Bedrijfsvastgoed te koop - Bornival

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Bornival (1404).

281 997 €

1400 Nijvel

Nieuwbouw kantoor, casco afwerking met een totale oppervlakte van 209m². Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en/of andere beschikbaarheden. BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark van +-2,6 ha waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte 46 kmo-units verdeeld over 5 nieuwe en duurzame gebouwen (totaal 14.800m²) op een bijzonder goed bereikbare locatie. Het project maakt deel uit van het INBW-bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”. Een uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord. Ook hier zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken. Naast efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Elke unit beschikt over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park. Meer weten?

288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09

Gebouw voor gemengd gebruik, nieuwbouw KMO + KANTOOR, casco afwerking met een totale oppervlakte van 676m². Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en/of andere beschikbaarheden. BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark van +-2,6 ha waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte 46 kmo-units verdeeld over 5 nieuwe en duurzame gebouwen (totaal 14.800m²) op een bijzonder goed bereikbare locatie. Het project maakt deel uit van het INBW-bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”. Een uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord. Ook hier zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken. Naast efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Elke unit beschikt over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park. Meer weten?

288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09

Gebouw voor gemengd gebruik, nieuwbouw KMO + KANTOOR, casco afwerking met een totale oppervlakte van 467m². Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en/of andere beschikbaarheden. BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark van +-2,6 ha waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte 46 kmo-units verdeeld over 5 nieuwe en duurzame gebouwen (totaal 14.800m²) op een bijzonder goed bereikbare locatie. Het project maakt deel uit van het INBW-bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”. Een uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord. Ook hier zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken. Naast efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Elke unit beschikt over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park. Meer weten?

288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
2 491 334 €

1400 Nijvel

Gebouw voor gemengd gebruik, nieuwbouw KMO + KANTOOR, casco afwerking met een totale oppervlakte van 1.756m². Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en/of andere beschikbaarheden. BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark van +-2,6 ha waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte 46 kmo-units verdeeld over 5 nieuwe en duurzame gebouwen (totaal 14.800m²) op een bijzonder goed bereikbare locatie. Het project maakt deel uit van het INBW-bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”. Een uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord. Ook hier zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken. Naast efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Elke unit beschikt over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park. Meer weten?

288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
548 355 €

1400 Nijvel

Casco nieuwbouw KMO unit van 434m² incl een mezzanine van 72m² voor extra stockage of kantoorruimte. Contacteer ons vrijblijvend, informeer naar de beschikbaarheden. BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark van +-2,6 ha waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte 46 kmo-units verdeeld over 5 nieuwe en duurzame gebouwen (totaal 14.800m²) op een bijzonder goed bereikbare locatie. Het project maakt deel uit van het INBW-bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”. Een uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord. Ook hier zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken. Naast efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Elke unit beschikt over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park. Meer weten?

288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
379 430 €

1400 Nijvel

Casco nieuwbouw KMO unit van 278m² incl een mezzanine van 37m² voor extra stockage of kantoorruimte. Contacteer ons vrijblijvend, informeer naar de beschikbaarheden. BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark van +-2,6 ha waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte 46 kmo-units verdeeld over 5 nieuwe en duurzame gebouwen (totaal 14.800m²) op een bijzonder goed bereikbare locatie. Het project maakt deel uit van het INBW-bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”. Een uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord. Ook hier zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken. Naast efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Elke unit beschikt over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park. Meer weten?

288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
10 886 400 €

1400 Nijvel

In het hart van Waals-Brabant is Nijvel strategisch gelegen tussen Brussel, Charleroi en Bergen en biedt een directe toegang tot de snelwegen E19 en E42. BTS unit met een oppervlakte van 9.072m² . Contacteer ons vrijblijvend voor de beschikbaarheden en voor meer informatie. We bespreken en analyseren graag samen uw specifieke noden. Beschikbaar Q1 2026. Reserveer nu alvast uw unit aangepast aan de behoefte van uw bedrijf. Het aanbod van activiteiten in het Green Business Park Panier Vert is zeer uitgebreid : opslag, productie, transport, laboratoria, diensten, kantoren, B2B-showrooms … BVI.EU bouwt er 76 modulaire kmo-units, ‘built-to-suit’ bedrijfsgebouwen en kantoren verdeeld over 12 gebouwen, de beschikbare oppervlaktes variëren van 144 m² tot 9.000 m². BVI.EU hecht bovendien ook veel belang aan het duurzame aspect en energie-efficiëntie van haar parken en Panier Vert Green Business Park is hier geen uitzondering op. Meer weten?

3026 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
336 000 €

1400 Nijvel

In het hart van Waals-Brabant is Nijvel strategisch gelegen tussen Brussel, Charleroi en Bergen en biedt een directe toegang tot de snelwegen E19 en E42. Deze casco nieuwbouw KMO unit met een oppervlakte van 240m² is optioneel uit te breiden met een mezzanine van 61m² voor extra opslag of kantoor. Technische kenmerken: gepolijste gewapende betonplaat met een laadvermogen van 2.500 kg/m² | vrije hoogte van min 6m | sectionale poort 4x4,5m | elektrisch vermogen 63 A driefasige 400 V+N | voorziening voor installatie van private oplaadpunten | regenwatertank: 10.000 L per 2 units | 2 private parkeerplaatsen voor de unit (bijkomend aan te kopen) | SEQ by BVI.EU | beschikbaar Q1 2026 Reserveer nu uw unit aangepast aan de behoefte van uw bedrijf. Het aanbod van activiteiten in het Green Business Park Panier Vert is zeer uitgebreid : opslag, productie, transport, laboratoria, diensten, kantoren, B2B-showrooms … BVI.EU bouwt er 76 modulaire kmo-units, ‘built-to-suit’ bedrijfsgebouwen en kantoren verdeeld over 12 gebouwen, de beschikbare oppervlaktes variëren van 144 m² tot 9.000 m². BVI.EU hecht bovendien ook veel belang aan het duurzame aspect en energie-efficiëntie van haar parken en Panier Vert Green Business Park is hier geen uitzondering op. Contacteer ons vrijblijvend voor de beschikbaarheden en voor meer informatie. We bespreken en analyseren graag samen uw specifieke noden. Meer weten?

2 Parkeerplaats(en) 240 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
Overeen te komen 65 000 €

1400 Nijvel

Cherchons à reprendre lavoir automatique avec ou sans achat de l'immeuble partout en Wallonie….Dès lors ne pas tenir compte du code postal de la localité , de la surface et du prix renseignés dans cette annonce, nous analyserons ensemble votre proposition. Tel ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 57 40 65
389 490 €

1400 Nijvel

BVI.EU ontwikkelt in hartje Waals-Brabant een gemengd bedrijvenpark van +-2,6 ha waar kmo’s hun activiteiten verder kunnen ontplooien. Er is ruimte voor ambachtelijke en semi-industriële ondernemingen die nood hebben aan een productiehal, een atelier of opslagruimte al dan niet gecombineerd met een kantoorruimte 46 kmo-units verdeeld over 5 nieuwe en duurzame gebouwen (totaal 14.800m²) op een bijzonder goed bereikbare locatie. Het project maakt deel uit van het INBW-bedrijvenpark “Les portes de l’Europe”. Een uitzonderlijke werkomgeving in een natuurlijke omgeving, onmiddellijke nabijheid van de Europese hoofdstad. Bijzonder goed gelegen met een bevoorrechte toegang vanaf de autosnelweg E19 aan de afrit Nivelles Nord. Ook hier zet BVI.EU in op kwaliteit en duurzaamheid. Met een duidelijke keuze voor kwaliteitsmaterialen van lange levensduur die toch flexibel zijn om wijzigingen van materialen met korte levensduur mogelijk te maken. Naast efficiënt gebruik van ruimte en materialen staan energie en water hoog op de agenda van duurzaamheid. Concreet is elke unit uitgerust met een lichtstraten voor natuurlijke basisverlichting en is er met lichtreflectie rekening gehouden. De daken zijn alvast voorzien om zonnepanelen te plaatsen. Elke unit beschikt over een individuele regenwaterput. In het bedrijvenpark zal ook ruim voldoende groen aanwezig zijn, met siergrassen en zones met gekleurde bloemen, plantenbakken en grasdallen. Een heus Green Business Park. Meer weten?

2 Parkeerplaats(en) 288 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
Industrie te koop Monstreux (VBB23886)
379 430 €

1400 Monstreux

Découvrez le projet ''Nivelles Nord Green Business Park'' situé sur l'ancien circuit automobile de Nivelles-Baulers au sein du zoning des Portes de l'Europe. Profitez de cette opportunité unique sur plus de 2,6 hectares de terrain afin d'y implanter votre activité. Imaginez un espace dynamique de plus de 14.800 m² spécialement conçu pour accueillir les PME et les soutenir dans leur développement. Développé par BVI.EU, ce sont 46 unités modernes qui verront le jour. Conçues pour les entreprises et les indépendants elles offrent des espaces allant de 144 m² à 2 340 m², répartis dans cinq bâtiments innovants. Grâce aux nombreuses options personnalisables, les espaces s'adaptent à vos besoins et à votre activité, que vous soyez une entreprise artisanale ou semi-industrielle à la recherche d'un hall de production, d'un atelier ou encore d'un espace de stockage. Vous pouvez combiner ces espaces avec des bureaux pour une gestion optimale de votre activité. La polyvalence est maître-mot : deux des cinq bâtiments disposent d'une hauteur libre allant jusqu'à 8,2 mètres, vous permettant de créer des unités sur mesure de 300 à 1.200 m². Votre entreprise évolue ? Aucun souci, les espaces peuvent s'adapter et suivre votre croissance. En plus de l'aspect fonctionnel, le parc se démarque par son architecture claire et attrayante. Vous serez fier de recevoir clients et partenaires dans un environnement moderne et professionnel. Proximité immédiate des grands axes routiers : E19-N28-N25-E420, de toutes les commodités du zoning et du centre de Nivelles (5min) et des transports en communs. Ne ratez pas cette occasion de vous implanter dans un parc d'affaire dynamique et de donner un nouvel élan à votre entreprise ! Contactez-nous dès maintenant pour en savoir plus sur ce projet immobilier d'exception dans le zoning de Nivelles Nord. Meer weten?

241 3 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 23 87 07
Handelspand te koop Monstreux (VBA54251)
1 000 000 €

1400 Monstreux

Ce dossier se définit comme une société de service active dans le domaine de la construction avec une clientèle B2B et B2C. La société est localisée en Brabant Wallon et sa clientèle est principalement localisée en Région Bruxelloise et dans le Brabant Wallon. Utilisant un modèle opérationnel en sous-traitance avec plusieurs domaines d'expertise reconnue, l'exposition à un retournement du marché est fortement limitée. Sa croissance annuelle exceptionnelle, ses marges conséquentes et l'accompagnement par les cédants en font une opportunité d'investissement unique sur le marché. Vu le caractère exclusif et confidentiel de l’offre, aucun renseignement ne sera rendu sans la ratification d'un NDA & solvabilité. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 475 47 10 53
Industrie te koop Itter (VBA96928)
2 950 000 €

1460 Itter

Site semi-industriel avec une surface utile de +/- 10.000 m² (sur plusieurs niveaux) situé le long de la nationale entre Ittre et Virginal-Samme. Idéal pour investisseur ou société à la recherche d’une grande surface semi-industrielle. Environ 65% du complexe est actuellement occupé par un locataire. Meer weten?

13106
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 10 23 87 07
Kantoor te koop Nijvel (VBB43060)
449 000 €

1400 Nijvel

Splendide villa bénéficiant d'une grande visibilité située juste à cote du Colruyt de Nivelles, d'une surface totale de +/-320m, sise sur un terrain parfaitement ensoleillé 9a70ca ! A RENOVER mais pleine de potentiel, elle se compose, au rez-de-chaussée, d’un grand hall d'entrée, un lumineux séjour (+/-30m²) , une salle à manger et une cuisine, une chambre de 15m² et une salle d'eau avec WC. Au 1er étage : le hall de nuit dessert 4 très grandes chambres (17, 20 ,23 et 28m²) dont une donne accès au grenier de stockage. Au sous-sol, de belles caves de +/- 100m² complètent cet ensemble. A l'extérieur, vous profiterez d'un jardin bien ensoleillé que d'un garage avec fosse et grenier. DIVERS: PEB: E, châssis double vitrage Bois, chauffage au Gaz, parking extérieur... A découvrir rapidement! Descriptif complet sur www.TRIOR.be Meer weten?

970 4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 67 49 04 88
Handelspand te koop Nijvel (VBB37267)
365 000 €

1400 Nijvel

Cap Sud Nivelles - Surface commerciale à vendre Idéalement située sur le site de l'ancienne gare de Baulers, cette surface offre une flexibilité d'aménagement parfaite pour divers types d'activités : bureaux, horeca (hôtellerie-restauration-café) ou profession libérale. Ce local bénéficie d'une superficie de 225 m². Son emplacement stratégique avec un accès facile aux axes routiers principaux et aux transports en commun, facilite l'accès pour les clients et le personnel. De plus, sa position garantit une excellente visibilité et attractivité commerciale. Profitez également d'un parking privé. Le site de l'ancienne gare de Baulers est riche en histoire, offrant un cadre prestigieux et unique pour votre entreprise. Ce local peut être aménagé selon vos besoins spécifiques, avec des possibilités de division ou d'agencement intérieur sur mesure. Pour organiser une visite ou obtenir plus d'informations, n'hésitez pas à nous contacter au ### Ne manquez pas cette opportunité unique de développer votre activité dans un cadre exceptionnel. Meer weten?

800
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 67 79 44 44
Industrie te koop Nijvel (RBL55825)
763 960 €

1400 Nijvel

In het hart van Waals-Brabant is Nijvel strategisch gelegen tussen Brussel, Charleroi en Bergen en biedt een directe toegang tot de snelwegen E19 en E42. Deze casco nieuwbouw KMO unit met een oppervlakte van 577m² en een mezzanine van 37m² voor extra opslag of kantoor. Technische kenmerken: gepolijste gewapende betonplaat met een laadvermogen van 2.500 kg/m² | vrije hoogte van min 6m | sectionale poort 4x4,5m | elektrisch vermogen 63 A driefasige 400 V+N | voorziening voor installatie van private oplaadpunten | regenwatertank: 10.000 L per 2 units | 2 private parkeerplaatsen voor de unit (bijkomend aan te kopen) | SEQ by BVI.EU | beschikbaar Q1 2026 Reserveer nu uw unit aangepast aan de behoefte van uw bedrijf. Het aanbod van activiteiten in het Green Business Park Panier Vert is zeer uitgebreid : opslag, productie, transport, laboratoria, diensten, kantoren, B2B-showrooms … BVI.EU bouwt er 76 modulaire kmo-units, ‘built-to-suit’ bedrijfsgebouwen en kantoren verdeeld over 12 gebouwen, de beschikbare oppervlaktes variëren van 144 m² tot 9.000 m². BVI.EU hecht bovendien ook veel belang aan het duurzame aspect en energie-efficiëntie van haar parken en Panier Vert Green Business Park is hier geen uitzondering op. Contacteer ons vrijblijvend voor de beschikbaarheden en voor meer informatie. We bespreken en analyseren graag samen uw specifieke noden. Meer weten?

4 Parkeerplaats(en) 240 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 3 355 09 09
Handelsfonds te koop Nijvel (VBB28996)
410 000 €

1400 Nijvel

Home expert immo vous présente aujourd'hui un magnifique espace de bureaux de +/- 161m² situé à 2 pas de la grand place de Nivelles ! POSSIBILITE D’EN FAIRE DEUX APPARTEMENTS (UN DE 66M² - 1 CHAMBRE ET UN DE 100M² -2 CHAMBRES). Budget de +/- 100.000euro pour en faire deux appartements. Cave et grand jardin commun. Possibilité d’acquérir deux emplacements de parking en option au prix de 20.000euro chacun. Immeuble de 2011 avec bonne isolation. Chaudière gaz à condensation avec production d’eau chaude sanitaire, DV Alu, ventilation simple flux. CONTACTER NOUS SANS PLUS ATTENDRE : ### ou par mail : ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 90 39
Kantoor te koop Nijvel (VBB28994)
410 000 €

1400 Nijvel

Home expert immo vous présente aujourd'hui un magnifique espace de bureaux (actuellement aménagé en cabinet dentaire) de +/- 161m² situé à 2 pas de la grand place de Nivelles ! Le bien se compose d'un hall d’entrée, d’une cuisine, d’une salle de douche, d’une pièce radio, d’une chaufferie, de deux toilettes, d’un espace secrétariat/accueil, de 4 cabinets/bureaux et d’un labo qui pourrait également servir de 5ème bureau. Possibilité d’accès via deux entrées, une pour les clients/patients et une pour le personnel. Deux caves et un jardin commun. Possibilité d’acquérir deux emplacements de parking en option au prix de 20.000euro chacun. Immeuble de 2011 avec bonne isolation. Chaudière gaz à condensation avec production d’eau chaude sanitaire, DV Alu, ventilation simple flux, Climatiseur avec inverseur dans chaque cabinet.Portes blindées. CONTACTEZ-NOUS SANS PLUS ATTENDRE : ### ou par mail : ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 736 90 39
Handelspand te koop Nijvel (VBB28675)
115 000 €

1400 Nijvel

Cap Sud Nivelles - A vendre dans le centre de Nivelles Commerce idéalement situé en plein cœur du centre de Nivelles. Ce local de 50 m² offre un espace polyvalent et fonctionnel, parfait pour une variété d'activités commerciales. Le commerce dispose d'un système de chauffage électrique. Actuellement loué 750 €. Situé dans une zone à fort passage, il bénéficie d'une excellente visibilité et d'une accessibilité aisée pour les clients. Son emplacement est de choix, en plein centre de Nivelles, à proximité des principales commodités, des transports en commun et des zones piétonnes. Ce bien est idéal pour divers types de commerces tels que boutique de détail, bureau, salon de beauté, etc. Pour plus d'informations ou pour organiser une visite, prenez contact avec notre agence au ### Ne manquez pas cette occasion d'investir dans le centre de Nivelles. Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 67 79 44 44
Handelspand te koop Nijvel (VBB21698)
1 600 000 €

1400 Nijvel

Braine-l'Alleud/Lillois, au milieu des champs et à proximité de tout, CAP SUD vous propose un restaurant de renom : anciennement "Georges Tichoux" / actuellement "Le Mont Lillois" et son habitation privée. La partie professionnelle de plus de 500m2 comprenant le hall d'accueil, les commodités, la lumineuse salle pouvant accueillir +-85 couverts, la terrasse qui donnes sur un superbe jardin et pouvant également accueillir +-80 couverts, sa cuisine industrielle dernier cri, sa chambre froide sans oublier sa cave à vins tempérée de plus de 60m2. Divers espaces de stockage au rez-de-chaussée et grenier + un espace aménagé en chambre. Panneaux Solaires, Chauffage Gaz (chaudière Viesmann 1987), Adoucisseur d'eau industriel, Boiler +-400L., système traitement des eaux usées, ... La partie privative se compose comme suit : Maison entièrement rénovée de +-180m2 comprenant au rez: un hall d'entrée, un living de +-37m2, un bureau de +-16m2, une salle de douche (WC, douche, lavabo), une splendide cuisine super équipée de +-29m2 donnant sur le jardin privé orienté Sud. Au 1er, vous trouverez un hall de nuit desservant 3 chambres de +-14, +-16 et +-24m2. Panneaux Solaires, Chauffage Mazout (chaudière Viesmann 2017), Boiler +-200L., Citerne d'eau, ... Le tout sur une propriété de +/- 85 ares (parking, jardin, verger). Vente en société. Habitation privée occupée actuellement par les propriétaires. Parc d'affaires "Tilia" pour PME en construction en face du restaurant. Meer weten?

8500
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 387 42 42