Bedrijfsvastgoed te koop - Kwaremont

2 zoekertjes (1 - 2)
850 000 €

9690 Kwaremont

UNIEK gelegen vierkantshoeve (3009m2) op KWAREMONTPLEIN, met een WAANZINNIG UITZICHT op de VLAAMSE ARDENNEN, en temidden het parcours van de RONDE VAN VLAANDEREN. UNIEKE KANS, enorm veel potentieel: charmante woonst met schuren/polyvalente ruimtes, horeca, B&B,...) op een TOPLOCATIE. Laat u verrassen en vraag uw bezoek aan: IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

3009 1000 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
850 000 €

9690 Kwaremont

UNIEK gelegen vierkantshoeve (3009m2) op KWAREMONTPLEIN, met een WAANZINNIG UITZICHT op de VLAAMSE ARDENNEN, en temidden het parcours van de RONDE VAN VLAANDEREN. UNIEKE KANS, enorm veel potentieel: charmante woonst met schuren/polyvalente ruimtes, horeca, B&B,...) op een TOPLOCATIE. Laat u verrassen en vraag uw bezoek aan: IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

3009 1000 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Kwaremont (9690).

1 046 000 €

9690 Kluisbergen

Magazijnruimte met een oppervlakte +/- 349 m² in combinatie met een prachtige woning te koop. Het perceel is uitermate goed gelegen langs de bedrijvige Oudenaardebaan en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. De loods is voorzien van drie sectionale poorten en lichtstraten. Dit terrein biedt naast de gunstige ligging ook een mogelijkheid als bouwgrond. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein.Tevens aanwezigheid van een prachtige, moderne villa voorzien van een indrukwekkende inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leef- en eetruimte met uitzicht op omheinde tuin en overdekt terras, open keuken, bureauruimte en wasplaats. Op de eerste verdieping: nachthal, 4 grote slaapkamers, badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel met meubel. Bovendien is deze woning (+/- 288 m² bewoonbaar) volledig onderkelderd (+/- 150 m²) en geschikt als opslag of parkeerplaats voor 4 wagens. Daarnaast bestaat de optie tot aankoop van een afzonderlijke loods van +/- 223 m² of +/- 349 m². Beschikbaar bij akte. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

637 637 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
400 000 €

9690 Kluisbergen

Magazijnruimte met een oppervlakte +/- 349 m² op een terrein van +/- 1.294 m² te koop. Het perceel is uitermate goed gelegen langs de bedrijvige Oudenaardebaan en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. De loods is voorzien van drie sectionale poorten en lichtstraten. Dit terrein biedt naast de gunstige ligging ook een mogelijkheid als bouwgrond. Aanwezigheid van ruime parkeer- en manoeuvreerruimte. Daarnaast bestaat de optie tot aankoop van een loods van +/- 223 m² op een terrein van 1.100 m² en/of aanpalende villa. Beschikbaar bij akte. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1294 349 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
650 000 €

9690 Kluisbergen

GROTE MODERNE KWALITATIEVE NIEUWBOUWVILLA met mogelijkheid bijkopen achterliggend ATELIER (120m2, 50.000 euro) (en eventueel aanpalende bouwgrond met extra loodsen). Recente MODERNE ENERGIEZUINIGE villa (2020), goedgelegen in Berchem! INDELING: indrukwekkende inkomhal met toilet, lichtrijke leef- en eetruimte met uitzicht op omheinde tuin en overdekt terras, open geïnstalleerde keuken met EILAND, bureauruimte en wasplaats. Op de eerste verdieping: overloop, 4 grote slaapkamers waarvan masterbedroom met dressing, badkamer (douche, ligbad en dubbele lavabo). Bovendien is deze woning (288m² bewoonbaar) volledig onderkelderd (150 m²) en geschikt als opslag of parkeerplaats voor 4 wagens. Tenslotte bestaat er mogelijkheid tot aankopen van het aanpalend perceel bouwgrond en diverse loodsen. TROEVEN: KWALITATIEVE MATERIALEN, GROTE RUIMTES, vloerverwarming, ZONNEPANELEN, goeie LOCATIE. Meer weten?

643 140 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
1 500 000 €

9690 Kluisbergen

Dit bedrijfsgebouw op 0,76 hectare beschikt over een uitstekende locatie, op 17 km van Kortrijk, met een totale nuttige oppervlakte van 2345 m² (BVO) en is stedenbouwkundig bestemd als KMO-zone alsook zone voor parking, kantoren en bedrijfswoning. Dit bedrijfsgebouw biedt een veelvoud aan ruimtes om aan al uw bedrijfsbehoeften te voldoen en is direct beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar industriële ruimtes, magazijnruimte, koelruimtes, rookkamer of kantoren, dit gebouw heeft het allemaal. Er zijn twee grote sectionale poorten aanwezig (4m22 tot 4m58 hoog). Daarbovenop is er ook nog een appartement met een oppervlakte van 137 m² (BVO), op heden vergund als kantoor waardoor het ideaal is voor administratieve doeleinden, vergaderingen of als een comfortabele werkplek voor uw team. Verder zijn er achter het gebouw nog uitbreidingsmogelijkheden tot 550m², waardoor u de flexibiliteit heeft om uw bedrijf te laten groeien en/of aan te passen aan de toekomstige behoeften van uw onderneming. Er wordt nog bijkomende groenaanplanting voorzien. De huidige milieuvergunning dateert van 2016. Gelegen in het hart van Kerkhove, profiteert u van een strategische locatie die zowel lokaal als regionaal goed bereikbaar is. Neem vandaag nog contact met ons op. Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging, neem contact op met Vastgoed Lietaer op ### of via ### . Enkel een schriftelijk bod aanvaard door de verkopers resulteert in enige verbintenis/verkoop. Meer weten?

7650
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 50 00 07
350 000 €

8581 Kerkhove

Droomt u ervan om te wonen, werken en genieten op een historische locatie vlak aan de schilderachtige Schelde? Grijp dan nu uw kans met 'De Morgenstond'! Dit prachtige gebouw ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie en wordt binnenkort beschikbaar gesteld voor verkoop in casco, zodat u de mogelijkheid heeft om uw eigen stempel te drukken op deze unieke ruimte. Met diverse oppervlaktes beschikbaar en de mogelijkheid tot het combineren van kantoren, KMO-units, magazijnen en penthouses, biedt 'De Morgenstond' een breed scala aan mogelijkheden die passen bij uw behoeften en voorkeuren. Stel u voor: een bruisend kantoor met een prachtig uitzicht op de Schelde, een KMO-unit met ruimte voor groei en ontwikkeling, of zelfs een exclusief penthouse met een adembenemend panoramisch uitzicht. Bij de foto's ziet u voorbeelden van mogelijke indelingen en simulaties van wat er allemaal mogelijk is. Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer uw droomruimte in 'De Morgenstond'. Met de vrijheid om de inrichting volledig naar eigen smaak en behoefte af te werken, staat u voor een unieke kans om uw visie werkelijkheid te laten worden. Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe 'De Morgenstond' uw toekomstige thuis of bedrijfslocatie kan worden. Wacht niet langer, uw droom wacht op u! Troeven * Unieke ligging * Uitgebreide opties * Vlot te bereiken * Casco aankoop of afgewerkt 1) Stedenbouwkundige bestemming: Igb: Industriegebied 2) Beschermd erfgoed: Neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: Niet van toepassing 5) Renovatieverplichting: Niet van toepassing 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: Neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: Neen Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee Meer weten?

360 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 479 61 64 55
580 000 €

9600 Ronse

UNIEK LOFTGEBOUW met GROTE LOFT en TERRAS + groot HANDELSGELIJKVLOERS met voorliggende PARKING. Gelegen pal in het CENTRUM. INDELING: trap naar de loft: GROOT TERRAS, lichtrijke GROTE LEEFRUIMTE met gashaard en OPEN GEÏNSTALLEERDE KEUKEN met EILAND, bijkeuken/wasplaats, nachthall, 2 slaapkamers, 2 badkamers, SAUNA, en dressing. Op het gelijkvloers bevindt zich een grote RUIMTE (ideale kantoren/praktijk/atelier) met voorliggende PARKING. TROEVEN: leuk LOFTGEBOUW, Meer weten?

675 5 Parkeerplaats(en) 315 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
Industrie te koop Kluisbergen (RBJ75060)
350 000 €

9690 Kluisbergen

Magazijnruimte met een oppervlakte +/- 223 m² op een terrein van +/- 1.100 m² te koop. Het perceel is uitermate goed gelegen langs de bedrijvige Oudenaardebaan en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. De loods is toegankelijk via twee sectionale poorten en is voorzien van lichtstraten. Dit terrein biedt naast de gunstige ligging ook een mogelijkheid als bouwgrond. Aanwezigheid van ruime parkeer- en manoeuvreerruimte. Daarnaast bestaat de optie tot aankoop van een extra loods van +/- 126 m² en/of aanpalende villa. Beschikbaar bij akte. Contacteer Sebastien voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Meer weten?

1100 223 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 50 30 07 00
Handelspand te koop Kluisbergen (RBJ47330)
495 000 €

9690 Kluisbergen

Dit instapklaar handelspand is momenteel ingericht als B&B, met restaurant en take-away service . Het gelijkvloers omvat een inkom met onthaalruimte + bureel, afzonderlijk toilet. RESTAURANT : 40 zitplaatsen met afzonderlijke bar, professioneel ingerichte keuken met koelcel en aangenaam ruim terras. TAKE-AWAY : via de afzonderlijke ingang kunnen de gerechten (momenteel oosters getint) afgehaald worden. B&B : Op de eerste verdieping vier ruime gastenkamers met o.a. airco, en afzonderlijke sanitaire voorzieningen. Het B&B-gedeelte heeft tot heden mooie recensies op verschillende sites waaronder : hotels.com (9,4/10), booking.com (8,9/10) en google.com (4,4/5), .... Het pand is voorzien van zonnepanelen wat resulteert in een laag energieverbruik en een gunstig EPC met B-label. Achteraan het gebouw een aangelegd (deels overdekt) terras. Er is mogelijkheid om de volledige apparatuur en inboedel van het restaurant (o.a. meubilair, keukenmateriaal, ..) en B&B (o.a. meubilair, linnengoed,..) over te nemen. De huidige eigenaars zijn bereid om de nieuwe uitbater te begeleiden bij de doorstart van deze zaak. Voor deze zaak wordt geen "overname" gevraagd, enkel verkoop van roerende en onroerende goederen. Door de indeling biedt dit pand ook wel heel wat opportuniteiten als investering zoals gebouw gemengd gebruik, (groeps)praktijkruimte, vrij beroep, ... Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag. Bel ### of mail ### voor bijkomende info. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50
Kantoor te koop Kluisbergen (RBJ47327)
495 000 €

9690 Kluisbergen

Dit instapklaar handelspand is momenteel ingericht als B&B, met restaurant en take-away service . Het gelijkvloers omvat een inkom met onthaalruimte + bureel, afzonderlijk toilet. RESTAURANT : 40 zitplaatsen met afzonderlijke bar, professioneel ingerichte keuken met koelcel en aangenaam ruim terras. TAKE-AWAY : via de afzonderlijke ingang kunnen de gerechten (momenteel oosters getint) afgehaald worden. B&B : Op de eerste verdieping vier ruime gastenkamers met o.a. airco, en afzonderlijke sanitaire voorzieningen. Het B&B-gedeelte heeft tot heden mooie recensies op verschillende sites waaronder : hotels.com (9,4/10), booking.com (8,9/10) en google.com (4,4/5), .... Het pand is voorzien van zonnepanelen wat resulteert in een laag energieverbruik en een gunstig EPC met B-label. Achteraan het gebouw een aangelegd (deels overdekt) terras. Er is mogelijkheid om de volledige apparatuur en inboedel van het restaurant (o.a. meubilair, keukenmateriaal, ..) en B&B (o.a. meubilair, linnengoed,..) over te nemen. De huidige eigenaars zijn bereid om de nieuwe uitbater te begeleiden bij de doorstart van deze zaak. Voor deze zaak wordt geen "overname" gevraagd, enkel verkoop van roerende en onroerende goederen. Door de indeling biedt dit pand ook wel heel wat opportuniteiten als investering zoals gebouw gemengd gebruik, (groeps)praktijkruimte, vrije beroep, ... Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag. Bel ### of mail ### voor bijkomende info. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50
Handelspand te koop Kluisbergen (RBJ47326)
495 000 €

9690 Kluisbergen

Dit instapklaar handelspand is momenteel ingericht als B&B, met restaurant en take-away service . Het gelijkvloers omvat een inkom met onthaalruimte + bureel, afzonderlijk toilet. RESTAURANT : 40 zitplaatsen met afzonderlijke bar, professioneel ingerichte keuken met koelcel en aangenaam ruim terras. TAKE-AWAY : via de afzonderlijke ingang kunnen de gerechten (momenteel oosters getint) afgehaald worden. B&B : Op de eerste verdieping vier ruime gastenkamers met o.a. airco, en afzonderlijke sanitaire voorzieningen. Het B&B-gedeelte heeft tot heden mooie recensies op verschillende sites waaronder : hotels.com (9,4/10), booking.com (8,9/10) en google.com (4,4/5), .... Het pand is voorzien van zonnepanelen wat resulteert in een laag energieverbruik en een gunstig EPC met B-label. Achteraan het gebouw een aangelegd (deels overdekt) terras. Er is mogelijkheid om de volledige apparatuur en inboedel van het restaurant (o.a. meubilair, keukenmateriaal, ..) en B&B (o.a. meubilair, linnengoed,..) over te nemen. De huidige eigenaars zijn bereid om de nieuwe uitbater te begeleiden bij de doorstart van deze zaak. Voor deze zaak wordt geen "overname" gevraagd, enkel verkoop van roerende en onroerende goederen. Door de indeling biedt dit pand ook wel heel wat opportuniteiten als investering zoals gebouw gemengd gebruik, (groeps)praktijkruimte, vrije beroep, ... Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag. Bel ### of mail ### voor bijkomende info. Meer weten?

396
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 232 21 50
Handelspand te koop Kluisbergen (RBI88621)
215 000 €

9690 Kluisbergen

COMMERCIEEL en GOEDGELEGEN DEGELIJKE EIGENDOM bestaande uit een HANDELSGELIJKVLOERS, APPARTEMENT en PARKING! INDELING: *HANDELSGELIJKVLOERS: ruime kantoorruimte/bureau, wachtzaal/ontvangstruimte, keuken, berging, toilet. Binnenkoer en overdekte parkeerplaats. *APPARTEMENT: (te bereiken via aparte inkom): inkomhal, droge kelder, 1e VERDIEP: ruime living met open haard, keuken, badkamer (douche-lavabo-toilet), 2 ruime slaapkamers, veranda. Er is tevens een handige zolder. TROEVEN: centrale verwarming op aardgas, aparte elektriciteitstellers, betonnen gewelven, GOEDE LIGGING. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

157 115 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
89 000 €

8580 Avelgem

Mogelijkheid om eigen zaak te starten in centrum Avelgem! Op zoek naar het ideale pand om jouw eigen zaak op te starten of jouw bestaande zaak uit te breiden? In centrum Avelgem vinden we dit handelspand terug dicht bij alle faciliteiten! Indeling als volgt: handelsruimte met sanitaire voorziening én werkruimte/keukenruimte aan de achterzijde. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek! Jouw klanten kunnen makkelijk de wagen gratis parkeren voor de deur. Kom de mogelijkheden ontdekken tijdens een bezoek! BOD = WELKOM! EPC: B - Label UC: 20230216-0002811805-KNR-1 REF: CV/22023/K Meer weten?

5 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 98 05 55
249 000 €

8580 Avelgem

Ruime woning centrum Avelgem! Dit voormalige handelshuis is gelegen pal in het centrum van Avelgem. Voorheen een juwelierszaak, kan deze eigendom voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De eigendom bestaat uit vooraan het handelsgedeelte. Dit is een polyvalente ruimte die door de koper nog een eigen wens kan worden ingedeeld. Daarnaast is er op het gelijkvloerse een gezellige leefruimte en eetplaats met zicht en toegang tot het buitenterras. Het grote raampartij achteraan zorgt voor veel klaarte en lichtinval. Op de 1e verdieping bevindt zich de leefkeuken, een ruime wasplaats, een bureelruimte, een toilet en een badkamer met zowel een bad als een douche. Dit biedt de mogelijkheid om in de nabijheid van uw zaak te wonen of kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. De tweede verdieping beschikt over vier slaapkamers, wat deze woning geschikt maakt voor een groter gezin. Een opvallend kenmerk van deze eigendom is de ruime carport aan de achterzijde. Deze biedt niet alleen bescherming voor voertuigen, maar zorgt ook voor een directe uitweg naar de straat. Meer weten?

247
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 75 57 47
335 000 €

9600 Ronse

RONSE - Bent u op zoek naar een ruim handelspand met subsidie voor renovatie op een triple A-locatie in Ronse? Dan is dit pand misschien wel iets voor u! De belangrijkste kenmerken in een notendop: · Ruim pand van 400m² met diverse mogelijkheden voor horeca en handel · Ronse trekt tot € 26.000 subsidies uit voor een de renovatie en inrichting van handelspanden. · Toplocatie, grote visibiliteit op drukste plein in stadscentrum Ronse · Mogelijkheid om op te splitsen in kleinere entiteiten · Voorzien van keuken en badkamer Optioneel autostaanplaats aan te kopen. Stad promoot sterk “pop-up concept”: Eigenaars betalen geen belasting op leegstand. Verder is dit pand in het midden van het commerciële centrum van Ronse gelegen. Een kleine opsomming: - Standaard Boekhandel op 150m - Hunkemuller op 200m - Apotheek op 250m - Kledingzaken zoals "Er was eens...", "Comma" binnen 100m... Wenst u graag een bezoek in te plannen om uw commerciële dromen te vervullen? Contacteer ons! Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 60 30 00
195 000 €

9600 Ronse

Commercieel gelegen HANDELSPAND met WOONST (uitweg achteraan in de Oudestraat). Goede commerciële ligging, mooie gevelbreedte, aangename RUIMTES, VEEL POTENTIEEL (UITWEG ACHTERAAN). INDELING: handelsruimte, keuken, zaaltje, sanitair, berging. Op het verdiep bevinden zich de grote leefruimte, badkamer, 2 slaapkamers. Op de zolderverdieping kunnen nog extra kamers gemaakt worden (dubbele zolder). Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

150 150 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
298 000 €

9600 Ronse

LOODS van 180m2 op 2000m2, goedgelegen, IDEALE OPSLAG! Bezoek: IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

2200 180 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00
450 000 €

9600 Ronse

Dit centraal gelegen handelspand in het commercieel centrum van Ronse wordt momenteel verhuurd en is dus een ideale investering! Het pand bestaat onder meer uit een grote lichtrijke, ingerichte winkelruimte (+/- 150m²) met bureel, bergingen en opslag (+/- 110m²), een overdekte koer, een basis ingerichte studio, niet afgewerkt verdiep/zolder, grote tuin. Topligging in het stadscentrum tussen het station en de Grote Markt van Ronse. Het stuk grond is ook ideaal geschikt voor project. Meer weten?

680
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 55 21 48 08
350 000 €

9600 Ronse

PAL in het CENTRUM gelegen perfect onderhouden GROTE KANTOORRUIMTE/PRAKTIJK van 377m2 bestaande uit burelen, keuken, toiletten en terras. SUPER GELEGEN in het CENTRUM, enorm veel mogelijkheden! TROEVEN: dubbele beglazing, thermische isolatie, AIRCO. Mogelijkheid tot bijkopen ondergrondse parkeerplaatsen en archief. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Meer weten?

377
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 60 66 00