Appartement te koop - Daknam

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Daknam (9160).

175 000 €

9160 Lokeren

Appartement 72m² op 2e verdiep centrum Zeveneken. Inkom, leefruimte, keuken, berging, badkamer en 2 slaapkamers. Via vaste trap (geen lift). Elektriciteit CONFORM. EPC 346 kWh/m² - label D. Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr, PB, GB. ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 339 08 31
590 000 €

9160 Lokeren

Op deze rustige landelijke ligging, Kopkapelstraat 46-48-50-52, bieden wij u dit investeringsgebouw aan. 2 gelijkvloerse app met 2 slpks en 2 app op 1 ste verdiep met 2 slpks. Elk met bijhorende garagebox. Elk app heeft aparte ingang. Momenteel zijn deze 4 appartementen verhuurd. KI : 790 - 765 - 765 - 790. EPC: 438 - 422 - 498 - 455 Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 765 09 09
505 000 €

9160 Lokeren

Dit prachtig luxe duplex-appartement is gelegen in het hart van Lokeren en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. De twee ruime slaapkamers met hun ensuite badkamer, groot terras van 27 m² en lichtrijke woonkamer zijn maar enkele troeven. Het karaktervolle appartement is gebouwd in 2024 en straalt dan ook een moderne en frisse uitstraling uit. Met een bewoonbare oppervlakte van 112 m² is er voldoende ruimte om je helemaal thuis te voelen. De grote ramen zorgen bovendien voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimer aanvoelt. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De badkamer is luxueus afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. Bij dit appartement hoort ook een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. Daarnaast is er ook nog een berging voorzien, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. Het appartement is voorzien van alle moderne technieken zodat het zeer energievriendelijk is! Kortom, dit duplex-appartement in Lokeren is de perfecte mix van comfort, luxe en ruimte. Aarzel niet en plan snel een bezoek om zelf te ervaren wat deze prachtige woning te bieden heeft. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 112 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 348 37 19
505 000 €

9160 Lokeren

Dit prachtig luxe duplex-appartement is gelegen in het hart van Lokeren en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. De twee ruime slaapkamers waarvan één met een ensuite douchekamer, groot terras van 25 m² en lichtrijke woonkamer zijn maar enkele troeven. Het karaktervolle appartement is gebouwd in 2024 en straalt dan ook een moderne en frisse uitstraling uit. Met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² is er voldoende ruimte om je helemaal thuis te voelen. De grote ramen zorgen bovendien voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimer aanvoelt. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De badkamer is luxueus afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. Bij dit appartement hoort ook een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. Daarnaast is er ook nog een berging voorzien, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. Het appartement is voorzien van alle moderne technieken zodat het zeer energievriendelijk is! Kortom, dit duplex-appartement in Lokeren is de perfecte mix van comfort, luxe en ruimte. Aarzel niet en plan snel een bezoek om zelf te ervaren wat deze prachtige woning te bieden heeft. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 120 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 348 37 19
495 000 €

9160 Lokeren

Dit prachtig luxe appartement is gelegen in het hart van Lokeren en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. De twee ruime slaapkamers waarvan één met een ensuite douchekamer, groot terras van 10 m² en lichtrijke woonkamer zijn maar enkele troeven. Het karaktervolle appartement is gebouwd in 2024 en straalt dan ook een moderne en frisse uitstraling uit. Met een bewoonbare oppervlakte van 123 m² is er voldoende ruimte om je helemaal thuis te voelen. De grote ramen zorgen bovendien voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimer aanvoelt. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur die je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De badkamer is luxueus afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. Bij dit appartement hoort ook een parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto. Daarnaast is er ook nog een berging voorzien, waar je al je spullen netjes kunt opbergen. Het appartement is voorzien van alle moderne technieken zodat het zeer energievriendelijk is! Kortom, dit appartement in Lokeren is de perfecte mix van comfort, luxe en ruimte. Aarzel niet en plan snel een bezoek om zelf te ervaren wat deze prachtige woning te bieden heeft. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 123 10 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 348 37 19
279 000 €

9160 Lokeren

Dit moderne instapklare appartement (2020) is gelegen in het hartje van Lokeren, biedt alle moderne faciliteiten en is het ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, waardoor het een aangename en uitnodigende sfeer biedt. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Beide slaapkamers bieden voldoende opbergruimte. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Dit appartement is gelegen in Residentie Sering (1ste verdieping - App. 1.02) met een lift, wat het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de verschillende verdiepingen. Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse garage met zijn eigen autostaanplaats en private kelderberging, welke inbegrepen zijn in de verkoopprijs! Met een bewoonbare oppervlakte van 70 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte om comfortabel te leven. Het E-peil van 32 is uitstekend, wat betekent dat het appartement energiezuinig is en u kunt genieten van lagere energiekosten. Kortom, dit appartement in Lokeren biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven. Met zijn moderne faciliteiten, ruime slaapkamers, eigen ondergrondse autostaanplaats, private kelderberging en energiezuinigheid, is het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische woning. Alsook zou dit een ideale opbrengsteigendom zijn, met een verhuurwaarde van €770 per maand. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer info of een bezichtiging! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 70 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 348 37 19
319 000 €

9160 Lokeren

Dit moderne instapklare appartement (2020) is gelegen in het hartje van Lokeren, biedt alle moderne faciliteiten en is het ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, waardoor het een aangename en uitnodigende sfeer biedt. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Beide slaapkamers bieden voldoende ruimte. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Dit appartement is gelegen in Residentie Sering (2de verdieping - App. 2.01) met een lift, wat het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de verschillende verdiepingen. Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse garage met zijn eigen autostaanplaats en private kelderberging, welke inbegrepen zijn in de verkoopprijs! Met een bewoonbare oppervlakte van 77 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte om comfortabel te leven. Het E-peil van 31 is uitstekend, wat betekent dat het appartement energiezuinig is en u kunt genieten van lagere energiekosten. Kortom, dit appartement in Lokeren biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven. Met zijn moderne faciliteiten, ruime slaapkamers, eigen ondergrondse autostaanplaats, private kelderberging en energiezuinigheid, is het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische woning. Alsook zou dit een ideale opbrengsteigendom zijn, met een verhuurwaarde van €795 per maand. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer info of een bezichtiging! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 77 4 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 348 37 19
187 000 €

9160 Lokeren

Gelegen op de tweede verdieping zou dit appartement een ideale startersappartement zijn. Met zijn moderne badkamer met inloopdouche, een lichtrijke open keuken met moderne apparatuur zijn alle voorzieningen aanwezig voor een comfortabel verblijf. Bij koude dagen kan u zich nestelen in de zithoek voor de haard. De twee slaapkamers zijn voldoende ruim op te genieten van uw nachtrust. De ligging is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kortom, dit appartement in Lokeren is een ideale optie voor wie op zoek is naar een comfortabel en energiezuinig appartement! Aarzel niet en neem snel contact met ons op! Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 86 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 348 37 19
Appartement te koop Lokeren (RBJ56701)
284 900 €

9160 Lokeren

Tussen het groene Molsbroek en bruisende centrum van Lokeren plant UrbanLink het zaadje voor a new way of living. Wonen in Urbain, is wonen in en tussen werelden: de site combineert de natuurlijke rust met de energie van de stad en zorgt voor een andere manier van leven, met verbinding en community als hoogste goed. Welkom thuis! Stap de deur uit en baad meteen in sereen groen, want niet alleen woon je vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme, de ruime gemeenschappelijke tuin biedt dezelfde (gezonde) verademing. Wandel urenlang aan de rivier en in het natuurreservaat of laat je kinderen naar hartenlust spelen in de speelzone van de Urbain-site. Project Urbain bevat 18 woningen en twee meergezinswoningen, bestaande uit zo’n 28 appartementen. Ten oosten van de Urbain-site sluiten twee appartementsgebouwen aan op de woningen, die bovendien volledig uitkijken over het Molsbroek. Deze worden telkens opgebouwd uit vier bouwlagen, met woonunits die kunnen variëren tot vier slaapkamers. Ieder appartement heeft bovendien een eigen terras; de grootte is afhankelijk van het type appartement. De appartementsgebouwen zijn verbonden met het woonerf maar behouden de nodige privacy door voldoende afwisseling in vegetatie. Benieuwd naar het aanbod appartementen in Urbain? Meer informatie kan je vinden via ### of bel onze adviseurs op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 88
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 324 01 23
Appartement te koop Lokeren (RBJ41041)
159 000 €

9160 Lokeren

Duplex-appartement op verdiep 2 - inkom, leefruimte, berging, badkamer en terras. Via vaste trap bureel en slaapkamer. Elektriciteit CONFORM. EPC 168 kWh/m² - label B. Momenteel verhuurd. Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr, PB, GB. ### of ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 339 08 31
Appartement te koop Lokeren (RBJ40430)
269 000 €

9160 Lokeren

Dit mooi appartement op 2e verdiep is gelegen in het hart van Lokeren. Inkomhal, leefruimte, keuken, terras, berging, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer, garage van 22 m² INCLUSIEF + grote kelderberging 13 m². 204 kWh/m² - C. Momenteel verhuurd. Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Vv, PA, GA. Voor meer info ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 339 08 31
Appartement te koop Lokeren (RBJ22348)
340 000 €

9160 Lokeren

Dit INSTAPKLAAR recent (2012) gelijkvloers-appartement is gelegen achter het zwembad en naast het sportpark. Dit is een rustige ligging zonder doorgaand verkeer. Inkomhal, ruime living met veel lichtinval, open keuken, zeer ruim terras, 2 slaapkamers en badkamer (instapdouche en 2 lavabo’s). Apart toilet en de berging voor wasmachine, droogkast enz. Ondergronds zijn er 2 autostaanplaatsen - apart verplicht bij aan te kopen prijs samen 20.000 Euro. 133 kWh/m² - label B - energiezuinig. Voor meer info ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 339 08 31
Appartement te koop Lokeren (RBJ21271)
184 000 €

9160 Lokeren

In alle vrijheid en gemoedsrust genieten van het leven in een rustige omgeving, met aangenaam gezelschap en facilitaire zorgverlening... ? Dan is dit ruim 1-slaapkamerappartement met terras wat u zoekt.De 24/24 uur zorgpermanentie, de centrale ligging nabij bakker/ beenhouwer/ krantenwinkel/enz en de afstand tot het centrum en invalswegen N70 en E17 vormen enkele troeven. Bekijk ook de goede EPC-score (128 kWh/m²-B) en de conforme elektriciteit. Residentie Hof Ter Clipsen is een plek waar senioren ‘thuis’ kunnen zijn en kunnen rekenen op de nodige medische en administratieve ondersteuning indien nodig.Het is een geheel van 89 erkende assistentiewoningen waar u volledig zelfstandig en in alle vrijheid woont, maar waar ook alle faciliteiten voor handen zijn om uw veiligheid, gezondheid, comfort en gemoedsrust te garanderen. Rondom de residentie ligt de mooie aangelegde parktuin met wandelpaden, waterpartijen en zitbanken. In het park liggen een grote vijver, een petanquebaan en een boogschietstand.Er is 24/24 permanentie met oproepsysteem binnen de residentie. Verder kan men tevens gebruik maken van volgende faciliteiten ter plaatse : Woonassistent (begeleiding bij administratieve aangelegenheden) Kapsalon Wassalon Zwembad Wellnessruimte met jacuzzi en sauna Superette Restaurant (evt met roomservice) Eigen shuttledienst naar het centrum Petanquebaan Boogschietstand Ontspanningsruimte met TV/Biljart/Darts Ondergrondse garage met fietsenberging Organisatie van verschillende activiteiten en evenementen voor senioren Bovengrondse staanplaats (14000 euro) NIET inbegrepen (verplicht bij aan te kopen!) Indeling: inkomhal met vestiaire en berging, leefruimte (32m²) met veel lichtinval dankzij het schuifraam dat toegang geeft tot het zuidgericht terras (9m²) met een moderne, open keuken incl. alle toestellen en vaatwas. Verder is er een ruime slaapkamer (12m²) en badkamer (6m²) met inloopdouche, enkele wastafel met meubel, spiegelkast en toilet. Vloerverwarming / vloerkoeling over het gehele appartementWg, Vg, Gmo, Vv, Gvkr, PB, GB. ### of ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 339 08 31
219 000 €

9160 Lokeren

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex, en bereik je via de gemeenschappelijke traphal. Je wordt ontvangen in een eigen inkomhal (met gastentoilet), en zo kom je verder tot in de mooie leefruimte. Hier beschik je over een gezellige zithoek aan de ene kant, en een lichtrijke eethoek aan de andere kant. Het grote schuifraam biedt niet alleen toegang tot het terras, het laat ook het achterliggende landschap deel uitmaken van de beleving. De aanpalende keuken is zeer ruim, met een centraal kookeiland. Hij is ook bereikbaar via de inkomhal, wat handig is als je met boodschappen thuis komt. Naast de keuken is er een tweede kleine gang, langs waar je de badkamer met ligbad, een kleine berging en de master bedroom kan bereiken. Vooraan bevindt zich een tweede slaapkamer, met leuke hoekjes onder de dakkapellen. Bezoekdag 16/12: Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 110 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 474 96 62 22
Appartement te koop Lokeren (RBI31423)
159 000 €

9160 Lokeren

Dit 1-slaapkamerappartement behoort tot de Residentie Vlasdam, gelegen in het centrum van Lokeren. Het betreft een zeer lichtrijk hoekappartement op de 2de verdieping met een oppervlaktke van ca 60 m² en terras, met rondom een mooi zicht langs 2 kanten. Het goed onderhouden appartement kent volgende indeling: inkomhal, living van ca 20 m² met ingemaakte kast + opendraaiend terrasraam, keuken met electrisch vuur met oven, dampkap en dubbele lavabo, 1 ruime slaapkamer, badkamer met lavabo, toilet en douchecel, berging en terras aan de living, volledig zuidgericht met zicht op veel groen. Dit appartement is momenteel niet verhuurd en instapklaar. Aan een mogelijke huurprijs van 656 EUR per maand, geeft dit appartement een zéér aantrekkelijk huurrendement! Eigen tellers voor water en electriciteit. Energielabel C & asbestveilig. Beperkte algemene kosten. Interesse? Neem dan contact op met Hans op GSM ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 60 3 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 336 38 30
Appartement te koop Lokeren (RBI99517)
279 900 €

9160 Lokeren

Tussen het groene Molsbroek en bruisende centrum van Lokeren plant UrbanLink het zaadje voor a new way of living. Wonen in Urbain, is wonen in en tussen werelden: de site combineert de natuurlijke rust met de energie van de stad en zorgt voor een andere manier van leven, met verbinding en community als hoogste goed. Welkom thuis! Stap de deur uit en baad meteen in sereen groen, want niet alleen woon je vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme, de ruime gemeenschappelijke tuin biedt dezelfde (gezonde) verademing. Wandel urenlang aan de rivier en in het natuurreservaat of laat je kinderen naar hartenlust spelen in de speelzone van de Urbain-site. Project Urbain bevat 18 woningen en twee meergezinswoningen, bestaande uit zo’n 28 appartementen. Ten oosten van de Urbain-site sluiten twee appartementsgebouwen aan op de woningen, die bovendien volledig uitkijken over het Molsbroek. Deze worden telkens opgebouwd uit vier bouwlagen, met woonunits die kunnen variëren tot vier slaapkamers. Ieder appartement heeft bovendien een eigen terras; de grootte is afhankelijk van het type appartement. De appartementsgebouwen zijn verbonden met het woonerf maar behouden de nodige privacy door voldoende afwisseling in vegetatie. Benieuwd naar het aanbod appartementen in Urbain? Meer informatie kan je vinden via ### of bel onze adviseurs op ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 85
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 324 01 23
Appartement te koop Lokeren (RBI92371)
184 000 €

9160 Lokeren

In alle vrijheid en gemoedsrust genieten van het leven in een rustige omgeving, met aangenaam gezelschap en facilitaire zorgverlening... ? Dan is dit ruim 1-slaapkamerappartement met terras wat u zoekt.De 24/24 uur zorgpermanentie, de centrale ligging nabij bakker/ beenhouwer/ krantenwinkel/enz en de afstand tot het centrum en invalswegen N70 en E17 vormen enkele troeven. Bekijk ook de goede EPC-score (128 kWh/m²-B) en de conforme elektriciteit. Residentie Hof Ter Clipsen is een plek waar senioren ‘thuis’ kunnen zijn en kunnen rekenen op de nodige medische en administratieve ondersteuning indien nodig.Het is een geheel van 89 erkende assistentiewoningen waar u volledig zelfstandig en in alle vrijheid woont, maar waar ook alle faciliteiten voor handen zijn om uw veiligheid, gezondheid, comfort en gemoedsrust te garanderen. Rondom de residentie ligt de mooie aangelegde parktuin met wandelpaden, waterpartijen en zitbanken. In het park liggen een grote vijver, een petanquebaan en een boogschietstand.Er is 24/24 permanentie met oproepsysteem binnen de residentie. Verder kan men tevens gebruik maken van volgende faciliteiten ter plaatse : Woonassistent (begeleiding bij administratieve aangelegenheden) Kapsalon Wassalon Zwembad Wellnessruimte met jacuzzi en sauna Superette Restaurant (evt met roomservice) Eigen shuttledienst naar het centrum Petanquebaan Boogschietstand Ontspanningsruimte met TV/Biljart/Darts Ondergrondse garage met fietsenberging Organisatie van verschillende activiteiten en evenementen voor senioren Bovengrondse staanplaats (14000 euro) NIET inbegrepen (verplicht bij aan te kopen!) Indeling: inkomhal met vestiaire en berging, leefruimte (32m²) met veel lichtinval dankzij het schuifraam dat toegang geeft tot het zuidgericht terras (9m²) met een moderne, open keuken incl. alle toestellen en vaatwas. Verder is er een ruime slaapkamer (12m²) en badkamer (6m²) met inloopdouche, enkele wastafel met meubel, spiegelkast en toilet. Vloerverwarming / vloerkoeling over het gehele appartementWg, Vg, Gmo, Vv, Gvkr, PB, GB. ### of ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 9 339 08 31
Appartement te koop Lokeren (RBI85065)
259 000 €

9160 Lokeren

Luxueuze 2 slaapkamer serviceflat Ligging: Zeer gunstig gelegen in een exclusief complex Hof Ter Clipsen Beschrijving: De inkom geeft toegang tot een zeer lichte leefruimte met open ingerichte keuken voorzien van hedendaags comfort, deze geeft eveneens uit op een ruim zonnig terras. Verder kan je vanuit de inkom naar 2 grote slaapkamers en badkamer met inloopdouche, handdoekdroger en wastafel. De flat is gelegen in een mooi complex, waar je van heel wat faciliteiten kunt genieten zoals onder andere een overdekt zwembad, infrarood cabine, sauna, gemeenschappelijke ontspanningsruimten, een mooie groene tuin,... . Het pand is eveneens geschikt als opbrengsteigendom, momenteel is het pand verhuurd voor 773 euro/maand. Vaste diensten: ·24/24 en 7/7 permanentie van de woonassistente !! ·24/24 en 7/7 oproepbaarheid van verpleegkundige voor crisiszorg ·Overbruggingszorg ·Fulltime woonassistent voor dienstverlening ·Fulltime klusdienst ·Pendeldienst op vaste tijdsstippen naar steden ·Administratieve bijstand ·Organisatie en coördinatie van uw situatie ( wonen, diensten & zorg ) ·Organisatie van activiteiten Troeven: - Instapklaar - Goede investering – verhuurklaar (€755/mnd) - Goede ligging - Dubbel glas in aluminium met vliegenraam - Zonnig terras - Restaurant - Rustige bewoners Wg, Vg, Gvkr, Gmo EPC: 211 kWh/m² Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 87 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 304 73 21
Appartement te koop Lokeren (RBI85064)
269 000 €

9160 Lokeren

Luxueuze 1 slaapkamer serviceflat Ligging: Zeer gunstig gelegen in een exclusief complex Hof Ter Clipsen Beschrijving: De inkom geeft toegang tot een zeer lichte leefruimte met open ingerichte keuken voorzien van hedendaags comfort, deze geeft eveneens uit op een ruim zonnig terras. Verder kan je vanuit de inkom naar 1 grote slaapkamer en badkamer met inloopdouche, handdoekdroger en wastafel. De flat is gelegen in een mooi complex, waar je van heel wat faciliteiten kunt genieten zoals onder andere een overdekt zwembad, infrarood cabine, sauna, gemeenschappelijke ontspanningsruimten, een mooie groene tuin,... . Het pand is eveneens geschikt als opbrengsteigendom. De mogelijkse verhuuropbrengst bedraagt 775 euro/maand. Vaste diensten: ·24/24 en 7/7 permanentie van de woonassistente !! ·24/24 en 7/7 oproepbaarheid van verpleegkundige voor crisiszorg ·Overbruggingszorg ·Fulltime woonassistent voor dienstverlening ·Fulltime klusdienst ·Pendeldienst op vaste tijdsstippen naar steden ·Administratieve bijstand ·Organisatie en coördinatie van uw situatie ( wonen, diensten & zorg ) ·Organisatie van activiteiten Troeven: - Instapklaar - Goede investering – verhuurklaar (€755/mnd) - Goede ligging - Dubbel glas in aluminium met vliegenraam - Zonnig terras - Restaurant Wg, Vg, Gvkr, Gmo EPC: 159 kWh/m² Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 69 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 304 73 21
Appartement te koop Lokeren (RBI41029)
159 000 €

9160 Lokeren

Mooi gelegen op het domein Hof Ter Clipsen. Inkomhal met nieuwe ingemaakte kasten. Uiteraard is er een lift in het gebouw. De woonkamer heeft veel lichtinval door groot schuifraam die uitgeeft op terras en tuin. De open keuken heeft alle nutsvoorzieningen. Badkamer heeft een lavabo, handdoekdroger, inloopdouche en toilet. De berging -wasplaats is apart. Het appartement beschikt over 1slaapkamer. Zowel in de woonkamer als in de slaapkamer zijn er prachtige brandvrije stores die elektr. naar boven en beneden gaan, deze zijn niet in de prijs inbegrepen. Dit gelijkvloers appartement beschikt over een tuintje. Men kan hier van heel veel faciliteiten genieten, verwarmd binnenzwembad, kapsalon, schoonheidsalon, ontspanningsruimte en fitness, infraroodcabine, sauna, alsook gemeenschappelijke ontspanningsruimte. Er is ook een restaurant aanwezig, met gezellig tuintje met visvijver en petanquebaan, wandelpaden, parking.. er is ook een was en strijksalon aanwezig. Een absolute troef is de medische en praktische dienstverlening, met onder meer 24/24 uur permanentie (oproepsysteem) professionele woonassistentie. Kortom, hier kan je perfect oud worden met de nodige zorgen. Minimumleeftijd 50 jaar. OPBRENGSTEIGENDOM!!!! Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 69 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 52 52 52 10