Bedrijfsvastgoed te koop - Libramont-Chevigny

8 zoekertjes (1 - 8)
430 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert deze grote, volledig uitgeruste multifunctionele professional in het hart van het winkelcentrum L'Aliénau in Recogne (Libramont). Het pand is ideaal gelegen en heeft directe toegang tot de belangrijkste wegen van de regio, winkels, vervoer waaronder de trein en alle faciliteiten van de stad Libramont. Het gebouw ligt in het economische hart van de provincie Luxemburg en biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid. Het biedt grote en lichte ruimtes om alle activiteiten te ontplooien. Het pand is uitgerust met mannelijke/vrouwelijke sanitaire voorzieningen, 7 professionele ruimtes van goed formaat en een zeer praktische refter. De veiligheid wordt gegarandeerd door een videofoon en een alarm. Aan de parkeerzijde zijn talrijke gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor klanten of personeel, direct toegankelijk vanuit het gebouw. Aan de opslagkant kunt u op een grote zolder uw archieven kwijt op meer dan 200 M². De perfecte plek voor uw bedrijf om te floreren in het hart van een dynamisch en gerenommeerd winkelcentrum. Een zeldzame kans om te grijpen! Een bezoek is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
170 000 €

6800 Libramont

Dit bedrijf ligt in het hart van Libramont en biedt een onmiddellijk netto rendement van 5,9%. Het gebouw is ideaal gelegen aan een drukke straat, biedt een goede zichtbaarheid en ligt dicht bij een aantal instellingen voor hoger onderwijs. De zaak is momenteel verhuurd. Het heeft een grote ruimte op de begane grond, een multifunctionele ruimte op de eerste verdieping en kelders onder het hele gebouw. Parkeerplaatsen en een tweede ingang aan de achterkant van het gebouw maken het complex compleet. Het gebouw heeft een eigen systeem met fotovoltaïsche panelen. Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet-contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

230
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07
430 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert deze grote, volledig uitgeruste kantoorruimte in het hart van het winkelcentrum L'Aliénau in Recogne (Libramont). Het pand is ideaal gelegen en heeft directe toegang tot de belangrijkste wegen, winkels, vervoer, waaronder de trein, en alle faciliteiten van de stad Libramont. Het gebouw ligt in het economische hart van de provincie Luxemburg en biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid. Het biedt grote en lichte ruimtes om alle activiteiten te ontplooien. Het pand is uitgerust met mannelijke/vrouwelijke sanitaire voorzieningen, 7 ruime kantoren en een zeer praktische refter. De veiligheid wordt gegarandeerd door een videofoon en een alarm. Aan de parkeerzijde zijn talrijke gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor klanten of personeel, direct toegankelijk vanuit het gebouw. Aan de opslagkant kunt u op een grote zolder uw archieven kwijt op meer dan 200 M². De perfecte plek voor uw bedrijf om te floreren in het hart van een dynamisch en gerenommeerd winkelcentrum. Een zeldzame kans om te grijpen! Een bezoek is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

265
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
1 390 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert dit prachtige project in het economische hart van de regio. Gelegen in Recogne, in direct contact met Libramont, biedt de site een uitzonderlijke zichtbaarheid en directe toegang tot de grote wegen. De locatie garandeert de ontwikkeling van een dynamische bedrijfsactiviteit, met gemakkelijke parkeergelegenheid en toegang voor uw klanten. Het pand heeft een lichte showroom, sanitaire voorzieningen, kantoren, opslagruimtes en een grote, volledig uitgeruste werkplaats. Het gebouw is klaar voor gebruik, uitgerust met mechanische bruggen en vooraf geïnstalleerde gereedschappen voor automobielprofessionals. Wat uw activiteit ook is, het gebouw is zeer veelzijdig en biedt grote, lichte ruimten voor opslag, uitstalling, voorbereiding en alle activiteiten die dankzij de onovertroffen locatie tot hun recht komen. Een bezoek is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

5788
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Handelspand te koop Libramont-Chevigny (VBA53568)
219 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert deze prachtige commerciële ruimte in het hart van het economische centrum van Libramont. De site is ideaal gelegen en biedt u een uitzonderlijke zichtbaarheid, terwijl u verzekerd bent van parkeerplaatsen voor uw klanten. De toegang tot de hoofdwegen, de winkels en alle voorzieningen van de stad wordt gegarandeerd door een uitgebreid en praktisch wegennet. Uw klanten kunnen gemakkelijk terecht op een grote parkeerplaats die voor het gebouw is gereserveerd. De ruimte is multifunctioneel en zeer licht, zodat u uw beroepsactiviteit in een aangename werkomgeving kunt ontplooien. De volumes zijn bovendien aanpasbaar. U kunt scheidingswanden verplaatsen of toevoegen naargelang uw gebruik. De perfecte plaats om uw commercieel succes te garanderen. Een bezoek is noodzakelijk. Maak een afspraak en bel Honesty op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Handelspand te koop Libramont-Chevigny (VBA46625)
495 000 €

6800 Libramont-Chevigny

Honesty presenteert dit gebouw voor gemengd gebruik in het hart van Libramont. De locatie is ideaal gelegen op een steenworp afstand van het centrum en dicht bij winkels en alle voorzieningen van de stad. Het gebouw bestaat uit 2 flats met 2 slaapkamers, waarvan er 1 moet worden afgewerkt, en 2 winkelunits. Praktisch gezien is er voldoende parkeergelegenheid voor 7 auto's, zodat klanten en verhuurders gemakkelijk toegang hebben. De appartementen, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, zijn voorzien van alle comfort dat huurders verwachten. Elke kavel heeft een aparte ingang. Een unieke kans voor investeerders. Maak een afspraak en bel Honesty op ### Meer weten?

474
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Prijs op aanvraag

6800 Libramont

Dit bedrijf ligt in het hart van Libramont en is een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een winstgevend pand. Het gebouw maakt deel uit van een mede-eigendom. Het wordt bewoond door bestaande huurders, wat onmiddellijke winstgevendheid garandeert (5% nettorendement). Het is ideaal gelegen in een drukke winkelstraat in de stad en biedt optimale zichtbaarheid voor winkeliers. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van ongeveer 143,71 m² en bestaat uit een inkomhal, een open ruimte, een magazijn, 2 kantoren, een kitchenette, 2 aparte toiletten (M/V) en een kleine opslagruimte. Er zijn ook 2 parkeerplaatsen (met de mogelijkheid om er nog 6 bij te kopen). Het pand is uitgerust met grote etalages en een modern, functioneel interieur, perfect geschikt voor vele soorten bedrijven. De bestaande huurders hebben hun zaak al optimaal ingericht, wat de investering nog waardevoller maakt. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

1
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07
Industrie te koop Libramont (VAZ17270)
250 000 €

6800 Libramont

L'agence immobilière Neufcoeur vous présente cet ensemble immobilier agricole situé à Remagne, dans la commune de Libramont, entièrement en zone d'habitat à caractère rural. Son plus : un puit est présent pour l'alimentation en eau, une plateforme de stockage de 1900m² et deux bâtiments d'exploitation, en activité il y a encore peu, en stabulation libre pour environ 160 têtes de bétail, pouvant aussi être utilisé, entre autre, en hall de stockage. Trois lots disponibles à la vente : Lot 1, bâtiment d'exploitation agricole d'une superficie de 508,83m² à 120.000€. Lot 2, bâtiment d'exploitation agricole d'une superficie de 1080,09m² à 120.000€ ainsi que le lot 3, plateforme de 1900m² à 10.000€. Une opportunité à saisir absolument. Vous désirez plus de renseignements ? Contactez l'agence immobilière Neufcoeur. Pour une meilleure gestion de votre demande, nous vous invitons à privilégier toute requête par email à l'adresse ### accompagnée de vos coordonnées téléphoniques. ### _ ### Meer weten?

3488
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 46 41 51

Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Libramont-Chevigny (6800) + Deelgemeenten.

Prijs op aanvraag

6840 Neufchâteau

ERA Topimmo presenteert dit dorpshuis, gelegen in het dorp Tournay, in de gemeente Neufchâteau. Investeringsmogelijkheid. Gelegen op een perceel van 2 are en 98 centiares, is deze woning als volgt samengesteld: - Begane grond: woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer (bad, douche, wastafel en toilet). Garage en tuin. - Eerste verdieping: 3 slaapkamers en een af te werken badkamer. Verwarmd vloeroppervlak volgens EPB: 174 m². Technische kenmerken: nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing, twee-uurs elektriciteit, centrale verwarming op olie. Ligging: ideaal gelegen tussen Neufchâteau en Léglise. Dicht bij snelwegverbindingen. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Meer weten?

298
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07
Handelspand te koop Neufchâteau (VBA28724)
150 000 €

6840 Neufchâteau

Winkelruimte in Poylavente - toplocatie! Deze ruime, veelzijdige winkelruimte ligt in het centrum van Neufchâteau en biedt tal van mogelijkheden voor alle soorten bedrijven. Het is de enige winkel in de straat met privéparkeerplaatsen. Begane grond: 100m² vloer in te richten volgens uw behoeften, ingerichte keuken, WC en stookruimte. Aparte ingang met berging (of extra kantoor mogelijk). 3 parkeerplaatsen beschikbaar. Aantrekkelijke locatie: De ruimte is gelegen in een drukke winkelstraat, die een gevarieerd en divers cliënteel aantrekt. Het ligt in het centrum van Neufchâteau, met een goede zichtbaarheid, dicht bij het station, winkels en snelwegverbindingen. Technische details: verwarming op stookolie, tank van 2000 liter, elektrische installatie conform de voorschriften, dubbele beglazing, dak in natuurleien, riolering, twee-uursmeter, enz. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling; het is niet bindend voor de verkoper en kan daarom niet worden beschouwd als een aanbod. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

254 160 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 41 24 07
Handelspand te koop Neufchâteau (VWC95529)
128 000 €

6840 Neufchâteau

!!! SOUS COMPROMIS !!! A 6 minutes de Neufchâteau, dans le petit village de Warmifontaine, ancienne salle de fêtes à rénover - propriété divisée en 4 lots, très beaux volumes - nombreuses affectations possibles : commerces, entrepôt / maison d'habitation / appartements (sous réserve de l'acceptation de l'Urbanisme) Parking et terrain à bâtir inclus Dossier complet sur simple demande Plus de détails sur ### Infos et visites : ### (7j/7j Meer weten?

20 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 09 15 89
549 000 €

6880 Bertrix

***OPTIE - OPTIE*** Honesty presenteert deze prachtige opslagmogelijkheid in Bertrix. De hal is ideaal gelegen dicht bij de belangrijkste wegen en het treinstation van de regio. Het pand bestaat uit een grote opslagruimte met meerdere laadperrons, een grote open kantoorruimte, diverse koelkasten van verschillende grootte en een ontspanningsruimte op de bovenverdieping voor het personeel tijdens lunchtijd en andere pauzes. Het gebouw ligt terug van de weg, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is en een comfortabele manoeuvreerruimte voor opleggers. Als optie kun je ook een groot stuk grond krijgen voor extra buitenopslag of extra parkeergelegenheid. Dit gebouw is de ideale tool voor uw professionele projecten en ontwikkeling. Maak een afspraak voor een bezichtiging en neem contact op met Honesty op ### Meer weten?

2026
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
80 000 €

6870 Saint-Hubert

Vous êtes indépendant et vous rêvez de vous installer? N’attendez plus ! Idéalement situé en plein centre de Saint-Hubert, ville en plein développement, Immo-Far vous présente une belle et lumineuse superficie commerciale de 70m². Cet espace en très bon état et prêt à l’emploi conviendra parfaitement pour toute activité commerciale, libérale, espace de co-working, … Votre entrée privative avec espace d’entré couvert désert un espace d’accueil/commerce/bureau avec belle vitrine et porte coulissante donnant accès vers un wc indépendant et un espace meublé pouvant devenir une kitchenette. Au sous-sol, un espace de rangement. Compteur électrique individuel, chauffage mazout sur chaudière commune, système d’air conditionné individuel électrique, système d’alarme. Avec une valeur locative de 650 euros/mois cet espace sera également idéal comme bien de rendement. Cet espace pourrait être convertit en appartement sous réserve de l’introduction d’un permis d’urbanisme. Acte de base et plan de division en cours de réalisation. Une visite s’impose, ne tardez pas ! Infos et visites: Tel: ### (7j/7) Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 486 09 15 89
520 000 €

6880 Bertrix

***OPTIE-OPTIE*** Honesty presenteert deze prachtige meubelopslagplaats in het centrum van Bertrix. De locatie is ideaal gelegen op een steenworp afstand van alle voorzieningen, winkels, vervoersverbindingen en de belangrijkste wegen in de regio. Het gebouw bestaat uit 52 opslagunits van verschillende grootte en is voor bijna 100% gevuld. Een geautomatiseerd beheersysteem maakt het gemakkelijk om de verhuur bij te houden. Het pand is gebouwd op 3 goed gestructureerde niveaus en biedt gemakkelijke toegang voor alle soorten opslag. Een krachtig fotovoltaïsch systeem en een goederenlift maken het pand nog aantrekkelijker. Het gebouw garandeert een stabiel langetermijnrendement dat al enkele jaren wordt bevestigd. Het huidige brutorendement ligt rond de 8%. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk beleggingspand, dan is dit gebouw echt iets voor jou. Een bezichtiging is essentieel. Bel Honesty op ### Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
189 000 €

6850 Paliseul

Honesty presenteert dit gebouw met veel potentie in het hart van Paliseul. Het pand is ideaal gelegen op loopafstand van het centrum, winkels, scholen en vervoersverbindingen. Het pand beschikt over een al functioneel appartement met 3 slaapkamers en onafhankelijke toegang, evenals een commerciële ruimte die kan worden omgebouwd om de gewenste activiteit aan te passen. Een grote kelder biedt extra opslagruimte. Het pand heeft een voor- en achteringang voor toegang voor klanten en privétoegang. Of u nu een investeerder bent of uw eigen bedrijf wilt opzetten met comfortabele accommodatie, het gebouw biedt zowel privéruimte als een grote professionele ruimte. Een grote etalage zorgt voor veel licht en zichtbaarheid, wat het bedrijf zeer aantrekkelijk maakt. Profiteer van deze kans en maak een afspraak door Honesty te bellen op ### Meer weten?

220
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 29 24 14
Handelspand te koop Bouillon (VWD08078)
1 100 000 €

6830 Bouillon

Bien exceptionnel insolite situé sur un site prestigieux classé Patrimoine Majeur de Wallonie vu du balcon de Rochehaut, un des panoramas les plus connus de Belgique. Cet ensemble immobilier exceptionnel se compose d’un superbe établissement hôtelier renommé, d’une bâtisse indépendante comprenant 2 appartements et d’un important terrain constructible de 44 ares. Ce bien remarquable, toujours en pleine activité, qui trône autour d’un des plus célèbres méandres de la Semois entouré de crêtes boisées avec une vue à couper le souffle sur des paysages somptueux et à proximité immédiate de nombreux sites incontournables, représente une excellente opportunité et bénéficie d’une bonne rentabilité. - L’établissement horeca, exploité par la même famille depuis près de 20 ans, comprend un hôtel/restaurant de charme au cœur d’une noble bâtisse du 19ème siècle à l’atmosphère chaleureuse et authentique adaptée au confort moderne. La vente comprend l'intégralité des éléments nécessaires à son exploitation. Sous-sol : Cage d’escalier, bloc sanitaires, réserves, chaufferie et caves. Rez-de-chaussée : Hall d’entrée, salle de réception, espace “bar”, cuisine professionnelle, arrière cuisine, wc, chambre froide, salle de douche, salle de plonge et réserve. Premier étage : Un espace privé comprenant une kitchenette, une salle de douche, une chambre et 11 chambres d’hôtel équipées de salle de bain. Deuxième étage (sous combles) : 4 chambres d’hôtel équipées de salle de bain et un grenier aménageable. Troisième étage (sous combles) : un grenier. - Les appartements indépendants 2 chambres avec garages et remises viennent compléter cet épatant établissement hôtelier. Ils offrent de multiples possibilités d’affectation au gré des futurs propriétaires. - L’important terrain constructible de 44 ares, accessible grâce à un chemin d’accès séparé, vendu avec un permis urbanistique, représente une opportunité unique pour envisager un projet inédit. Outre la signature soignée et raffinée de cet établissement, il bénéficie également d’un vaste parking privatif ainsi qu’une agréable terrasse jouissant d’une somptueuse saveur imprégnée de verdure et de quiétude. Grâce à la mélodie enchanteresse de la Semois au cœur d’un site extraordinaire qui s’ouvre aux yeux des spectateurs, ce havre de paix vous promet un bien-être sans pareil. Laissez-vous séduire par une destination d’exception afin de perpétuer l’activité actuelle ou pour développer avec dynamisme un concept novateur. Cette destination allie emplacement géographique insolite, réputation confirmée et potentiel d’exploitation indéniable. Vente de 100% des parts de l’entreprise. Nous sommes à votre disposition pour vous présenter en détails ce bien d'exception. Meer weten?

1 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 472 21 02 10
Industrie te koop Daverdisse (VBA50405)
430 000 €

6929 Daverdisse

Au coeur du village de Gembes, venez découvrir cette propriété exceptionnelle composée d'un atelier de + de 300m2 utilisé autrefois comme menuiserie, d'une grande maison avec 2 logements et d'un terrain à bâtir. L'atelier est accessible via deux chemins asphaltés. Il est composé de deux niveaux, un premier espace atelier et un second utilisé comme garage. Devant cet atelier, un terrain à bâtir est également disponible. Que ce soit pour y construire dans un futur plus ou moins proche, pour du résidentiel ou du stockage nul doute que ce sera un excellent investissement. En parlant d'investissement idéal, cette propriété dispose également d'une superbe bâtisse en pierre composée d'un premier logement de 4 chambres et d'un second logement de une chambre. Ces deux logements sont habitables de suite et sont accessibles via deux entrées séparées. Côté technique : toiture en ardoise naturelle, superbe cheminée en pierre dans le living, deuxième poêle à bois dans le cuisine, châssis bois double vitrage, électricité à moderniser, deux chaudières au mazout. Besoin de plus d'espaces? Un grenier aménageable, et un cave s'offrent à vous! Infos et visites auprès de l'agence. Meer weten?

1671 2 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 23 23 61
Handelsfonds te koop Léglise (VBA31289)
200 000 €

6860 Léglise

W Immobilière vous propose au coeur du Village de Léglise, un ensemble immobilier idéalement situé, composé comme suit: - rue de la distillerie 1 : une maison deux façades à rénover composée comme suit ; rdc : hall, salon, salle à manger/cuisine, chaufferie. + 1; salle de bains, réserve, 3 chambres. + 2 : un grenier aménageable. - rue de Luxembourg 65 : une unité d'habitation composée comme suit ; séjour, espace cuisine, salle de douche avec évier , wc. Un salon et une chambre en mezzanine. - rue de Luxembourg 67 : une unité d'habitation composé comme suit ; séjour, une chambre, espace cuisine, wc, salle de bain, véranda. L'ensemble immobilier est IDEALEMENT SITUE au centre du village de Léglise, proche des commodités et à 5 minutes de l'autoroute. IDEAL POUR UN INVESTISSEUR à la recherche de rendements locatifs. Pour tous renseignements: W Immobilière: ### Les informations fournies par l’agence ont un caractère indicatif et non contractuel. En conséquence, elles ne peuvent engager la responsabilité de l’agence et ne dispensent pas la personne intéressée de réaliser les vérifications Meer weten?

567 4 Parkeerplaats(en)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 63 22 72 77
450 000 €

6832 Sensenruth

Wegrestaurant ''Aux Mille Pattes'' ligt langs de veel gebruikte N 89, op een terrein 1795 m² in Sensenruth, deelgemeente van Bouillon-sur-Semois. Bedrijf in volle activiteit geniet van een uitstekende zichtbaarheid en heeft een commerciële toplokatie. Wordt volledig bemeubeld verkocht met professioneel gebruiksklaar materiaal. Bestaat uit: hoofdgebouw, open buitenterras met 50 plaatsen, overdekt terras 20 plaatsen, grote gesloten parking, toegankelijk voor vrachtwagens. Restauratiezaal met 36 zitplaatsen 35 m², open keuken 16 m², tweede keuken 10 m², bijkeuken 11.50 m², bergplaats 4.50 m², sanitaire ruimte 5 m² met 2wc's en wastafel, stookplaats en aparte douche voor vrachtwagenchauffeurs. In de koer achteraan, in een gesloten gebouw, een koelkamer en reserve ruimte. De verdieping onder het dak en op betonvloer 52 m², heeft een private ruimte en bergplaats. Gebouwd in 1998 en 2002 op kruipkelders, muren met dubbele betonblokken, dak in kunstleien, ramen dubbele beglazing, luiken voor de restauratiezaal en de open keuken, centrale verwarming met stookolie, elektriciteit met dag- en nachtteller en geldig attest, aansluiting tv en telefoon. In de verkoopprijs zijn al de gebouwen inbegrepen, de commerciële activiteit, het groot terrein dat momenteel als parking word gebruikt waarvan het merendeel in een bouwzone ligt. Dit wegrestaurant werd opgericht in 1998 door de huidige eigenaars, het geheel word in heel goede staat verkocht en is klaar om te worden uitgebaat. Meer weten?

1795 1 Parkeerplaats(en) 120 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 61 46 80 26