Diksimmo (8600 Diksmuide)

Esenweg 197 - 8600 Diksmuide

BIV-nummer 502117

diksimmo.be

40 €

8800 Roeselare

Deze autostaanplaatsen worden u te huur aangeboden en zijn gelegen in de Hugo Verrieststraat, nabij het centrum van Roeselare.Op heden zijn er nog 4 staanplaatsen beschikbaar aan de huurprijs van €40/staanplaats per maand. Deze private staanplaatsen zijn gemakkelijk toegankelijk, afgesloten met automatische poort en onmiddellijk beschikbaar.Contacteer ons voor meer informatie via ### of op het nummer ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
215 250 €

8600 Diksmuide

In het hartje van Nieuwkapelle (deelgemeente van Diksmuide) vinden we deze kleinschalige en energiezuinige 'Residentie d'Oude Smisse', bestaande uit 6 prachtige en ruime appartementen. Nieuwkapelle is een klein en charmant polderdorpje. Kenmerkend is de rust tenmidden de polders doch met een vlotte verbinding naar centrum Diksmuide (op slechts 5 km) en de nabijheid van de kuststreek (Koksijde, Oostduinkerke en Nieuwpoort) op slechts 25 min rijden. Bij de ontwikkeling werd door de bouwheer een bijzondere aandacht besteed aan kwalitatieve en duurzame materialen in combinatie met de tijdloze architectuur (ar-architecten) passend bij deze rustgevende dorpskern. Voor een optimaal comfort vindt u achterliggend een mooi aanbod van ruime garages.Dit prachtig gelegen nieuwbouwappartement beschikt over 1 ruime slaapkamer en een totale oppervlakte van 78 m². Daarnaast beschikt dit gelijkvloers appartement over een zonnige tuin/terras van ca. 26 m² met een snelle connectie tot de achterliggende garages (poortje voorzien) . Verder heeft u momenteel nog vrije keuze in de afwerking van de keuken, badkamer en de vloer van uw appartement. lastenboek is in afwerking en technische aspecten zullen binnenkort beschikbaar zijn bij ons op kantoor. Bijzondere aandacht voor: Ruime garage van ruim 24m² (traditioneel gemetst) - ruimte genoeg voor een grote wagen en plaats om nog wat extra fietsen te plaatsen (voorzien van automatisch poort en voorzieningen liggen klaar om eventeel elektrisch te laden) Kleinschalige residentie op rustige ligging; Avondzon op uw terras/tuin; ... !! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !!De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien midden 2024. Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement in een kleinschalige residentie? Plan dan snel uw bezoek! Contacteer ons snel via ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 78 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
298 000 €

8920 Langemark-Poelkapelle

Kleinschalige en energiezuinige 'Residentie Le Vieux Charles', bestaande uit 5 prachtige en ruime appartementen.In het hartje van Poelkapelle, uitkijkend op het Guynemerplein vinden we deze kleinschalige en uiterst energiezuinige 'Residentie Vieux Charles', bestaande uit 4 ruime appartementen en één penthouse. Onderaan bevindt zich een kwalitatieve bakkerij en chocoladezaak. De residentie bevindt zich op de hoek van de Brugseweg en de Wallenmolenstraat. Dit prachtig gelegen nieuwbouwproject beschikt over vier ruime appartementen met telkens 2 slaapkamers en een totale oppervlakte van 110 m² tot 117 m². Daarnaast beschikt elk appartement ook over min. één groot terras van 8 m² tot 17 m². Verder heeft u momenteel nog vrije keuze in de afwerking van de keuken (Dovy-Ieper), badkamer en de vloer van uw appartement. Ook worden deze lichtrijke appartementen uitgerust met vloerverwarming aangestuurd door een warmtepomp (via warmtenet: innoverende technologie). Het regenwater wordt maximaal opgevangen in grote ondergrondse buffertanks (3x 15.000 Liter). Bereikbaarheid, oriëntatie, uitzicht, beleefbaarheid, woonkwaliteit, rust, cultureel aspect, historiek, degelijkheid met hoge afwerkingsgraad, architecturaal concept, energetisch aspect... zijn termen die het ontwerp van het project 'Residentie Le Vieux Charles' bepaald hebben.!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !!Extra: Ruime budgetten voorzien voor keuze afwerkingsmaterialen; zeer energiezuinige appartementen; aangesloten op een intern warmtenet (uniek) - vloerverwarming en warmtepomp; unieke ligging; ... De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien najaar 2023 (in overleg met bouwheer)Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement met 2 slaapkamers en een leuk leefterras in een kleinschalige residentie? Plan dan snel uw bezoek! Contacteer ons snel via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 93 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
369 395 €

8840 Oostnieuwkerke

Op deze uiterst landelijke locatie in Oostnieuwkerke is deze alleenstaande nieuwbouwwoning gelegen met 3 ruime slaapkamers, zongerichte tuin en carport. Deze rustig gelegen woning wordt voorzien van centrale verwarming op aardgas via een energiezuinige condensatieketel. Daarnaast wordt deze duurzaam en kwalitatief afgewerkte woning ook voorzien van een ventilatiesysteem C. Verder kan de afwerking van de keuken en de badkamer nog vrij gekozen worden. Alsook de vloeren en de wandtegels zijn nog vrij te kiezen naar uw eigen smaak. Indeling: Gelijkvloers: inkomhal met apart gastentoilet - Lichtrijke woonkamer met aansluitende open volledig ingerichte keuken (46 m²) - aparte wasplaats (6 m²) voorzien van de aansluitingen voor het plaatsen van uw wasmachine en doorkast, aslook ruimte voor het stockeren van uw voorraad - Directe toegang naar de carport. Eerste verdieping: nachthal - apart toilet - 3 ruime slaapkamers (11 m², 11 m² en 13 m²) - aparte dressing (6 m²) - grote badkamer (10 m²) voorzien van een ligbad, douche en dubbele lavabo. Zolder: via de valtrap bereiken we de zolderruimte die u kan gebruiken voor het stockeren van materiaal. Mogelijkheid om aan te kopen aan 6% btw indien u voldoet aan de voorwaarden! Troeven: Mogelijkheid om aan te kopen aan 6% btw! landelijke ligging; 3 ruime slaapkamers; centrale verwarming op aardgas; ventilatiesysteem C; 2 aparte toiletten (1x op elke verdieping); zongerichte tuin; carport mogelijk (reeds vergund); vrije keuze in de materialen. De oplevering van deze stijlvolle nieuwbouwwoningen is voorzien in het najaar van 2023. Reeds 33% van deze prachtige nieuwbouwwoningen zijn verkocht ! Bent u op zoek naar een landelijk gelegen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers? Maak dan snel een afspraak op ons kantoor via ### 51! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 155 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
108 480 €

8840 Oostnieuwkerke

Op deze uiterst landelijke locatie te Oostnieuwkerke bieden wij u dit bouwlot voor een alleenstaande nieuwbouwwoning aan. Deze bouwgrond is uitermate geschikt voor een alleenstaande nieuwbouwwoning met 3 à 4 ruime slaapkamers, leefruimte, inpandige garage of carport. Momenteel zijn plannen voor de hand en kan snel gestart worden met bouwen. (op één van de 3 bouwloten is reeds een woning gebouwd). De bouwheer biedt diverse mogelijkheden aan wat betreft architectuur, men kan 100% bouwen naar de wensen van de klant. Troeven: Landelijke ligging; Vrijstaand; Zongerichte tuin; Vrije keuze in de materialen. Reeds 33% verkocht ! Bent u op zoek naar een landelijk gelegen lot bouwgrond voor uw droomwoning? Maak dan snel een afspraak op ons kantoor via ### 51! Meer weten?

452
contacteer
details
E-mail
Bellen
134 400 €

8840 Oostnieuwkerke

Op deze uiterst landelijke locatie te Oostnieuwkerke bieden wij u dit bouwlot voor een alleenstaande nieuwbouwwoning aan. Deze bouwgrond is uitermate geschikt voor een alleenstaande nieuwbouwwoning met 3 à 4 ruime slaapkamers, leefruimte, inpandige garage of carport. Momenteel zijn plannen voor de hand en kan snel gestart worden met bouwen. (op één van de 3 bouwloten is reeds een woning gebouwd). De bouwheer biedt diverse mogelijkheden aan wat betreft architectuur, men kan 100% bouwen naar de wensen van de klant. Troeven: Landelijke ligging; Vrijstaand; Zongerichte tuin; Vrije keuze in de materialen. Reeds 33% verkocht ! Bent u op zoek naar een landelijk gelegen lot bouwgrond voor uw droomwoning? Maak dan snel een afspraak op ons kantoor via ### 51! Meer weten?

560
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol gebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen/werken centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) in combinatie met karaktervolle kantoorruimtes over de resterende verdiepen.vanaf het 2de verdiep biedt de rechter toren van de bloemmolens telkens een bruikbare vloeroppervlakte van ca. 226m² tot 265m²De unieke combinatie van karaktervolle elementen die nog aanwezig zijn in de ruimtes (beschermde elementen/machines) met de uitmuntende locatie maakt dat ieder wie hier met kennis van zaken zijn kantoor vestigd verzekerd is van succes. Ben jij de ondernemer die we zoeken om hier te knallen? bezorg ons dan snel uw visie en plan van aanpak. Samen met de bouwpromotor bekijken we wat de Bloemmolens voor u kunnen betekenen. Aanbod: 2de verdiep: ca. 265m²; 3de verdiep: ca. 226m²; 4de verdiep: ca. 226m²; 5de verdiep: ca. 258m²; (combinaties van verschillende verdiepen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden).De unieke vergaderzaal op eerste verdiep (ca. 161m²) omkaderd door karaktervolle industriële elementen vormt een mooie aanvulling voor uw kantoor in de bloemmolens (uitbating door de horecaondernemer - en te huren in onderling overleg) Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust en verzichten; Door casco oplevering nog volledig naar eigen smaak verder af te werken; Unieke erfgoed elementen aanwezig die de ruimte een specifiek karakter geven; De ruime vergaderzaal op eerste verdiep (uitgebaat door de Horecaondernemer op gelijkvloers) kan voor u als bedrijf aan leuke aanvulling zijn om klanten te ontmoeten of met uw team te vergaderen. (win/win) Ruime fietsenstalling en parkeerplaatsen beschikbaar ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Meer weten?

265
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol gebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen/werken centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) in combinatie met kantoorruimtes over de resterende verdiepen.Gelijkvloers en eerste verdiep samen bieden een bruikbare oppervlakte van ca. 340m², buiten kan een groot zonnig terras geplaatst worden met zicht op de broeken.De unieke combinatie van karaktervolle elementen met de uitmuntende locatie maakt dat ieder wie hier met kennis van zaken zijn horecadroom wil waarmaken onmiddelijk vertrokken is. Ben jij de ondernemer die we zoeken om hier te knallen? bezorg ons dan snel uw visie en plan van aanpak. Samen met de bouwpromotor bekijken we wat de Bloemmolens voor u kunnen betekenen. Aanbod: Gelijkvloers commerciële ruimte van ca. 89.23m² met zeer groot buitenterras (zicht op de broeken) eerste verdiep commerciele ruimte van ca. 89,52m² + vergaderzaal van 161,19m² (voor ontvangst van bedrijven/groepen/feesten) Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust en verzichten; Door casco oplevering nog volledig naar eigen smaak verder af te werken; Unieke erfgoed elementen aanwezig die de ruimte een specifiek karakter geven; De ruime vergaderzaal kan heel wat bedrijven aantrekken en vormen de perfectie symbiose met de horecazaak (win/win) Ruime fietsenstalling en parkeerplaatsen beschikbaar ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Meer weten?

340
contacteer
details
E-mail
Bellen
284 400 €

8610 Handzame

In de kern van de gemeente Handzame (deelgemeente van Kortemark) stellen wij "Residentie 't Plein" aan u voor. Bij een eerste aanblik valt onmiddellijk de aandacht voor de architecturale finesse op. Er is geopteerd voor een hedendaagse, tijdloze architectuur met een strak lijnenspel. Zo heerst er een perfect evenwicht tussen de horizontale lijnen en de accenten die eerder verticaal gedetailleerd zijn. Om het karakter van het gebouw te accentueren is geopteerd om de toegang tot alle appartementen via de achterliggende patio-parking te voorzien. Uw auto dichtbij, een drempelloze toegang én een lift ter uwer beschikking maken dit verhaal af. De residentie bestaat uit 13 appartementen, 6 carports, 5 parkeerplaatsen en 4 ruime garageboxen. Kenmerkend is de hoge afwerkingsgraad en praktische indeling. Alle appartementen zijn doorlopend, vooraan een terras die uitkijkt over het Handzameplein en achteraan een terras volledig zuidgericht. Door gebruik te maken van plafondhoge ramen bekomen we in ieder appartement een oase van licht. Niet alleen esthetisch is deze realisatie een unicum, ook werd de nodige aandacht gegeven aan de duurzaamheid van de materialen en energiezuinigheid. Deze appartementen positioneren zich in erg scherp in prijs (bouwfase nog van voor de algemene prijsstijgingen in bouwsector), waardoor dit op heden toch wel een opmerkelijk gegeven blijkt in huidige marktomstandigheden, hierdoor is dit aanbod ook uitermate geschikt als investering.Het alhier belichte appartement beschikt over 28m² terras. Tevens werd dit appartement afgewerkt en geschilderd (om voorlopig te dienen als modelappartement) schilderwerken en lichtarmaturen zijn inbegrepen in de prijs. Enkele troeven op een rij: Unieke architectuur; Energiezuinig; Kleinschalige residentie; Centrum ligging doch erg rustig; Ruime terrassen (voor en achter); Erg kwalitatief uigeruste keukens; Openbaar vervoer op wandelafstand; Scherpe prijs/kwaliteit verhouding; ... Heeft u interesse in één van deze appartementen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons kantoor voor meer info of een bezoek ter plaatse. Residentie 't Plein beschikt over een volledig ingericht modelappartement (APP 1.2). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 106 28 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
115 000 €

59123 Bray-Dunes

Graag bieden we u deze vakantiestudio te koop aan. Dit appartement, geschikt voor 4 personen, bevindt zich in de residentie 'La Brise des Dunes', pal langs de Frans-Belgische grens. Gelegen tussen De Panne en Bray-Dunes op slechts 4,5 km van Plopsaland en vlakbij natuurreservaat 'Dunes du perroquet'/natuurgebied 'De Westhoek', alsook nabij de noordzeekust van Bray-Dunes en De Panne.Het appartement beschikt over alle nodige comfort voor een aangenaam verblijf. Elegant afgewerkt, uitgerust met eetplaats en zithoek, een badkamer met douche en lavabo, apart toilet, tweepersoonsbed en stapelbed en een volledig ingerichte keuken met koffiezetapparaat, vaatwasser en combi-magnetron, flatscreen-tv en een klein terras.Het betreft een recent en energiezuinig appartement gelegen te Rue Albert 1er 203 in Bray-Dunes (FR). Deze eigendom wordt momenteel bemeubeld verhuurd als vakantiestudio via verhuurkantoor Evancy. Er wordt tevens een totale verhuurservice aangeboden. Als eigenaar wordt u volledig verlost van alle zorgen. Zo voorziet men in beddengoed/linnen en schoonmaakservice. Ontbijt wordt als optie aangeboden. Ook is er een bemande receptie. Er worden 2 programma's aangeboden door Evancy (contract eindigt op 29/04/2026): Programma 'PRO-INVEST': U koopt aan hoofdzakelijk als investering. Het vakantieverblijf wordt permanent verhuurd aan vakantiegangers. Als eigenaar ontvangt u per kwartaal een winstdeelname. Daarnaast kunt u 1 week gratis verblijven in het eigen vakantieverblijf. Programma 'FLEX-INVEST': U koopt aan hoofdzakelijk als eigen tweede verblijf. Als eigenaar kan u 2/3 van het jaar het vakantieverblijf zelf betrekken. In de periode dat u er niet verblijft wordt het appartement verhuurd aan vakantiegangers. Op deze manier heeft u uw eigen vakantieverblijf en kunt u de vaste kosten inperken doormiddel van de huuropbrengsten tijdens de periodes dat u het appartement niet zelf betrekt. Enkele troeven: Ideale combinatie van vakantieverblijf en belegging (vakantieverhuur door Evancy); volledige ontzorging door de verhuurservice van Evancy; nieuwe staat, instapklaar en energiezuinig; strategische ligging tussen De Panne en Bray-Dunes. Verkoop onder erfpacht - Vente avec un bail emphytéotique. Voor meer info, neem contact met ons kantoor.Contacteer ons bij verdere interesse op het nummer ### of per mail via ### . Meer weten?

28 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
294 900 €

8600 Diksmuide

Welkom in de Bloemmolens, een stukje industrieel erfgoed vol charme en geschiedenis. De karaktervolle torens staan al decennialang leeg, maar nu is het tijd voor verandering. Het is tijd voor de toekomst. Heden en verleden smelten samen tot een stijlvol appartementgebouw waar comfortabel, industrieel en duurzaam wonen centraal staat. Om de bloemmolens terug nieuw leven in te blazen, bouwen we de linkervleugel om tot een stijlvol wooncomplex. De toren biedt 26 unieke appartementen en voorziet ruimte voor 31 parkeerplaatsen. Met uitzicht over de polders of op het centrum heb je een adembenemend vergezicht. Door de aanwezigheid van water en groen is het hier telkens opnieuw zalig thuiskomen. De rechtervleugel zal ruimte bieden aan een unieke horecazaak (gelijkvloers + 1ste verdiep) en verder kantoorruimte over 2de tot en met 5de verdiep.-> Deze opportuniteiten liggen op heden nog beschikbaar: Neem contact met ons op en we bespreken graag uw plannen op deze unieke locatie. Aanbod: 1 slaapkamer appartementen; 2 slaapkamer appartementen; 3 slaapkamer appartementen; 2 luxe penthouses - uitverkocht - De appartementen gecreëerd in de toren worden aangeboden onder registratierechten, de appartementen tussenliggend worden geheel nieuw gecreëerd en vallen bijgevolge onder btw stelsel. Enkele unieke redenen om uw plaatsje in deze architecturele parel te bemachtigen: Indrukwekkende architectuur (enig in zijn soort); Centrale ligging, dicht bij centrum doch genieten van alle rust; Afwerking met alle modernste technieken; Ruime fietsenstalling, parkeerplaats en bergingen beschikbaar; ... Wens je een brochure te bekomen waar we de geschiedenis van de bloemmolens en de nieuwe bouwplannen verder toelichten? Neem dan snel contact op met uw Diksimmo makelaar, we helpen u graag verder. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 95 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
165 000 €

8650 Klerken

REEDS 50% IS VERKOCHT VAN DIT PRACHTIGE NIEUWBOUWPROJECT! Nabij het centrum van Klerken vinden we deze kleinschalige en energiezuinige ‘Residentie De Smisse’ van 3 appartementen en een handelsruimte op het gelijkvloers. Op wandelafstand van dit nieuwbouwproject vinden verschillende handelszaken (bakkerij, beenhouwerij, apotheker, kapster, frituur,..) alsook de basisschool. Deze residentie is zowel toegankelijk langs de algemene inkomhal langs de voorkant als langs achterkant van het gebouw.Op de eerste verdieping vinden we dit prachtige en gezellige appartement terug met een bewoonbare oppervlakte van 68 m2 en met een groot zuidgericht terras van 20 m2. Dit lichtrijke appartement is tevens voorzien van centrale verwarming op aardgas via een energiezuinige hoogrendementsketel. Daarnaast wordt dit appartement ook voorzien van een individueel ventilatiesysteem D. Indeling: Inkomhal met een apart gastentoilet - lichtrijke woonkamer met open volledig ingerichte keuken (voorzien van een combi-oven, inductiekookplaat, dampkap, vaatwas, ingebouwde koelkast en spoelbak) - badkamer voorzien van een enkele lavabo in meubel en een douche - aparte berging voor het plaatsen van uw voorraad en voorzien van aansluitingen voor uw wasmachine - ruime slaapkamer (12 m2) - Verder is er ook nog een parkeerplaats (inbegrepen in de prijs) die bereikbaar is via de achterkant van de residentie. Ook is er nog een aparte berging voorzien op de gelijkvloerse verdieping die tevens inbegrepen is in de prijs. Deze bergplaats is perfect voor het plaatsen van uw fiets of het stockeren van materiaal. Ook als investering is dit een perfect en vlot verhuurbaar appartement! Lift aanwezig in het gebouw! U heeft nog vrije keuze in de materialen en afwerking van de keuken, badkamer, vloer en terras.!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !!De oplevering van de appartementen is voorzien eind 2023! Bent u op zoek naar een kwalitatief afgewerkt appartement met een zuidgericht terras ? Of zoekt u een goede investering met een groeiende meerwaarde ? Contacteer ons dan snel voor meer informatie via ### 51! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 68 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
520 €

8647 Pollinkhove

In het Pittoreske Pollinkhove werd het vroegere gemeenteschooltje omgebouwd tot een leuk woonproject bestaande uit enkele wooneenheden. Deze woning beschikt over één ruime slaapkamer met badkamer (lavabo + bad + toilet) en een leefruimte met open keuken. Daarnaast bevindt er zich een berging met aansluiting voor wasmachine, een afzonderlijke bureauruimte en een ruimte met plaats voor een dressing room.Tevens kan u als huurder gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin (te verdelen door 3 bewoners), ruime parkeermogelijkheden en gezamenlijke fietsenberging. Onmiddellijk vrij.Word jij de gelukkige bewoner van dit dakappartement?! Wees er snel bij en contacteer ons kantoor voor een afspraak ter plaatse. Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 123 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
314 000 €

8680 Koekelare

Aan de rand van het landelijke Koekelare stellen we u deze gemoderniseerde en charmante halfopen bebouwing voor, gelegen op een zuid-west georiënteerd perceel van 389 m2.De woning beschikt over 2 volwaardige slaapkamers met aparte dressing. Een afzonderlijke inkom begeleidt u naar de vernieuwde living met veel lichtinval, de ingerichte keuken en de badkamer.Als u ervoor gewonnen bent om landelijk te wonen, dan is deze woning vast en zeker iets voor jou. Het grote terras die geeft uit op een tof bijgebouw van ca. 40 m2. De tuin biedt u tevens veel privacy om zalig in uw hottub te genieten van de vergezichten op de landerijen. De woning is volledig uitgerust met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwisolatie en wordt verwarmd met een pelletkachel. De elektriciteit is conform gekeurd.De troeven van de woning: Halfopen bebouwing; Landelijk gelegen; Conform attest elektrische keuring; Multifunctioneel bijgebouw; Mogelijkheid om wonen en werken te combineren (kantoor, vrij beroep, dienstenfunctie); Grote tuin met vergezichten en hottub; Volledig opgeknapt, modern jasje. Wenst u deze gerenoveerde parel te bezoeken? Neem dan snel contact op met Michèle op het nummer ### of per mail via ### dit pand op donderdag 7 december tijdens het kijkmoment! (afspraak verplicht) Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 141 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen

In het centrum van Ieper bieden wij u graag deze casco handelsgelijkvloers aan, gelegen in Residentie Pietershof langs de Burggraafstraat. Het pand bevindt zich op een uiterst commerciële locatie (zijstraat van de Rijselstraat), aan de rand van de Ieperse vestingen vlakbij de Sint-Pieterskerk, en is uitermate geschikt voor de uitbating van uw zaak, kantoor of vrije beroep.Dit casco handelseigendom, met een oppervlakte van circa 104 m2, wordt wind- en waterdicht opgeleverd en is dus nog vrij in te richten (handelsruimte, winkel, kantoren, keuken, toilet, etc ...) De handelszaak is toegankelijk zowel via de ingang aan de voorgevel als langs de inkomhal van het gebouw. De voorgevel is volledig uitgerust in raampartijen met automatische schuifdeuren, ideaal als etalageruimte.Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een kelderberging aan te kopen, voor extra opbergplaats. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen in de straat voorzien, naast de Sint-Pieterskerk.De realisatie kenmerkt zich tevens door een vlotte verbinding naar alle toegangswegen. U bent zo de stad uit richting autosnelweg, station,… doch kan je genieten van een centrale ligging midden centrum met de Grote Markt op slechts 500 meter stappen. De stad is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en staat bekend om haar rijk aanbod aan winkels, cultuur, ontspanning en horeca. Daarnaast is Ieper een rustige en gezinsvriendelijke stad, gelegen op fietsafstand van de vrije natuur.Wenst u meer te weten te komen over deze handelsruimte of had u graag info verkregen omtrent de mogelijkheden van uitbating? Neem dan vandaag contact op of kom langs bij ons op kantoor (Ieper - Diksmuide). Wij helpen u graag verder! Meer weten?

104
contacteer
details
E-mail
Bellen
259 000 €

8670 Koksijde

Stijlvolle gelijkvloerse assistentiewoning te koop met 1 slaapkamer, gelegen in het hart van de duinen van Koksijde, op een boogscheut van het strand en van Golf Ter Hille. Aangenaam terras met tuintje en uitzonderlijke service gegarandeerd. (Cottage La Vigie). Een gedroomde locatie met uitzonderlijke service. Residentie La Vigie maakt genieten makkelijk. De luxueuze assistentiewoningen, gelegen in een residentiële villawijk te Koksijde, zijn ideaal voor een actieve levensstijl, maar ook voor rustzoekers en levensgenieters. Hier is het heerlijk thuiskomen.De assistentiewoning wordt momenteel verhuurd aan een huurprijs van €25/dag. Dit komt neer op een maandelijkse huurprijs van €750 à €775. Deze flat kan dus ook perfect aangekocht worden als investering met oog op de toekomst. Jaarlijks bruto huurrendement van 3,08%.INDELING:- Inkomhal;- lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras;- open keuken voorzien van vaatwasser, kookplaat met dampkap, combi-oven en koelkast met vriesvak;- badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo met spiegelkast;- slaapkamer met verschuifbare scheidingswand;- technische berging met ruimte voor wasmachine en droogkast.Naast de natuurlijke rust kan er in La Vigie genoten worden van diverse faciliteiten zoals de 24/7 permanentie via noodoproepsysteem, organisatie van crisis- en overbruggingszorg, brasserie met zonneterras, voltijdse woonassistent, aanwezigheid van kapper en pedicure, ontmoetingsruimte met bibliotheek, fitnessruimte, levering van bakker aan huis, gratis shuttledienst, etc...Ben je dus op zoek naar een stijlvolle, gelijkvloerse assistentiewoning? Neem dan zeker contact op voor meer informatie op het nummer ### of via ### monument (Cottage La Vigie); voor meer informatie over de rechtsgevolgen ga naar ### Meer weten?

61 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

8610 Kortemark

Residentieel wonen in het landelijke KORTEMARK (tussen Zarren en Handzame) met een zicht over de velden en genieten van de avondzon in uw tuin.De Loods van ca. 221 m² is ideaal om als zelfstandige te gebruiken voor opslag, om te verhuren, voor hobby,...Deze woning met loods maakt deel uit van een kleinschalig nieuwbouw project 'TEDOR', bestaande uit 3 woningen. Twee halfopen woningen en één open bebouwing met achterliggende loods + weide. Alle woningen worden opgeleverd met 3 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 4de slaapkamer op de 2de verdieping), parkeergelegenheid en mogelijkheid tot carport. De woningen zijn gelegen langs de Gouden-Hoofdstraat, een landelijke wegel tussen de dorpen Zarren en Handzame ter hoogte van Gouden-Hoofdstraat 66, 8610 KORTEMARK.Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en een uniek verzicht zijn de eigenschappen van deze kleinschalige realisatie.Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners: Praktische indeling; Veel lichtinval; Uniek verzicht; Smart air systeem, zowel verwarming als koeling (airco); … Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven in deze woningen.Indeling: Mooie inkom met gastentoilet, open leefruimte met open keuken gekoppeld aan een erg ruime keukenberging. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en mogelijkheid voor een bad) en afzonderlijk toilet op de gang. De woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap te realiseren naar de 2de verdieping, waar u tevens een extra slaapkamer of hobbykamer kan realiseren.Een carport is vergund en kan op vraag gerealiseerd worden bij woning 1 en 2. Woning 3, de alleenstaande villa, beschikt dan weer over een grote casco loods (van maar liefst 221 m²) met achterliggend een weide. De loods kan casco (verder te renoveren) aangekocht worden in huidige staat of men kan in samenspraak met de bouwheer upgrades vragen op vlak van afwerking/voorzieningen.Woning 3 + LOODS: Gerealiseerd op een ruim perceel van maar liefst 1.120 m² en 163.75 m² aan bewoonbare oppervlakte met uitbreiding mogelijk tot 206 m² (incl. zolder) en een loods van 221 m².Wat maakt TEDOR uniek: Energiezuinig project (smart air systeem met warmtepomp (l/l), zonnepanelen per woning,…). Kleinschalig project; Rustige ligging; Kwalitatieve architectuur en materiaalkeuze; Uniek concept met loods en weide gekoppeld aan woning; ... De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in het voorjaar van 2025, in functie van voorverkoop. Bent u op zoek naar een unieke halfopen bebouwing met verzicht, of een alleenstaande villa met loods? Plan dan snel uw afspraak!Contacteer ons op het nummer ### of via ### . Meer weten?

206 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
549 000 €

8460 Westkerke

Verscholen tussen de velden en uitgestrekte weides van Westkerke vinden we deze instapklare villa. Deze open bebouwing ligt op een zeer ruim stuk grond van ca 2650 m2 en geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij haar gunstige oriëntatie. De Vervlotenweg heeft een zeer vlotte verbinding naar het centrum van Oudenburg. Op een steenworp van dit unieke eigendom vindt u alle levensnoodzakelijke voorzieningen. Ook grote steden als Oostende en Brugge liggen op slechts een kwartier rijden en toch geniet u van alle rust en privacy die eigen zijn aan het platteland. Deze unieke villa combineert de relaxerende vibes van het platteland met het comfort van de stad dankzij haar topligging.We betreden de woning via de ruime inkomhal. De woonkamer is voorzien van grote glaspartijen, hierdoor geniet u de hele dag van natuurlijke lichtinval. Bovendien heeft u vanuit de woonkamer een zeer mooi idyllisch zicht op uw tuin en het nabijgelegen bos. Aansluitend aan de woonkamer vinden we de prachtige gerenoveerde keuken met nieuwe oven, microgolf en kookplaat van AEG. De grote Amerikaanse koelkast van het merk SMEG is bovendien ook inbegrepen. De woning beschikt over een ruime slaapkamer op het gelijkvloers, met mogelijkheid tot 3 extra slaapkamers op de zolderruimte.Achteraan is deze woning voorzien van een binnenzwembad. Ten slotte heeft deze ruime villa in Westkerke ook een zeer ruime tuin en een inpandige garage met plaats voor 2 wagens.Troeven van deze woning: Volledig afgewerkte keuken, incl. Amerikaanse koelkast; zwembad/recreatieruimte; ruime zolder met mogelijkheid tot 3 extra slaapkamers; grote woonkamer met veel natuurlijke lichtinval; gelegen op een perceel van maar liefst 2650 m2; toplocatie: landelijk en toch dicht bij het centrum van Oudenburg met tal van horeca en winkels; vlotte verbinding naar Oostende & Brugge; ... Wenst u meer info of een plaatsbezoek aan deze ruime villa op toplocatie in Westkerke? Neem snel contact op met mij via het nummer ### of via mail op ### . Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 286 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Opbrengsteigendom te koop Bray-Dunes (RBI57384)
147 500 €

59123 Bray-Dunes

Te Bray-Dunes, een rustige badplaats gelegen aan de Franse Noordzeekust vlakbij De Panne, bieden we u dit verzorgde gelijkvloerse appartement aan (BJ.2011). Het appartement is gelegen in residentie 'Pompidou', op slechts 150 meter van de Zeedijk, en situeert zich vlakbij verschillende horecazaken, kleinhandel, warenhuizen en recreatiemogelijkheden. Zo bevindt u zich op een steenworp van attractiepark Plopsaland De Panne, verschillende sportrecreaties en het natuurreservaat 'Dune du Perroquet' waar u even kan ontvluchten en tot rust komen. Dit appartement is instapklaar en verkeert in een goed onderhouden staat. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om het appartement bemeubeld aan te kopen.De indeling is als volgt: inkomhal - woonkamer voorzien van eetplaats, zithoek en aparte slaaphoek met stapelbed - ingerichte keuken uitgerust met elektrische kookplaat en dampkap, spoelbak, koelkast en combi-oven - badkamer voorzien van ligbad, lavabo, toilet en plaats voor uw wasmachine - afzonderlijke slaapkamer met tweepersoonsbed - groot zongericht terras (ca. 33 m2).Enkele troeven: Ideaal als eigen tweede verblijf al dan niet in combinatie met vakantieverhuur (geschikt voor 4 personen); Gelijkvloers gelegen; Betaalbaar vakantieverblijf vlakbij het strand en de zeedijk; Groot zongericht terras; Mogelijkheid om bemeubeld aan te kopen. Verkoop geschiedt met jaarlijkse erfpachtvergoeding. Om de jaarlijkse kosten wat te dekken, is het sterk aan te raden om het appartement in vakantieverhuur te steken gedurende de periodes dat u er zelf niet verblijft.Contacteer ons bij verdere interesse op het nummer ### of per mail via ### . Meer weten?

37 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Bikschote (RBI46019)
199 000 €

8920 Bikschote

In het pittoreske Bikschote bevindt zich deze landelijke instapklare halfopen bebouwing. De woning heeft een uniek panoramisch zicht over de velden waar u u zeker tot rust zult komen. Geniet uren van de rust en privacy in uw ruime en onderhoudsvriendelijke tuin. De woning bevat niet alleen een uniek zicht, maar is bovendien ook gerenoveerd en gelegen op een perceel van 630 m2. We betreden de woning via de lichtrijke woonkamer. Dankzij de grote glaspartijen geniet u de hele dag van zonlicht in uw woonkamer. Vervolgens komen we terecht in de mooie recent gerenoveerde keuken met inductiekookplaat, dampkap, vaatwasmachine en oven. De ruime badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel en grote opbergruimte. Daarnaast beschikt deze landelijke halfopen woning ook over 3 slaapkamers en een inpandige garage. Ten slotte heeft u ook een bijgebouw/tuinhuis om uw materiaal in op te bergen.De indeling van de ruimtes is als volgt: Kelder Gelijkvloers: woonkamer - keuken - badkamer - garage - tuin Eerste verdieping: slaapkamer 1 Tweede verdieping: nachthal - slaapkamer 2 - slaapkamer 3 Enkele troeven: Panoramisch zicht over de velden; 3 slaapkamers; kelder; instapklaar; tuin. Wenst u meer info of een plaatsbezoek aan deze landelijke halfopen bebouwing in Bikschote? Neem snel contact op met mij via het nummer ### of per mail via ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 113 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen