Huis te koop - Rochefort

38 zoekertjes (1 - 20)
192 500 €

5580 Rochefort

Te koop: Charmant huis met 2 gevels in het hart van Rochefort Ontdek dit charmante huis gelegen in het centrum van Rochefort, ideaal voor een gezin of een investeerder die wil genieten van de rust en de voordelen van het stadsleven. Dit pand biedt een ongelooflijk potentieel voor diegenen die hun toekomstige woning willen personaliseren en moderniseren. Belangrijkste kenmerken: Aantal slaapkamers: 3 Buitenruimte: Tuin, ideaal voor kinderen of om een ​​ontspanningsruimte te creëren. Ramen: Houten kozijnen met dubbele beglazing, die een goede thermische en geluidsisolatie garanderen. Verwarming: Centrale verwarming op olie, die zorgt voor een comfortabele warmte tijdens de koude maanden. Elektriciteit: Niet-conform, moet worden bijgewerkt om aan de huidige normen te voldoen. Energieprestatie: PEB categorie D-certificaat, dat een goed compromis biedt tussen energieprestatie en comfort. Indeling: Begane grond met een geheel open leefruimte waardoor er een vriendelijke en lichte sfeer ontstaat. Staat: Te moderniseren, zodat u deze naar eigen smaak kunt personaliseren en renoveren. Uitbreidingspotentieel: Inrichtbare zolder, die extra mogelijkheden biedt om een ​​extra slaapkamer, een kantoor of een recreatieruimte te creëren. Gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer biedt deze woning dagelijks een praktische en prettige woonomgeving. Dankzij de tuin kunt u genieten van zonnige dagen buiten, terwijl u midden in het stadscentrum bent. Mis deze unieke kans niet om een ​​huis te bezitten in het hart van Rochefort met uitzonderlijk moderniserings- en uitbreidingspotentieel. Voor meer informatie of om een ​​bezoek in te plannen, kunt u contact met ons opnemen op ### of per e-mail op ### . Wij helpen u graag bij het ontdekken van dit veelbelovende pand. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 173
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 37 77 39
169 000 €

5580 Ave-et-Auffe

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit eigendom. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 125 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 45 64 58
330 000 €

5580 Buissonville

Mooi huis met 3 voorgevels in onberispelijke staat, dat comfort en rust biedt. Dit charmante huis heeft drie slaapkamers, een badkamer, een doucheruimte en een lichte serre. Er is ook een zolder, praktische kelders en een rustige tuin met een tuinhuisje en een jacuzzi voor ontspannende momenten. Het huis heeft ook een uitstekend uitgeruste keuken, perfect voor fijnproevers. Gelegen in een rustige omgeving, is dit huis ideaal voor een sereen en comfortabel leven. Mis deze unieke kans niet Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 174 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 83 21 21 61
349 000 €

5580 Han-sur-Lesse

Bewonder dit authentieke huis met karakter, genesteld op de hoogten van Daverdisse. Dit huis verwelkomt je met zijn 2 grote woonkamers, 5 slaapkamers, 1 studeerkamer, 2 badkamers, 3 toiletten, 1 inrichtbare zolder en 1 verbouwde zolder,... Het is ook uitgerust met een fotovoltaïsch systeem, een elektrische terminal en hoogwaardige isolatie, waardoor het een EPB B rating heeft. De eigendom van meer dan 36 are is volledig omheind en biedt 2 terrassen en een prachtig uitzicht over een vijver en een mooie moestuin. Dit object biedt een aantal mogelijkheden en configuraties die passen bij jouw plannen. Als je van rust en natuur houdt, dan ligt deze klomp op je te wachten. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 228 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 83 21 21 61
340 000 €

5580 Rochefort

Vos Agences Condrogest Marche-en-Famenne presenteren dit grote gebouw, ideaal gelegen in het centrum van Rochefort, met een commerciële ruimte op de begane grond, een woongebouw, een vrijstaand gebouw aan de achterzijde met gemakkelijke toegang via de Rue Saint-Gervais, met parkeerplaatsen, een garage, een grote werkplaats van 60m² en een duplex appartement van bijna 95m², met onafhankelijke toegang. Het aanzienlijke potentieel van het pand betekent dat het gebruikt kan worden voor een breed scala aan doeleinden. Het pand moet gerenoveerd worden. Wetenswaardig: Centrale verwarming op stookolie, de twee eigendommen zijn opgedeeld in water, elektriciteit, afvoer en verwarming. Houten dubbele beglazing, goede zichtbaarheid voor de commerciële begane grond. Bestaande uit: Hoofdgebouw: - Kelder: deel onder kelder. - Begane grond: Entree, hal, winkel op de begane grond, keuken, eetkamer, woonkamer. - 1e verdieping: Nachthal, 3 slaapkamers, doucheruimte, WC. - 2e verdieping: Nachthal, 4 slaapkamers, badkamer. - 3e verdieping: Inrichtbare zolder met directe toegang via een vaste trap. - Buiten: Terras, tuin Achterbouw: - Begane grond: Grote werkplaats van 60m². - 1e: Nachthal, badkamer, hal, keuken, eetkamer, woonkamer, 2 slaapkamers. - 2e verdieping: Nachthal, 2 slaapkamers, WC, zolder geschikt voor ombouw. - Exterieur: Garage, balkon, tuin, parkeerplaats buiten. Prijs: 340.000€ (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars). Beslaglegging: Nee / Geïnventariseerd erfgoed: Nee / Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: Nee / Leegstand: Nee / Stedenbouwkundig attest: Nee Meer weten?

11 Slaapkamer(s) 335 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 43 35 88
146 000 €

5580 Jemelle

Op zoek naar uw eerste woning of een huurinvestering? Zoek niet meer! Gelegen in Jemelle, dicht bij diensten en voorzieningen, biedt dit charmante huis met 2 slaapkamers, in goede staat en instapklaar, u alles wat u wenst. Uitgerust met een tuin en toegang tot de achterzijde, combineert het comfort en functionaliteit. U zult de centrale verwarming op olie, de kozijnen met dubbele beglazing in PVC en de conforme elektrische installatie op prijs stellen. Mis deze kans niet! Beschikbaarheid: te respecteren huurverplichting (erfpachtovereenkomst in uitvoering). Contacteer ons nu voor een bezoek op ### of ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 109 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 37 77 39
465 000 €

5580 Rochefort

Kom en ontdek wat er schuilgaat achter de muren van dit imposante gebouw, gelegen in een zeer rustige omgeving op de hoogten van Rochefort. Het bestaat eigenlijk uit een grote eengezinswoning met 3 slaapkamers en 2 appartementen met 1 slaapkamer (waarvan er momenteel één wordt verhuurd). Dit gebouw kan dus gebruikt worden als eengezinswoning (met de mogelijkheid om alles samen te brengen), als appartementsgebouw, als woning + zelfstandig beroepsgedeelte,... alles is denkbaar. De appartementen zijn duplexen en bestaan ​​elk uit een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het huis omvat een inkomhal met apart toilet, een grote woonkamer, een grote ingerichte keuken, een wasruimte, een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer, 2 kelders en een zolder in het algemeen. Het pand stopt daar niet. Er is een grote tuin, 4 garages en een eigen bos aan de achterkant. Technisch oogpunt: PEB-categorie: E, D en E, conforme elektriciteit voor 1 appartement maar niet voor het huisgedeelte (3 onafhankelijke meters), gemeenschappelijke olieverwarming (met calorimeter), 3 onafhankelijke watermeters, K7 met hout. Om onmiddellijk te zien Contacteer Frédéric op ### of ### Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 255 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 37 77 39
  Rochefort (VBA78767)

5580 Rochefort

228 000 € - 345 500 €

Nouvelles maisons avec trois ou quatre chambres situées à proximité du centre de Rochefort tout en étant au calme dans une rue à faible passage. Six maisons complètement terminées avec un agréable terrain déjà arboré et une belle terrasse empierrée et deux maisons vendues en gros oeuvres fermés avec possibilité de choix de finitions par nos soins. Localisation idéale dans un environnement calme et verdoyant, tout en bénéficiant d’une proximité immédiate au centre-ville de Rochefort et de toutes ses facilités : arrêt de bus, commerces, écoles, restaurants, ... Sans oublier l'accès aisé à la N803 et la N86. Maison libre de suite. Visite sur rendez-vous à votre meilleure convenance. Téléphone : ### Mail : ### Meer weten?

3 - 4 Slaapkamer(s) 155 - 178 1 - 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 85 25 34 93
Huis te koop Rochefort (VBB44174)
174 500 €

5580 Rochefort

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit eigendom. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 62 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 45 64 58
Huis te koop Rochefort (VBB37683)
750 000 €

5580 Rochefort

Wellimmo stelt u vandaag deze schitterende villa met 5 kamers voor, op de hoogtes van het pittoreske dorp Belvaux. Genesteld in een buitengewoon natuurlijk kader (landbouw- en bosgebied), biedt dit eigendom u een onmetelijk zicht en, dank aan een private toegang, waarborgt het u rust en intimiteit. Het gebouw dat in de jaren 60 werd gebouwd uit kalksteen en nobele materialen, valt op door zijn architectuur. Het moet worden opgefrist, maar kan meteen bewoond worden en heeft een immens potentieel: de grote en lichte woonruimtes zijn ideaal voor de ontvangst van een gezin en vrienden. De ruime hal, als een kathedraal open tot in de nok, zal u niet onberoerd laten, van zodra u de deur opent geeft hij de sfeer van het gebouw weer… De salon van meer dan 30 m² met zijn schoorsteen en zijn grote ramen biedt u een spectaculair zicht. De ruimtes werden bedacht om zowel comfort als functionaliteit te bieden. De vijf kamers, waarvan één master-suite, bieden comfortabele en lichtvolle ruimtes, perfect om famillie en vrienden onderdak te bieden. Buiten is de tuin een echte aanwinst. Ideaal voor wie houdt van natuur en rust: de ruimte is perfect voor momenten van ontspanning, ver van de drukte van het verkeer…. Hier kan u eindelijk de stilte weer horen! Laat deze buitenkans niet aan u voorbij gaan. Neem vandaag nog contact met ons op een bezoek te organiseren en laat u verleiden door de charme en het potentieel van deze villa in Belvaux. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 181 190 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 487 76 21 22
Huis te koop Rochefort (VWD09803)
1 100 000 €

5580 Rochefort

Natuur- en paardenliefhebbers...Gelegen op 4,5 hectare in de prachtige Vachau-vallei bij Rochefort. Groot hoofdgebouw bestaande uit 3 huizen, waarvan er 2 onlangs zijn gerenoveerd (driedubbele beglazing in de ene/dubbele beglazing in de andere 2, vloerverwarming op gas in de ene/AC-verwarming in de andere, fotovoltaïsche panelen, hoogwaardige materialen (blauwe steen, eiken parketvloeren, enz.). 1 huis met 4 grote slaapkamers (1 badkamer, 1 doucheruimte + sauna); 1 huis met 3 grote slaapkamers en 2 kleine slaapkamers; 1 huis met 2 slaapkamers. Grote bijgebouwen, momenteel paardenboxen + laatste gebouw rechtsdie eventueel kunnen worden verbouwd tot 2 andere woningen, 50/25 arena, ronde pen, waterput, 18.000 l regenwatertank. Hoogwaardige omgeving met uitzicht op Natura 2000-gebied; wandelpad op 50 m afstand met toegang tot bos. Meer weten?

10 Slaapkamer(s) 500 3 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 495 26 84 27
380 000 €

5580 Han-sur-Lesse

Gelegen in het hart van het prachtige dorp Han sur Lesse (Rochefort), bestaat dit veelbelovende investeringspand momenteel uit 3 aparte eenheden: Begane grond: 1 winkel met kantoren (mogelijkheid tot splitsing) - 1 unit in renovatie (mogelijkheid tot creatie van 2 appartementen) Op de eerste verdieping vindt u een duplex appartement met 3 slaapkamers. Elke eenheid heeft een onafhankelijke toegang. Overal houten ramen met dubbele beglazing. Gedeelde verwarmingsketel op stookolie. Elektriciteitsmeter met debietmeters. Bedrijf uitgerust met airconditioning en een prachtige open haard in plaatselijke steen. Oprit aan de zijkant met toegang tot grote parkeerplaats en garages. Totale oppervlakte 18 a 18 ca. Strategisch gelegen voor zowel winkel- als woongebruik. Meer weten?

6 Slaapkamer(s) 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 83 21 21 61
Huis te koop Rochefort (VBB10524)
170 000 €

5580 Rochefort

Découvrez cette maison 4 façades pleine de potentiel, idéalement située à Jemelle, un village paisible offrant de nombreuses commodités à ses habitants. À quelques minutes seulement du centre de Rochefort et à distance de marche de la gare de Jemelle, cette propriété représente une opportunité unique pour ceux qui cherchent à combiner tranquillité et accessibilité. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 137 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 45 52 10
Huis te koop Jemelle (VBA73898)
75 000 €

5580 Jemelle

Nous vous présentons cette maison 3 chambres à rénover à Jemelle. Cette maison modeste conviendra parfaitement à des acquéreurs souhaitant transformer/aménager ce bien à leur goût tout comme aux investisseurs à la recherche d'un bien pouvant dégager un rendement intéressant. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 110
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 45 52 10
Huis te koop Rochefort (VBB34543)
220 000 €

5580 Rochefort

A découvrir cette charmante maison à rénover située dans une rue calme dans le centre de Rochefort et implantée sur une parcelle de 5 ares 94! Le bien vous ravira par ses volumes et ses possibilités d'aménagements ! Le bien se compose comme suit au rdc : un hall d'entrée, une lumineuse pièce de séjour / salle à manger de 27m2, une cuisine et une véranda avec accès direct vers le jardin. L'étage offre 3 chambres, une salle de bains et un hall de nuit. La maison offre également un grand garage accessible depuis la rue, une chaufferie au rez-de-chaussée avec WC ainsi qu'un grenier mansardé mais aménageable de 47m2 au dessus du garage et de la chaufferie. Vous aurez également la chance de pouvoir profiter d'un agréable jardin. Côté technique: électricité non conforme, chaudière à mazout à rénover. D'un point de vue situation, vous serez à deux pas de toutes les commodités (magasins - transport en commun - écoles - ...) tout en étant dans un chouette quartier résidentiel ! PEB F. Libre à l'acte - Faire offre à partir de 220.000€ (sous réserve d'acceptation des propriétaires) - Infos et visites auprès de l'agence ! Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 180 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 83 65 65 87
Huis gemengd gebruik te koop Han-sur-Lesse (VBB33182)
280 000 €

5580 Han-sur-Lesse

EASYHOME immobilier vous emmène aujourd'hui dans le centre d'Han-sur-Lesse à la découverte de cet immeuble de rapport comprenant potentiellement 4 logements. Actuellement le bâtiment se distribue comme suite : - Au rez-de-chaussée : une ancienne surface commercial pour laquelle un permis d'urbanisme vient d'être fraichement octroyer pour la création de 2 appartements. - Au 1er étage: un appartement 3 chambres de +/- 100 m² actuellement loué 500€. - Au 2ème étage: un appartement 2 chambres de +/- 100 m² actuellement loué 500€. - Un grand jardin à l'arrière du bâtiment pouvant être utilisé comme parking si besoin. Bien que le rez-de-chaussée soit complétement à réaffecter, ce bâtiment bénéficie d'un potentiel intéressant dans un centre ville florissant et proche de toutes les commodités. Les 2 appartements sont loués depuis de longues années. Amis investisseurs, si vous avez des questions ?! n'hésitez pas à contacter l'agence et demander John de chez Easyhome. Toutes les informations et plans sont disponibles sur simple demande. PRIX: 280.000€ (sous réserve d'acceptation des propriétaires) Meer weten?

8 Slaapkamer(s) 340 4 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 77 00 43
Huis te koop Rochefort (VBB31735)
85 000 €

5580 Rochefort

EASYHOME Immobilier vous propose aujourd'hui cette coquette maison 2 façades à rénover, idéalement située à deux pas du centre ville et ses commodités (Gare de Jemelle, magasins, écoles, …) L'habitation possède deux grandes chambres, un vaste séjour de 28m², une salle de bain ainsi que d'un espace cuisine. Opportunité parfaite pour les investisseurs ou comme 1er achat ( RC= 359€ -> possibilité de réduction sur les droits d'enregistrement !) Ne tardez pas !! PRIX: 85.000€ (sous réserve d'acceptation des propriétaires). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 83 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 77 00 43
Huis te koop Éprave (VBB31681)
249 000 €

5580 Éprave

Easyhome immobilier vous présente cette coquette maison située à Eprave. Cette charmante propriété de 2 étages offre des espaces spacieux et confortables pour toute votre famille. La maison est en excellent état, bien entretenue et prête à accueillir ses nouveaux propriétaires. (Installation électrique conforme et PEB B) À l'intérieur, vous trouverez un immense living avec cuisine ouverte et possibilité d'accueillir un poêle à pellets et 4 chambres et 2 salles de bain, idéales pour accueillir une grande famille ou ses amis. Vous bénéficierai également d'une buanderie avec WC séparé. Son petit plus ?! Grâce à son RC de 526€ vous bénéficierez des frais d'enregistrements à 6% en tant que primo acquéreur. Idéal également pour un investisseur. ! Cette maison a une histoire, ayant été construite en 1874, elle respire le charme de l'ancien tout en offrant les commodités modernes, du coup, ne manquez pas l'opportunité de devenir le propriétaire de cette maison exceptionnelle à Eprave. Contactez Easyhome immobilier dès aujourd'hui pour organiser une visite et découvrir par vous-même tout ce qu'elle a à offrir. C'est une occasion rare sur le marché immobilier ! Prix : 249.000 € (sous réserve d'acceptation des propriétaire) Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 149 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 77 00 43
Huis te koop Rochefort (VBB31422)
170 000 €

5580 Rochefort

Luxinvest immobilier vous propose à la vente cette charmante maison idéalement située entre Rochefort et Marche, à proximité direct de la gare et des bus. Dès l'entrée, vous serez séduit par sa cuisine neuve et entièrement équipée, idéale pour les amateurs de cuisine et les moments conviviaux en famille. Le salon et la salle à manger forment un vaste espace de 40 m², parfait profiter de la vie quotidienne dans un cadre spacieux et lumineux. Composition : - RDC : hall d'entrée, salle à manger, salon, cuisine, salle de douche avec WC, garage de 31 m² ; - 1er étage : hall de nuit, 2 chambres 18 et 11m² - 2e étage : grand grenier aménageable de 32m² avec un accès via une cage d'escalier ; - Extérieur : terrasse, jardin clôturé Remarques : cuisine entièrement équipée et neuve - chauffage central au mazout - châssis double vitrage en PVC – volets à toutes les fenêtres – grand garage carrelé avec porte motorisée - grand grenier aménageable sur 32m², PEB G (519 – 20240531004067) Prix : 170.000€ (sous réserve d’acceptation des propriétaires). RC modeste, possibilité des droits d’enregistrements réduits. Infos et visites au ### ou ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 105 180 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 478 75 89 69
135 000 €

5580 Rochefort

Découvrez cette accueillante maison située à quelques pas du centre dynamique de Rochefort, offrant un accès facile à toutes les commodités essentielles. Cette propriété est parfaite pour ceux qui cherchent à réaliser leur premier achat ou à faire un investissement judicieux. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 93 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 84 45 52 10

Huis te koop in Rochefort

Rochefort, gelegen in het hart van Wallonië, biedt een breed scala aan onroerend goed opties, met een nadruk op eengezinswoningen die doorgaans meer leefruimte bieden dan het nationale gemiddelde. De huizenmarkt hier toont een interessante mix van eigendommen, variërend van karakteristieke boerderijen en open bebouwingen tot meer compacte halfopen bebouwingen. Met een gemiddelde prijs van €267.155 voor een koopwoning, biedt Rochefort zowel betaalbare als meer exclusieve woonopties, wat het een aantrekkelijke locatie maakt voor zowel jonge gezinnen als gepensioneerden.

De architectuur in Rochefort is veelzijdig, met veel huizen die dateren uit het jaar 1934, wat wijst op de historische charme van de regio. Deze huizen combineren vaak moderne gemakken met unieke historische elementen, wat elke woning zijn eigen karakter geeft. Gezien de meerderheid van de inwoners (70%) eigenaar is van hun huis, heerst er een sterke gemeenschapszin en een verantwoordelijke houding ten opzichte van onderhoud en verbetering van het vastgoed.

De omgeving van Rochefort is ook rijkelijk voorzien van diverse faciliteiten en diensten, zoals meerdere supermarkten, scholen en kinderopvangcentra, wat de dagelijkse logistiek voor gezinnen vergemakkelijkt. Daarnaast is Rochefort goed verbonden met belangrijke snelwegen zoals de A4/E411 en beschikt het over voldoende openbaar vervoeropties, waaronder bus- en treinverbindingen, wat het een praktische keuze maakt voor pendelaars.

Toon alles Toon minder