ventilatiesysteem. Er is een overdekte parkeerplaats beschikbaar voor verhuur, met een lift die directe toegang biedt vanaf de parkeerplaats. Daarnaast zijn er ook een overdekte fietsenstalling en een afvalberging beschikbaar.De kosten, vastgesteld op € 35/m²/jaar, dekken alle kosten, met uitzondering van elektriciteit en internet. Hieronder valt ook het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van de oppervlakte van het gehuurde kantoor. De kosten van de onroerende voorheffing voor 2022 bedragen € 9,60/m²/jaar, de gewestelijke kantorenbelasting € 4,75/m²/jaar en de gemeentebelasting € 9/m²/jaar.Info & bezoeken: ### - E-mail: ### . Bezoek onze site op ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 70 70
2 200 €

1000 Brussel

Dicht bij de Grote Markt en de Zavel. Atypisch en karaktervol kantoor, gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met twee verdiepingen in een complex voor gemengd gebruik bestaande uit woon-, commerciële en kantoorruimtes. Het biedt een bruto oppervlakte van ±146 m², met toegang tot een groot terras. De gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond hebben hoge plafonds, een dakraam, vergaderzalen, een receptie en een vooraf uitgeruste kitchenette. Op de bovenverdieping bevinden zich de heren-/damestoiletten, te delen met de overige kantoren op de eerste verdieping, bereikbaar via een lift in het gebouw. De totale oppervlakte, inclusief kantoor en gemeenschappelijke ruimtes, bedraagt ​​±191 m² bruto. De veiligheidsuitrusting omvat een alarm- en ventilatiesysteem. Er is een overdekte parkeerplaats beschikbaar voor verhuur, met een lift die directe toegang biedt vanaf de parkeerplaats. Daarnaast zijn er ook een overdekte fietsenstalling en een afvalberging beschikbaar.De kosten, vastgesteld op € 35/m²/jaar, dekken alle kosten, met uitzondering van elektriciteit en internet. Hieronder valt ook het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes, afhankelijk van de oppervlakte van het gehuurde kantoor. De kosten van de onroerende voorheffing voor 2022 bedragen € 9,60/m²/jaar, de gewestelijke kantorenbelasting € 4,75/m²/jaar en de gemeentebelasting € 9/m²/jaar.Info & bezoeken: ### - E-mail: ### . Bezoek onze site op ### Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 733 70 70
1 700 €

1000 Brussel

In het historische hart van Brussel, in een snelgroeiende wijk, op 200 meter van de KVS (Koninklijke Vlaamse Schouwburg) en op 5 minuten van het hypercentrum (winkels, restaurants en bioscopen - Sint-Katelijne/Dansaert/Brouckère), bieden wij een gelijkvloerse commerciële ruimte van ±85m² aan, ideaal gelegen op de hoek van de Handelsstraat en de St Jean Némopucènestraat, met uitzicht op een charmant, met bomen omzoomd, semi-voetgangersplein, dat naar verwachting op korte termijn een duidelijke commerciële boom zal kennen. Het pand bestaat uit een grote ruimte van ongeveer 60 m² en bijgebouwen (kantoor, kelders, opslagruimte). Doe een bod van € 275.000 om te bemachtigen! GA SNEL! ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 346 64 00
1 700 €

1130 Haren

CHAUSSEE DE HAECHT à HAREN - Schitterende handelsruimte van 100m² in een recent gebouw. ERA CHATELAIN biedt deze prachtige handelsruimte aan in een nieuw gebouw, ideaal gelegen aan de Chaussée de Haecht met een oppervlakte van 100m². Het omvat een prachtige verkoopruimte, een keukenruimte, een toiletruimte en een terrasruimte aan de voorkant van de zaak. Mogelijkheid om de bestaande zaak over te nemen: € 45.000 (NIET VEREIST) Technische kenmerken: Dubbele beglazing, individuele gasgestookte ketel, dubbelstroom ventilatiesysteem, nieuwbouw (2020). Kosten: €150/provisie voor gemeenschappelijke kosten Onroerende voorheffing: +/- 2100€/jaar Beschikbaarheid: overeen te komen Informatie en bezoeken: ### . Ontdek al onze huurwoningen in Brussel, exclusief beschikbaar op era.be/chatelain Meer weten?

100
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 705 07 00
2 750 €

1000 Brussel

Vlakbij Lepoutre/Tenbosch, langs de Chaussée de Waterloo - Gelegen in een klein condominium, handelszaak met een oppervlakte van ± 90m² die een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid biedt. Openbare parkeerplaats in de buurt. De verkoopruimte is uitgebreid met een achterplein van ±50 m² en een kelder van ±40 m². Deze zaak wordt momenteel gerenoveerd en geniet van veel natuurlijk licht en een ideale ligging langs een drukke weg. Zeer aantrekkelijke etalage van ±8m uitgerust met spots, zonwering, metalen rolluiken, verwarming en lichtarmaturen. Geen goodwill. Geen huis-aan-huis overname! Jaarlijkse huur : €30.000/jaar Roerende voorheffing : €2.700/jaar Kosten nog te bepalen! ------------------------ Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 340 24 88
1 200 €

1000 Brussel

Ideaal gelegen vlakbij de Europese instellingen en het Jubelpark - Kantoor van 35m² in een goed onderhouden gebouw met karakter - Het bestaat uit een inkomhal, een gemeenschappelijke gemeubelde vergaderzaal van 10m² en een gemeenschappelijke ingerichte keuken van 5m², een privékantoor bestaande uit 2 aangrenzende kamers van 17m² en 13m², 1 toilet en een binnenplaats van 40m². Forfaitaire kosten van €200 alles inclusief (nutsvoorzieningen, water, verwarming, elektriciteit en internet). Onmiddellijk beschikbaar. Kom zo snel mogelijk meer te weten! Meer weten?

370
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 669 70 90
600 €

1000 Brussel

Ideaal gelegen vlakbij de Europese instellingen en het Jubelpark - Kantoor van 13m² in een goed onderhouden gebouw met karakter - Het bestaat uit een hal, een gemeenschappelijke gemeubileerde vergaderruimte van 10m² en een gemeenschappelijke ingerichte keuken van 5m², een privékantoor van 13m², 1 toilet en een binnenplaats van 40m². Forfaitaire kosten van €100 alles inclusief (gemeenschappelijke ruimtes, water, verwarming, elektriciteit en internet). Onmiddellijk beschikbaar. Zo snel mogelijk ontdekken! Meer weten?

370
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 669 70 90
700 €

1000 Brussel

Ideaal gelegen vlakbij de Europese instellingen en het Jubelpark - Kantoor van 17m² in een goed onderhouden gebouw met karakter - Indeling: inkomhal, gemeenschappelijke gemeubelde vergaderzaal van ±10m² en uitgeruste gemeenschappelijke keuken van ±5m², privékantoor van ±17m², 1 toilet en een binnenplaats van ±40m². Forfaitaire kosten van €100 alles inclusief (gemeenschappelijke ruimtes, water, verwarming, elektriciteit en internet). Beschikbaar per direct. Zo snel mogelijk ontdekken! Meer weten?

370
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 669 70 90
900 €

1000 Brussel

Gelegen in de wijk "Bourse" is ons makelaarskantoor ERA Châtelain verheugd u dit charmante gelijkvloerse appartement van ongeveer 60m² voor te stellen, bestaande uit 3 aangrenzende kamers, een keuken en een badkamer met toilet. Troeven : Berging, Ligging, Keuken, Dubbele beglazing, Elektrische rolluiken. Groot potentieel. Goed verlichte etalage toegankelijk vanaf de straat. GEEN HORECA Kosten: Geen kosten Wilt u een bezichtiging regelen? Stuur ons dan uw contactgegevens en beschikbaarheid naar het volgende adres: ### Voor meer informatie over deze commerciële huurkans in Sint-Gillis, bezoek uitsluitend era.be/chatelain. Meer weten?

60
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 535 98 98
1 700 €

1130 Haren

BRUSSEL / HAREN In een recent gebouw uit 2020 biedt Direct Immo u een prachtig gelijkvloers bedrijf van ±100m² aan dat momenteel door de eigenaars wordt gebruikt (klein restaurant/sandwichzaak met een volledig uitgeruste keuken). Dit is een multifunctionele zaak waarin je de huidige activiteit kunt voortzetten met een inruil (€60.000) of de uitbating kunt aanpassen aan jouw behoeften. De meters zijn individueel. Beschikbaarheid: datum overeen te komen. Voor meer informatie: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 347 10 01
3 800 €

1000 Brussel

Quartier Midi - dicht bij de metro en het station, mooie lichte kantoorruimte gerenoveerd in 2021 gelegen op de 2e verdieping van ongeveer 300 m² (totale oppervlakte), bestaande uit een vergaderzaal van 30 m², een receptie van 40 m², zes kantoren/vergaderzalen van 15-20m², een volledig uitgeruste en gerenoveerde keuken, twee aparte toiletten, een archiefruimte. Nieuwe massief eiken vloeren. Parkeerplaats nummer 4 beschikbaar in het gebouw. PVC dubbele beglazing, centrale verwarming op olie, airconditioning, intercom, fietsruimte. Voorziening van lasten en taksen: 1000 €/maand Meer weten?

300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 344 44 22