Espace professionnel à vendre - Houthalen-Helchteren

10 résultats (1 - 10)
285 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Près du centre de Houtahlen-Helechteren et à quelques minutes de l'E314, nous trouvons ce bâtiment d'accueil. Cet emplacement idéal constitue une base idéale pour exploiter cette propriété. La Tulpenstraat garantit un environnement calme sans pour autant sacrifier l'accessibilité. Disposition : - un espace café avec de nombreux sièges - un coin cuisine - une grande pièce de rangement - une salle polyvalente - 1 salon supplémentaire avec salle de bain (douche et lavabo) - 1 espace de vie supplémentaire - 3 toilettes séparées (2 femmes, 1 homme, 1 handicapé) - 1 salle de toilette supplémentaire (privée) - 1 garage avec portail à volet, équipé d'une chambre froide - une terrasse extérieure spacieuse - un sous-sol avec espace de rangement Spécifications supplémentaires : - un bar - une machine à café - système de refroidissement - système de robinetterie - système de musique - installation de climatisation - installation d'eau chaude - chaudière à gaz à condensation - 2 chauffages à pompe Généralités : - un café confortable où vous pourrez vous détendre dans le centre de Houthalen-Helchteren Vous recherchez une entreprise hôtelière à Houthalen-Helchteren ? N'hésitez pas à nous contacter au ### En savoir plus ?

610 380 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 59 99 99
Surface commerciale à vendre Houthalen-Helchteren (RBM46480)
239 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Perfect gelegen handelspand met A++ huurder! Dit handelspand in het centrum van Houthalen is een unieke kans. Het wordt nu al een tijd verhuurd aan "Dampshop", een ondertussen gerenommeerde winkelketen. Ze worden omschreven als een A++ huurder die altijd correct weet te betalen. Het heeft een bruikbaar vloeroppervlakte van 330m² en is momenteel ingericht als toonzaal met achterin voorraadkamers, een kleine keuken en een toilet voor het personeel. Voor diegene die zelf hier een zaak willen opstarten is dit zeker mogelijk. Er dient wel rekening gehouden te worden met het lopend huurcontract. De huuropbrengsten zorgen voor een mooi bruto rendement van 6,2%. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor deze mooie belegging Bijzonderheden: - Asbestveilig - Gunstig EPC - Geen gemeenschappelijke kosten in het gebouw - Parking van de gemeente voor de deur - Parkeermogelijkheden in de nabije buurt En savoir plus ?

332
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
Surface commerciale à vendre Houthalen (RBK24121)
800 000 €

3530 Houthalen

Karaktervolle villa met enorm veel mogelijkheden! Ligging: Super interessante ligging met een goede bereikbaarheid naar de E314 (< 1km). Indeling: 8 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers en eetkamers, 2 geïnstalleerde keukens, kelder en zolder. Omschrijving: Dit prachtig gebouw heeft een bruikbaar vloeroppervlakte van 685m². Met zijn royale indeling, vele ruimtes en alle voorzieningen biedt deze villa u enorm veel mogelijkheden. Het is opgedeeld in 4 bouwlagen met de kelder, gelijkvloers, eerste verdieping en zolder. in 2019 onderging deze woning een grote renovatie. Wilt u klanten ontvangen aan huis? Dan kan dit in deze villa waar er perfect een praktijkruimte met woonst mogelijk is. Wilt u liever deze prachtige villa opsplitsen voor uw familie of als investering, dan kan dit ook. Er is een mogelijkheid tot maximaal drie woonentiteiten. Kortom, voor iedereen met een creatief idee, dé unieke gelegenheid voor een bezoek. Laat u verrassen door wat deze villa u allemaal te bieden heeft tijdens een professionele rondleiding. Contacteer ons snel. Extra's: - Woning + zaak mogelijk - Drie woonentiteiten mogelijk - Twee ingangen & voldoende parking - Co-housing, kangoeroe wonen of meer En savoir plus ?

2700 253 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
Surface industrielle à vendre Helchteren (RBK44161)
450 000 €

3530 Helchteren

In het centrum van Helchteren ligt dit ruime bedrijfspand met een bruikbare oppervlakte van 495m². Het gebouw heeft jarenlang dienst gedaan als bankkantoor en is ook op die manier ingericht. In de ontvangstruimte werd een veiligheidssas geplaatst om de burelen van de publiek toegankelijke ruimte te scheiden. Achter dit sas ligt een groot landschapsbureel met enkele afzonderlijke kantoren, ontvangstruimtes en archieven. Ook is er nog een intacte kluis aanwezig.Op de eerste verdieping liggen de sanitaire voorzieningen samen met bergruimte en een vergaderzaal. De tweede verdieping doet dienst als (technische) bergruimte. Aan de achterzijde van het gebouw liggen parkeerplaatsen voor minimaal 9 voertuigen. Het pand heeft een zeer commerciële ligging op de verbindingsweg tussen Meeuwen en Helchteren. In de zeer directe omgeving liggen onder andere een verzekeringskantoor, eetgelegenheden, supermarkten, ... Naast de private parkeerplaatsen aan de achterzijde zijn er ook openbare parkeerplaatsen over de volledige lengte van de straat. Kom zeker eens kijken naar de mogelijkheden die dit pand biedt.Het pand wordt verkocht met alle aanwezige meubilair, in de staat zoals het zich bevindt tijdens een bezoek ter plaatse. Woongebied – bouwvergunning – geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – geen voorkooprecht – geen verkavelingsvoorschriftenO-peil: niet overstromingsgevoeligEPC: Label B - certificaatnummer: 20240516-0003243654-KNR-1G-score: AP-score: A En savoir plus ?

495
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 499 17 26 17
Surface commerciale à vendre Houthalen-Helchteren (RBJ93825)
480 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Op zoek naar de ideale ‘work-life balance’? Droom jij van een uiterst gunstig gelegen handelspand zonder in te boeten op een hedendaags en ruim leefcomfort? Dan start jouw nieuwe avontuur binnenkort misschien wel in het zeer dynamische en levendige hartje van Houthalen. Meer bepaald in de Vredelaan 35 want achter deze charmante voorgevel uit 1985 schuilt eindeloos veel potentieel. De totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 371m² bestaat uit vier verdiepingen. Gelijkvloers krijg je een instapklare handelsruimte die momenteel opgedeeld werd in een winkelruimte, meerdere behandelingsruimtes een berging én een luxueus uitgeruste keuken achteraan. Leuk om te weten is dat deze indeling grotendeels werd bekomen door gyproc tussenmuren. Zo kan jij zonder grote ingrepen kiezen voor een andere indeling die volledig past bij jouw bruisende business avontuur. Op de drie hoger gelegen verdiepingen vind je een grote, energiezuinige gezinswoning met een strakke en hedendaagse afwerking. Je krijgt een grote leefruimte, keuken, berging, 4 opvallend grote slaapkamers en een ruime badkamer. Zowel voor de privé woonst als voor de handelsruimte zit je hier op een absolute toplocatie. Interesse? tel. ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

294
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Surface industrielle à vendre Houthalen-Helchteren (RBI59796)
239 085 €

3530 Houthalen-Helchteren

Deze recente bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 189m2, is toegankelijk via sectionaalpoort en loopdeurtje.Het pand is momenteel verhuurd van maand tot maand.Er zijn 2 parkeerplaatsen bij het pand aan de voorzijde deze zijn genummerd: 36-37-38 en de prijs hiervoor bedraagt 5000,00€ per standplaatsHet pand is gelegen op het industriepark te Houthalen - Helchteren en maakt deel uit van verzamelgebouw " Monte Nero".Deze locatie is zeer centraal en vlak gelegen bij E34 te Genk, zeer goede verbinding met Maastricht, Aken, Lummen, Leuven, Brussel, Antwerpen. En savoir plus ?

189 189 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 64 34 88
Surface industrielle à vendre Houthalen-Helchteren (RBJ72282)
336 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Nieuwe toekomstgerichte bedrijvencampus in het hart van Limburg, op het voormalige mijnterrein van Houthalen-Helchteren vlakbij de E314 (Aken - Heerlen - Brussel). Op dit bedrijventerrein met een historisch karakter worden er in drie fases in totaal 30 kwalitatieve KMO-units/showrooms/kantoren ontwikkeld. Een combinatie van polyvalente en compacte panden zorgt voor een verscheidenheid aan oppervlaktes, gaande van 218m² tot 1700m². Duurzaamheid staat centraal op deze bedrijvencampus. Duurzaamheid in de realiteit brengen is een complex verhaal, dat je niet met één modewoord kan vatten. Om de ambitie van de ontwikkelaar kracht bij te zetten, zullen de gebouwen van de Mijnpark Bedrijvencampus BREEAM-gecertificeerd zijn. Dit internationaal systeem meet, beoordeelt en quoteert de duurzaamheid van de gebouwen, en houdt daarbij rekening met een 90-tal parameters. Om hieraan te voldoen zijn alle panden voorzien van technieken (elektriciteit, LED-verlichting, verwarming, warmtepomp en zonnepanelen). Kortom, een ideale ontwikkeling voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie en duurzame gebouwen met uitstraling. Prijzen vanaf 336.000,00 euro (exclusief BTW). Bezoek onze website ### voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project. Meer info: ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
Surface commerciale à vendre Houthalen-Helchteren (RBJ59194)
260 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Bijzonder ruim handelspand met woonst - centrale locatie Gelegen te Grote Baan 391 vinden we dit centraal gelegen handelspand met woonst terug. De voormalige café werd charmant en nostalgisch ingericht, waarbij er veel aandacht besteed werd aan het bewaren van de gezellige en authentieke elementen. De toog vormt het middelpunt van de zaak, hieraan kunnen vaste klanten gezellig een pintje drinken na een lange werkdag. De rest van de zaak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van voldoende tafels en stoelen. Aan de achterkant van de toog werd er een tweede zitgedeelte voorzien, waar uw klanten samen kunnen zitten of in alle comfort een maaltijd kunnen verorberen. Uiteraard is dit pand ook uitermate geschikt voor andere commerciële doeleinden, de keuze is aan u! Aan de zijkant vinden we ook nog de toiletten terug, deze werden gescheiden voor mannen en vrouwen. Elk werden ze voorzien van een staantoilet, eigen lavabo en de nodige toiletaccessoires. Voor de mannen werden er urinoirs geplaatst. In de bijzonder ruime bierkelder kan u makkelijk uw vaten en andere benodigdheden opslaan. Is het een mooie zomerse dag? Op de gezellige koer aan de achterkant kan u een gezellig zonneterras plaatsen. Het terras is zuidwestelijk gelegen, zodat uw klanten de gehele namiddag én avond kunnen genieten van een biertje in de zon. (*) Indien de aankoopakte na 1 januari 2023 wordt verleden, is de koper verplicht om binnen de vijf jaar na tekenen van deze akte de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Voor meer informatie ga naar ### of contacteer ons voor extra info...Verder lezen? Bezoek onze website op ### ! En savoir plus ?

602 275 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 22 22 95
Surface commerciale à vendre Houthalen-Helchteren (RBJ59192)
260 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Bijzonder ruim handelspand met woonst - centrale locatie Gelegen te Grote Baan 391 vinden we dit centraal gelegen handelspand met woonst terug. De voormalige café werd charmant en nostalgisch ingericht, waarbij er veel aandacht besteed werd aan het bewaren van de gezellige en authentieke elementen. De toog vormt het middelpunt van de zaak, hieraan kunnen vaste klanten gezellig een pintje drinken na een lange werkdag. De rest van de zaak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van voldoende tafels en stoelen. Aan de achterkant van de toog werd er een tweede zitgedeelte voorzien, waar uw klanten samen kunnen zitten of in alle comfort een maaltijd kunnen verorberen. Uiteraard is dit pand ook uitermate geschikt voor andere commerciële doeleinden, de keuze is aan u! Aan de zijkant vinden we ook nog de toiletten terug, deze werden gescheiden voor mannen en vrouwen. Elk werden ze voorzien van een staantoilet, eigen lavabo en de nodige toiletaccessoires. Voor de mannen werden er urinoirs geplaatst. In de bijzonder ruime bierkelder kan u makkelijk uw vaten en andere benodigdheden opslaan. Is het een mooie zomerse dag? Op de gezellige koer aan de achterkant kan u een gezellig zonneterras plaatsen. Het terras is zuidwestelijk gelegen, zodat uw klanten de gehele namiddag én avond kunnen genieten van een biertje in de zon. (*) Indien de aankoopakte na 1 januari 2023 wordt verleden, is de koper verplicht om binnen de vijf jaar na tekenen van deze akte de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Voor meer informatie ga naar ### of contacteer ons voor extra info...Verder lezen? Bezoek onze website op ### ! En savoir plus ?

602 275 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 22 22 95
175 000 €

3530 Houthalen-Helchteren

Le petit bâtiment se compose de 2 espaces commerciaux et de 6 appartements. Ce bâtiment commercial au rez-de-chaussée est très bien situé commercialement. Il y a de nombreuses places de parking devant la porte et un box de garage privé est inclus. Mise en page : - Entrée - Espace de négociation - Kitchenette - Toilette Ce bâtiment peut être utilisé pour un usage personnel ou pour un immeuble de placement. Êtes-vous intéressé par un local commercial à vendre à Houthalen-Helchteren ? N'hésitez pas à nous contacter. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 59 99 99

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Houthalen-Helchteren (3530) + Localités.

Prix sur demande

3520 Zonhoven

TE KOOP: multifunctioneel commercieel gebouw met duplex-appartement! Verkoop van aandelen "Meet@work" met daarin dit multifunctionele commerciële pand met duplex-appartement! Dit moderne pand bevindt zich op een ruim perceel van 11a07ca in Zonhoven, een ideale locatie om uw zaak te vestigen. Het ruime en vrijstaande pand omvat verschillende ingerichte ruimtes, waardoor dit veel mogelijkheden biedt zowel voor eigen gebruik als voor verhuur van deze aparte ruimtes. - Bedrijfsruimte: Ruim en modern: zowel de kelderverdieping als de gelijkvloerse verdieping zijn momenteel ingericht als kantoorruimte, geschikt voor diverse zakelijke activiteiten. Grote, lichte ruimtes en een eigentijds ontwerp creëren de perfecte omgeving voor een productieve werkdag. Flexibele indeling: de werkruimtes zijn praktisch ingedeeld en kunnen door verschillende bedrijven tegelijk gebruikt worden, waardoor veelzijdigheid en efficiëntie worden geboden. Volledig uitgerust: het pand is voorzien van alle moderne faciliteiten zoals vloerverwarming, warmtepompen, camerabeveiliging, alarm. Daarnaast beschikt het pand over een keuken en sanitaire voorzieningen voor zowel personeel als bezoekers. Goede bereikbaarheid: geniet van een gunstige ligging nabij de N74, wat de toegankelijkheid vergroot. - Duplex-appartement (+/-118m²): Ruim en modern: het appartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping, beschikt over twee slaapkamers en biedt een comfortabele woonruimte. Beide verdiepingen zijn voorzien van een terras, perfect voor ontspanning. - Parkeergelegenheid: Ruime parking: er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel kantoormedewerkers als bewoners, inclusief privé parkeerplaatsen achter een afsluitbare poort. Troeven: - Gunstige locatie! - Ruime parking! - Voorzien van camera's en alarm! - Meubels zijn inbegrepen! - Zeer ruim! - Veel mogelijkheden! - Moderne afwerking! O-peil: niet overstromingsgevoelig gebied P-score: A G-score: A Stedenbouwkundige info: bouwvergunning - geen dagvaarding - bufferzones- geen verkavelingsvoorschriften - geen voorkooprecht EPC duplex: 154 kWh/m² jaar (label b) met certificaatnummer 20200508-0002264960-RES-1 En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 43 58 19
1 500 000 €

3520 Zonhoven

Bedrijfsgebouw met burelen gelegen op het industrieterrein "De Waerde" te Zonhoven. Deze locatie biedt een zeer goede verbinding met de E314 en E313. Het gebouw is gelegen op een terrein van 3213m² en bestaat uit een hal van 1585m² en 245m² kantoren. Momenteel is het gebouw opgedeeld in verschillende units die quasi allemaal verhuurd zijn. Dit is een opportuniteit voor zowel een eindgebruiker die een gebouw op de groei zoekt en nu maar een deel van het gebouw nodig heeft als voor een investeerder die op zoek is naar een goed en direct rendement met spreiding van risico. KENMERKEN: - oppervlakte hal: 1585m², deels voorzien van mezzanine - meerdere elektrische sectionaalpoorten - rolbrug (3,2T) - oppervlakte kantoren: 245m², voorzien van airco en alarm, volledig ingebouwde keuken - toegangscontrole TROEVEN: - vlakbij de E314 - voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw Meer info: ### of ### En savoir plus ?

3213
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
Surface commerciale à vendre Heusden (RBL42213)
Prix sur demande

3550 Heusden

NIEUW BIJ C21 ANIMO!! Opbrengsteigendom bestaande uit twee handelspanden en één wooneenheid. Bent u opzoek naar een investeringspand met een hoog rendement ( 4,5 % )? Zoek dan niet verder. Dit project bevindt zich in het winkelcentrum van Heusden op een commerciële toplocatie met parking voor de deur! Bouwjaar 1998. Aan de voorzijde ( Waterleidingstraat 3/1) bevindt zich een handelspand dat nu dienst doet als kapsalon. Hiermee verbonden vinden we de ruime woonst op het eerste verdiep. Deze heeft ook een aparte ingang. Het kapsalon bestaat al jaren en wordt nog steeds uitgebaat. Via het kapsalon hebben wij toegang tot een lager verdiep met hier een saunakamer met douchecabine, een zonnebankkamer met ook een douchecabine en bergruimte. De privé woonst heeft eveneens een aparte ingang met trap naar het verdiep. De woonst is zeer ruim en zal onmiddellijk aanspreken. De leefruimte is ruim en geniet veel lichtinval. De inbouwcassette geeft een heel gezellige toets aan het geheel. Enkele trapjes brengen ons naar de open leefkeuken. Wat een ruimtegevoel!! Deze ruimte is open tot tegen de nok. De keuken is gerieflijk ingericht en geeft toegang tot zowel het ruime terras als de tuin eronder. Het terras heeft een oppervlakte van maar liefst 45m²! Met de trap komen we op het bovenste verdiep. Deze wordt gevormd door de nachthal die toegang geeft tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer werd voorzien van zowel een ligbad als een douche. Bij dit gebouw hoort ook nog een achterliggend handelspand ( Waterleidingstraat 3) die naar eigen behoefte ingevuld kan worden. Dit pand heeft eveneens een aparte ingang en aparte meters en kan ook afzonderlijk verhuurd worden. De blok heeft een eigen tuin. Deze is aan de achterzijde via een servitudeweg bereikbaar. Bent u opzoek naar een project om zelf te bewonen en zelf een zaak uit te baten of zoekt u een opbrengst eigendom? Wees er dan als eerste bij en bel voor meer info naar ### En savoir plus ?

3 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 22 07 50
Bureaux à vendre Zolder (RBJ77864)
225 000 €

3550 Zolder

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! In het hartje van Zolder, vinden we dit handelspand terug. Het handelspand heeft een oppervlakte van 171 m² . Langs het pand vinden we een openbare parking terug. Aan parkeergelegenheid dus zeker geen gebrek. Het voormalige ING-kantoor bevindt zich op Dorpsstraat 84 - 3550 Zolder, midden in het centrum. U komt binnen in de ruime inkomhal, Deze staat in open verbinding met de open ruimte waar er landschapsburelen geplaatst zijn. Verder bevinden zich 2 gesloten burelen/kantoren. Er is een aparte keuken aanwezig, een 2 sanitair gedeeltes en 2 ruimtes die dienen als technische lokalen. Momenteel is de hoofdfunctie van het gebouw burelen, dienstverlening en vrije beroepen. Volgens de stedenbouwkundige voorschiften is de zone bestemd voor wonen, kleinschalige detailhandel, vrije beroepen, diensten, horeca, kantoren en gemeenschapsvoorzieningen. Om de hoofdfunctie te wijzigen is er een vergunning nodig. Een concreet voorstel kan altijd voorgelegd worden aan de gemeente. Bent u opzoek naar een commerciële goede ligging voor de opstart van uw zelfstandige activiteit en heeft u hiervoor voldoende ruimte nodig? Of bent u opzoek naar investeringsvastgoed met een hoog rendement? Dan komt dit handelspand zeker voor u in aanmerking! Voor meer informatie of voor een bezichtiging kan u contact opnemen op het nummer ### Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 22 07 50
Surface commerciale à vendre Heusden (RBH69090)
795 000 €

3550 Heusden

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Uitzonderlijk goed kan men deze ligging wel degelijk noemen; gelegen aan het rondpunt van”Suskaberg”. De doorgangsweg naar Heusden-Beringen-Lummen en richting Hasselt! Het handelspand op zich heeft een mooie inkomhal en van daaruit heeft men ruimtes naar links en rechts, thans ook met aparte bureauruimtes. Er is een aparte kitchenette voorzien en aparte toiletten. De grote etalageruimtes maken dat er veel transparantie is die de zichtbaarheid nog versterkt! De eerste verdieping is op dit moment ook mee in gebruik als handelspand net zoals de verdieping daarboven. Er is reeds een vergunning afgeleverd voor de bovenverdiepingen om een appartement (met aparte ingang) te voorzien; leidingen zijn voorzien. Aan de achterzijde geniet het appartement ook van een supergezellig en ruim terras. De gehele bouw genoot enkele jaren geleden van een totaal renovatie (!) ; er werden enkel hoogwaardige materialen gebruikt en werkelijk ALLES werd vernieuwd in 2016! Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid. Een beter gelegen handelspand bestaat er niet : maak snel een afspraak en overtuig jezelf! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
Bureaux à vendre Zonhoven (RBM61492)
Prix sur demande

3520 Zonhoven

TE KOOP: multifunctioneel commercieel gebouw met duplex-appartement! Verkoop van aandelen "Meet@work" met daarin dit multifunctionele commerciële pand met duplex-appartement! Dit moderne pand bevindt zich op een ruim perceel van 11a07ca in Zonhoven, een ideale locatie om uw zaak te vestigen. Het ruime en vrijstaande pand omvat verschillende ingerichte ruimtes, waardoor dit veel mogelijkheden biedt zowel voor eigen gebruik als voor verhuur van deze aparte ruimtes. - Bedrijfsruimte: Ruim en modern: zowel de kelderverdieping als de gelijkvloerse verdieping zijn momenteel ingericht als kantoorruimte, geschikt voor diverse zakelijke activiteiten. Grote, lichte ruimtes en een eigentijds ontwerp creëren de perfecte omgeving voor een productieve werkdag. Flexibele indeling: de werkruimtes zijn praktisch ingedeeld en kunnen door verschillende bedrijven tegelijk gebruikt worden, waardoor veelzijdigheid en efficiëntie worden geboden. Volledig uitgerust: het pand is voorzien van alle moderne faciliteiten zoals vloerverwarming, warmtepompen, camerabeveiliging, alarm. Daarnaast beschikt het pand over een keuken en sanitaire voorzieningen voor zowel personeel als bezoekers. Goede bereikbaarheid: geniet van een gunstige ligging nabij de N74, wat de toegankelijkheid vergroot. - Duplex-appartement (+/-118m²): Ruim en modern: het appartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping, beschikt over twee slaapkamers en biedt een comfortabele woonruimte. Beide verdiepingen zijn voorzien van een terras, perfect voor ontspanning. - Parkeergelegenheid: Ruime parking: er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel kantoormedewerkers als bewoners, inclusief privé parkeerplaatsen achter een afsluitbare poort. Troeven: - Gunstige locatie! - Ruime parking! - Voorzien van camera's en alarm! - Meubels zijn inbegrepen! - Zeer ruim! - Veel mogelijkheden! - Moderne afwerking! O-peil: niet overstromingsgevoelig gebied P-score: A G-score: A Stedenbouwkundige info: bouwvergunning - geen dagvaarding - bufferzones- geen verkavelingsvoorschriften - geen voorkooprecht EPC duplex: 154 kWh/m² jaar (label b) met certificaatnummer 20200508-0002264960-RES-1 En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 43 58 19
Surface industrielle à vendre Zonhoven (RBM46199)
1 095 000 €

3520 Zonhoven

Bedrijfsgebouw met toonzaal/burelen, werkplaats en conciërgewoning gelegen op het industrieterrein "De Waerde" in Zonhoven. Uitstekende verbinding met de E314 en E313. Het gebouw is gelegen op een terrein van 6028m² en bestaat uit een bedrijfshal met toonzaal/burelen en een ruime woning. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid voorzien. KENMERKEN BEDRIJFSGEBOUW: - oppervlakte: 436m² - indeling toonzaal, burelen, sanitair, atelier, magazijn met sectionaalpoort - verzorgde uitstraling (metselwerk) - verwarming op stookolie - sanitair - ruime uitbreidingsmogelijkheden KENMERKEN WONING: - oppervlakte: gelijkvloers 164,4m² + verdieping 79,4m² + dubbele garage 44m² - indeling gelijkvloers: inkomhal, toilet, keuken met open leefruimte, badkamer, 2 slaapkamers, dressing, bergplaats - verwarming op stookolie, PV-installatie - grote aangelegde tuin met mooi terras TROEVEN: - vlakbij de E314 - PV-installatie met certificaten tot 2032 - Ruime uitbreidingsmogelijkheden Iab - Vg - Gmo - Gvv - Vkr Voor meer info: ### of ### En savoir plus ?

6028
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
Surface commerciale à vendre Zonhoven (RBL74990)
349 000 €

3520 Zonhoven

Interesse? Voor meer info en foto’s, surf naar www.SWEVERS.be. - Welkom op Genkerbaan 18, een opmerkelijk charmant pand, oorspronkelijk gebouwd in 1952, met een totale bewoonbare oppervlakte van 225m². Door de slimme indeling van het pand geniet je hier van privacy en de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. De gelijkvloerse verdieping werd vier jaar geleden volledig vernieuwd en straalt pure klasse uit. Via een aparte inkomhal bereik je de instapklare woonst op de eerste verdieping. Met 3 slaapkamers, een ruime leefruimte, en een zonovergoten dakterras is het de perfecte aanvulling van de polyvalante gelijkvloerse verdieping. Een goed onderhouden keuken, badkamer en praktische bergruimte maken het plaatje compleet. De zuidelijk georiënteerde tuin met tuinberging en parkeerplaatsen voor de deur biedt extra comfort. De ligging nabij het centrum garandeert gemakkelijke toegang tot banken, supermarkten, scholen, opvang, restaurants, cafés, en sport- en ontspanningsmogelijkheden. Genkerbaan 18 biedt alles om je droomzaak te verwezenlijken en te genieten van een kwalitatieve woonomgeving. Bel nu voor een bezichtiging op ### Bron bewoonbare opp.: EPC-Verslag. En savoir plus ?

369
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Surface commerciale à vendre Zonhoven (RBK35112)
449 000 €

3520 Zonhoven

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ontdek dit unieke pand op Dorpsstraat 48 in Zonhoven, dat een moderne handelsruimte combineert met een comfortabele woonst op een toplocatie. Met een totale oppervlakte van 252 m² biedt dit pand uit 1999 zowel een ruime handelsoppervlakte als een instapklare woning, ideaal voor diegenen die wonen en werken willen combineren. Op de begane grond vindt u een handelsruimte van 60 m² met een aantrekkelijke etalage en een aansluitende bureauruimte van 10 m². Via een aparte ingang is de privéwoonst bereikbaar, waarbij de eerste verdieping een royale leefruimte van 42 m² met een open keuken van 14,50 m² huisvest. De keuken, voorzien van moderne faciliteiten, grenst aan een ruim terras – perfect voor ontspannende momenten of gezellige bijeenkomsten. Tevens is er een handige wasplaats. De tweede verdieping omvat drie slaapkamers van 12,10 m², 17 m², en 10,70 m². De hoofdslaapkamer heeft een eigen dressing. Er bevindt zich tevens een aparte badkamer terwijl de twee andere kamers een douchekamer delen. Elk van de verdiepingen beschikt over een apart toilet. Het pand is uitgerust met airconditioning, een alarmsysteem, zonnewering en een inpandige garage van 18 m² met elektrische poort, bereikbaar via een servitudeweg. Gelegen in het hart van Zonhoven, geniet het pand van uitstekende zichtbaarheid en is alles van scholen tot ontspanningsmogelijkheden binnen 500 meter bereikbaar, met de snelweg op slechts 2 km afstand. Dit veelzijdige pand is een uitstekende kans voor ondernemers. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Voor meer informatie, bel ### Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

216 2 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Surface industrielle à vendre Heusden-Zolder (RBK33462)
Prix sur demande

3550 Heusden-Zolder

PLUSPUNTEN:+ gevestigde waarde op vlak van carrosserie & depannage+ omgevingsvergunning milieu klasse 2 (permanent)+ rendabel en nog lopende aanbesteding F.A.S.T. + uitstekende, strategische ligging+ huidige bestuurder is bereid tot begeleiding in de overdracht+ overdracht aandelenALGEMEEN:Wegens nakend pensioen van de huidige bestuurder wordt de gehele vennootschap met inbegrip van alle handelsactiviteiten, onroerend goed, wagenpark, enzovoort ter overname aangeboden. Een gehele aandelenoverdracht is mogelijk, alsook partiële overname (activiteit carrosserie enerzijds, activiteit takeldienst anderzijds). Als merkonafhankelijke carrosserie met Eurogarant-garantielabel is er een groot en trouw klantenbestand bestaande uit concessiehouders / collega-garagisten, verzekeringsmaatschappijen en particulieren. De inrichting van de carrosserieafdeling is conform de voorschriften van OVAM (Milieu klasse 2-inrichting) en voorzien van de modernste apparatuur, verflabo en mengtafel en lakcabine. Tevens is er een lopend contract voor het F.A.S.T.-project in opdracht van de Vlaamse Overheid en Federale Politie voor het uitvoeren van takelopdrachten op de snelweg (E314), vanaf het Klaverblad tot aan de Nederlandse grens. Ook met lokale overheden en politie wordt er samengewerkt voor diverse takelopdrachten als ongevallen, verloren lading, inbeslagname, enz. Het gebouw is gelegen in KMO-zone op een perceel van 3332 m² met een bedrijfshal (ca. 480 m²), kantoren en personeelslokaal (ca. 80 m²) met ruime parking en luxueuze conciërgewoning (ca. 160 m²) met wellness. De conciërgewoning is voorzien van alle comfort en luxe, met eigen wellness om tot rust te komen na een drukke werkdag. INDELING:0: inkomhal, toilet cliënteel, bureel, carrosserieafdeling, personeelslokaal, sanitair personeel, ruime parking vooraan en achteraan / inkomhal privatief, toilet privatief, keuken, leefruimte met gashaard, berging en wasplaats, terras, tuin, poolhouse met douche - sauna - jacuzzi - lounge - pelletkachel, bar, zwembad.+1: bergruime bedrijfshal / prive: nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, toilet, slaapkamer 3 met dressing, badkamer, slaapkamer 4 met dressingFINANCIERING:Opgelet: Maak tijdig een afspraak bij uw bank zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.DOWNLOADS:Op onze eigen website bij 'DOWNLOADS' kan u de nuttige stukken in dit dossier raadplegen. Cijfers van de vennootschap zijn verkrijgbaar op aanvraag via ### . CONTACT:Interesse in deze goed draaiende zaak? Contacteer ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak. Wij staan u steeds enthousiast te woord! ### of mail naar ### . En savoir plus ?

3332 625 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 89 87 03 67