Huis te koop - Stokkem

Er zijn géén zoekertjes gevonden voor uw zoekopdracht.

Maak een e-mail alert om op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan uw criteria voldoen!


Hieronder zijn nog enkele interessante adressen te vinden in de buurt van Stokkem (3650).

345 000 €

3650 Lanklaar

Bent u op zoek naar een instapklare woning? Lees dan zeker verder! Renovaties: - overschakeling naar verwarming op aardgas in 2023 - 9 zonnepanelen met batterij - dubbele beglazing in 2022 - renovatie van de trap in 2022 - bovenverdieping volledig nieuwe laminaat Indeling: Gelijkvloers - inkomhal met trap - ruime leefruimte met veel licht - keuken - berging met douche en aansluiting voor het wasmachine - apart toilet Eerste verdieping - 2 slaapkamers - berging - ruime badkamer met lavabo en bad Zolder Er is nog een zolder aanwezig voor opslag. Kelder Het huis is volledig onderkelderd met een inpandige garage. Tuin Overdekt terras en een volledig omheinde tuin van 5a 17 ca. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 152 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 56 76 78
224 500 €

3650 Dilsen-Stokkem

OP TE FRISSEN VRIJSTAANDE WONING MET 5 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 8A15CA TROEVEN - Gelegen aan de rotonde te Lanklaar. - Mogelijkheid om de woning volledig naar eigen smaak verder af te werken. - Ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van 146m². - Combinatie wonen en werken mogelijk: aanwezigheid kamer voor vrij beroep op het gelijkvloers. - Nieuw dak (2017). - Diepe tuin achter de woning met veel mogelijkheden. - Gezellig voortuintje. KELDERVERDIEPING -1 - Kelderruimte (3,30m x 2,20m = 7,26m²) betonvloer. GELIJKVLOERS 00 - Inkomhal (3,30m x 2,20m = 7,26m²): trap naar de eerste verdieping, tegelvloer. - Woonkamer (4,20m x 6,40m = 26,88m²): kachel, tegelvloer. - Keuken (3,00m x 3,90m = 11,70m²): keuken met onderkasten, bovenkasten, spoelbak; apparatuur nog te installeren, tegelvloer. - Badkamer (3,70m x 2,40m = 8,88m²): ingericht badmeubel met enkele spoelbak, onderkasten, kolomkasten, spiegel; ligbad, douche, deels wandbetegeling, tegelvloer. - Toilet (1,15m x 1,00m = 1,15m²): zittoilet, wandbetegeling, novilon. - Technische ruimte (3,70m x 2,50m = 9,25m²): CV-installatie op stookolie, aansluiting wasmachine/droogkast, boiler, novilon. - Slaapkamer 1 / bureau (3,40m x 4,30m = 14,62m²): kamer met diverse mogelijkheden, tegelvloer. - Veranda (2,65m x 7,70m = 20,41m²): dampkap,novilon. VERDIEPING +01 - Overloop ((3,80m x 1,00m) + (1,00m x 1,20m) = 5,00m²): trap naar gelijkvloers, luik naar de zolder, novilon. - Slaapkamer 1 ((2,50m x 1,10m) + (1,10m x 1,20m) = 4,07m²): novilon. - Slaapkamer 2 (4,10m x 3,65m = 14,97m²): novilon. - Slaapkamer 3 (3,00m x 3,80m = 11,40m²): novilon. - Slaapkamer 4 (2,50m x 4,20m = 10,50m²): betonvloer. ZOLDERVERDIEPING +02 (33,28m²). EXTERIEUR - Garage 1 (20,30m²): stookolietank aanwezig, betonvloer. - Garage 2 (24m²): betonvloer. COMMERCIËLE LIGGING De woning is gelegen aan de rotonde in Lanklaar en heeft daardoor een commerciële ligging. Dit pand biedt diverse mogelijkheden. EXTRA INFORMATIE Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Alle informatie kunt u terugvinden via ### Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 146 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
300 464 €

3650 Dilsen-Stokkem

MODERNE WONING MET INPANDIGE GARAGE (LOT 37) IN VERKAVELING HEILDERVELD TE DILSEN. Indeling woning: - Gelijkvloers: inkomhal, met apart toilet, berging/wasplaats, woonkamer met open keuken en toegang naar terras/tuin, inpandige garage. - Verdieping +01: overloop, 3 slaapkamers, apart toilet en badkamer. Inrichting & E-peil: Deze woning is reeds volledig ingericht en voorzien van een tegelvloer, moderne keuken en sanitair. E-peil= E20: de woning geniet hierdoor van 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. --- Ligging: Op de verkaveling "Heilderveld" zijn deze 4 moderne nieuwbouwwoningen opgericht. Deze verkaveling is gelegen achter de kerk van Dilsen. Je zit hier dus op wandel- en fietsafstand van het centrum van Dilsen. De krantenwinkel, bakker, supermarkt, scholen zijn allemaal in de buurt. Daarnaast geniet je hier volop van rust, het groen en de nabij gelegen weilanden. --- Moderne woningen: Het project omvat 4 woningen in een moderne bouwstijl. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers en je hebt de keuze uit een carport of een inpandige garage. De percelen hebben een oppervlakte van 3a23ca tot 3a48ca. --- Volledig afgewerkt: De woningen worden volledig afgewerkt verkocht en zijn voorzien van een eigentijdse inrichting. Je hebt als koper inspraak in de afwerking en het lastenboek voorziet reeds mooie budgetten voor de inrichting van de keuken, badkamer en vloeren. Zo geniet je straks van je eigen ingerichte woning op deze TOP-locatie. Twee woningen (woning op lot 36 en 37) zijn reeds van een eigentijdse inrichting voorzien en bijgevolg kunnen voor deze twee woningen geen keuzes meer gemaakt worden door de koper. De getoonde binnenfoto's zijn van de modelwoning op lot 37. --- Prijzen: De vermelde prijzen zijn exclusief BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel verkavelingskosten en kosten nutsvoorzieningen. Kostenraming: U kan onderaan de advertentie een kostenraming van deze woning downloaden. Vragen? Neem zeker even contact met ons op. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 134 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
298 993 €

3650 Dilsen-Stokkem

MODERNE WONING MET INPANDIGE GARAGE (LOT 34) IN VERKAVELING HEILDERVELD TE DILSEN. Indeling woning: - Gelijkvloers: inkomhal, met apart toilet, berging/wasplaats, woonkamer met open keuken en toegang naar terras/tuin, inpandige garage. - Verdieping +01: overloop, 3 slaapkamers, apart toilet en badkamer. Inrichting: Deze woning bevindt zich momenteel in een niet-afgewerkte staat. U heeft als koper dus zelf de keuze om deze woning in te richten naar eigen wens en smaak volgens de budgetten in het lastenboek. De getoonde foto's zijn foto's van de modelwoning in dit project. --- Ligging: Op de verkaveling "Heilderveld" zijn deze 4 moderne nieuwbouwwoningen opgericht. Deze verkaveling is gelegen achter de kerk van Dilsen. Je zit hier dus op wandel- en fietsafstand van het centrum van Dilsen. De krantenwinkel, bakker, supermarkt, scholen zijn allemaal in de buurt. Daarnaast geniet je hier volop van rust, het groen en de nabij gelegen weilanden. --- Moderne woningen: Het project omvat 4 woningen in een moderne bouwstijl. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers en je hebt de keuze uit een carport of een inpandige garage. De percelen hebben een oppervlakte van 3a23ca tot 3a48ca. --- Volledig afgewerkt: De woningen worden volledig afgewerkt verkocht en zijn voorzien van een eigentijdse inrichting. Je hebt als koper inspraak in de afwerking en het lastenboek voorziet reeds mooie budgetten voor de inrichting van de keuken, badkamer en vloeren. Zo geniet je straks van je eigen ingerichte woning op deze TOP-locatie. Twee woningen (woning op lot 36 en 37) zijn reeds van een eigentijdse inrichting voorzien en bijgevolg kunnen voor deze twee woningen geen keuzes meer gemaakt worden door de koper. De getoonde binnenfoto's zijn van de modelwoning op lot 37. --- Prijzen: De vermelde prijzen zijn exclusief BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel verkavelingskosten en kosten nutsvoorzieningen. Kostenraming: U kan onderaan de advertentie een kostenraming van deze woning downloaden. Vragen? Neem zeker even contact met ons op. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 135 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
311 913 €

3650 Dilsen-Stokkem

MODERNE WONING MET CARPORT (LOT 36) IN VERKAVELING HEILDERVELD TE DILSEN. Indeling woning: - Gelijkvloers: inkomhal, met apart toilet, berging/wasplaats, eetkamer met open keuken, zithoek met toegang naar terras/tuin. - Verdieping +01: overloop, 3 slaapkamers, apart toilet en badkamer. - Carport aan rechterzijde van de woning. Inrichting & E-peil: Deze woning is reeds volledig ingericht en voorzien van een tegelvloer, moderne keuken en sanitair. E-peil= E20: de woning geniet hierdoor van 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. --- Ligging: Op de verkaveling "Heilderveld" zijn deze 4 moderne nieuwbouwwoningen opgericht. Deze verkaveling is gelegen achter de kerk van Dilsen. Je zit hier dus op wandel- en fietsafstand van het centrum van Dilsen. De krantenwinkel, bakker, supermarkt, scholen zijn allemaal in de buurt. Daarnaast geniet je hier volop van rust, het groen en de nabij gelegen weilanden. --- Moderne woningen: Het project omvat 4 woningen in een moderne bouwstijl. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers en je hebt de keuze uit een carport of een inpandige garage. De percelen hebben een oppervlakte van 3a23ca tot 3a48ca. --- Volledig afgewerkt: De woningen worden volledig afgewerkt verkocht en zijn voorzien van een eigentijdse inrichting. Je hebt als koper inspraak in de afwerking en het lastenboek voorziet reeds mooie budgetten voor de inrichting van de keuken, badkamer en vloeren. Zo geniet je straks van je eigen ingerichte woning op deze TOP-locatie. Twee woningen (woning op lot 36 en 37) zijn reeds van een eigentijdse inrichting voorzien en bijgevolg kunnen voor deze twee woningen geen keuzes meer gemaakt worden door de koper. De getoonde binnenfoto's zijn van de modelwoning op lot 37. --- Prijzen: De vermelde prijzen zijn exclusief BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel verkavelingskosten en kosten nutsvoorzieningen. Kostenraming: U kan onderaan de advertentie een kostenraming van deze woning downloaden. Vragen? Neem zeker even contact met ons op. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 143 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
345 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

Deze halfvrijstaande energieneutrale (E-PEIL = 0) gezinswoning is gelegen op een rustige locatie te Dilsen op een perceel van 3a83ca. De woning wordt casco + verkocht en beschikt over de nieuwste technieken! (MERK OP: deze woning kan ook afgewerkt verkocht worden, neem contact op met ons kantoor voor meer informatie!) TROEVEN: - Volledig energieneutraal dankzij 12 zonnepanelen van 410WP/paneel - Nieuwste technieken (warmtepomp, ventilatiesysteem type D, vloerverwarming) - Casco + afgewerkt, inclusief carport, tuinberging, terras & omheining. Indeling: Via de voordeur komen we in de inkomhal. De ruime inkomhal geeft directe toegang tot het gastentoilet en komt men in de leefruimte. De leefruimte wordt gekenmerkt door een groot schuifraam op de achterzijde van de woning. Hierdoor is er ontzettend veel natuurlijk licht en ervaart de bewoner steeds een optimaal woongenot. Voor de nog te plaatsen open keuken werden alle voorzieningen aangaande elektriciteit, watertoevoer en afvoeren reeds getroffen. Tenslotte is er op het gelijkvloers een ruime, functionele en zeer praktische berging met aansluiting voor het wasmachine en bevinden zich hier ook de technieken. 1ste verdieping: De nachthal op de eerste verdieping leidt naar de 3 slaapkamers, een apart toilet, een 2de berging en de badkamer. De grootste slaapkamer is dan weer uitgerust met een aanpalende dressing. Tuin: De achtertuin is volledig omheind. Er is een fraai aangelegd terras. Verder beschikt deze woning over een handige tuinberging LET OP: Deze woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel (21%). CASCO + wilt zeggen dat de koper nog zelf dient in te staan voor de vloeren, binnendeuren, trap, keuken & badkamer. Alle technieken zijn wel reeds voorzien (elektriciteit, sanitaire leidingen, afvoeren, ventilatie, verwarming...) Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 61 68
298 993 €

3650 Dilsen

Moderne half-open bebouwing op een perceel van 3a 48ca. Deze woning is gelegen in een nieuwe verkaveling Heilderveld vlakbij het centrum van Dilsen-Stokkem. De woning is als volgt ingedeeld: - gelijkvloers : inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken, berging, inpandige garage - verdieping : nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet De kopers kunnen de afwerking van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren nog mee kiezen volgens de budgetten hiervoor voorzien in het lastenboek. Zo kunnen zij de woning naar hun eigen smaak mee inrichten. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 22 03 00
311 913 €

3650 Dilsen-Stokkem

Moderne nieuwbouwwoning op een perceel van 3a 23ca. Deze woning is gelegen in een nieuwe verkaveling Heilderveld vlakbij het centrum van Dilsen-Stokkem. De woning is als volgt ingedeeld: - gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken, berging, carport - verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet Deze woning werd volledig afgewerkt met keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Deze materialen werden door de projectontwikkelaar gekozen. E-peil van deze woning is 20! Mooi meegenomen want hierdoor moet de koper gedurende 5 jaar geen grondbelastingen betalen. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 143 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 13 22 03 00
749 000 €

3650 Rotem

De hoeve Deze charmante langgevelhoeve, gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1.744 m², straalt een tijdloze charme en karakter uit. Met een bouwjaar dat teruggaat tot ergens tussen 1875 en 1899, heeft deze hoeve een geschiedenis die voelbaar is in elk van de open en lichtrijke woonvertrekken. De combinatie van deze authentieke elementen met een moderne en klassevolle afwerking, geeft het geheel een unieke uitstraling en garandeert u een exclusieve woonervaring in het groen. De ligging Deze schitterende hoeve is gelegen in het rustige Rotem, een dorp binnen Dilsen-Stokkem, op een steenworp van de grens met Nederland. U geniet er van de rust en sereniteit van het platteland en bevindt zich bovendien vlakbij natuurgebied Bergerven. De Rijksweg brengt u daarbovenop op een vlotte manier naar Maaseik, Maasmechelen of andere omliggende steden. De praktijkruimtes Op het gelijkvloers treft u een verzorgde wachtruimte met gastentoilet en twee daarbij behorende spatieuze praktijkruimtes, wat deze eigendom ideaal maakt voor het uitoefenen van uw vrije beroep. U kan de hoogwaardig afgewerkte ruimtes uiteraard ook inzetten als burelen. De leefruimte In de opengetrokken, riante woonkamer stroomt het natuurlijke daglicht binnen via de grote glaspartijen die zich langs elke zijde van de ruimte bevinden, en creëren de hoge plafonds een tastbaar gevoel van ruimte. De aanpalende veranda, die uitkomt op het terras met buitenbar, is een heerlijk gezellige ruimte om te ontspannen met zicht op de tuin. De keuken Een toonbeeld van luxe en comfort is de hypermoderne, volledig uitgeruste keuken waar het uitzonderlijk ruime kookeiland met bargedeelte het centrale middelpunt vormt. De combinatie van functionaliteit en esthetiek komt naar boven in de ingemaakte, hoogkwalitatieve keukenapparatuur, de ingebouwde opbergkasten en de uitgekiende lichtarmaturen. Schuifdeuren geven u een directe toegang tot een deel van het terras en de tuin. De slaapkamers Via de nachthal op de eerste verdieping bereikt u de twee ruime en volwaardige slaapkamers, elk voorzien van een magnifieke parketvloer en genietend van een stijlvolle, hedendaagse afwerking. De logeerkamer kan uiteraard perfect fungeren als ruime, derde slaapkamer. De badkamer In de prachtig afgewerkte badkamer met vrijstaand ligbad en ingemaakt wasmeubel kan u terecht voor een rustgevende en luxueuze wellness-ervaring. De keuze voor natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen werkt samen met het zachte kleurenpalet, om het hoogste niveau van ontspanning te bereiken. De troeven Talloze troeven maken van deze hoeve een uitzonderlijke vondst: de hedendaags ingerichte praktijkruimtes, de klassevolle en functionele indeling, en de ruime tuin met berging, terras, bar en ingebouwd zwembad zijn er slechts enkele van. Uw wagens kan u kwijt op de ruime oprit. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 410 300 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 56 76 78
Huis te koop Lanklaar (RBM25840)
599 000 €

3650 Lanklaar

Deze ruim ingedeelde woning met gelijkvloerse praktijkruimte is ideaal voor wie op zoek is naar een instapklaar pand met een apart handelsgedeelte aan huis. Momenteel is dit een dokterspraktijk maar dit kan ook perfect dienst doen als kantoor aan huis, kangoeroewoning,... De woning werd gebouwd in 1998 en is voorzien aluminium ramen met dubbele beglazing en wordt verwarmd op stookolie. Verder is er ook airco, camerabewaking geconnecteerd met het alarm en parlofoon aanwezig. De kwalitatieve en degelijke afwerking zoals parketvloeren, natuursteen en zeer veel maatwerk inbouwkasten komt terug doorheen de hele woning. De mooi aangelegde tuin met terrassen loopt verrassend diep door en biedt de nodige privacy. => Gelijkvloers met aparte praktijkruimte en inpandige garage - U komt de private woning binnen in een verzorgde inkomhal die u toegang biedt tot de ruime dubbele inpandige garage met vaste kasten en aanrecht - Luchtige leefruimte die als privaat gedeelte bij de praktijk gebruikt wordt - Mooie veranda aangebouwd in 2017 waarin een luxe keuken voorzien is - Aangenaam zitgedeelte met zicht op de tuin - Volledig betegelde badkamer met toilet, douche en enkele wastafel - Hierdoor is het ook perfect mogelijk om op het gelijkvloers een tweede woongelegenheid te voorzien - Via een tussenruimte met vaste kasten komt men in het praktijkgedeelte - Aan de zijkant van de woning is er hiervoor een eigen inkom met toilet met fonteintje en grote wachtruimte - De behandelruimte zelf is ook ingericht met maatwerk interieur en kan ook perfect dienst doen als kantoorruimte => Eerste verdieping met woongedeelte - Via de moderne open trap met glazen tredes komt men op de eerste verdieping - Gezellige L-vormige leefruimte geniet u van veel lichtinval en in de open keuken met ruim kookeiland - De praktische wasplaats bij de keuken is voorzien van ingebouwd maatwerk - Op deze verdieping is er eveneens nog een ruim kantoor aanwezig, eveneens voorzien van maatwerk interieur => Tweede verdieping met slaapkamers en badkamer - Overloop met ingebouwde kastenwand - Ruime ouderlijke slaapkamer met toegang tot de compleet ingerichte dressing - Twee kinderkamers met vaste kasten, veluxramen en parketvloer - Luxe badkamer ingericht met ligbad, betegelde douche, toilet en grote wastafel in strak badkamermeubel => Diepe tuin, mooi aangelegd met gezellige terrassen - Diepe tuin, mooi aangelegd met gezellige terrassen - De zuidelijk georiënteerde tuin bij de woning is erg diep en verzorgd aangelegd - U kan heerlijk vertoeven op een van de vele betegelde en deels overdekte terrassen of in de jacuzzi - In het tuinhuis is er voldoende plaats voor het opbergen van allerlei tuingereedschap - Het perceel is volledig omheind en er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand op eigen terrein => Indeling -- Gelijkvloers: inkomhal, privaat zitgedeelte met leefkeuken, sauna, badkamer en tussenruimte; --- Praktijkgedeelte met eigen inkom, toilet, wachtruimte, behandelruimte en kleedruimte; -- Eerste verdieping: private woning met inkomhal met vestiaire en gastentoilet, L-vormige leefruimte met open keuken, wasplaats/berging en bureel/speelkamer; -- Tweede verdieping: overloop met vaste kasten, ouderlijke slaapkamer met dressing, twee kinderkamers en badkamer; -- Kruipkelder en zolder. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 377 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 56 57 06
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM60575)
349 500 €

3650 Dilsen-Stokkem

KARAKTERISTIEKE WONING MET 3 SLAAPKAMERS & 2 BADKAMERS OP EEN PRACHTIG AANGELEGD PERCEEL VAN 11A12CA TE ELEN. TROEVEN - Gelijkvloers wonen mogelijk door slaapkamer & badkamer op gelijkvloers. - Gelegen op een vlot bereikbare locatie tussen Dilsen & Maaseik. - Zeer goed onderhouden woning. - 3 Slaapkamers. - 2 Badkamers. - Volledig onderkelderd met inpandige garage. - Prachtig aangelegde tuin. KELDERVERDIEPING - Inpandige garage (4,00m x 6,80m = 27,20m²): raampartijen, aansluiting wasmachine & droogkast, tegelvloer. - CV-ruimte (3,70m x 4,00m = 14,80m²): buitendeur naar tuin, raampartij, CV-ketel Buderus, tegelvloer. - Ruimte met stookolietank (3,76m x 2,41m = 9,06m²): tegelvloer. - Kelderruimte (3,72m x 2,00m = 7,44m²): tegelvloer. - Kelderruimte (2,78m x 2,72m = 7,56m²): tegelvloer. GELIJKVLOERS - Inkomhal (2,78m x 4,25m = 11,82m²): trap naar verdieping, tegelvloer. - Woonkamer (8,60m x 3,75m = 32,25m²): tegelvloer. - Keuken (18,95m²): onder- en bovenkasten, lades, keramische kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, diepvriezer, vaatwasser, schuifraam naar betegeld terras, elektrische bedienbare screens, tegelvloer. - Badkamer 1 (3,22m x 1,68m = 5,41m²): douche, toilet, lavabo met onderkast, maatkast, tegelvloer. - slaapkamer 1 (4,00m x 3,25m = 13,00m²): tegelvloer. VERDIEPING +01 - Overloop (3,11m x 4,00m = 12,44m²): laminaatvloer. - Badkamer (2,78m x 2,48m = 6,89m²): wastafel, ligbad, toilet, tegelvloer. - Slaapkamer 2 (3,11m x 4,00m = 12,44m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 3 (3,55m x 4,00m = 14,20m²): laminaatvloer. - Bergzolder onder de schuine wand, op niveau van de slaapkamers. EXTERIEUR - Terras op niveau: grenzend aan de keuken, terrastegels. - Terras 2 in tuingedeelte. - Kasseien oprit. - Toegang tot inpandige garage aan de achterzijde van de woning. - Aangelegde tuin. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 185 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM60061)
234 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

VRIJSTAANDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 22A83CA TE DILSEN. TROEVEN - Een vlotte verbinding naar Maasmechelen, Maaseik,.. dankzij de ligging langs de Rijksweg N78. - Totale grondoppervlakte van 22a83ca. - Perceel via achterliggende (zand)weg bereikbaar. - 3 Slaapkamers. KELDERVERDIEPING - Kelderruimte (2,39m x 2,69m = 6,43m²): tegelvloer. GELIJKVLOERS - Inkomhal (2,45m x 3,00m = 7,35m²): tegelvloer. - Woonkamer (3,75m x 6,92m = 25,95m²): linoleumvloer. - Keuken (2,84m x 3,38m = 9,60m²): onder- en bovenkasten, lades, keramische kookplaat, dampkap, oven, linoleumvloer. - Eetkamer (3,98m x 5,15m = 20,50m²): linoleumvloer. - Berging (2,25m x 2,13m = 4,79m²): CV-ketel, doorgang naar tuin, inbouwkast, tegelvloer. - Sas (1,72m x 0,80m = 1,38m²): linoleumvloer. - Veranda ((2,71m x 1,60m) + (0,94m x 3,94m) = 8,04m²) - Badkamer (2,38m x 2,43m = 5,78m²): badkamermeubel (enkele lavabo, onderkast & lades), ligbad, toilet, aansluiting wasmachine, tegelvloer. VERDIEPING +01 - Overloop (3,44m x 2,00m = 6,88m²): linoleumvloer. - Slaapkamer 1 ((1,26m x 3,96m) + (4,44m x 3,96m) = 22,57m²): inbouwkast, linoleumvloer. - Slaapkamer 2 ((4,36m x 3,69m) + (1,30m x 3,69m) = 20,89m²): inbouwkast, linoleumvloer. - Slaapkamer 3 (2,56m x 2,51m = 6,43m²): linoleumvloer. EXTERIEUR - Oprit aan de linkerzijde van de woning. - Omheinde tuin. - Tuinberging. EXTRA INFORMATIE Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Alle informatie kunt u terugvinden via ### Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 140 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM59959)
279 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

VRIJSTAANDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 6A52CA TE STOKKEM TROEVEN - Gelegen dichtbij het centrum van Stokkem. - Alle belangrijke voorzieningen in de buurt: scholen, apotheker, artsen,... - Elektriciteit is conform! - Diverse vernieuwingen door de jaren heen: daken, ramen, sanitair,.... - Mogelijkheid om de zolder nog verder in te richten. - Toegang tot het terrein via automatische schuifpoort. - Volledig omheinde tuin. KELDERVERDIEPING -1 - Kelderruimte (7,00m x 4,00m = 28,00m²): CV-installatie op stookolie, betonvloer. GELIJKVLOERS 00 - Inkomhal (3,50m x 2,50m = 8,75m²): houten trap naar eerste verdieping,tegelvloer. - Achterinkom (2,00m x 6,40m = 12,80m²): nog verder af te werken, tegelvloer. - Hal (3,00m x 1,00m = 3,00m²): betonvloer. - Woonkamer (3,50m x 8,00m = 28,00m²): tegelvloer. - Keuken (4,00m x 3,50m = 14,00m²): geïnstalleerde keuken met onderkasten, bovenkasten, koelkast, diepvries, keramische kookplaat,spoelbak; ziteiland met onderkasten, tegelvloer. - Toilet (1,50m x 1,00m = 1,50m²): zittoilet, tegelvloer. - Badkamer (2,00m x 1,40m = 2,80m²): badmeubel met enkele lavabo, onderkasten, spiegelkasten; douche, tegelvloer. - Wasplaats (2,40m x 2,00m = 4,80m²): nog verder af te werken, aansluiting wasmachine en droogkast, betonvloer. VERDIEPING +01 (m²) - Overloop ((5,15m x 2,50m) + (1,00m x 1,00m) = 13,88m²): luik naar zolder, laminaat. - Slaapkamer 1 (4,50m x 4,00m = 18,00m²): laminaat. - Slaapkamer 2 (3,50m x 4,00m = 14,00m²): laminaat. - Slaapkamer 3 (3,00m x 3,50m = 10,50m²): laminaat. VERDIEPING +02 - Zolderruimte (7,00m x 8,20m = 57,40m²): mogelijkheid om verder in te richten. DIVERSE VERNIEUWINGEN - 2013: elektriciteit, sanitair, badkamer. - 2021: vloeren, muren, binnendeuren, trap, voordeur, keuken. - 2022: daken, ramen. EXTERIEUR - Volledig omheinde tuin. - Automatische schuifpoort. - Tuinberging (6,20m x 5,20m = 32,24m²). - Overdekt terras: nog verder af te werken. EXTRA INFORMATIE Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Alle informatie kunt u terugvinden via ### Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 132 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM59143)
229 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

Gesitueerd in de historische stadskern van Stokkem, voorzien van de volgende kenmerken: ` rustig gelegen nabij een hoog voorzieningenniveau zoals diverse bezienswaardigheden, authentieke horecagelegenheden, detailhandel, supermarkten, uitgestrekte natuurgebieden en rivier De Maas ` woonbeleving van een huis met het onderhoudsgemak van een appartement ` optimale natuurlijke lichtinval ` aangename buitenruimte, eveneens toegankelijk via de Koeweerd ` mogelijk in te richten zolder ` investeren in dit aanbod is een meerwaarde, zowel voor de eindgebruiker als voor de belegger INDELING ° Gelijkvloers inkomhal inclusief vestiaireruimte, zitplaats, tussenhal, gastentoilet, wasplaats, halfopen keuken met rechtstreekse toegang tot het atrium, bureau, berging, eetkamer, omheinde tuin en aangelegd terras (eveneens extern toegankelijk) ° 1ste Verdieping nachthal, slaapkamer 1 met zicht op het opengewerkt dakspant, slaapkamer 2, badkamer, slaapkamer 3 en mogelijke inloopdressing ° Tweede niveau vaste trap naar polyvalente ruimte met de mogelijkheid om in te richten tot bijvoorbeeld bijkomende slaapkamer(s), badkamer, inkoopdressing, atelier, bureau, enz. Indien u meer wil weten over dit aanbod of een afspraak ter plaatse wenst, kunt u terecht op onze website ### of telefonisch via T ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 156 78 m² Bebouwbare opp.
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 12 23 23 11
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM57829)
315 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

VRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 17A96CA UNIEK GELEGEN TE STOKKEM. TROEVEN: - Unieke ligging nabij de Maas en het Natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd. - Op 1 minuut rijden van het autoveer Meeswijk - Berg. - Fijne woonomgeving. - Bewoonbare oppervlakte van 150m². - De elektrische installatie is conform de voorschriften van het AREI. KELDERVERDIEPING - Kelderruimte (3,11m x 2,70m = 8,39m²). GELIJKVLOERS - Inkomhal (3,38m x 2,61m = 8,82m²): tegelvloer. - Woonkamer (7,39m x 4,03m = 29,78m²): houtkachel, laminaatvloer. - Keuken (3,50m x 3,95m = 13,83m²): geïnstalleerd met onder- en bovenkasten, lades, keramische kookplaat, oven en koelkast, tegelvloer. - Eetkamer (3,61m x 3,87m = 13,97m²): laminaatvloer. - Toilet (0,96m x 1,21m = 11,62m²): tegelvloer. - Badkamer (3,85m x 3,60m = 13,86m²): ingericht met badkamermeubel met enkele lavabo, onderkast, kolomkast en aparte douche, aansluiting wasmachine en droogkast. VERDIEPING +01 - Overloop (1,00m x 2,30m = 2,30m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 1 (4,04m x 3,57m = 14,42m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 2 (4,05m x 3,65m = 14,78m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 3 ((3,61m x 2,75m) + (2,45m x 1,11m) = 12,65m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 4 ((2,59m x 1,60m) + (1,41m x 0,81m) = 5,28m²): laminaatvloer. VERDIEPING +02 - Zolderruimte. EXTERIEUR - Garage: automatische poort. - Tuin. EXTRA INFORMATIE Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Alle informatie kunt u terugvinden via ### Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 150 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM46198)
415 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

ZEER RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS EN INPANDIGE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 10A89CA TE DILSEN-STOKKEM. TROEVEN - Ruime hedendaagse woning met een bewoonbare oppervlakte van 194m². - 4 Slaapkamers. - Volledig onderkelderd (101m²). - Inpandige garage. - Energielabel A. - Vloerverwarming (gelijkvloers). - Zonnepanelen. KELDERVERDIEPING (101m²) Volledig onderkelderd met inpandige garage en verschillende kelderruimtes. GELIJKVLOERS (101m²) - Inkomhal ((4,70m x 4,63m) + (2,47m x 1,84m) = 26,30m²): zeer ruime inkomhal met vide, tegelvloer. - Woonkamer ((5,65m x 2,57m) + (4,85m x 4,66m) = 37,12m²): tegelvloer. - Keuken (9,44m x 3,79m = 35,78m²): onder- en bovenkasten, keramische kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, vaatwasser en ingebouwd koffiemachine, 2 schuiframen naar terras, tegelvloer. - Toilet (1,70m x 1,03m = 1,75m²): hangtoilet, lavabo, tegelvloer. VERDIEPING +01 (93m²) - Overloop ((4,70m x 1,34m) + (1,00m x 3,29m) + (1,00m x 3,29m) = 12,88m²): tegelvloer. - Badkamer (4,63m x 2,43m = 11,25m²): badkamermeubel (dubbele lavabo, onderkast, lades & kolomkast), ligbad, aparte douche, toilet, tegelvloer. - Slaapkamer 1 (4,76m x 3,70m = 17,61m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 2 (4,63m x 3,70m = 17,13m²) laminaatvloer. - Slaapkamer 3 (4,66m x 3,65m = 17,01m²) laminaatvloer. - Slaapkamer 4 (4,66m x 3,74m = 17,43m²) laminaatvloer. VERDIEPING +02 - Bergzolder: bereikbaar via luik, ventilatiesysteem. EXTERIEUR - Beklinkerde oprit met elektrische toegangspoort. - Doorgang naar ondergrondse inpandige garage. - Beklinkerd terras. - Omheinde tuin. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 194 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM28412)
377 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

VRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS & 2 BADKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 13A20CA TE DILSEN. TROEVEN - Bewoonbare oppervlakte van 190m². - Gelijkvloers wonen. - 4 Slaapkamers en 2 badkamers. - Bureel (24m²). - Zonnepanelen. - Volledig onderkelderd. - Inpandige garage. - Conforme elektriciteitskeuring. KELDERVERDIEPING (190m²) - volledig onderkelderd - Dubbele inpandige garage (1 sectionale poort). - CV-ruimte. - Polyvalente ruimtes (met keukenmeubel). - Doorgang naar buiten. GELIJKVLOERS - Inkomhal ((6,05m x 1,60m) + (2,05m x 4,10m) = 18,09m²): tegelvloer. - Woonkamer ((4,90m x 3,20m) + (3,20m x 4,00m) + (4,00m x 4,00m) = 44,48m²): veel lichtinval, zicht op patio, open ruimte in verbinding met de keuken, tegelvloer. - Keuken (3,00m x 4,00m = 12,00m²): onder- en bovenkasten, lades, inductiekookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, vaatwasser, airco, tegelvloer. - Bijkeuken (3,00m x 2,90m = 8,70m²): aansluiting wasmachine & droogkast, vinyl vloer. - Toilet (2,10m x 1,60m = 3,36m²): lavabo, hangtoilet, steentapijt. - Bureau (6,00m x 4,00m = 24,00m²): linoleum vloer. - Sas: berging met technische voorzieningen, tegelvloer. - Nachthal ((5,35m x 1,10m) + (8,70m x 1,10m) = 15,46m²): steentapijt. - Slaapkamer 1 (4,00m x 3,25m = 13,00m²): airco, badkamer 1 ensuite, laminaatvloer. - Badkamer 1 (2,90m x 2,30m = 6,67m²): badkamermeubel (enkele lavabo, onderkast, spiegelkast, lades, kolomkast), aparte douche, toilet, steentapijt. - Slaapkamer 2 (3,10m x 4,05m = 12,56m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 3 (3,10m x 4,05m = 12,56m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 4 ((1,10m x 4,05m) + (2,50m x 3,45m) = 13,09m²): lavabo, laminaatvloer. - Badkamer 2 (2,40m x 1,70m = 4,08m²): enkele lavabo, kolomkast, douche, toilet, steentapijt. EXTERIEUR - Patio ingericht met kunstgras. - Omheinde tuin rondom de woning. RENOVATIES - 2010: Ramen (dubbel/PVC), roofing dak + isolatie + spanten & isolatie. - 2011: Elektriciteit & HR ketel aardgas. - 2012: Keuken. - 2013: Muurisolatie. - 2014: Badkamers, zonnepanelen. - 2015: Interieur, airco. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 190 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM28410)
339 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

VRIJSTAANDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 5A16CA TE DILSEN TROEVEN - Rustige ligging vlakbij het kanaal "de Zuid-Willemsvaart". - EPC-label C: energiezuinige woning. - Asbestveilige woning! - Levenslang wonen is mogelijk dankzij 1 badkamer + slaapkamer op het gelijkvloers. - Ruime omheinde tuin. - Mooi overdekt terras aan de achterzijde van de woning met zicht op de tuin. KELDERVERDIEPING -1 - Kelderruimte 1 (3,70m x 7,70m = 28,49m²): CV-installatie op stookolie, gepolierde betonvloer. - Kelderruimte 2 (3,90m x 3,70m = 14,43m²): grondwaterpomp, gepolierde betonvloer. - Kelderruimte 3 (3,60m x 7,70m = 27,72m²): deur naar tuin, gepolierde betonvloer. - Traphal (3,90m x 2,50m = 9,75m²): stookolietank. GELIJKVLOERS 00 - Inkomhal (2,50m x 2,75m = 6,88m²): houten trap naar eerste verdieping, tegelvloer. - Woonkamer (3,70m x 7,80m = 28,86m²): laminaat. - Keuken (3,80m x 3,70m = 14,06m²): geïnstalleerde keuken met onderkasten, bovenkasten, oven, keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, tegelvloer. - Toilet (1,00m x 1,40m = 1,40m²): zittoilet, spoelbakje, tegelvloer. - Wasplaats (3,60m x 2,00m = 7,20m²): aansluiting wasmachine/droogkast, deur naar tuin, technische kast, tegelvloer. - Bureau of slaapkamer 1 (3,60m x 3,40m = 12,24m²): laminaat. - Badkamer ((2,00m x 2,50m) + (1,00m x 1,00m) = 6,00m²): ingericht badmeubel met enkele lavabo en onderkasten; douche, ligbad, wandbetegeling, tegelvloer. VERDIEPING +01 - Overloop (1,00m x 3,80m = 3,80m²): luik naar de zolder, houten trap naar het gelijkvloers, laminaat. - Slaapkamer 2 (3,60m x 4,80m = 17,28m²): laminaat, inclusief aansluitende ruimte (4,41m²) (aansluiting aanwezig voor badkamer). - Slaapkamer 3 (3,70m x 4,80m = 17,76m²): laminaat, inclusief aansluitende ruimte (4,41m²) (aansluiting aanwezig voor badkamer). VERDIEPING +02 (m²) - Zolderruimte (3,20m x 11,50m = 36,80m²): bergzolder voorzien van ventilatie. EXTERIEUR - Omheinde tuin. - Vloerplaat aanwezig die kan dienen als ondergrond voor het plaatsen van tuinhuis & berging. - Overdekt terras (3,20m x 3,50m = 11,20m²). Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 124 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBM18202)
585 000 €

3650 Dilsen-Stokkem

CHARMANT COMMERCIEEL PAND OP EEN PERCEEL VAN 8A IDYLLISCH GELEGEN AAN DE MAAS TE STOKKEM. TROEVEN - Landelijk en rustig gelegen met zicht op de Maas. - Diverse fietsroutes, wandelroutes, natuurgebied Negenoord, De wissen,... in de buurt! - Combinatie wonen en werken mogelijk. - Bewoonbare oppervlakte van 280 m²! - Energielabel B: laag energieverbruik. - Elektrische installatie is conform! - Asbestveilig! - Alarminstallatie. - Veel parkeerruimte en terras aan de achterzijde van het gebouw. EXTRA: pand mogelijk te gebruiken als woning na het bekomen van een bestemmingswijziging! GELIJKVLOERS 00 (153,45m²) - Inkomhal ((1,20m x 10,00m) + (1,00m x 1,00m) = 13,00m²): trap naar eerste verdieping, tegelvloer. - Hal (2,60m x 1,10m = 2,86m²): tegelvloer. - Gang (5,40m x 1,00m = 5,40m²): tegelvloer. - Vestiairehoek (0,86m x 2,00m = 1,72m²): tegelvloer. - Herentoilet (1,90m x 2,60m = 4,94m²): apart zittoilet, spoelbakje, piscine, tegelvloer. - Damestoilet (3,00m x 2,00m = 6,00m²): 2 aparte zittoiletten, spoelbakje, tegelvloer. - Technische ruimte (4,50m x 2,20m = 9,90m²): bergruimte, elektrische kast, alarminstallatie, tegelvloer. - Verbruikszaal / mogelijke leefruimte ((1,30m x 2,20m) + (9,10m x 6,00m) = 57,46m²): momenteel ingericht met bar, frigo's, inbouwkasten, veel lichtinval, schuifpui naar terras, tegelvloer. - Horecakeuken (INOX)(5,80m x 3,50m = 20,30m²): ingericht met spoeltafel, professionele vaatwasser, oven, kookplaat, friteuses, dampkap, tegelvloer. - CV-ruimte (2,40m x 3,00m = 7,20m²): CV-installatie op stookolie, zonneboiler, tegelvloer. - Berging (5,50m x 3,70m = 20,35m²) aansluiting lavabo, aansluiting wasmachine, tegelvloer. - Douche (2,40m x 1,80m = 4,32m²): spoelbakje, douche, hangtoilet, aansluiting wasmachine, tegelvloer. VERDIEPING +01( 126,35m²): overloop, gang, 4 slaapkamers met aparte douche, lavabo, toilet,.... EXTERIEUR: terras, metalen toengangspoort, tuinberging met overkapping, aangelegde parking,... Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

280
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88
Huis te koop Dilsen-Stokkem (RBL79545)
329 900 €

3650 Dilsen-Stokkem

WONING MET ACHTERLIGGENDE OPSLAGRUIMTE OP EEN PERCEEL VAN 14A60CA TE ROTEM. TROEVEN - Woning met opslagruimte (loods). - Nieuwe ramen. - Degelijke huuropbrengst woning. - Inpandige garage met een oppervlakte van 135m² (gelijkvloers & zolderruimte). - Bewoonbare oppervlakte van 165m². - Achterliggende loods van 173m². - Perceel bereikbaar via achterzijde. KELDERVERDIEPING - Kelderruimte ((9,10m x 0,90m) + (2,50m x 3,50m) = 16,94m²): CV-installatie aardgas, betonvloer. GELIJKVLOERS - Inkomhal (4,10m x 2,70m = 11,07m²): trap naar eerste verdieping, tegelvloer. - Woonkamer (8,70m x 5,30m = 46,11m²): tegelvloer. - Keuken (4,10m x 2,60m = 10,66m²): onder- en bovenkasten, keramische kookplaat, spoelbak, dampkap, oven, tegelvloer. - Bijkeuken (3,80m x 3,10m = 11,78m²): onder- en bovenkasten, vaatwasser, elektrisch fornuis, dampkap, koelkast, tegelvloer. - Toilet (1,80m x 0,90m = 1,62m²): zittoilet, tegelvloer. - Garage ((4,00m x 10,00m) + (2,50m x 2,30m) + (3,00m x 5,60m) = 62,55m²): aansluiting wasmachine & droogkast, trap naar kelderverdieping, automatische sectionaalpoort, met bovenverdieping (zolder) van 72,11m². VERDIEPING +01 - Overloop (2,40m x 4,10m = 9,84m²): laminaatvloer. - Badkamer (3,00m x 2,40m = 7,20m²): badkamermeubel (dubbele lavabo, lades), inloopdouche, zittoilet, wandbetegeling, tegelvloer. - Gang ((3,50m x 0,90m) + (5,00m x 0,90m) = 7,65m²): luik naar zolder, laminaatvloer. - Slaapkamer 1 (3,00m x 6,20m = 18,60m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 2 (4,20m x 5,00m = 21,00m²): laminaatvloer. - Slaapkamer 3 (3,70m x 5,20m = 19,24m²): laminaatvloer. EXTERIEUR - Loods (173m²): automatische sectionaal poort. - Tuin: bereikbaar via achterliggende weg. EXTRA INFORMATIE - Deze woning wordt momenteel verhuurd aan een basishuurprijs van 968,34 EUR per maand. De koper dient dus rekening te houden met het lopende huurcontract. De nieuwe eigenaar kan deze eventueel opzeggen doch deze dient dan rekening te houden met een opzegtermijn van 6 maanden. Deze opzeg kan pas gebeuren vanaf het moment dat hij/zij effectief eigenaar wordt (= bij het verlijden van de akte). Die officiële termijn dient voor de huidige huurder om een nieuwe woning te zoeken. - De achterliggende loods wordt momenteel verhuurd aan een prijs van 450,00 EUR per maand. Deze huurovereenkomst kán overgenomen worden door de koper indien dit wenselijk zou zijn, doch dit is geen vereiste. Deze kan ook vrij opgeleverd worden. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 165 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 89 86 18 88