Bedrijfsvastgoed te koop - Houthalen-Helchteren

9 zoekertjes (1 - 9)
Handelspand te koop Houthalen (RBK24121)
800 000 €

3530 Houthalen

Karaktervolle villa met enorm veel mogelijkheden! Ligging: Super interessante ligging met een goede bereikbaarheid naar de E314 (< 1km). Indeling: 8 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers en eetkamers, 2 geïnstalleerde keukens, kelder en zolder. Omschrijving: Dit prachtig gebouw heeft een bruikbaar vloeroppervlakte van 685m². Met zijn royale indeling, vele ruimtes en alle voorzieningen biedt deze villa u enorm veel mogelijkheden. Het is opgedeeld in 4 bouwlagen met de kelder, gelijkvloers, eerste verdieping en zolder. in 2019 onderging deze woning een grote renovatie. Wilt u klanten ontvangen aan huis? Dan kan dit in deze villa waar er perfect een praktijkruimte met woonst mogelijk is. Wilt u liever deze prachtige villa opsplitsen voor uw familie of als investering, dan kan dit ook. Er is een mogelijkheid tot maximaal drie woonentiteiten. Kortom, voor iedereen met een creatief idee, dé unieke gelegenheid voor een bezoek. Laat u verrassen door wat deze villa u allemaal te bieden heeft tijdens een professionele rondleiding. Contacteer ons snel. Extra's: - Woning + zaak mogelijk - Drie woonentiteiten mogelijk - Twee ingangen & voldoende parking - Co-housing, kangoeroe wonen of meer Meer weten?

2700 253 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 29 223
Industrie te koop Helchteren (RBK44161)
450 000 €

3530 Helchteren

In het centrum van Helchteren ligt dit ruime bedrijfspand met een bruikbare oppervlakte van 495m². Het gebouw heeft jarenlang dienst gedaan als bankkantoor en is ook op die manier ingericht. In de ontvangstruimte werd een veiligheidssas geplaatst om de burelen van de publiek toegankelijke ruimte te scheiden. Achter dit sas ligt een groot landschapsbureel met enkele afzonderlijke kantoren, ontvangstruimtes en archieven. Ook is er nog een intacte kluis aanwezig.Op de eerste verdieping liggen de sanitaire voorzieningen samen met bergruimte en een vergaderzaal. De tweede verdieping doet dienst als (technische) bergruimte. Aan de achterzijde van het gebouw liggen parkeerplaatsen voor minimaal 9 voertuigen. Het pand heeft een zeer commerciële ligging op de verbindingsweg tussen Meeuwen en Helchteren. In de zeer directe omgeving liggen onder andere een verzekeringskantoor, eetgelegenheden, supermarkten, ... Naast de private parkeerplaatsen aan de achterzijde zijn er ook openbare parkeerplaatsen over de volledige lengte van de straat. Kom zeker eens kijken naar de mogelijkheden die dit pand biedt.Het pand wordt verkocht met alle aanwezige meubilair, in de staat zoals het zich bevindt tijdens een bezoek ter plaatse. Woongebied – bouwvergunning – geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht – geen verkavelingsvoorschriftenO-peil: niet overstromingsgevoeligEPC: Label B - certificaatnummer: 20240516-0003243654-KNR-1G-score: AP-score: A Meer weten?

495
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 499 17 26 17
Handelspand te koop Houthalen-Helchteren (RBK33657)
239 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Perfect gelegen handelspand met A++ huurder! Dit handelspand in het centrum van Houthalen is een unieke kans. Het wordt nu al een tijd verhuurd aan "Dampshop", een ondertussen gerenommeerde winkelketen. Ze worden omschreven als een A++ huurder die altijd correct weet te betalen. Het heeft een bruikbaar vloeroppervlakte van 330m² en is momenteel ingericht als toonzaal met achterin voorraadkamers, een kleine keuken en een toilet voor het personeel. Voor diegene die zelf hier een zaak willen opstarten is dit zeker mogelijk. Er dient wel rekening gehouden te worden met het lopend huurcontract. De huuropbrengsten zorgen voor een mooi bruto rendement van 6,2%. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor deze mooie belegging Bijzonderheden: - Asbestveilig - Gunstig EPC - Geen gemeenschappelijke kosten in het gebouw - Parking van de gemeente voor de deur - Parkeermogelijkheden in de nabije buurt Meer weten?

332
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 49 65 60
Handelspand te koop Houthalen-Helchteren (RBJ93825)
480 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Op zoek naar de ideale ‘work-life balance’? Droom jij van een uiterst gunstig gelegen handelspand zonder in te boeten op een hedendaags en ruim leefcomfort? Dan start jouw nieuwe avontuur binnenkort misschien wel in het zeer dynamische en levendige hartje van Houthalen. Meer bepaald in de Vredelaan 35 want achter deze charmante voorgevel uit 1985 schuilt eindeloos veel potentieel. De totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 371m² bestaat uit vier verdiepingen. Gelijkvloers krijg je een instapklare handelsruimte die momenteel opgedeeld werd in een winkelruimte, meerdere behandelingsruimtes een berging én een luxueus uitgeruste keuken achteraan. Leuk om te weten is dat deze indeling grotendeels werd bekomen door gyproc tussenmuren. Zo kan jij zonder grote ingrepen kiezen voor een andere indeling die volledig past bij jouw bruisende business avontuur. Op de drie hoger gelegen verdiepingen vind je een grote, energiezuinige gezinswoning met een strakke en hedendaagse afwerking. Je krijgt een grote leefruimte, keuken, berging, 4 opvallend grote slaapkamers en een ruime badkamer. Zowel voor de privé woonst als voor de handelsruimte zit je hier op een absolute toplocatie. Interesse? tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Meer weten?

294
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Industrie te koop Houthalen-Helchteren (RBI59796)
239 085 €

3530 Houthalen-Helchteren

Deze recente bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 189m2, is toegankelijk via sectionaalpoort en loopdeurtje.Het pand is momenteel verhuurd van maand tot maand.Er zijn 2 parkeerplaatsen bij het pand aan de voorzijde deze zijn genummerd: 36-37-38 en de prijs hiervoor bedraagt 5000,00€ per standplaatsHet pand is gelegen op het industriepark te Houthalen - Helchteren en maakt deel uit van verzamelgebouw " Monte Nero".Deze locatie is zeer centraal en vlak gelegen bij E34 te Genk, zeer goede verbinding met Maastricht, Aken, Lummen, Leuven, Brussel, Antwerpen. Meer weten?

189 189 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 64 34 88
Industrie te koop Houthalen-Helchteren (RBJ72282)
336 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Nieuwe toekomstgerichte bedrijvencampus in het hart van Limburg, op het voormalige mijnterrein van Houthalen-Helchteren vlakbij de E314 (Aken - Heerlen - Brussel). Op dit bedrijventerrein met een historisch karakter worden er in drie fases in totaal 30 kwalitatieve KMO-units/showrooms/kantoren ontwikkeld. Een combinatie van polyvalente en compacte panden zorgt voor een verscheidenheid aan oppervlaktes, gaande van 218m² tot 1700m². Duurzaamheid staat centraal op deze bedrijvencampus. Duurzaamheid in de realiteit brengen is een complex verhaal, dat je niet met één modewoord kan vatten. Om de ambitie van de ontwikkelaar kracht bij te zetten, zullen de gebouwen van de Mijnpark Bedrijvencampus BREEAM-gecertificeerd zijn. Dit internationaal systeem meet, beoordeelt en quoteert de duurzaamheid van de gebouwen, en houdt daarbij rekening met een 90-tal parameters. Om hieraan te voldoen zijn alle panden voorzien van technieken (elektriciteit, LED-verlichting, verwarming, warmtepomp en zonnepanelen). Kortom, een ideale ontwikkeling voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie en duurzame gebouwen met uitstraling. Prijzen vanaf 336.000,00 euro (exclusief BTW). Bezoek onze website ### voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project. Meer info: ### of ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
Handelspand te koop Houthalen-Helchteren (RBJ59194)
260 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Bijzonder ruim handelspand met woonst - centrale locatie Gelegen te Grote Baan 391 vinden we dit centraal gelegen handelspand met woonst terug. De voormalige café werd charmant en nostalgisch ingericht, waarbij er veel aandacht besteed werd aan het bewaren van de gezellige en authentieke elementen. De toog vormt het middelpunt van de zaak, hieraan kunnen vaste klanten gezellig een pintje drinken na een lange werkdag. De rest van de zaak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van voldoende tafels en stoelen. Aan de achterkant van de toog werd er een tweede zitgedeelte voorzien, waar uw klanten samen kunnen zitten of in alle comfort een maaltijd kunnen verorberen. Uiteraard is dit pand ook uitermate geschikt voor andere commerciële doeleinden, de keuze is aan u! Aan de zijkant vinden we ook nog de toiletten terug, deze werden gescheiden voor mannen en vrouwen. Elk werden ze voorzien van een staantoilet, eigen lavabo en de nodige toiletaccessoires. Voor de mannen werden er urinoirs geplaatst. In de bijzonder ruime bierkelder kan u makkelijk uw vaten en andere benodigdheden opslaan. Is het een mooie zomerse dag? Op de gezellige koer aan de achterkant kan u een gezellig zonneterras plaatsen. Het terras is zuidwestelijk gelegen, zodat uw klanten de gehele namiddag én avond kunnen genieten van een biertje in de zon. (*) Indien de aankoopakte na 1 januari 2023 wordt verleden, is de koper verplicht om binnen de vijf jaar na tekenen van deze akte de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Voor meer informatie ga naar ### of contacteer ons voor extra info...Verder lezen? Bezoek onze website op ### ! Meer weten?

602 275 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Handelspand te koop Houthalen-Helchteren (RBJ59192)
260 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Bijzonder ruim handelspand met woonst - centrale locatie Gelegen te Grote Baan 391 vinden we dit centraal gelegen handelspand met woonst terug. De voormalige café werd charmant en nostalgisch ingericht, waarbij er veel aandacht besteed werd aan het bewaren van de gezellige en authentieke elementen. De toog vormt het middelpunt van de zaak, hieraan kunnen vaste klanten gezellig een pintje drinken na een lange werkdag. De rest van de zaak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van voldoende tafels en stoelen. Aan de achterkant van de toog werd er een tweede zitgedeelte voorzien, waar uw klanten samen kunnen zitten of in alle comfort een maaltijd kunnen verorberen. Uiteraard is dit pand ook uitermate geschikt voor andere commerciële doeleinden, de keuze is aan u! Aan de zijkant vinden we ook nog de toiletten terug, deze werden gescheiden voor mannen en vrouwen. Elk werden ze voorzien van een staantoilet, eigen lavabo en de nodige toiletaccessoires. Voor de mannen werden er urinoirs geplaatst. In de bijzonder ruime bierkelder kan u makkelijk uw vaten en andere benodigdheden opslaan. Is het een mooie zomerse dag? Op de gezellige koer aan de achterkant kan u een gezellig zonneterras plaatsen. Het terras is zuidwestelijk gelegen, zodat uw klanten de gehele namiddag én avond kunnen genieten van een biertje in de zon. (*) Indien de aankoopakte na 1 januari 2023 wordt verleden, is de koper verplicht om binnen de vijf jaar na tekenen van deze akte de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Voor meer informatie ga naar ### of contacteer ons voor extra info...Verder lezen? Bezoek onze website op ### ! Meer weten?

602 275 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Handelspand te koop Houthalen-Helchteren (RBH80132)
285 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Vlakbij het centrum van Houthalen-Oost en op enkele minuutjes verwijderd van de E314 vinden we dit pand terug. Deze perfecte ligging zorgt voor een ideale uitvalbasis voor het uitbaten van verschillende doeleinden o.m. supermarkt, fitness, dansclub... Het sfeervol café staat garant voor een rustige omgeving zonder in te boeten wat betreft de bereikbaarheid. Indeling: - café plaats met veel zitruimte - keuken plaats - ruime berging - polyvalente ruimte - leefruimte met badkamer (douche en lavabo) - extra leefruimte - 3 aparte wc-kamers (2 vrouwen, 1 mannen, 1 handicap) - extra wc ruimte (privé) - garagebox, deze is voorzien van een koelcel - ruim buiten terras - kelder met opslagruimte Bent u op zoek naar een horecazaak in Houthalen-Helchteren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer ### Meer weten?

610 380 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 59 99 99

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Houthalen-Helchteren (3530) + Deelgemeenten.

349 000 €

3520 Zonhoven

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom op Genkerbaan 18, een opmerkelijk charmant pand, oorspronkelijk gebouwd in 1952, met een totale bewoonbare oppervlakte van 225m². Door de slimme indeling van het pand geniet je hier van privacy en de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. De gelijkvloerse verdieping werd vier jaar geleden volledig vernieuwd en straalt pure klasse uit. Via een aparte inkomhal bereik je de instapklare woonst op de eerste verdieping. Met 3 slaapkamers, een ruime leefruimte, en een zonovergoten dakterras is het de perfecte aanvulling van de polyvalante gelijkvloerse verdieping. Een goed onderhouden keuken, badkamer en praktische bergruimte maken het plaatje compleet. De zuidelijk georiënteerde tuin met tuinberging en parkeerplaatsen voor de deur biedt extra comfort. De ligging nabij het centrum garandeert gemakkelijke toegang tot banken, supermarkten, scholen, opvang, restaurants, cafés, en sport- en ontspanningsmogelijkheden. Genkerbaan 18 biedt alles om je droomzaak te verwezenlijken en te genieten van een kwalitatieve woonomgeving. Bel nu voor een bezichtiging op ### Bron bewoonbare opp.: EPC-Verslag. Meer weten?

369
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
850 000 €

3550 Heusden-Zolder

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Stijlvol, instapklaar, uitzonderlijk ruim en bovenal op een absolute TOP locatie. Wie op zoek is naar een bijzonder gunstig handelspand mét magnifiek appartement ziet zijn nieuwe avontuur weldra starten in de Kleuterweg 3 te Heusden-Zolder. We bevinden ons in een directe zijstraat van de befaamde Koolmijn te Heusden, hetgeen meteen duidelijk maakt dat je hier op een buitengewone toplocatie zit. Het pand dat oorspronkelijk gebouwd werd in 1930 onderging in 2004 een zeer grondige renovatie. Ook in de meer recente jaren werd het pand steeds piekfijn onderhouden en steeds opgefrist. Het resultaat is een instapklaar, stijlvol en zeer hedendaags geheel met een bruikbare oppervlakte van maar liefst 430m² groot. En dat geheel werd hier opgesplitst in een zeer gunstige handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping en een magnifiek appartement met 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Zo combineer jij hier binnenkort misschien wel jouw bruisende en zeer succesvolle business met een bijzonder groot wooncomfort. De handelsruimte is momenteel ingericht als restaurant ‘Il Canniccio’ met professionele keuken. Leuk om te weten is dat het restaurant volledig gemeubeld kan blijven. Achteraan krijg je een groot, westelijk georiënteerd terras van 80m² en ook het appartement boven heeft zijn eigen zalige, zonovergoten terras. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Meer weten?

398
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Handelspand te koop Heusden (RBL42213)
Prijs op aanvraag

3550 Heusden

NIEUW BIJ C21 ANIMO!! Opbrengsteigendom bestaande uit twee handelspanden en één wooneenheid. Bent u opzoek naar een investeringspand met een hoog rendement ( 4,5 % )? Zoek dan niet verder. Dit project bevindt zich in het winkelcentrum van Heusden op een commerciële toplocatie met parking voor de deur! Bouwjaar 1998. Aan de voorzijde ( Waterleidingstraat 3/1) bevindt zich een handelspand dat nu dienst doet als kapsalon. Hiermee verbonden vinden we de ruime woonst op het eerste verdiep. Deze heeft ook een aparte ingang. Het kapsalon bestaat al jaren en wordt nog steeds uitgebaat. Via het kapsalon hebben wij toegang tot een lager verdiep met hier een saunakamer met douchecabine, een zonnebankkamer met ook een douchecabine en bergruimte. De privé woonst heeft eveneens een aparte ingang met trap naar het verdiep. De woonst is zeer ruim en zal onmiddellijk aanspreken. De leefruimte is ruim en geniet veel lichtinval. De inbouwcassette geeft een heel gezellige toets aan het geheel. Enkele trapjes brengen ons naar de open leefkeuken. Wat een ruimtegevoel!! Deze ruimte is open tot tegen de nok. De keuken is gerieflijk ingericht en geeft toegang tot zowel het ruime terras als de tuin eronder. Het terras heeft een oppervlakte van maar liefst 45m²! Met de trap komen we op het bovenste verdiep. Deze wordt gevormd door de nachthal die toegang geeft tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer werd voorzien van zowel een ligbad als een douche. Bij dit gebouw hoort ook nog een achterliggend handelspand ( Waterleidingstraat 3) die naar eigen behoefte ingevuld kan worden. Dit pand heeft eveneens een aparte ingang en aparte meters en kan ook afzonderlijk verhuurd worden. De blok heeft een eigen tuin. Deze is aan de achterzijde via een servitudeweg bereikbaar. Bent u opzoek naar een project om zelf te bewonen en zelf een zaak uit te baten of zoekt u een opbrengst eigendom? Wees er dan als eerste bij en bel voor meer info naar ### Meer weten?

3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 07 50
Kantoor te koop Zolder (RBJ77864)
225 000 €

3550 Zolder

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! In het hartje van Zolder, vinden we dit handelspand terug. Het handelspand heeft een oppervlakte van 171 m² . Langs het pand vinden we een openbare parking terug. Aan parkeergelegenheid dus zeker geen gebrek. Het voormalige ING-kantoor bevindt zich op Dorpsstraat 84 - 3550 Zolder, midden in het centrum. U komt binnen in de ruime inkomhal, Deze staat in open verbinding met de open ruimte waar er landschapsburelen geplaatst zijn. Verder bevinden zich 2 gesloten burelen/kantoren. Er is een aparte keuken aanwezig, een 2 sanitair gedeeltes en 2 ruimtes die dienen als technische lokalen. Momenteel is de hoofdfunctie van het gebouw burelen, dienstverlening en vrije beroepen. Volgens de stedenbouwkundige voorschiften is de zone bestemd voor wonen, kleinschalige detailhandel, vrije beroepen, diensten, horeca, kantoren en gemeenschapsvoorzieningen. Om de hoofdfunctie te wijzigen is er een vergunning nodig. Een concreet voorstel kan altijd voorgelegd worden aan de gemeente. Bent u opzoek naar een commerciële goede ligging voor de opstart van uw zelfstandige activiteit en heeft u hiervoor voldoende ruimte nodig? Of bent u opzoek naar investeringsvastgoed met een hoog rendement? Dan komt dit handelspand zeker voor u in aanmerking! Voor meer informatie of voor een bezichtiging kan u contact opnemen op het nummer ### Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 07 50
Handelspand te koop Heusden (RBH69090)
795 000 €

3550 Heusden

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Uitzonderlijk goed kan men deze ligging wel degelijk noemen; gelegen aan het rondpunt van”Suskaberg”. De doorgangsweg naar Heusden-Beringen-Lummen en richting Hasselt! Het handelspand op zich heeft een mooie inkomhal en van daaruit heeft men ruimtes naar links en rechts, thans ook met aparte bureauruimtes. Er is een aparte kitchenette voorzien en aparte toiletten. De grote etalageruimtes maken dat er veel transparantie is die de zichtbaarheid nog versterkt! De eerste verdieping is op dit moment ook mee in gebruik als handelspand net zoals de verdieping daarboven. Er is reeds een vergunning afgeleverd voor de bovenverdiepingen om een appartement (met aparte ingang) te voorzien; leidingen zijn voorzien. Aan de achterzijde geniet het appartement ook van een supergezellig en ruim terras. De gehele bouw genoot enkele jaren geleden van een totaal renovatie (!) ; er werden enkel hoogwaardige materialen gebruikt en werkelijk ALLES werd vernieuwd in 2016! Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid. Een beter gelegen handelspand bestaat er niet : maak snel een afspraak en overtuig jezelf! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 78 78 78 70
Handelspand te koop Zonhoven (RBK35112)
449 000 €

3520 Zonhoven

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ontdek dit unieke pand op Dorpsstraat 48 in Zonhoven, dat een moderne handelsruimte combineert met een comfortabele woonst op een toplocatie. Met een totale oppervlakte van 252 m² biedt dit pand uit 1999 zowel een ruime handelsoppervlakte als een instapklare woning, ideaal voor diegenen die wonen en werken willen combineren. Op de begane grond vindt u een handelsruimte van 60 m² met een aantrekkelijke etalage en een aansluitende bureauruimte van 10 m². Via een aparte ingang is de privéwoonst bereikbaar, waarbij de eerste verdieping een royale leefruimte van 42 m² met een open keuken van 14,50 m² huisvest. De keuken, voorzien van moderne faciliteiten, grenst aan een ruim terras – perfect voor ontspannende momenten of gezellige bijeenkomsten. Tevens is er een handige wasplaats. De tweede verdieping omvat drie slaapkamers van 12,10 m², 17 m², en 10,70 m². De hoofdslaapkamer heeft een eigen dressing. Er bevindt zich tevens een aparte badkamer terwijl de twee andere kamers een douchekamer delen. Elk van de verdiepingen beschikt over een apart toilet. Het pand is uitgerust met airconditioning, een alarmsysteem, zonnewering en een inpandige garage van 18 m² met elektrische poort, bereikbaar via een servitudeweg. Gelegen in het hart van Zonhoven, geniet het pand van uitstekende zichtbaarheid en is alles van scholen tot ontspanningsmogelijkheden binnen 500 meter bereikbaar, met de snelweg op slechts 2 km afstand. Dit veelzijdige pand is een uitstekende kans voor ondernemers. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Meer weten?

216 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 25 51 55
Handelspand te koop Zonhoven (RBK14343)
254 000 €

3520 Zonhoven

Interessante halfopen bebouwing op rustige locatie te Zonhoven Omgeving: + Gelegen in een rustige straat net buiten de dorpskern van Zonhoven + Op een boogscheut van natuurgebied De Teut en ook Bokrijk + Vlotte verbinding met zowel Genk als Hasselt + Oprit van de E314 op slechts 5 minuten Troeven: + Perceeloppervlakte van 688m² + Bruto bewoonbare oppervlakte van maar liefst 350m² + Perceelbreedte van 28m + Ruim handelshuis met woonst, voldoende parking en een zonovergoten terras + De woning is vergund als handelshuis maar momenteel opgedeeld in drie wooneenheden. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen, zijn hier tal van mogelijkheden. + Grote garage en inrit langs de zijkant waar makkelijk parking voorzien kan worden voor meerdere wagens + Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim drie slaapkamer-appartement + Op de eerste verdieping vinden we een gezellig één slaapkamer-appartement alsook een ruim twee slaapkamer appartement + Groot en zonnig terras op de eerste verdieping Contact: Heeft dit project met veel potentieel uw interesse gewekt? Neem dan zeker contact op met ons kantoor! Dit kan op het nummer ### Meer weten?

688 3 Parkeerplaats(en) 180 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95
Industrie te koop Zonhoven (RBK12759)
1 120 000 €

3520 Zonhoven

Bedrijfsgebouw met toonzaal/burelen, werkplaats en conciërgewoning gelegen op het industrieterrein "De Waerde" in Zonhoven. Uitstekende verbinding met de E314 en E313. Het gebouw is gelegen op een terrein van 6028m² en bestaat uit een bedrijfshal met toonzaal/burelen en een ruime woning. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid voorzien. KENMERKEN BEDRIJFSGEBOUW: - oppervlakte: 436m² - indeling toonzaal, burelen, sanitair, atelier, magazijn met sectionaalpoort - verzorgde uitstraling (metselwerk) - verwarming op stookolie - sanitair - ruime uitbreidingsmogelijkheden KENMERKEN WONING: - oppervlakte: gelijkvloers 164,4m² + verdieping 79,4m² + dubbele garage 44m² - indeling gelijkvloers: inkomhal, toilet, keuken met open leefruimte, badkamer, 2 slaapkamers, dressing, bergplaats - verwarming op stookolie, PV-installatie - grote aangelegde tuin met mooi terras TROEVEN: - vlakbij de E314 - PV-installatie met certificaten tot 2032 - Ruime uitbreidingsmogelijkheden Iab - Vg - Gmo - Gvv - Vkr Voor meer info: ### of ### Meer weten?

6028
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 39 90 50
Kantoor te koop Zonhoven (RBI67568)
3 500 000 €

3520 Zonhoven

Uniek kantoorgebouw met parking en perceel grond Welkom op de Boddenveldweg 11 in Zonhoven met een commerciële A locatie op het industrieterrein van Zonhoven Het complex biedt een kantoorgebouw van +- 1000 m2 en een bijgebouw van +- 475 m2 met parking voor 30 wagens op een perceel van totaal 1.81 HA. Het kantoorgebouw is momenteel in gebruik door de eigenaar en een tijdelijke huurder. Op het gelijkvloers bij het hoofdgebouw komt u binnen via een schuifdeur bij het onthaal, rondom is er een gang met verschillende ruimtes, ingedeeld als volgt: 11 bureaus, 1 archief, een berging, een EHBO lokaal/berging, keuken en sanitaire voorzieningen, en niet te vergeten een prachtig uitzicht op de patio die zich midden in het gebouw bevind. De patio is beplant met exotische beplanting en is er ook een vijver aanwezig! En dit allemaal met een totaal oppervlakte van 500 m2. Het verdiep bestaat weer uit 500 m2, via een centrale trappenhal kan je naar boven en kom je weer uit in de hal dat de mogelijkheid geeft om rondom rond het gebouw te wandelen, ingedeeld als volgt: 16 bureaus, een archief, een berging, een kopie lokaal, keuken, sanitair ruimte. En niet te vergeten een prachtig uitzicht op de patio vanuit de bureaus die van raampartijen zijn voorzien. Hiernaast bevindt zich ook een bijgebouw met een totale oppervlakte van 475 m2. Dit uniek gebouw bestaat uit 3 grote vergaderzalen, 3 opleidingslokalen, een fitness met douche en sanitair, een keuken en een berging Het pand is gelegen in bestemmingszone ambachtelijke bedrijven en kmo’s en deels in bufferzone, ideaal voor bedrijven die opzoek zijn naar grote kantoorgebouwen met veel parking gelegen op een A-locatie. Tevens is het geschikt voor investeerders die het gebouw (verder willen herbestemmen) en verhuren. Wenst u graag een bezichtiging of meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Meer weten?

18100 30 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 76 70 16
Handelsfonds te koop Heusden-Zolder (RBL48663)
469 950 €

3550 Heusden-Zolder

Te koop: handelshuis op een ruim perceel van 32a37ca te Zolder! Dit pand bevindt zich op een gunstige locatie te Heusden-Zolder. De gelijkvloerse verdieping omvat een verhuurd handelspand van maar liefst +/- 544m². Op de eerste verdieping bevindt zich een verhuurd appartement van +/- 231m². Het betreft een zeer ruim perceel van 32a37ca met voldoende parking! Ligging: Het pand bevindt zich op een gunstige locatie te Zolder met een goede verbinding naar Heusden en Houthalen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw. Troeven: - Appartement + handelspand zijn allebei verhuurd! - Gunstige locatie! - Voldoende parking! - Ruim perceel! EPC handelspand: D-label met certificaatnummer 20231130-0003053733-KNR-1 EPC appartement: D-label, 324 kWh/m²jaar met certificaatnummer 20231130-0003053727-RES-1 P-score: D G-score: C *Bron vloeroppervlakte: EPC Stedenbouwkundige info: woongebied , agrarisch + natuurgebied (achterste stuk) - geen dagvaarding - geen verkavelingsvoorschriften - bouwvergunning - geen voorkooprecht Meer weten?

3237
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 43 58 19
Handelspand te koop Heusden-Zolder (RBK57257)
595 000 €

3550 Heusden-Zolder

Uniek pand bestaand uit ruime gelijkvloerse woning en bovenliggende handelsruimte te Bolderberg Ligging: + Gelegen op een rustige locatie in het bosrijke landschap van Bolderberg + Domein Bovy, Natuurgebied De Kluis en het circuit van Zolder op wandelafstand + Vlakbij de oprit van de autosnelweg + Nabij diverse winkels, scholen en openbaar vervoer + Strategische locatie voor zakelijke activiteiten met een goede visibiliteit Troeven: + Gelegen op een perceel van 9a30ca omgeven door groen + Tal van mogelijkheden dankzij een totale bewoonbare oppervlakte van 500m² + Ideaal voor professionals, ondernemers en gezinnen + Unieke kans om werk en wonen te combineren in één pand + Leent zich ideaal voor het uitbaten van een B&B, het onderbrengen van uw kantoor of handelzaak + EPC label D Ruime gelijkvloerse woning: + Mooie oppervlakte van 280m² + Royale leefruimte van 61,5m² met grote raampartijen + Voorzien van een terras aan de living en keuken, omgeven door groen + Kwalitatieve landelijke keuken + 4 ruime slaapkamers waarvan de master-bedroom maar liefst 24m² + 2 badkamers + Aparte wasplaats + Ruime inpandige garage + EPC label B Handelsruimte op de verdieping: + Oppervlakte van 220m² + Ingedeeld in: inkomhal, handelsruimte met toog, keuken, toiletten en berging + Aparte toegang vanuit de woning + Veelzijdige commerciële ruimte geschikt voor meerdere handelsdoeleinden + Afzonderlijke ingang aan de voorzijde voor privacy en professionaliteit + Groot terras met prachtig uitzicht Contact: Bent u op zoek naar een pand met een strategische ligging die zowel de woon- als werkervaring verbetert, aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!.. Voor meer info, ga naar ### Meer weten?

930 280 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 11 22 22 95