Bedrijfsvastgoed te koop - Libramont

1 zoekertjes (1 - 1)
Handelspand te koop Libramont (VBA83115)
170 000 €

6800 Libramont

Dit bedrijf ligt in het hart van Libramont en biedt een onmiddellijk netto rendement van 5,9%. Het gebouw is ideaal gelegen aan een drukke straat, biedt een goede zichtbaarheid en ligt dicht bij een aantal instellingen voor hoger onderwijs. De zaak is momenteel verhuurd. Het heeft een grote ruimte op de begane grond, een multifunctionele ruimte op de eerste verdieping en kelders onder het hele gebouw. Parkeerplaatsen en een tweede ingang aan de achterkant van het gebouw maken het complex compleet. Het gebouw heeft een eigen systeem met fotovoltaïsche panelen. Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet-contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

230
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07

We hebben slechts een paar zoekertjes gevonden die overeen komen met uw zoekcriteria.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Libramont (6800).

495 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert dit gebouw voor gemengd gebruik in het hart van Libramont. De locatie is ideaal gelegen op een steenworp afstand van het centrum en dicht bij winkels en alle voorzieningen van de stad. Het gebouw bestaat uit 2 flats met 2 slaapkamers, waarvan er 1 moet worden afgewerkt, en 2 winkelunits. Praktisch gezien is er voldoende parkeergelegenheid voor 7 auto's, zodat klanten en verhuurders gemakkelijk toegang hebben. De appartementen, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, zijn voorzien van alle comfort dat huurders verwachten. Elke kavel heeft een aparte ingang. Een unieke kans voor investeerders. Maak een afspraak en bel Honesty op ### Meer weten?

474
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Kantoor te koop Libramont-Chevigny (VBA81027)
430 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert deze grote, volledig uitgeruste kantoorruimte in het hart van het winkelcentrum L'Aliénau in Recogne (Libramont). Het pand is ideaal gelegen en heeft directe toegang tot de belangrijkste wegen, winkels, vervoer, waaronder de trein, en alle faciliteiten van de stad Libramont. Het gebouw ligt in het economische hart van de provincie Luxemburg en biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid. Het biedt grote en lichte ruimtes om alle activiteiten te ontplooien. Het pand is uitgerust met mannelijke/vrouwelijke sanitaire voorzieningen, 7 ruime kantoren en een zeer praktische refter. De veiligheid wordt gegarandeerd door een videofoon en een alarm. Aan de parkeerzijde zijn talrijke gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor klanten of personeel, direct toegankelijk vanuit het gebouw. Aan de opslagkant kunt u op een grote zolder uw archieven kwijt op meer dan 200 M². De perfecte plek voor uw bedrijf om te floreren in het hart van een dynamisch en gerenommeerd winkelcentrum. Een zeldzame kans om te grijpen! Een bezoek is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

265
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Handelspand te koop Libramont-Chevigny (VBA71349)
1 390 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert dit prachtige project in het economische hart van de regio. Gelegen in Recogne, in direct contact met Libramont, biedt de site een uitzonderlijke zichtbaarheid en directe toegang tot de grote wegen. De locatie garandeert de ontwikkeling van een dynamische bedrijfsactiviteit, met gemakkelijke parkeergelegenheid en toegang voor uw klanten. Het pand heeft een lichte showroom, sanitaire voorzieningen, kantoren, opslagruimtes en een grote, volledig uitgeruste werkplaats. Het gebouw is klaar voor gebruik, uitgerust met mechanische bruggen en vooraf geïnstalleerde gereedschappen voor automobielprofessionals. Wat uw activiteit ook is, het gebouw is zeer veelzijdig en biedt grote, lichte ruimten voor opslag, uitstalling, voorbereiding en alle activiteiten die dankzij de onovertroffen locatie tot hun recht komen. Een bezoek is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

5788
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Handelspand te koop Libramont-Chevigny (VBA41988)
260 000 €

6800 Libramont-Chevigny

W Immobilière vous propose à Libramont, une surface commerciale de plus de 210 m². Ce bien se compose comme suit: niveau -1: une cave et un garage. Niveau RDC: une grande surface commerciale, quatre bureaux, une réserve, un WC et une salle de bains. Ce bien vous offre une superbe visibilité avec 16m de vitrines. . Bien vendu en bon état avec des châssis en double vitrage. Beau potentiel d'aménagement avec ce bien qui vous offre de spacieux volumes. Pour tous renseignements: W Immobilière - ### - ### Les informations fournies par l’agence ont un caractère indicatif et non contractuel. En conséquence, elles ne peuvent engager la responsabilité de l’agence et ne dispensent pas la personne intéressée de réaliser les vérifications Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 63 22 72 77
128 000 €

6840 Neufchâteau

!!! SOUS COMPROMIS !!! A 6 minutes de Neufchâteau, dans le petit village de Warmifontaine, ancienne salle de fêtes à rénover - propriété divisée en 4 lots, très beaux volumes - nombreuses affectations possibles : commerces, entrepôt / maison d'habitation / appartements (sous réserve de l'acceptation de l'Urbanisme) Parking et terrain à bâtir inclus Dossier complet sur simple demande Plus de détails sur ### Infos et visites : ### (7j/7j Meer weten?

20 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 09 15 89
Boerderij - Hoeve te koop Neufchâteau (VBB27236)
115 000 €

6840 Neufchâteau

ERA Topimmo presenteert dit dorpshuis, gelegen in het dorp Tournay, in de gemeente Neufchâteau. Investeringsmogelijkheid. Gelegen op een perceel van 2 are en 98 centiares, is deze woning als volgt samengesteld: - Begane grond: woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer (bad, douche, wastafel en toilet). Garage en tuin. - Eerste verdieping: 3 slaapkamers en een af te werken badkamer. Verwarmd vloeroppervlak volgens EPB: 174 m². Technische kenmerken: nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing, twee-uurs elektriciteit, centrale verwarming op olie. Ligging: ideaal gelegen tussen Neufchâteau en Léglise. Dicht bij snelwegverbindingen. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Meer weten?

298
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07
Handelspand te koop Neufchâteau (VBA28724)
150 000 €

6840 Neufchâteau

Winkelruimte in Poylavente - toplocatie! Deze ruime, veelzijdige winkelruimte ligt in het centrum van Neufchâteau en biedt tal van mogelijkheden voor alle soorten bedrijven. Het is de enige winkel in de straat met privéparkeerplaatsen. Begane grond: 100m² vloer in te richten volgens uw behoeften, ingerichte keuken, WC en stookruimte. Aparte ingang met berging (of extra kantoor mogelijk). 3 parkeerplaatsen beschikbaar. Aantrekkelijke locatie: De ruimte is gelegen in een drukke winkelstraat, die een gevarieerd en divers cliënteel aantrekt. Het ligt in het centrum van Neufchâteau, met een goede zichtbaarheid, dicht bij het station, winkels en snelwegverbindingen. Technische details: verwarming op stookolie, tank van 2000 liter, elektrische installatie conform de voorschriften, dubbele beglazing, dak in natuurleien, riolering, twee-uursmeter, enz. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling; het is niet bindend voor de verkoper en kan daarom niet worden beschouwd als een aanbod. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

254 160 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07
Handelspand te koop Libin (VBA93663)
415 000 €

6890 Libin

Boulangerie avec habitation située au cœur du village paisible de Villance, dans la commune de Libin. La commune de Libin est une région au riche patrimoine naturel, historique et culturel. Des balades de plusieurs dizaines de kilomètres, à pied, à vélo ou même à cheval, sont possibles pour découvrir les merveilles de la région. Idéal pour les adeptes de tourisme rural. La propriété se situe sur et avec ± 12 a 60 ca. Maison de commerce : Construite en 1919, elle présente une surface habitable de ± 231,20 m2. Sous-sol : Une cave de ± 35 m2 + chaufferie Rez-de-chaussée : Hall d’entrée desservant un grand salon avec poêle à bois – salle à manger, une cuisine, une surface commerciale en la boulangerie, un atelier, un local à farine et locaux divers. 1er étage : Le premier étage est composé de quatre chambres, une grande salle de bains et un grand grenier potentiellement aménageable. 2ème étage : Grenier potentiellement aménageable. Techniques : Garage 2 places avec porte électrique - Piscine de 20 ans avec pompe à chaleur récente - Abris à bois de ± 40 m2 - Châssis double vitrage en PVC avec volets manuels - Chauffage centrale au mazout, cuve de 2.500 litres - Alarme, groupe électrogène, compteur simple/bi-horaire, … Conditions : Vente de l’immeuble et Cession du Fonds de Commerce Situation : ± 15 km de Libramont – ± 7 km de Redu – ± 5 km de Euro Space Center – ± 3km de Libin Entrevue & visite uniquement sur rendez-vous ! Meer weten?

1260
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 47 10 53
460 000 €

6890 Transinne

Wellimmo brengt u vandaag naar Transinne om deze buitenkans te ontdekken! Dit gebouw voor gemengd gebruik, bestaande uit een grote autogarage van 530 m² en een woonhuis met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 185 m² op een royaal perceel van ongeveer 33 are, geniet van een strategische ligging op een drukke verkeersas en op minder dan een minuut van afrit 24 van de autosnelweg E411, en biedt deze woning een ongelooflijk potentieel op het gebied van zichtbaarheid en ruimte. Met zijn grote sectionaalpoorten en indrukwekkende binnenvolumes is het commerciële gedeelte geschikt voor elk type ruimteverslindende activiteit, terwijl het lichte en gastvrije huis al het nodige comfort biedt. Momenteel is de woning vrij van bewoning en wordt de commerciële ruimte verhuurd met een zeer interessante huuropbrengst. Mogelijkheid om als optie een stuk bouwgrond van ongeveer vijftien are te verwerven, waardoor de totale capaciteit op 4844 m² komt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek te plannen. Meer weten?

3340 15 Parkeerplaats(en) 660 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 487 76 21 22
100 000 €

6640 Vaux-sur-Sûre

VAUX SUR SURE (Cobreville): Aanbieding vanaf € 100.000, BD IMMO presenteert deze karaktervolle boerderij in lokale steen gelegen op een perceel van 07a 45ca. Het bestaat uit een hoofdgebouw bestaande uit: inkomhal, keuken, woonkamer, badkamer, wasruimte, nachthal, 3 slaapkamers en bijgebouwen die verbouwd kunnen worden (stal, schuur die garageruimte in beslag neemt). Mogelijk. verlaging van de registratierechten als aan de voorwaarden wordt voldaan. Kunstleien dakbedekking, PVC-kozijnen met dubbele beglazing (2005), oliekachels, elektrische boiler voor warm water voor huishoudelijk gebruik, eenvoudige elektriciteitsmeter per uur. Mogelijkheid tot verlaging van de registratierechten als aan de voorwaarden wordt voldaan en gehandhaafd. Bezoeken uitsluitend op afspraak met het agentschap op ### Het bedrag van € 150.000 is een onderhandelingsbasis, het is een bedrag dat de verkoper niet bindt en dus niet als een bod van zijn kant kan worden beschouwd. Meer weten?

1581
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 61 41 21
Handelspand te koop Sensenruth (VBB10696)
1 590 000 €

6832 Sensenruth

Handelsgebouw op een terrein van 14891 m² ligt langs de RN89 in Sensenruth, deelgemeente van Bouillon-sur-Semois. Gebouwd in 1998 op 2 niveaus, gelijkvloers tentoonstellingsruimte +/- 1650 m² en lager niveau +/- 1000 m² wordt gebruikt als garages of opslagruimtes. Toegang voor vrachtwagens aan de achterzijde van het gebouw. Lager niveau met stookplaats, toiletruimte, ruimte goederenlift of lift is voorzien. Het hele gebouw is gemaakt van beton, basisdak in Eternit gelegd in 2016 met EPDM-coating, verlaagd plafond met geïsoleerde platen met 10 cm glaswol, ramen aluminium met dubbele beglazing, centrale verwarming met stookolie, elektriciteit installatie heeft een vermogen van 3x400v+n met dag- en nachtteller, 35 geasfalteerde parkeerplaatsen, plafondhoogte gelijkvloers 312 cm en lager niveau 280 cm. Jaarlijks geschatte huurinkomsten: tussen 120.000 en 140.000 euro. Mogelijkheid om het commerciële deel te verdelen in meerdere units, plannen voor dit project zijn beschikbaar. De locatie geniet van een uitstekende zichtbaarheid en heeft een eerste keuze ligging. Meer weten?

14891 1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 46 80 26
Prijs op aanvraag

6880 Bertrix

Deze karaktervolle boerderij ligt in het hart van het dorp Jéhonville, in de gemeente Bertrix, op meer dan 30 hectare grond op het zuiden. Je zult dol zijn op de stenen muren, de balken en de ideaal aangelegde tuin. Dit gebouw heeft voldoende ruimte voor een tweede woning, mits er een bouwvergunning is. Het bestaat uit Begane grond: hal, keuken, woonkamer met houtkachel en toegang tot de stallen met diverse bijkeukens. 1e verdieping: een af te werken badkamer (wastafel, douche en bad), 2 aangrenzende slaapkamers en toegang tot de inrichtbare schuur. 2e verdieping: een in te richten zolder. Een kelder en een aangelegde tuin maken het geheel compleet. Technische kenmerken: PVC ramen met dubbel en driedubbel glas, natuurleien dak vernieuwd in 2006, geen centrale verwarming, houtkachel, rioolaansluiting en EPB E. Verkoop onderworpen aan registratierechten (mogelijkheid om te profiteren van lagere registratierechten onder voorwaarden). De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van Era Topimmo. Meer weten?

3062 225 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07
Industrie te koop Sensenruth (VWD08672)
2 200 000 €

6832 Sensenruth

Site industrielle, commerciale et avec habitation (modifiable en bureaux ou autres) à vendre. Site idéalement situé, accès direct sur la N89 reliant Libramont à la France. 12 minutes de la E411 (Libramont) 5 minutes de la frontière Française 40 minutes de la frontière Luxembourgeoise Le site se compose comme suit : Situé sur un terrain constructible de +/- 1.5 hectare en zone artisanale (industrielle et commerciale). Le site est distribué par 2 accès, permettant de faire un chemin (entrée - sortie) depuis les deux routes. Un premier bâtiment industriel principal de +/-4.000 mètres carrés disposé entre une surface industrielle principale de 3.000 mètres carrés, cette surface de 3.000 mètres carrés est très facile à diviser en 3 espacés séparé, tant au niveau accès ( il y a 3 grandes portes de garage industrielle + des portes d'accès) , chauffage, électricité. D'une surface de +/- 600 mètres carrés se trouvant en sous-sol du bâtiment, avec un accès séparé par l'arrière. Pour le sous-sol, les hauteurs sont de 2.8 mètres. Les surfaces au sous-sol sont actuellement divisée en diffèrent espace qu'il est possible d'aménager au besoin. Et aussi un espace de bureaux, qui sont distribués sur 2 niveaux en façade avant du bâtiment, avec hall d'accueil, il y a +/- 10 espaces de bureaux qui sont séparé, scindé, organisé au niveau éclairage, câblage, chauffages, le tout pour une surface de 400 mètres carrés de bureaux. Toutes les divisions de bureau sont facilement modifiable au besoin. Ce bâtiment est entièrement isolé, construction de 2007. Le bâtiment est complètement équipé au niveau chauffage, éclairage, électricité et même un réseau d'air comprimé. Tout est en ordre de fonctionnement tout est en état et aucun travaux ( sauf modification d'aménagement ne sont nécessaire ou à prévoir) D'un second bâtiment industrielle de +/- 1000 mètres carrés, dont la façade avant est sur la N89 (route à grand passage). Ce bâtiment est de 2004, il est complètement isolé, il possède une grande porte de garage principale + d'autres portes de garages pour des accès latéraux. Il est complètement équipé, chauffage, électricité, éclairage, réseau d'air comprimé. Ce deuxième bâtiment est relié a un autre bâtiment, les accès entre les 2 bâtiments peuvent se faire par les sous-sol, ou par le niveau rez-de-chaussée, ils peuvent aussi être facilement condamné en vue de les scinder complètement. Le dernier bâtiment, relié au bâtiment industriel de 1.000 mètres carré est une maison + local commerciale, composée comme suit. Un local commercial en front de 4 bandes avec vitrine sur 10 mètres de longueur. Le local fait +/- 100 mètres carré. Une maison d'habitation facilement transformable en bureaux, ou autres en fonction des activités composée d'un hall d'entrée, buanderie, wc, grande salle à manger-salon-cuisine-terrasse en enfilade sur à peu 100 mètres carrés avec hall d'entrée. A l'étage, un grand hall de nuit, un wc, 4 chambres, un dressing, une salle de bain, des greniers. Au sous-sol, des caves et garage sur +/- 200 mètres carrés et divisé en différents espaces. La maison a été complètement rénovée en 2004 et est complètement en état, elle ne demande que du rafraichissement (peintures). Sur le site, vous trouverez aussi +/- 5.000 mètres carrés de surface qui ont été asphaltée et servent de parking, mais aussi de chemin pour les accès au différents sites. Le site peut encore être construit sur au moins 5.000 mètres carrés supplémentaire. Revenu locatif possible du site = +/- 20.000 € Valeur neuve d'un tel site = 3.3 M€ Prix de vente = 2.2 M€ Intéressé, passer de préférence uniquement par email sur ### ou par message whatsapp au ### Meer weten?

100 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 97 17 13
Handelspand te koop Bertrix (VBA91897)
45 000 €

6880 Bertrix

Handelspand op gelijkvloers ligt in mede eigenschap dichtbij het centrum van Bertrix. Bestaat uit een professionele ruimte 35 m², bergruimte 6.50 m² met wastafel, elektrische waterverwarmer en aparte wc. De 3 uitstalramen zijn in pvc dubbele beglazing, verwarming met elektrische radiatoren, elektriciteit met dag- en nachtteller in de gemeenschappelijke ruimtes, telefoonaansluiting. Goede zichtbaarheid voor deze commerciële ruimte op de hoek van 2 straten en genietend van een interessante locatie, ligt in een veelgebruikte straat. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 46 80 26
Prijs op aanvraag

6640 Vaux-sur-Sûre

ERA Topimmo biedt u dit charmante huis gelegen op de hoogten van Remience, in de gemeente Vaux-sur-Sûre, vlakbij de E25. Deze woning biedt een ideale woonomgeving. De begane grond bestaat uit een hal, ingerichte keuken, eetkamer, woonkamer, studeerkamer, bijkeuken en toilet. Boven zijn drie comfortabele slaapkamers en een doucheruimte. De tweede verdieping heeft een ruime zolder. Naast het hoofdgebouw is er een stal, een garage en een grote hooizolder, allemaal gelegen op een uitgestrekt perceel van bijna 60 are. Technische voorzieningen zijn onder andere 12 fotovoltaïsche panelen, gasgestookte verwarming, standaard elektrische installatie en houten ramen met dubbele beglazing. Dit object biedt een groot potentieel voor ontwikkeling. Een niet te missen kans voor liefhebbers van groene ruimten. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

5800
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 21 07 50
Industrie te koop Daverdisse (VBA50405)
430 000 €

6929 Daverdisse

Au coeur du village de Gembes, venez découvrir cette propriété exceptionnelle composée d'un atelier de + de 300m2 utilisé autrefois comme menuiserie, d'une grande maison avec 2 logements et d'un terrain à bâtir. L'atelier est accessible via deux chemins asphaltés. Il est composé de deux niveaux, un premier espace atelier et un second utilisé comme garage. Devant cet atelier, un terrain à bâtir est également disponible. Que ce soit pour y construire dans un futur plus ou moins proche, pour du résidentiel ou du stockage nul doute que ce sera un excellent investissement. En parlant d'investissement idéal, cette propriété dispose également d'une superbe bâtisse en pierre composée d'un premier logement de 4 chambres et d'un second logement de une chambre. Ces deux logements sont habitables de suite et sont accessibles via deux entrées séparées. Côté technique : toiture en ardoise naturelle, superbe cheminée en pierre dans le living, deuxième poêle à bois dans le cuisine, châssis bois double vitrage, électricité à moderniser, deux chaudières au mazout. Besoin de plus d'espaces? Un grenier aménageable, et un cave s'offrent à vous! Infos et visites auprès de l'agence. Meer weten?

1671 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 23 23 61
450 000 €

6832 Sensenruth

Wegrestaurant ''Aux Mille Pattes'' ligt langs de veel gebruikte N 89, op een terrein 1795 m² in Sensenruth, deelgemeente van Bouillon-sur-Semois. Bedrijf in volle activiteit geniet van een uitstekende zichtbaarheid en heeft een commerciële toplokatie. Wordt volledig bemeubeld verkocht met professioneel gebruiksklaar materiaal. Bestaat uit: hoofdgebouw, open buitenterras met 50 plaatsen, overdekt terras 20 plaatsen, grote gesloten parking, toegankelijk voor vrachtwagens. Restauratiezaal met 36 zitplaatsen 35 m², open keuken 16 m², tweede keuken 10 m², bijkeuken 11.50 m², bergplaats 4.50 m², sanitaire ruimte 5 m² met 2wc's en wastafel, stookplaats en aparte douche voor vrachtwagenchauffeurs. In de koer achteraan, in een gesloten gebouw, een koelkamer en reserve ruimte. De verdieping onder het dak en op betonvloer 52 m², heeft een private ruimte en bergplaats. Gebouwd in 1998 en 2002 op kruipkelders, muren met dubbele betonblokken, dak in kunstleien, ramen dubbele beglazing, luiken voor de restauratiezaal en de open keuken, centrale verwarming met stookolie, elektriciteit met dag- en nachtteller en geldig attest, aansluiting tv en telefoon. In de verkoopprijs zijn al de gebouwen inbegrepen, de commerciële activiteit, het groot terrein dat momenteel als parking word gebruikt waarvan het merendeel in een bouwzone ligt. Dit wegrestaurant werd opgericht in 1998 door de huidige eigenaars, het geheel word in heel goede staat verkocht en is klaar om te worden uitgebaat. Meer weten?

1795 1 Parkeerplaats(en) 120 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 46 80 26
Handelspand te koop Sensenruth (VBA33090)
320 000 €

6832 Sensenruth

L'agence Rénovactrice vous présente, à la vente, un bâtiment commercial d'environ 500 m2 au bord de la N89. Le bâtiment initial, d'une superficie de 400 m2 est une structure en métal réalisée sur mesure en 1995 (type entrepôt) auquel une annexe de 100 m2 a été ajoutée (env. 2008). La structure métallique du bâtiment initial permet de transformer les cloisons intérieures comme bon vous semble. C'est à dire qu'elles peuvent être conservées ou complètement abattues si une surface ouverte de 400 m2 est nécessaire à votre activité. Ce complexe érigé sur un terrain en zone d'activité économique mixte de 1437 m2 se trouve à Sensenruth, le long de la N89 à hauteur de la zone commerciale de Bouillon. Ce commerce est facile d'accès avec un grand parking (facilement 20 places possibles) en asphalte et bénéficie d'une situation idéale pour le développement de votre business. Le bâtiment offre 32 mètres de vitrine en front de nationale et presque 9 mètre en front de la rue des minières. Il est de plus possible d'acquérir un terrain attenant de 4491 m2 en zone d'activité économique mixte (au prix de 175 000 euros). Venez profiter des multiples possibilités que ce bâtiment à a vous offrir! Meer weten?

1437 25 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 473 26 17 48