Huis te koop - Beveren-Aan-Den-Ijzer

9 zoekertjes (1 - 9)
90 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

Imposante grondig te renoveren woning op 677m² met een gevelbreedte van 16m. Gelegen in een groene omgeving biedt dit ruime perceel de perfecte basis om uw eigen huis te ontwerpen en te realiseren. De huidige woning is rijp voor een grondige renovatie, wat u de vrijheid geeft om al uw woonwensen te vervullen. Op het gelijkvloers omvat de woning een ruime leefruimte, voorplaats en keukenruimte. Het verdiep bevat 3 grote slaapkamers, een badkamer en een vaste trap richting de zolder. De zolderruimte kan verder benut worden om de woning uit te breiden. De grote garage voorzien van zolder kan ook benut worden als doorgang naar de tuin. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of een plaatsbezoek? Aarzel niet om ons te contacteren. EPC: F-label (Ref.NI25185) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 259 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 85 89 88
175 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers en zonnige tuin! In de tuin van deze woning kunt u in alle rust genieten van prachtige verzichten. Het huis die in 2014 volledig gerenoveerd werd omvat op het gelijkvloers een centrale inkomhal, lichtrijke leefruimte, open keuken met zicht op de tuin, berging, apart toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel. Op het verdiep zijn 3 slaapkamers en een apart toilet. Ideaal als starterswoning of als 2de verblijf. Elektriciteit conform, geïnjecteerd tegen vocht + geen renovatieplicht. Bij vragen aarzel zeker niet om ons te contacteren! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 102 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 85 89 88
175 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

In Beveren-aan-de-Ijzer (deelgemeente Alveringem) bevindt zich deze gerenoveerde woning (2014) op een perceel van 244 m². De woning geniet van rust en stilte en is een ideaal voor wie opzoek is naar een starterswoning, 2e verblijf of investeringspand. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, gezellige leefruimte waar er aansluiting is voor een pelletkachel, uitgeruste keuken met zicht op de tuin, badkamer met inloopdouche en wastafel en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers en een apart toilet. In de tuin kan men genieten van de rust die Beven aan e Ijzer te bieden heeft en van de prachtige verzichten. De terras werd volledig aangelegd en geniet van veel zon. Verder is er nog de buitenberging van 18 m². Technisch heeft deze woning volgende kenmerken: centrale verwarming op gas, dubbel beglazing, geïnjecteerd tegen vocht, dakisolatie en een conforme elektrische keuring. Heeft u interesse in de woning? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op! Troeven * Rustige ligging * Conforme elektrische keuring * Gerenoveerd in 2014 * Prachtige verzichten 1) Stedenbouwkundige bestemming: Ag: Agrarisch gebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 102 244 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
165 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

Bouwgrond met 2 renovatiewoningen te koop op 913m². De bouwgrond is gesitueerd te Beveren aan de ijzer op wandelafstand van het dorp waar er volgende voorzieningen aanwezig zijn: buurtwinkel, basisschool en prachtige wandelroutes. Je kan er genieten van een rustige omgeving met prachtige verzichten. Er is een goedgekeurde omgevingsvergunning aanwezig voor het bouwen van een bedrijfsgebouw met conciërge-unit en wooneenheid + mogelijkheid verbouwen van eengezinswoning. De ruime tuin heeft bij dit ontwerp een zuidoostelijke oriëntatie. Wenst u meer informatie of wilt u alle documenten inkijken, aarzel niet om ons te contacteren. Troeven: - Verzichten - 913m² - Zuidoostelijke oriëntatie - Goedgekeurde omgevingsvergunning De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 185 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 85 89 88
Huis te koop Beveren-Aan-Den-Ijzer (RBK44489)
290 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

In het pittoreske Beveren-aan-de-Ijzer (deelgemeente Alveringem), op een boogscheut van de kust en kleinhandel, centraal gelegen in de driehoek Veurne - Ieper - Diksmuide, treft u deze ruime casco woning aan op een perceel 300 m². De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met apart gastentoilet, ruime zitplaats met aansluitend een bureauruimte die ook gebruikt kan worden als slaapkamer op het gelijkvloers. Vervolgens is er de lichtrijke open keuken van 37 m², de wasplaats met achterdeur, een berging, een badkamer op het gelijkvloers en een garage. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers terug waar er telkens plaats is voor een dubbelbed, grote kast en een bureau. Verder vinden we ook nog de badkamer die voorzien kan worden van inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Op het gelijkvloers is er ook een apart toilet. Via de vast trap komen we bij de grote zolder waar er nog een polyvalente ruimte is voorzien. Buiten is er nog de tuin waarin je kan genieten van de rust die Beveren aan de Ijzer te bieden heeft. Rondom de woning zijn er verschillende wandel- en fietsroutes waar er genoten kan worden van prachtige open velden. Technisch wordt deze woning voorzien van hoogrendementsbeglazing, ventilatiesysteem D, regenwaterput van 10.000L en vloerverwarming op aardgas. Deze woning wordt casco verkocht; vloeren, badkamer en keuken zijn nog naar eigen smaak af te werken. De woning wordt wel al voorzien van een dekvloer (chape) en wordt al gepleisterd. Heeft u interesse in deze woning? Aarzel dan niet en plan vandaag nog uw afspraak in. Troeven * Nieuwbouwwoning * Af te werken naar eigen smaak * Ruime leefruimte en keuken * Rustige ligging * Inpandige garage * Ruimte voor slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: neen 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 208 300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Fermette te koop Beveren-Aan-Den-Ijzer (RBK32548)
749 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

ALVERINGEM - Uniek gelegen, historische hoeve met weilanden. Uniek gelegen hoeve met weilanden. De perfecte plaats om een droomeigendom te creëren. Dit nog deels te renoveren erfgoedpand (1870) straalt karakter uit met zijn authentieke architectuur en biedt een adembenemende ligging te midden van de natuur. De woonvertrekken werden recent 90% gerenoveerd en bieden alle comfort en luxe. Het keukengedeelte loopt zalig uit op vijver en terras. Een deel van het hoofdgebouw met woonvleugel wacht nog op zijn finale bestemming en biedt alle mogelijkheden (extra woonruimte/praktijk/kangeroewoning, dierenarts...) Naast de woning met aanbouw beschikt dit landgoed over een groot stalgebouw van 360m² met zolder en een open inloopstal met magazijn (480m²) . Winterpaddocks, weides en een buitenpiste (20/40) maken dit tot het perfecte pand voor paardenliefhebbers. Extra troeven: 54 zonnepanelen, centrale verwarming, dubbel glas, 3 thuisbatterijen .... GEEN renovatieplicht door EPC doordat het pand erfgoed is. Zeldzame kans om zo mooi te kunnen wonen tussen natuur en dieren, in stiltegebied. Wenst u ook te genieten van de rust en de stilte op een unieke locatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### voor meer info. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 261 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 53 60 65 60
Huis te koop Beveren-Aan-Den-Ijzer (RBJ97216)
246 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

In een rustige straat van Hoogstade (deelgemeente Alveringem) centraal tussen Ieper en Veurne vinden we deze woning terug. De woning is gelegen op een perceel van 284 m² en werd in 2023 deels gerenoveerd. Zo werd er al overal hoogrendementsbeglazing geplaatst, de elektriciteit volledig vernieuwd en werd er een nieuwe badkamer geplaatst. Op het gelijkvloers bestaat deze woning uit een inkomhal, vernieuwde badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet. Verder is er de woonkamer die geniet van veel lichtinval dankzij de grote ramen en het schuifraam. De keuken heeft zicht op de tuin en een handige bergruimte. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers die ook reeds verzien zijn van hoogrendementsbeglazing en automatische rolluiken. Buiten is het heerlijk vertoeven in de zuid gerichte tuin. Verder is er nog de werkruimte van 80 m² die bereikbaar is via de zijkant van de woning. Bent u opzoek naar een woning om verder af te werken? Aarzel dan niet en plan vandaag nog uw afspraak in. Troeven * Overal hoogrendementsbeglazing * Vernieuwde badkamer * Conforme elektrische keuring * 4 slaapkamers 1) Stedenbouwkundige bestemming: WgLk: Woongebied met landelijke karakter 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing 4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform) 5) Renovatieverplichting: ja 6) Overstromingsrapport: Perceelscore of P-score: A: geen overstroming gemodelleerd Gebouwenscore of G-score: A: geen overstroming gemodelleerd Ligging in Signaalgebied: neen Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen Geïnventariseerd erfgoed: Nee Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 176 284 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 50 30 10
Huis gemengd gebruik te koop Beveren-Aan-Den-Ijzer (RBJ54819)
79 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

Te renoveren handelspand met enorm potentieel in de Casselstraat 3, 8691 Beveren aan de Ijzer. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 200
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 95 64 95
Huis te koop Beveren-Aan-Den-Ijzer (RBJ35130)
90 000 €

8691 Beveren-Aan-Den-Ijzer

OOST CAPPEL (Route de l'Europe 11): Te renoveren woonhuis met heel wat mogelijkheden, 2 (mog. 3) slaapkamers, garage en zongerichte koer op 228m² grondoppervlakte. Beveren aan den IJzer staat gekend als een grensdorp nabij Frankrijk. In de Bergenstraat richting Oost Cappel loopt Beveren aan den IJzer naadloos over in het Franse dorpje Oost Cappel. Net voorbij de Frans/Belgische grens is dit te renoveren woonhuis (half open bebouwing) op zoek naar een nieuwe eigenaar.Indeling:- GLVL.: inkom met zit- en eetplaats in rustiek kader, apart toilet met berging, extra leefruimte, basis ingerichte keuken (met o.a. keramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast), garage- Kelder - met boven de kelder de vautekamer die ingericht is als badkamer (douche, wastafel en toilet, wel reeds gedateerd)- 1ste VERD.: 2 slaapkamers en zolderberging- 2de VERD.: zolderruimte (met onderdakplaten)Zijdelingse toegang én uitweg achteraan - zuid gerichte terras/koer.Isolatie, leefcomfort, vloeren, beglazing, elektriciteit, verwarming,... is allemaal aan vernieuwing toe maar anderzijds is de prijs van € 90.000 een heel correcte vraagprijs! Heel wat mogelijkheden! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 184 140 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 477 66 64 92

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Beveren-Aan-Den-Ijzer (8691).

368 000 €

8691 Stavele

Zoek je naar een instapklaar én groot huis in een rustig dorp met een leuke tuin? Dan is dit huis te koop in de IJzerstraat in Stavele wat je zoekt! Dit huis werd grotendeels gerenoveerd in 2014. Er is overal dubbele beglazing, het dak werd vernieuwd en geïsoleerd, de elektriciteit is conform. De Dovy keuken biedt veel kookcomfort en kwaliteit. Er is mogelijkheid tot een slaapkamer en badkamer op het gelijkvloers. De aangename veranda, de zonnige tuin én garage zijn extra troeven van dit huis te koop! Ben je op zoek naar een groot huis met 3à4 slaapkamers, een garage en zonnige tuin? Lees dan zeker verder! Bestaande uit: Gelijkvloers: Inkomhal - Leefruimte - Keuken met veel ingebouwde kasten, vaatwas, frigo, keramische kookplaten,... Aanpalende zonnige veranda - Bureauruimte/Slaapkamer - Berging/Wasplaats - Garage Tuin met mooie vergezichten op de velden. Verdiep: 3 slaapkamers - Badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet Grote zolder (geïsoleerd) ALGEMEEN: ==> Rolluiken ==> Grotendeels gerenoveerd in 2014 ==> Gelegen in het rustige dorp Stavele ==> Leuke tuin met mooie vergezichten ==> Grote leefruimtes ==> Dovy Keuken Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 300
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 48 94 99
216 848 €

8972 Roesbrugge-Haringe

In een gemoedelijke buurt in Roesbrugge ontwikkelt Groep Huyzentruyt in een eerste fase 9 moderne nieuwbouwwoningen die met hun stijl en duurzaam comfort het toonbeeld zijn van hedendaags wonen. Een strakke architectuur met zachte contrasten, een doordachte indeling en optimaal ruimtegebruik trekken zichtbaar de aandacht, maar ook onze keuze voor energievriendelijke vloerverwarming is een belangrijke troef. Elke woning bestaat uit een open leefruimte met keuken, 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een (inpandige) garage. Heb je interesse? Contacteer ons vrijblijvend op ons gratis nummer ### of via ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 106 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 800 30 103
278 000 €

8972 Roesbrugge-Haringe

Mooi afgewerkt huis te koop in Roesbrugge. Het huis werd volledig gerenoveerd in 2018 en is dus in perfecte staat en onmiddellijk instapklaar. De ingebouwde spots en raamdecoratie (Tende) zorgen ervoor dat je als koper meteen thuis voelt. De woonoppervlaktes zijn ruim en lichtrijk en in de mooi aangelegde tuin is het aangenaam vertoeven. De huizen rechts van het te koop gestelde huis worden afgebroken en aangelegd, door Stad Poperinge, als doorrit met parking waardoor je als koper via de tuin een toegang tot je huis te koop krijgt! Ben je op zoek naar een energiezuinig, modern en vernieuwd huis te koop met 3à4 slaapkamers en tuin? Lees dan zeker verder! Bestaande uit: Inkomhal - Ruime living met zit- en eethoek - Volledig uitgeruste keuken met vaatwas, oven, koelkast, keramische kookplaten, ingebouwde kasten - Aanpalende berging - Toilet Aangelegde tuin met terras, met mooie vergezichten - Berging in de tuin Verdiep+1: 2 slaapkamers - ingerichte badkamer met ligbad, toilet en dubbele inbouwlavabo Verdiep+2 : 1 grote ruimte/slaapkamer Het dak is volledig vernieuwd, daaronder werd de zolder geïsoleerd en afgewerkt in warm hout. Er zijn aansluitingen voor water en elektriciteit aanwezig. De zolder biedt een flexibele ruimte voor diverse doeleinden of kan ingericht worden in extra slaapkamers. De zijkant van de woning, wordt na afbraak van de aanpalende huizen, afgewerkt en geïsoleerd. ==> Elektriciteitsattest is conform ==> EPC label B Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 171
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 48 94 99
Prijs op aanvraag

8972 Krombeke

Situering:Midden in het dorp, op Krombekeplein, gelegen tussen Poperinge en de Franse grens,Stavele, Haringe en Westvleteren zijn gekende plaatsen in de buurt, waar de vele wat wandel- en fietsroutes passeren. In deze toeristische streek is zeker plaats voor een gezellige horeca-zaak. 't Hof Van Vlaanderen is generaties lang een vaste waarde geweest in en rond Krombeke: blaas jij deze zaak nieuw leven in ?Indeling:Heel ruim café met grote uitnodigende bar, voorzien van koeling en tap. Vanuit het café kom je in de bijhorende feestzaal, waar bv frituur of pizzeria perfect zou kunnen passen, ook voor een dartsclub kan deze ruimte ideaal zijn. De bestaande koer kan gemakkelijk omgetoverd worden tot een gezellig zonneterras, uit de wind en in de zon.Verder is er een heel grote keuken/atelier, uitgerust met 2 industriële koelcellen. Sanitair dames/heren.Over de volle gevelbreedte (13m) kan je een uitnodigend terras installeren.Wonen en werken combineren ?Achter het café is een living, keuken, badkamer, toilet, berging en kleine tuin.Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en een zolder.Pluspunten:- Volledig vrij van brouwer- Heel wat mogelijkheden: café, bistro, restaurant, traiteur, buurtwinkel, take away - Dak recent vernieuwdBenieuwd ? Boek je bezoek via ### het weekend van 12-22-23 juni is er een gelegenheidscafé, ga gerust een kijkje nemen en contacteer ons bij verdere interesse !Elk ernstig bod wordt in overweging genomen. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 310 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 51 62 65 01
245 000 €

8972 Krombeke

Op te frissen woning met 5 slaapkamers op 448m². Welkom in het hart van Krombeke, waar deze woning met 5 slaapkamers op zoek is naar nieuwe eigenaars om er een warme thuis van te maken. Het huis bevat op het gelijkvloers een lichtrijke leefruimte met pelletkachel die voor de nodige charme zorgt, open keuken, veranda en badkamer met douche. Op het verdiep zijn 5 slaapkamers en een ruime badkamer met bad aanwezig. Dankzij de grote garage is er voldoende plaats voor het zetten van een wagen, fietsen en meer. Genieten van de buitenlucht kan in de zongerichte tuin. Benieuwd naar meer? Aarzel niet om ons te contacteren. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 195 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 85 89 88
338 000 €

8972 Krombeke

Met smaak gerenoveerde woning op een perceel van 747m² met toegang langs de zijkant. Deze woning werd in 2014 gerenoveerd. Hierbij werden authentieke elementen gecombineerd met een moderne touch. Enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten: authentieke vloeren, houten balken, moderne keuken en badkamer. Het huis beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en privé parking langs de achterzijde. Via de centrale inkomhal kan je naar de gezellige leefruimte met gashaard en de vernieuwde keuken. Verder heb je nog een berging, toilet en doucheruimte op het gelijkvloers. Op het verdiep vind je 2 slaapkamers en de 2de badkamer terug, via de vaste trap kan je naar de 3de slaapkamer onder het dak. De grote tuin biedt een prachtige buitenruimte waar je in alle rust kan genieten van de zon en ontspannen. Benieuwd naar meer? Aarzel niet om ons te contacteren. EPC:C Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 194 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 59 85 89 88
299 000 €

8972 Krombeke

Op zoek naar een woning met een prachtig uitzicht over de Ijzervallei? Zo Gevonden. In Roesbrugge starten we met de bouw van een nieuw project, Residentie Yzersterk , deze 3 woningen zijn gelegen vlakbij het dorpsplein net naast de IJzer met mooie zichten op de IJzervlakte. Roesbrugge is een landelijke deelgemeente van Poperinge, maar ligt ook dichtbij Alveringem en Veurne. Het staat bekend voor de idyllische fiets- en wandelpaden met voldoende rustpunten en de brouwerij. Deze 3 mooie woningen hebben allemaal een privétuin met een prachtig uitzicht. De eerste woning heeft een garage in de woning, een ruime leefruimte, 3 slaapkamers en een badkamer boven. De zolderruimte is bereikbaar via een volwaardige trap. De andere 2 woningen beschikken over een carport, een open leefruimte, 3 slaapkamers en eveneens een badkamer boven. Interesse neem dan zeker contact op met ons kantoor. ### ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 31 58 58
329 000 €

8972 Krombeke

Op zoek naar een woning met een prachtig uitzicht over de Ijzervallei? Zo Gevonden. In Roesbrugge starten we met de bouw van een nieuw project, Residentie Yzersterk , deze 3 woningen zijn gelegen vlakbij het dorpsplein net naast de IJzer met mooie zichten op de IJzervlakte. Roesbrugge is een landelijke deelgemeente van Poperinge, maar ligt ook dichtbij Alveringem en Veurne. Het staat bekend voor de idyllische fiets- en wandelpaden met voldoende rustpunten en de brouwerij. Deze 3 mooie woningen hebben allemaal een privétuin met een prachtig uitzicht. De eerste woning heeft een garage in de woning, een ruime leefruimte, 3 slaapkamers en een badkamer boven. De zolderruimte is bereikbaar via een volwaardige trap. De andere 2 woningen beschikken over een carport, een open leefruimte, 3 slaapkamers en eveneens een badkamer boven. Interesse neem dan zeker contact op met ons kantoor. ### ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 150 71 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 58 31 58 58
Huis te koop Stavele (RBK59507)
219 500 €

8691 Stavele

Goed gelegen, toffe woning te Alveringem (Stavele) op 360m2 met weiland op 4277m2 omvattende o.a. op het GELIJKVLOERS: •Living •Keuken •Badkamer •Berging •Garage en prachtige open tuin/weiland 1ste VERDIEP: •2 slaapkamers Zeer degelijk gebouwde hoekwoning, maar te renoveren waarbij je het landelijk zicht voor- en achteraan prachtig in ere kunt houden. Dit oninneembaar landelijk zicht overtreft iedereen zij stoutste dromen. Grondoppervlakte 4637m2. KI EUR 181,00. EPC 990 kWh/m2jaar (UC3008898) - Label F - Renovatieplicht binnen de 5 jaar na akte tot minimum label D. Niet overstromingsgevoelig. P-score en G-score: A Bel ons vandaag nog op ### voor een bezoek ter plaatse en reserveer alvast Uw bezichtiging. (Ref. 15824) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 100 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 56 72 48 93
298 000 €

8691 Leisele

GEEN IMMOKANTOREN! VERDOE U MIJN TIJD NIET... ENKEL TE KOOP VIA EIGENARES Niets is wat het lijkt.... al heb ik een kleine gevel schuilt in mij een ruime familiale woning met nog veel dromen... Mijn ruime badkamer met lang bad voor de grotere onder ons of voor speelkwartier voor de kids, dubbele lavabo en ruime douche kan zorgen voor vele ontspannende momentjes. Als je de lange gang verder doorloopt kom je net na de trap naar het 1e verdiep een eerste ruimte tegen die tot heden als dressing werd gebruikt, maar ook als fietsenberging dienst kan doen. Dan volgt het toilet met ernaast de berging waar alles zich bevindt aangaande vloerverwarming voor begane grond en uitgebreide centrale verwarming op de verdiepen, net als alle voorzieningen voor wasmachine, extra frigo, diepvries ed. Nu je de lange gang met lichtgevende koepels door bent, kom je in de leefkeuken die reeds voorzien is van een kookplaat, dampkap, multifunctionele oven en ook de voorzieningen heeft voor een frigo en vaatwas. Hier geeft een schuifraam doorgang naar het terras en de tuin met zicht op de akkers tot in Hondschoote. Rechts van het schuifraam bevindt zich de ruime living, ver weg van de straat waardoor het gevoel van een rijwoning volledig verdwijnt. Boven de living met pelletkachel bevindt zich een eerste slaapruimte in de mezzanine. Dit kan verder uitgebreid worden tot een volledig verdiep indien gewenst met slechts kleine wijzigingen. Vooraan in de woning bevinden zich op het eerste verdiep een ruime slaapkamer en een ruime overloop waar men een bureau, kleerkast of indien nodig nog een logeerbed kan plaatsen. Op dit verdiep vindt u ook een groot plat dak, zo gebouwd dat een dakterras kan geplaatst worden of indien gewenst zonnepanelen (die dan makkelijk te reinigen zijn) Op het 2de verdiep bevindt zich de 3de slaapkamer. Deze woning werd volledig vernieuwd tussen 2013 en 2019. EPC attest is 'on the way', EPC C met 250kwh is een voorlopige schatting. Zodra ontvangen wordt het hier aangepast. Immo Vlan focust zich op Belgische kant inzake boodschappen en activiteiten maar weet dat er op 5 minuten een Aldi is in Hondschoote en een heel lekkere ambachtelijke bakker op de 'platse' in Hondschoote met de beste croissants, stokbroden en ambachtelijk gebakken broden... Leclercq, Auchan en Cora zijn heel dichtbij voor veel goedkopere boodschappen! Bezoeken zijn mogelijk op volgende data met kijkdagen en slechts met inschrijven : Voorlopige kijkdagen: 29 juni van 14u-18u 6 juli van 15u-18u Opgelet, INSCHRIJVING VEREIST zodat we voldoende tijd kunnen voorzien per bezoeker. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 194 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 474 30 93 58
Huis te koop Roesbrugge-Haringe (RBK25268)
105 000 €

8972 Roesbrugge-Haringe

In het leuke dorp van Roesbrugge treffen we deze gezellige, instapklare rijwoning aan. Ze is gelegen dichtbij de verbindingsweg richting Kust, Poperinge en Ieper. Troef aan deze totaal gerenoveerde woning is dat ze situeert is in een rustige, groene en landelijke omgeving. De eigendom is ingedeeld met een woonkamer hier aansluitend een ingerichte, kwalitatieve keuken, een genoeglijke badkamer met lavabomeubel, douche en toilet, een berging met wasplaats en een zonnige koer. Op het eerste verdiep treffen we de master bedroom met veluxraam aan. De bevloering is een combinatie van een onderhoudsvriendelijke laminaat- en een duurzame tegelvloer. Enkele pluspunten: een geïsoleerde woning, conforme elektriciteit, dubbel glas in PVC profiel en een condensatieketel van Vaillant. Knusse woning voor een starter of ideaal als investering. Een huiselijk, aangename woning! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 61 40 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 57 37 75 70