Grond te koop - Vinderhoute

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Vinderhoute (9921).

650 000 €

9031 Drongen

Deze bouwgrond van 2.300 m2 is uitstekend gelegen nabij de aansluiting met de verbindingswegen alsook omgeven door groen en kan opgesplitst worden in 2 kavels (1071 m2 en 1041m2) (zie documenten in bijlage). De verkaveling is onder volgende voorwaarden uitvoerbaar:- “LAST 1 –Aanleg van nutsvoorzieningenDe houder van de vergunning staat – op eigen kosten – in voor het (laten) aanleggen van nieuwe en/of het (laten) aanpassen van bestaande nutsvoorzieningen naar en in de verkaveling. Ongeacht de verplichting tot aanpassing van bestaande nutsvoorzieningen, moeten de volgende nutsvoorzieningen minimaal aangelegd worden:- elektriciteit- water- kabeltelevisie- telecommunicatie De houder van deze vergunning staat – op eigen kosten – in voor het (laten) uitvoeren van de noodzakelijke aanpassingen aan de nutsvoorzieningen zoals opgenomen in volgende adviezen: De voorwaarden opgenomen in het advies van FARYS (advies van 13/04/2022, met kenmerk VK-22-148) moeten strikt nageleefd worden.De voorwaarden opgenomen in het advies van Fluvius System Operator (advies van 07/03/2022, met kenmerk 366216) moeten strikt nageleefd worden.De voorwaarden opgenomen in het advies van Proximus NV (advies van 15/04/2022, met kenmerk JMS 532433) moeten strikt nageleefd worden.De voorwaarden opgenomen in het advies van TELENET (advies van 17/03/2022, met kenmerk 25087097) moeten strikt nageleefd worden.LAST 2 – Aanpassing van rioleringPer lot is te voorzien in een dubbele huisaansluiting, één voor afvalwater en één voor oppervlaktewater. De aansluitputjes zijn te voorzien van een merkteken waaruit de aard (oppervlaktewater/afvalwater) blijkt. Voor het aanleggen van de rioolvertakkingen en een stuk riolering en het degelijk herstellen van de rijweg moet een technisch dossier worden ingediend (in drievoud) bij de dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen van de stad Gent. Op dit technisch dossier kunnen de dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen en FARYS bijkomende technische opmerkingen voor aanpassingen formuleren.Dit technisch dossier moet (aangepast aan de bijzondere voorwaarden en eventuele wijzigingen ingevolge bijkomende technische opmerkingen) bestaan uit een grondplan van alle riolerings- en wegenwerken (schaal 1/250) met bijhorende lengteprofielen, dwarsprofielen, typedwarsprofielen en details van de kunstwerken. Het technisch ontwerp moet, samen met het bestek en de gedetailleerde raming in drievoud overgemaakt worden aan de de dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen, Botermarkt 1 te 9000 Gent, telefoon 09 26 79 00”LAST 3 - Slopen huidige woning.Voor meer info of bezoek: contacteer SARA - OC vastgoed: ### Meer weten?

2300
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 233 02 00
250 000 €

9031 Drongen

Deze zuidwest georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 1.296 m² is gelegen te Drongen. Het perceel is gelegen in een verkaveling waardoor, rekening houdend met de officiële bestemming in agrarisch gebied, de opbouw van een woning mogelijk is zonder bestemmingswijziging. Dit perceel is zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing (landelijk karakter) met een maximale diepte van 20 m op het gelijkvloers en 15 m op de verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd worden, afgewerkt met een zadeldak en een kroonlijst van maximaal 6 m. Een eventuele afzonderlijke garage kan opgericht worden op minstens 20 m achter de voorbouwlijn, met een maximale oppervlakte van 32 m². Verder is er een zijdelings bouwverbod van 4 m beginnend vanaf de perceelsgrens van aanpalende percelen. In de tuinzone achter de woning kan een constructie (berging, serre…) worden opgericht op minstens 30 m van de voorbouwlijn met een maximale hoogte van 3,5 m. Verder zal het bijgebouw dienen afgewerkt te worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw. Dit perceel biedt dus een mooie kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Drongen? Maak een afspraak via ### of bel ### ### Meer weten?

1296
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
450 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 1.449 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing met een maximale breedte van 14 meter, een diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. De maximale bewoonbare oppervlakte kan bijgevolg 420 m² bedragen, zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Meer weten?

1449
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
230 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 751 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak via ### of bel ### Meer weten?

751
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
220 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 698 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Meer weten?

698
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
135 000 €

9032 Wondelgem

Deze grond is gelegen in de Dikkelindestraat te Wondelgem. De omgeving bestaat voornamelijk uit gezinswoningen met om de hoek het Westerringspoor, een vlotte fietsverbinding naar Gent centrum, Dampoort en Sint-Pietersstation. Langsheen het fietspad liggen er verschillende speeltuinen. . Er werd reeds een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd, contacteer Top Vastgoed voor alle details ### Meer weten?

182
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 70 07 00
Grond te koop Mariakerke (RBJ24201)
680 000 €

9030 Mariakerke

*** COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze unieke projectgrond is gelegen aan de Industrieweg - Mariakerke - langs de R4. Super zicht/commerciële locatie!!De grond beschikt over een vergunning door stad Gent goedgekeurd op 14 september 2023 voor het bouwen van 2 KMO-units met showroom.Totale bebouwde oppervlakte loodsen bedraagt 665m².Grondoppervlakte perceel bedraagt 1470 m².Op het perceel staat er een woning op met een bewoonbare oppervlakte van 335 m². EPC: 514 kwh/m² jaar Meer weten?

1470
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 385 96 75
250 000 €

9000 Gent

Deze zuidwest georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 1.296 m² is gelegen te Drongen. Het perceel is gelegen in een verkaveling waardoor, rekening houdend met de officiële bestemming in agrarisch gebied, de opbouw van een woning mogelijk is zonder bestemmingswijziging. Dit perceel is zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing (landelijk karakter) met een maximale diepte van 20 m op het gelijkvloers en 15 m op de verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd worden, afgewerkt met een zadeldak en een kroonlijst van maximaal 6 m. Een eventuele afzonderlijke garage kan opgericht worden op minstens 20 m achter de voorbouwlijn, met een maximale oppervlakte van 32 m². Verder is er een zijdelings bouwverbod van 4 m beginnend vanaf de perceelsgrens van aanpalende percelen. In de tuinzone achter de woning kan een constructie (berging, serre…) worden opgericht op minstens 30 m van de voorbouwlijn met een maximale hoogte van 3,5 m. Verder zal het bijgebouw dienen afgewerkt te worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw. Dit perceel biedt dus een mooie kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Drongen? Maak een afspraak via ### of bel ### ### Meer weten?

1296
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24
275 000 €

9051 Afsnee

Ligging: Deze bouwgrond (182m2) is gelegen in de Kleine Gentstraat te Sint Denijs Westrem. Dit perceel is gelegen in een residentiële omgeving. In de onmiddellijke omgeving zijn er tal van handelszaken. De uiterst centrale locatie geeft u een prima ontsluiting, zo kan u op enkele minuten alle belangrijke invalswegen op en af. Er is reeds een vergunning voor een half open moderne bebouwing bekomen. De vergunde woning bestaat uit een gelijkvloers met leefruimte en keuken, eerste verdieping met 2 badkamers en 3 slaapkamers en een tweede verdieping voorzien van een multifunctionele ruimte naar eigen noden in te vullen. De huidige eigenaars voorzien de afbraakwerken. Contacteer ons voor meer informatie. Meer weten?

182
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
240 000 €

9051 Afsnee

OPGELET ! BETREFT VERKOOP ENKEL VAN HET VRUCHTGEBRUIK (+/- 35 JAAR) ! BOUWGROND MIDDENIN HET GROEN EN OP BOOGSCHEUT VAN GENT Mooi stuk bouwgrond te kopen : enkel vruchtgebruik te koop. Total oppervlakte : 3.170 m², waarvan 800m² bouwkavel, met maximum 1.000 m³ bouwvolume. Gelegen aan de rand van het Stadsbos in het groen. Vlotte verbinding met Gent en De Pinte. Gvg/ Wag/ Gvkr/ Gom/ Gvv Niet overstromingsgevoelig. RICHTPRIJS: 240.000 € (bespreekbaar volgens duur en modaliteiten) Meer info op kantoor Ligging Grond : 9052 De Pinte, Klossestraat 59 (Verbindingsweg ts. De Pinte en St-Denijs-Westrem) Bezoeken: enkel mogelijk via telefonisch afspraak via Immo-Eden ### Beschikbaarheid: na verlijden akte. Meer weten?

3170
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 222 00 63
699 000 €

9000 Gent

De Rijsenbergwijk nabij Gent-Sint-Pieters staat gekend om zijn rustig karakter, fantastische verbindingen en charmante uitstraling. De ligging is een absolute troef voor wie het stadsgevoel wil combineren met een residentiële vibe. In de Handbalstraat vinden we dit stuk grond terug dat momenteel dienst doet als parking. Met zijn 631 m² is er een kleinschalige realisatie mogelijk in de vorm van eengezins-of schakelwoningen. Na te vragen bij Stedenbouw Gent. Meer weten?

631
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 234 34 34
Grond te koop Wondelgem (RBJ31053)
170 000 €

9032 Wondelgem

Deze grond is gelegen in de Dikkelindestraat te Wondelgem. De omgeving bestaat voornamelijk uit gezinswoningen met om de hoek het Westerringspoor, een vlotte fietsverbinding naar Gent centrum, Dampoort en Sint-Pietersstation. Langsheen het fietspad liggen er verschillende speeltuinen. . Er werd reeds een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd, contacteer Top Vastgoed voor alle details ### Meer weten?

182
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 70 07 00
Grond te koop Evergem (RBJ62316)
350 000 €

9940 Evergem

Ligging Welkom in het hart van Evergem, waar een uniek perceel bouwgrond op je wacht. Deze woonplek is een zeldzame combinatie van grootte, ligging en exclusiviteit. Met een oppervlakte van 1570,17m² biedt dit bouwrijpe perceel een canvas voor jouw architectonische droom. Droomvilla in de tweede bouwzone Bouwen in tweede bouwzone is een uitzondering die enkel toegestaan wordt op voldoende grote percelen (1500m²/woning) en waarbij de bouwvrije zijstroken minstens 8 meter bedragen. Het perceel dient over een volwaardige toegang tot de openbare weg te beschikken. Het dient te gaan om een ééngezinswoning waarbij alle functies in het hoofdgebouw worden voorzien. De woning mag enkel bestaan uit een gelijkvloerse verdieping eventueel met een zadeldak. In de tuinzone wordt enkel tuinaccomodatie (zwembad, speeltuigen,…) en een afzonderlijk bijgebouw tot max. 40m² toegestaan. In woningen die onder bovenvermelde bepalingen vallen is geen inpandige garage/carport verplicht. Een oase van rust, weg van de drukte, en toch op wandelafstand van centrum, diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. Een mooie kans om een droomvilla te realiseren. Contact Contacteer Thijs voor meer informatie of een bezoek: ### of via ### Meer weten?

1570
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 258 11 44
Bouwgrond te koop Evergem (RBJ48608)
210 000 €

9940 Evergem

Villagrond te koop in Evergem, met een open zicht op het achterliggend agrarisch gebied. Dit perceel grond van ca.992m² leent zicht perfect tot het bouwen van een moderne villa, bebouwbare breedte van 20 m. Woning naar keuze volgens wensen en budget in samenspraak met de architect.Er kan geopteerd worden voor een woning ruwbouw wind & waterdicht of voor een woning sleutel op de deur afgewerkt. Meer weten?

992
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 216 60 70
Bouwgrond te koop Evergem (RWC33131)
508 000 €

9940 Evergem

Zonnig georiënteerde bouwloten, TWEE NAAST ELKAAR, elk bestemd voor HOB, met mooie en tegelijk onderhoudsvriendelijke oppervlakte van elk ca 535 m². Nette omgeving, vlakbij nieuwe woningen, op slechts ca 5 minuutjes fietsen van het dorp en ongeveer 10 min. stappen van het station. Opgelet, de gronden zijn enkel samen te koop. Geen bouwverplichting. adres: Ralingen naast huisnr. 89 = loten 3 en 4. Bij interesse T ### of stuur een mailtje. Meer weten?

1071
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 26 23 40
Grond te koop Sleidinge (RBJ58285)
330 000 €

9940 Sleidinge

Ligging In het centrum van Sleidinge worden 7 mooie percelen bouwgrond te koop aangeboden voor open bebouwing. Er geldt geen bouwverplichting. Bouwpercelen lot 1 - Weststraat: 732,64m² - verkocht lot 2 - Weststraat: 689,87m² - 330.000 euro ot 3 - Sanderuslaan: 799,81m² - 355.200 euro lot 4 - Sanderuslaan: 804,92m² - 365.000 euro lot 5 - Sanderuslaan: 809,85m² - verkocht lot 6 - Sanderuslaan: 814,78m² - 360.000 euro lot 7 - Sanderuslaan: 824,67m² - 365.000 euro Topligging, op wandelafstand van de gezellige dorpskern en badend in het groen. Trein, bus en binnenkort ook een fietssnelweg brengen Gent en Eeklo heel nabij. Contact Neem vrijblijvend contact op met Thijs voor meer informatie: ### of via ### Meer weten?

689
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 258 11 44
Bouwgrond te koop Landegem (RBI15031)
447 000 €

9850 Landegem

Vlakbij de dorpskern van Landegem verkopen wij een lot bouwgrond van 759m² en 1604m² achtergrond ZONDER bouwverplichting. Dit prachtige villaglot met een west-oriëntatie beschikt over een bouwbreedte van 13,34m en een bouwdiepte van 15m. Contacteer ons vrijblijvend via Ewout op ### of via ### Meer weten?

2399
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 376 14 94
280 000 €

9950 Waarschoot

Deze bouwgrond is gelegen in een rustige straat maar toch dicht tegen het centrum en nabij winkels, scholen,... De zuid-oost oriëntatie zorgt ervoor dat je vanaf 's morgens opstaat met de zon en tot lang in de tuin kan genieten van de avondzon. Het zicht op de velden zorgt voor alle rust! Het betreft lot 4 op het plan. Meer weten?

927
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 345 44 44
1 800 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Binnenkort te koop: Iconisch gebouw op grond van 1.768m2. Meer info volgt. Voor meer info contacteer Anthony via ### Meer weten?

1768
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 61 00 00
234 840 €

9850 Nevele

Deze zuidwestelijke bouwgrond met een oppervlakte van 570 m² is gelegen langs de Biebuyckstraat te Nevele en maakt deel uit van een groter perceel bestaande uit 5 loten. Deze grond geniet van een uiterst goede ligging vanwege de nabijheid van het centrum van Nevele op wandelafstand en de vlotte bereikbaarheid met de wagen tot de E40. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een gevelbreedte van 7,50 meter, een maximale diepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd worden met een hellend dak en een maximale kroonlijsthoogte van 6 meter. Een woning met een plat dak is eveneens toegestaan waarbij de maximale kroonlijst hoogte 6,5 meter bedraagt. De bewoonbare oppervlakte kan bijgevolg ca. 202 m² bedragen, zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen.Aan de voorkant van het perceel wordt er een gemeenschappelijke oprit met de gekoppelde woning voorzien met een gezamenlijke breedte van 7 meter. De gehele oppervlakte van de voortuinstrook mag voor maximaal 50% verhard worden. De afzonderlijke carport in de zijtuinstrook kan worden ingeplant op minstens 1 meter achter de voorgevel van de woning. De te construeren woning bevindt zich in een geheel bestaande uit twee halfopen en een gesloten bebouwing waarbij dezelfde voorbouwlijn, bouwhoogte en dakhelling dient gekozen worden. Hierbij is de eerst vergunde woning toonaangevend. Het perceel biedt dus vele mogelijkheden voor het bouwen van een gezinswoning in een landelijke omgeving en een met goede bereikbaarheid. Benieuwd naar deze bouwgrond in Nevele? Een vrijblijvende afspraak kan via ### of bel ### Meer weten?

570
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 225 25 24