ETUDE DES PROPRIETAIRES (6031 Monceau-sur-Sambre)

"Onroerend goed , in de buurt van je ..."
PLACE SABATIER 4 - 6031 Monceau-sur-Sambre

BIV-nummer 506714

immoproprio.be

Een professioneel team tot uw dienst ... De studie van de eigenaren is een van uw beste troeven om uw project snel te realiseren. Professioneel , serieuze , verkrijgbaar en hartelijk , besteedt zij speciale aandacht aan elke woning , ongeacht de waarde en conditie. De teamleden van de studie van de eigenaren werken samen in een geest van efficiëntie, integriteit en transparantie . Elk van hen kent uw project is een geïnformeerde gesprekspartner . Daarom voeren wij 90 % van onze omzet met voldoening . Toon alles Toon minder
Een professioneel team tot uw dienst ... De studie van de eigenaren is een van uw beste troeven om uw project snel te realiseren. Professioneel , serieuze , verkrijgbaar en hartelijk , besteedt zij speciale aandacht aan elke woning , ongeacht de waarde en conditie. De teamleden van de studie van de eigenaren werken samen in een geest van efficiëntie, integriteit en transparantie . Elk van hen kent uw project is een geïnformeerde gesprekspartner . Daarom voeren wij 90 % van onze omzet met voldoening .
Voorstel vanaf 19 999 €

6061 Montignies-sur-Sambre

Referentie agentschap : V6031-1619 *** VIRTUEEL BEZOEK : ### *** Er wacht u een lucratieve kans in MONTIGNIES-SUR-SAMBRE! Deze succesvolle broodjeszaak, ideaal gelegen en binnen handbereik van alle voorzieningen, is nu te koop. Op een toplocatie trekt deze kant-en-klare zaak een gevarieerd en trouw cliënteel aan. De strategische zichtbaarheid zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten. Om een optimale efficiëntie te garanderen, is er een professionele keuken ingericht die een snelle productie van hoge kwaliteit mogelijk maakt. Dit bloeiende bedrijf geniet een uitstekende lokale reputatie, zowel voor de kwaliteit van de producten als voor de onberispelijke service. Met een aanzienlijk groeipotentieel, vooral door diversificatie van het menu en de diensten, is deze kans ideaal voor ambitieuze ondernemers. De bedrijfsruimte, bestaande uit een woongedeelte en de winkel, is beschikbaar om te verhuren voor €1.420. Alle informatie met betrekking tot de zaak kan rechtstreeks per e-mail worden aangevraagd op ### Bieden vanaf €19.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). Deze beschrijving dient uitsluitend ter informatie en is niet contractueel bindend; de beschrijving kan worden gewijzigd. Meer weten?

40
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 179 999 €

7170 Manage

Referentie van het bureau: v7170-339 *** VIRTUELE TOUR: *** ### *** Gelegen dicht bij alle voorzieningen, biedt dit mooie huis gelegen in de MANAGE-regio een vriendelijke leefruimte. Op de begane grond, een open woonkamer, een semi-uitgeruste keuken, een badkamer en een wasruimte. Op de eerste verdieping een ruime slaapkamer van +/- 33m² en een tweede van 13m². De zolder van 42 m² kan worden verbouwd tot één of twee slaapkamers. Dit huis biedt aanzienlijke voordelen zoals centrale verwarming en dubbele beglazing. Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde registratietarief, als aan alle voorwaarden is voldaan. RC: €505 Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 179.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 185 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 79 999 €

6000 Charleroi

Virtuele rondleiding: ### Kantoorreferentie: V6031-1597 Dicht bij alle voorzieningen, deze commerciële woning gelegen in CHARLEROI zal u bekoren. Dit gebouw is als volgt samengesteld: Op de begane grond vindt u de commerciële ruimte. Op de bovenverdiepingen vindt u het woongedeelte dat gerenoveerd moet worden. Deze commerciële woning is ideaal voor gezinnen die zich willen vestigen in een strategische buurt voor hun bedrijf of voor een investeerder die wil verhuren. Alle documenten met betrekking tot dit pand zijn te downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf €79.999 (onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaren). De woonoppervlakten vermeld in onze advertenties zijn de woonoppervlakten zoals gecommuniceerd in de kadastrale matrix of PEB. Beschrijving ter informatie en niet contractueel, onder voorbehoud van wijziging. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft de mogelijkheid en vrije autonomie om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij op geen enkele manier verplicht het hoogste bod te accepteren maar kiest hij degene die hem het beste uitkomt op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, etc.). Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 163 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 159 999 €

6200 Châtelineau

Referentie van het bureau: V6031-1534 Charmant huis met 3 gevels en 4 slaapkamers in CHATELINEAU Bent u op zoek naar de ideale woning die comfort, ruimte en stijl combineert? Zoek niet meer! Met genoegen presenteren wij u deze prachtige 3-gevelwoning met 4 slaapkamers gelegen in de rustige wijk CHATELINEAU. Belangrijkste kenmerken: Dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen (scholen, winkels, uitvalswegen etc.). Dit huis is perfect voor een gezin dat rust zoekt, maar ook voor gepensioneerden. Deze prachtige residentie is als volgt samengesteld: Op de begane grond: een charmante leefruimte, een keuken, een volledig gerenoveerde badkamer, een bijkeuken. Op de eerste verdieping: een nachthal, twee mooie slaapkamers, (+/- 17 m² en 16 +/-) Op de tweede verdieping: Een nachthal en twee slaapkamers (+/- 17 m² en 9 m²) In de kelder: een kelder. De centrale verwarming is gas. Buiten zijn er: TERRAS, PARKEERPLAATS EN TUIN. RC= 416€ Zeer goede kans om zonder uitstel te grijpen.... Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 159.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlakken die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de verwarmde vloeroppervlakken die in de PEB's worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 166 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 269 999 €

5500 Dinant

Referentie van het bureau: v7170-341 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Gelegen in het hart van Dinant, biedt dit investeringspand een uitzonderlijke opportuniteit voor investeerders. Het bestaat uit drie appartementen en een handelszaak op de begane grond, ideaal om een ​​professionele activiteit te ontwikkelen en tegelijkertijd te profiteren van huurinkomsten. Op de begane grond vindt u een grote commerciële ruimte, momenteel in tweeën gedeeld. Het omvat een wachtkamer, een kantoorruimte, een badkamer, twee doucheruimtes, twee semi-uitgeruste keukens, drie toiletten en twee extra kamers die gebruikt kunnen worden als slaapkamers of opslagruimtes. Op de eerste verdieping, een appartement met één slaapkamer, een lichte woonkamer, een semi-uitgeruste keuken en een badkamer. Op de tweede verdieping een soortgelijk appartement Te huur voor €495 en €470 per maand Ten slotte ontdekt u op de derde verdieping een appartement met een open woonkamer, een semi-uitgeruste keuken, een badkamer en een mezzanineslaapkamer. Gehuurd 370€/maand Comfort van het gebouw: dubbele beglazing en centrale verwarming op de begane grond. De bevoorrechte ligging in het hart van Dinant maakt het een zeldzaam pand op de markt, met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen en attracties van de stad. Mis deze kans niet om te investeren in een goed gelegen vastgoedbelegging met meerdere exploitatiemogelijkheden. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 269.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren) De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 6 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
119 999 €

6040 Jumet

***** REFERENTIENUMMER: V6031-1613***** *** virtuele rondleiding: ### *** We bieden u dit prachtige huis aan in de gemeente JUMET. Dicht bij alle voorzieningen en belangrijke wegen (scholen, winkels, snelwegen,...), zal dit huis u zeker bevallen. Dit charmante huis is ideaal voor een groot gezin met de mogelijkheid om het aantal slaapkamers te vergroten dankzij de zolder. Dit magnifieke pand is als volgt samengesteld: In de kelder vindt u mooie kelders. Op de begane grond vindt u een inkomhal, een woonkamer, een eetkamer, een semi-uitgeruste keuken, een veranda, een binnenplaats, en een toilet. Op de 1e verdieping: 2 mooie slaapkamers, een nachthal en een badkamer. Op de 2e verdieping: een inrichtbare zolder van +/- 50 m². Buiten: een BINNENPLAATS die als terras dient. COMFORT: Conforme elektriciteit, centrale verwarming op olie, dubbele beglazing PVC ramen, toegang via de achterkant. Alle documenten met betrekking tot dit pand zijn te downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf €119.999 (onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaren). De in onze advertenties vermelde woonoppervlakken zijn de verwarmde vloeroppervlakken zoals vermeld in het EPC. Beschrijving is uitsluitend informatief en niet contractueel, onderhevig aan wijzigingen. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft de mogelijkheid, geheel vrij en autonoom, om te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past volgens zijn eigen criteria (bod bedrag, opschortende voorwaarden, ondertekeningstermijn, etc.). Gratis taxatie binnen 24 uur voor alle verkopende eigenaren, neem contact met ons op via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 158 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 79 999 €

6240 Farciennes

Virtuele rondleiding: ### Kantoorreferentie: v6031-1596 Dicht bij alle voorzieningen, deze commerciële woning gelegen in FARCIENNES zal u bekoren. Dit gebouw is als volgt samengesteld: Op de begane grond vindt u de commerciële ruimte. Op de bovenverdiepingen vindt u het woongedeelte dat gerenoveerd moet worden. Deze commerciële woning is ideaal voor gezinnen die zich willen vestigen in een strategische buurt voor hun bedrijf of voor een investeerder die wil verhuren. Alle documenten met betrekking tot dit pand zijn te downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf €79.999 (onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaren). De woonoppervlakten vermeld in onze advertenties zijn de woonoppervlakten zoals gecommuniceerd in de kadastrale matrix of PEB. Beschrijving ter informatie en niet contractueel, onder voorbehoud van wijziging. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft de mogelijkheid en vrije autonomie om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij op geen enkele manier verplicht het hoogste bod te accepteren maar kiest hij degene die hem het beste uitkomt op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, etc.). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 200 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 249 999 €

6000 Charleroi

Virtuele rondleiding: ### Kantoorreferentie: v6031-1595 Dicht bij alle voorzieningen, deze commerciële woning gelegen in CHARLEROI zal u bekoren. Dit gebouw is als volgt samengesteld: Op de begane grond vindt u de commerciële ruimte. Op de bovenverdiepingen vindt u het woongedeelte dat gerenoveerd moet worden. Deze commerciële woning is ideaal voor gezinnen die zich willen vestigen in een strategische buurt voor hun bedrijf of voor een investeerder die wil verhuren. Alle documenten met betrekking tot dit pand zijn te downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf €249.999 (onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaren). De woonoppervlakten vermeld in onze advertenties zijn de woonoppervlakten zoals gecommuniceerd in de kadastrale matrix of PEB. Beschrijving ter informatie en niet contractueel, onder voorbehoud van wijziging. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft de mogelijkheid en vrije autonomie om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij op geen enkele manier verplicht het hoogste bod te accepteren maar kiest hij degene die hem het beste uitkomt op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, etc.). Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 250 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 79 999 €

6030 Marchienne-au-Pont

**Referentie Agentschap: v6031-1610** **Virtuele Rondleiding:** ### ] ### ) Wij bieden u dit te renoveren huis aan in de regio MARCHIENNE-AU-PONT, dicht bij alle voorzieningen (school, winkels, snelweg, ...). Het huis is als volgt samengesteld: **Begane grond:** een woonkamer, een eetkamer, een keuken, een badkamer. **Eerste verdieping:** 3 slaapkamers **Tweede verdieping:** een zolder **Kelder:** kelders **GROTE TUIN en GARAGE** Alle documenten met betrekking tot dit pand zijn te downloaden op onze website ### ] ### ). **Kadastraal inkomen:** €548 Doe een bod vanaf €79.999 (onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaar). Beschrijving is voor informatieve doeleinden en niet-contractueel, onder voorbehoud van wijzigingen. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft het recht, vrij en autonoom, om te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij zijn eigen criteria past (hoogte van het bod, opschortende voorwaarden, ondertekeningstermijn, etc.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopende eigenaren, neem contact met ons op via ### Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 187 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 159 000 €

7100 La Louvière

Referentie van het bureau: v7170-353 *** VIRTUELE TOUR: ### *** Wij bieden u dit charmante huis aan, gelegen op een steenworp afstand van het centrum van La Louvière en de ziekenhuizen. Bij binnenkomst leidt een inkomhal naar een grote en lichte woonkamer, een keuken is niet uitgerust, een veranda, een wasruimte en het aparte toilet Boven bedient de nachthal een badkamer, twee slaapkamers van +/- 15m² en +/- 13m², evenals een kantoor. De zolder, met een oppervlakte van +/- 30m², kan omgebouwd worden tot een extra slaapkamer, wat interessante uitbreidingsmogelijkheden biedt. Buiten wordt u verleid door een prachtige tuin van 16 are, ideaal voor zomerse barbecues en momenten van ontspanning buitenshuis. De garage met automatische deur biedt extra comfort en veiligheid voor uw voertuig. Houd er rekening mee dat de ketel vervangen moet worden. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 159.000 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlakken die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de verwarmde vloeroppervlakken die in de PEB's worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 116 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 199 999 €

7110 Houdeng-Goegnies

Referentie van het bureau: V7170-352 Virtuele rondleiding: ### De studie van de eigenaren biedt u een prachtige duplex te koop aan in HOUDENG-GOEGNIES. Dit pand zal u betoveren met zijn rustige omgeving, zijn perfecte staat en zijn grote woonkamer. Deze duplex bevindt zich op de 1e verdieping van een recent gebouw met 6 appartementen. Het heeft een mooie woonkamer, een keuken, een apart toilet, twee badkamers, twee slaapkamers en een wasruimte. Comfort: PVC kozijnen met dubbele beglazing, centrale verwarming op gas, rustige straat, privé parkeerplaats in de kelder en kelder. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 199.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, doet hij dat is niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem onmiddellijk contact met ons op via ### Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 128 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 449 999 €

6040 Jumet

Enorme bouwgrond van één hectare te koop in Jumet Referentie van het bureau: V6031-1541 L’Etude des Propriétaires biedt u dit immense terrein van 9442 m2 te koop aan in Jumet Lengte: 150m Breedte: 62 m Deze eigendom zal u bekoren door zijn volume en zijn ideale ligging Open voor elk type project, onder voorbehoud van de aanvaarding van de stadsplanning Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 549.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren) *Wacht nog steeds op stedenbouwkundige regelgeving* De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

9442 150 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 249 999 €

6030 Marchienne-au-Pont

Groot huis met 4 slaapkamers, volledig gerenoveerd in 2024, met tuin en terras te koop in Marchienne-au-Pont Referentie van het bureau: V6031-1588 Virtuele rondleiding: ### L’Etude des Propriétaires biedt u dit grote huis aan in Marchienne-au-Pont Deze woning zal u bekoren door zijn algemene staat, het huis is net gerenoveerd Ideaal voor een groot gezin dat zich in een woning wil vestigen zonder dat er werk nodig is Het pand is als volgt samengesteld: Op de begane grond: een inkomhal, een woonkamer, een eetkamer, een keuken, een badkamer, een binnenplaats, een wasruimte en een tuin Op de 1e: een nachthal en 2 slaapkamers Op de 2e: een zolder omgebouwd tot 2 slaapkamers Buiten kunt u genieten van een binnenplaats en een tuin Comfort: woning volledig gerenoveerd in 2024, goede PEB en conforme elektriciteit Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde inschrijvingstarief, als aan alle voorwaarden is voldaan. RC= 624€ Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 249.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren) De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkoperseigenaren, neem onmiddellijk contact met ons op via ### Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 163 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 49 999 €

7340 Colfontaine

Referentie van het bureau: v7170-344 Welkom bij de mogelijkheid om een ​​bouwgrond van 392 m² te bezitten in de charmante regio COLFONTAINE. Ideaal gelegen, biedt dit land +/- 7 meter gevelbreedte en een royale diepte van ongeveer 63 meter. Mis deze zeldzame kans niet om land van deze omvang te verwerven in zo'n populaire regio. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 49.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren) De aangekondigde woonoppervlakten zijn de woonoppervlakten die in de kadastrale matrix worden gecommuniceerd Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid om te verkopen of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

392 63 m Diepte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 99 999 €

6044 Roux

Gelijkvloers huis te koop in Roux Referentie van het bureau: V6031-1559 Virtuele rondleiding: ### L'Etude des Propriétaires biedt u dit charmante gelijkvloerse huis aan, ideaal gelegen in Roux Dit eigendom zal u charmeren met zijn exploitatiepotentieel Ideaal voor een eerste bewoning of investering Buiten kunt u genieten van een tuin en een parkeerplaats Mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde inschrijvingstarief, als aan alle voorwaarden is voldaan. RC= 118€) Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 99.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren) De woonoppervlaktes die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de woonoppervlaktes die in de kadastrale matrix of het PEB worden gecommuniceerd Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de vrijheid en vrijheid om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkoperseigenaren, neem onmiddellijk contact met ons op via ### Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 45 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
650 €

7100 La Louvière

Referentie van het agentschap: l6031-077 ***VIRTUAL TOUR: ### *** Mooie commerciële ruimte van +/- 120 m² in het hart van La Louvière en op een steenworp afstand van Place Maugrétout Deze commerciële ruimte kan gebruikt worden voor een schoonheidssalon, kapsalon, of iets anders... Zeer mooie straat die een paar jaar geleden werd vernieuwd, een enorme auto- en voetgangerspassage ideaal om een ​​maximum aan potentiële klanten te bereiken en parkeergelegenheid Er zijn 500 auto's beschikbaar binnen 50 m. Dit bedrijf in zeer goede staat omvat een hoofdkamer, een tweede kamer, een keukengedeelte, toilet, wasruimte, een achterkamer en een berging. Uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Meteen beschikbaar. Huur €650/maand + €100/maand onroerende voorheffing Huurvoorwaarden: *2 maanden huurgarantie *Inventariskosten *laatste 3 inkomensbladen *kopie identiteitsbewijs voor-/achterkant * Bewijs van de laatste 3 huurbetalingen Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### Meer weten?

120
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 119 999 €

6000 Charleroi

Referentie agentschap : V6031-1612 *** VIRTUEEL BEZOEK: ### *** Dicht bij alle voorzieningen, zal deze bedrijfswoning gelegen in CHARLEROI u bekoren. Dit gebouw is als volgt samengesteld: Op de begane grond vindt u een mooie commerciële benedenverdieping met een kleine voorraad die al aanwezig is om een bedrijf te starten dat kan worden overgenomen. Op de bovenste verdiepingen vind je het woongedeelte, dat gerenoveerd moet worden. Dit commerciële pand is ideaal voor gezinnen die zich op een strategische plek willen vestigen voor hun bedrijf of voor een investeerder die wil huren. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunnen worden gedownload van onze website ### Bieden vanaf € 119.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlaktes die worden geadverteerd in onze advertenties zijn de woonoppervlaktes die worden gecommuniceerd in de kadastrale matrix of het PEB. Deze beschrijving dient uitsluitend ter informatie en is niet contractueel bindend; ze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het pand, is vrij om te beslissen om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste uitkomt wat betreft zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, termijn voor ondertekening, enz.) Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 60
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 124 999 €

6000 Charleroi

Referentie agentschap : V6031-1611 *** VIRTUEEL BEZOEK: ### *** Dicht bij alle voorzieningen, zal deze bedrijfswoning gelegen in CHARLEROI u bekoren. Dit gebouw is als volgt samengesteld: Op de begane grond vindt u een mooie commerciële benedenverdieping. Op de bovenverdiepingen vind je het woongedeelte. Deze winkel is ideaal voor gezinnen die zich op een strategische plek willen vestigen voor hun bedrijf of voor een investeerder die wil huren. Alle documenten met betrekking tot dit pand kunnen worden gedownload van onze website ### Bieden vanaf € 124.999 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlaktes die worden geadverteerd in onze advertenties zijn de woonoppervlaktes die worden gecommuniceerd in de kadastrale matrix of het PEB. Deze beschrijving dient uitsluitend ter informatie en is niet contractueel bindend; ze kan worden gewijzigd. De eigenaar, verkoper van het pand, is vrij om te beslissen of hij al dan niet verkoopt. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste uitkomt wat betreft zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, termijn voor ondertekening, enz.) Meer weten?

1 Slaapkamer(s) 111
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 39 000 €

7140 Morlanwelz

Referentie van het bureau: v7170-325 ***VIRTUAL TOUR: ### *** Deze gerenoveerde woning biedt een ideale woonomgeving, gelegen in het centrum van Morlanwelz, dichtbij alle voorzieningen. Binnen ontdekt u een leefruimte met een warme woonkamer en een gezellige eetkamer met een semi-uitgeruste keuken. Een moderne doucheruimte met een Italiaanse douche. Boven wachten twee prachtige slaapkamers van +/- 18m² en +/- 14m² op u. Comfort is gegarandeerd met dubbele beglazing en een centrale verwarming Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 169.000 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlakken die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de verwarmde vloeroppervlakken die in de PEB's worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Meer weten?

contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45
Voorstel vanaf 169 000 €

7140 Morlanwelz

Referentie van het bureau: v7170-325 ***VIRTUAL TOUR: ### *** Deze gerenoveerde woning biedt een ideale woonomgeving, gelegen in het centrum van Morlanwelz, dichtbij alle voorzieningen. Binnen ontdekt u een leefruimte met een warme woonkamer en een gezellige eetkamer met een semi-uitgeruste keuken. Een moderne doucheruimte met een Italiaanse douche. Boven wachten twee prachtige slaapkamers van +/- 18m² en +/- 14m² op u. Comfort is gegarandeerd met dubbele beglazing en een centrale verwarming Alle documenten met betrekking tot dit pand kunt u downloaden op onze website ### Doe een bod vanaf € 169.000 (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren). De woonoppervlakken die in onze advertenties worden aangekondigd, zijn de verwarmde vloeroppervlakken die in de PEB's worden gecommuniceerd. Beschrijving voor informatieve doeleinden en niet contractueel, deze kan worden gewijzigd. Gratis schatting binnen 24 uur voor alle verkopers, neem contact met ons op via ### De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft op geheel vrije en autonome wijze de keuze om wel of niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te aanvaarden, maar kiest hij het bod dat het beste bij hem past op basis van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, uiterste datum voor ondertekening, enz.). Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 101 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
+32 2 895 00 45