Espace professionnel à vendre - Lummen

9 résultats (1 - 9)
595 000 €

3560 Lummen

Dit uitzonderlijk handelspand met woonst ligt op de hoek van de Geeneindestraat en de Meldertsebaan. Je hebt hier veel passage en het centrum van Lummen, van Paal, van Diest, de E313 en de E314 liggen op slechts enkele minuten rijden. Het betreft een grote handelsruimte en ruim appartement elk voorzien van aparte verwarmingsinstallaties (op stookolie), elektriciteitsmeters en een aparte toegang. HANDELSPAND - 269 m² + volledig onderkelderd - geschikt voor verschillende doeleinden: toonzaal, commerciële ruimte, winkel, kantoor- of praktijkruimte, horecazaak - goederenlift aanwezig - ruime garage - voldoende parkeergelegenheid APPARTEMENT - bewoonbare oppervlakte: 105 m² - op de 2e verdieping - inkomhal, leefruimte met open keuken, praktische berging, 2 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet - buiten naast het appartement is er een mogelijkheid om een gezellige buitenruimte/terras te creëren TROEVEN - combinatie wonen en werken mogelijk - appartement en handelspand met aparte inkom, gescheiden meters/installaties - handelsruimte met zeer veel mogelijkheden - appartement met 2 slaapkamers - uitzonderlijke visibiliteit: ligging op hoekperceel / veel grote raampartijen - voldoende parkeergelegenheid - goede commerciële ligging - vlotte bereikbaarheid dankzij de E313 en E314 - ideaal investeringspand En savoir plus ?

722 10 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 49 65 60
790 000 €

3560 Lummen

Gunstig gelegen handelspand met ruime woning in het centrum van Meldert-Lummen Dit pand van maar liefst 425 m² bestaat uit een ruim handelspand met een instapklare woning. Uiterst geschikt voor wie wonen en werken wil combineren, voor wie een ruime oppervlakte zoekt om er een activiteit zoals horeca, B&B, zelfstandige activiteit of vrij beroep in wil uitoefenen. Gelegen op de Zelemsebaan aan de kerk van Meldert met tal van faciliteiten op wandelafstand en voldoende parkeergelegenheid langs de deur. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten, autostrades (E313 en E314) en het station van Diest. Een unieke kans! INDELING Handelszaak: winkel- of kantoorruimte, bureau, apart toilet Woning gelijkvloers: inkomhal, vestiaire met gastentoilet, grote leefruimte, keuken, berging, wasplaats, doucheruimte met toilet, terras Verdieping: nachthal, 4 slaapkamers, badkamer, apart toilet Kelder en zolder Losstaande garage, dubbele carport KENMERKEN - instapklaar handelspand met ruime woonst - aparte toegang woning en handelsruimte - veel mogelijkheden - totale bewoonbare oppervlakte 425m² - hoogwaardige afwerking - 4 slaapkamers - 40 zonnepanelen met certificaten - EPC label C - prachtige terrassen, tuin en boomgaard/weides (totaal 67are) - gunstige ligging in centrum Meldert-Lummen - vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en autostrades En savoir plus ?

6700 6 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 800 29 223
  Lummen (RBF66204)

3560 Lummen

190 000 € - 590 000 €

Dwing je geluk af met deze slimme investering Kies je voor een appartement in Residentie Klaver? Dan ben je zeker van een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen op wandelafstand.De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Ook op de begane grond zullen er 2 commerciële ruimtes aanwezig zijn. Deze zijn eveneens zeer geschikt om een horecazaak in te vestigen. Voor de nieuwe eigenaars een mooie meerwaarde in de toekomst. En savoir plus ?

2 - 3 Chambre(s) 105 - 154 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 80 00 00
Surface industrielle à vendre Lummen (RBM61693)
1 400 000 €

3560 Lummen

Dit bedrijfspand met penthouse (totaal geraamd op 1.561m² + 225m² terras) is gunstig gelegen in het centrum van het Lummen, te midden van een groene omgeving en is uitstekend bereikbaar via het knooppunt 'Klaverblad' van de E313 en E314. De gelijkvloerse kantoorruimte en het magazijn (geraamd 569m2) zijn bereikbaar via de poort die toelaat om vlot te leveren en via de aparte inkomdeur. Op eigen terrein zijn er buiten 8 parkeerplaatsen mogelijk. De kelderverdieping (geraamd 475m²) die via een aparte automatische sectionale poort bereikbaar is omvat een ruime parking (8 staanplaatsen), verschillende afgesloten opslagruimtes, kelderberging en een wijnkelder. De penthouse is rechtstreeks bereikbaar vanuit de kelder via de lift in de aparte inkomhal.Het penthouse (geraamd 517m²) met gescheiden ingang bestaat uit 2 verdiepingen en een terras van geraamd 225m2. Dankzij de enorme lichtinval is het eigenlijk een enorm ruime luxe-villa maar dan op verdiep. Deze parel zit discreet verborgen achter een tijdloze en kwalitatieve gevel. Dit pand is ideaal voor een ondernemer/investeerder die ruim en luxueus wenst te wonen boven een eigen kantoor/atelier of opbrengsteigendom op deze super gunstige locatie. INFO ### En savoir plus ?

1561 569 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 74 12 34
Surface industrielle à vendre Lummen (RBI42043)

Het handelspand maakt deel uit van het nieuwbouwproject Klaver. Het heeft een bruto oppervlakte van 198,31 + 80,10 m² en is bestemd voor horeca.De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Dankzij de uitstekende ligging met voldoende parking in de buurt biedt dit handelspand de ideale gelegenheid om een bloeiende horecazaak uit te bouwen. Dit pand wordt aangeboden in casco toestand. De verdere inrichting kan in samenspraak bepaald worden bij de aankoop.Troeven van dit pand:+ Uitstekende locatie+ Nieuwbouw+ Casco afwerking En savoir plus ?

275
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 80 00 00
Ferme à vendre Lummen (RBJ77068)
470 000 €

3560 Lummen

Voor bezichtigingen, bel Mart: 0477/88.70.34Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### Langs de Thiewinkelstraat vinden we deze charmante te renoveren boerderij uit 1947 met stallingen en weilanden. De totale oppervlakte bedraagt 1ha 97a 32ca.De weilanden zijn niet verpacht en vrij van gebruik nadat de vruchten van het veld zijn gehaald. Op het terrein staan 3 gebouwen: - De woning met aanpalende stallingenIndeling:Gelijkvloers: leefruimte, keuken, traphal, badkamer, hal, berging, wasplaats.Eerste verdieping: 4 slaapkamers en een nachthalZolder: af te werken zolderDe woning heeft een oppervlakte van 194 m².De stallingen hebben een oppervlakte van 264 m². - De schuur met een oppervlakte van 173 m²- Een bijgebouw van 100m².Gewestplan: gelegen in agrarisch gebied. Bereken uw energiebesparende- en renovatiekosten op ### En savoir plus ?

19737 731 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 475 25 01 72
Surface commerciale à vendre Lummen (RBJ19291)
265 000 €

3560 Lummen

TOPLOCATIE Centrum Lummen met 2 huisnummers en 2 ingangen !Winkelappartement bestaande uit een winkel van 40m2 en achterliggend appartement van 74m2.Beiden ruimtes hebben een aparte huisnummer en een aparte ingang zodat je ze apart kunt gebruiken en/of verhuren.Dit winkelappartement , waar vroeger de gekende juwelierszaak Claes was gevestigd, bevindt zich midden in het centrum van Lummen met zijn supermarkten, winkels, horeca, scholen, bussenknooppunt... en nabij de op- en afritten van het Klaverblad E313/E314.De handelsruimte is professioneel beveiligd met gepantserd glas, stalen rolluiken, 2 gepantserde toegangsdeuren.Voorzieningen voor videobewaking en alarm zijn aanwezig.De winkel kan natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden of je maakt er een ruime living van.INDELINGGelijkvloers : winkelruimte, bureel, living, keuken met oven en ingebouwde koelkast, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad.Achteraan het appartement is er een uitgang met een klein, gezellig koertje.Bij dit winkelappartement horen 2 kelderbergingen van 4m2 en 6m2.De gemeenschappelijke kosten bedragen € 50/maand.Verwarming op aardgas.EPC: E-label. Mits het plaatsen van nieuwe ramen bekomt men reeds een D-label. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 475 25 01 72
Surface industrielle à vendre Lummen (RBG42588)

Het handelspand maakt deel uit van het nieuwbouwproject Klaver. Het heeft een bruto oppervlakte van 83,43 m² en is bestemd voor commerciële doeleinden, kantoor of de uitoefening van een vrij beroep.De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Dankzij de uitstekende ligging met voldoende parking in de buurt biedt dit multifunctioneel handelspand de ideale gelegenheid om een bloeiende handelszaak uit te bouwen. Dit pand wordt aangeboden in casco toestand. De verdere inrichting kan in samenspraak bepaald worden bij de aankoop.Troeven van dit pand:+ Uitstekende locatie+ Nieuwbouw+ Casco afwerking+ Multifunctioneel / vrij in te richten En savoir plus ?

97
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 80 00 00
Surface commerciale à vendre Lummen (RBE29411)
800 000 €

3560 Lummen

Op de Grote Baan in Lummen bevindt zich dit commercieel goed gelegen handelspand met bovenliggende woongelegenheid . Gelegen nabij het kruispunt van de banen Diest-Beringen en Tessenderlo-Kermt. Het handelspand bestaat uit verschillende onderdelen met o.a. een toonzaal, verschillende burelen, stockageruimte, garage herstelplaats, volledig onderkelderd en een ruime parking. Het bovenliggend appartement is ingedeeld als volgt: woonkamer, eetkamer, keuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer, ruim terras en zolder. Verder is er nog de mogelijkheid tot het bouwen van een halfopen bebouwing. Oppervlakte Totale terreinoppervlakte: 49a 60ca Kantoorruimte: 546 m² Appartement: 264 m² Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u Era De Piramide contacteren op het nummer ### of via ### ! En savoir plus ?

4960 560 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 13 31 14 00

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Lummen (3560) + Localités.

625 000 €

3540 Herk-la-ville

Horecagebouw (café "Paddocksplace") bestaande uit een ingerichte eetcafé, feestzaal, bovenliggende woonst en een aparte garage in het tuingedeelte.De zaak is gelegen in het centrum van Schulen, deelgemeente van Herk-de-Stad.De locatie is trouwens een gekende wandelregio met het Schulensmeer als absolute trekpleister.Het gebouw bestaat op het gelijkvloers uit een ingericht en gemeubeld cafégedeelte met toogmeubel en frigo's, toiletten (dames en heren), feestzaal met toogmeubel en tuinterras, bergplaatsen, een professioneel ingerichte keuken met koelcel, badkamer en wasplaats.Vooraan het gebouw vinden we een ruim terras met automatische zonneluifel en voldoende parkeergelegenheid.Op de eerste verdieping bevinden zich een leefruimte, twee slaapkamers en een vergaderlokaal.Het zadeldak is voorzien van voldoende zonnepanelen om de energiekosten te drukken.Achter de zaak treffen we een aparte ruime garage en een tuin met terrasgedeelte.In de vraagprijs is tevens de uitbating en infrastructuur inbegrepen, de zaak is trouwens vrij van contracten met toeleveranciers!Uiteraard kunnen na aankoop andere activiteiten worden uitgebaat door de nieuwe eigenaar.Commerciële locatie, zeer interessante kans voor mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken!Beschikbaarheid bespreekbaar met de huidige eigenaar.Voor meer info of een afspraak contacteer Wim via ### of ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 473 33 33 33

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Op zoek naar de perfecte combinatie van werk en wonen in het bruisende hart van Beringen? Deze unieke kans biedt u een ideale locatie voor uw bedrijf, omgeven door het gemak en comfort van een gezellige woonst erboven. De handelsruimte met een oppervlakte van 50m², strategisch gelegen in het midden van het centrum, biedt een veelzijdige ruimte die perfect is voor diverse commerciële doeleinden. Of het nu gaat om een boetiek, kantoor, kapsalon of schoonheidsinstituut, de mogelijkheden zijn eindeloos. De aanwezigheid van een volledig uitgeruste keuken , een badkamer en stadstuin voegt een extra niveau van functionaliteit en gemak toe aan deze ruimte, waardoor het perfect is voor uw onderneming. Boven de handelsruimte bevindt zich een gezellige woonst, ideaal voor wie op zoek is naar een centrale, maar toch rustige woonomgeving. De woonst beschikt over een comfortabele slaapkamers en eventueel nog en tweede op het gelijkvloers, ideaal voor een gezin of voor wie extra ruimte nodig heeft voor gasten of een thuiskantoor. De verwarming op gas zorgt voor een warme en gezellige sfeer tijdens de koude wintermaanden. Dankzij de centrale ligging geniet u van alle voordelen die het leven in het centrum te bieden heeft, met winkels, restaurants en openbaar vervoer allemaal binnen handbereik. Bovendien biedt Beringen een prachtige omgeving met tal van recreatieve activiteiten en groene ruimtes om van te genieten. Pluspunten : - In het centrum - Handelruimte van 50m² - Parkeermogelijkheden voor het gebouw - Mogelijkheid om handelsruimte en app te scheiden - Volledig instapklaar - Stadstuintje - Terras op de 1ste verdieping Mis deze unieke kans niet om uw droom van een eigen bedrijf en een comfortabele woonst te verwezenlijken in het hart van Beringen. Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! En savoir plus ?

117
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70
275 000 €

3580 Beringen

Prix demandé : 275 000 euros pour cette propriété commerciale au rez-de-chaussée avec un appartement en duplex supérieur + jardin + 2 garages. DESCRIPTION Cette belle propriété commerciale (58 m² selon EPC) avec une résidence (107 m² selon EPC), un jardin et 2 box de garage est située dans le centre de Beringen. Le locataire actuel loue le tout depuis 28 ans et connaît bien son activité. Le prix de location actuel de l'appartement (n° 20/1) est de 664,66 euros et celui de la propriété commerciale (n° 18) est de 540,38 euros. Les contrats de location ont été récemment résiliés par le locataire, la propriété sera vacante le 01.02.2024. MISE EN PAGE étage 0 : espace commercial avec entrée séparée (carrelée), débarras (carrelé), cuisine (carrelée) (évier, cuisinière, placards), toilette avec lavabo (carrelé) avec chaudière à gaz Vaillant, porte d'accès au jardin, jardin, 2 box de garage séparés avec route de service à l'arrière - étage 1 : appartement avec entrée séparée (carrelée), sas (stratifié), rangement (carrelé), WC (carrelé), salon (stratifié), hall de nuit, cuisine (carrelée) (plaque de cuisson, four combiné, hotte, évier, lave-vaisselle, réfrigérateur, congélateur, placards) avec chaudière murale au gaz Vaillant, porte d'entrée sur le jardin - étage 2 : trois chambres (stratifié), débarras (stratifié), salle de bain (baignoire avec paroi de douche, lavabo, toilettes), palier, trappe de grenier - étage mansardé : grenier. POINTS FORTS + entrée séparée, bâtiment commercial et résidence + climatisation (installée par le locataire) + alarme + caméra de surveillance (installée par le locataire) + chaudières murales à gaz à condensation Vaillant récemment renouvelées (2) En savoir plus ?

353 165 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 30 50 50
215 000 €

3580 Beringen

Dit gunstig gelegen handelspand is gelegen in het centrum van Beringen en beschikt over een totale oppervlakte van 115m². Het pand werd volledig gerenoveerd in 2006 en is voorzien van een groot uitstalraam aan voorzijde wat zorgt voor een goede visibilteit van uw handelszaak. Het plat dak aan de achterkant van het gebouw werd pas volledig vernieuwd! Momenteel is de indeling als volgt: vooraan handelsruimte met apart toilet en kitchenette. De handelsruimte werd voorzien van airco en een alarmsysteem. Zowel via het handelsgedeelte als via een aparte inkomdeur heeft u toegang tot het woongedeelte. Het woongedeelte werd uitgerust met een ruime inkomhal, apart toilet, badkamer met lavabo en douche, woonkamer, keuken, slaapkamer en wasplaats. De woonkamer is uitgerust met een gezellige haard en beschikt eveneens over airco. Uitbreiding naar één groot geheel behoren tot de mogelijkheden. Goed gelegen met veel parkeergelegenheid voor de deur en een ideale verbinding naar de autosnelwegen. Verder hoort er bij dit pand eveneens een kelderberging. Meer info of een bezichtiging ter plaatse is mogelijk via ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 23 30 44
209 000 €

3580 Beringen

Pal in het centrum van Beringen, bevindt zich dit handelspand op de Hasseltsesteenweg ter hoogte van nummer 6. We bevinden ons hier midden in het bruisende centrum waardoor uw handelszaak zeker in de kijker zal staan! Ook heb je een vlotte verbinding naar de naastliggende gemeenten en autosnelwegen. Het pand heeft een oppervlakte van 95m² op het gelijkvloers en is tevens volledig onderkelderd. De elektriciteit is conform. Verwarming op aardgas. Het pand kan nog volledig naar eigen smaak ingevuld worden. Er is een grote handelsruimte, apart toilet, bureau/keuken-ruimte en kelder die toegankelijk is via de trap. U heeft hier alle nodige plaats om op een creatieve manier de perfecte indeling te creëren. Door de ramen aan de voorzijde profiteer je van natuurlijk daglicht. De kelder kan dienen als archiefruimte of om materiaal netjes op te bergen. Kortom, de mogelijkheden zijn legio. Energielabel D. Bent u op zoek naar een handelspand dat u nog naar eigen smaak kan inrichten om uw zaak te starten op een toplocatie? Contacteer ons dan voor een afspraak op het nummer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 23 30 44
Surface industrielle à vendre Herk-la-ville (RBJ93921)
1 585 000 €

3540 Herk-la-ville

Dit goed is gelegen nabij een drukke N-weg en geniet een ware zichtligging. Het pand werd opgetrokken in staalstructuur en kan eventueel worden uitgebreid. Het magazijn geniet een vrije hoogte van ca. 6 meter en is zowel aan de voor- als achterzijde toegankelijk via een sectionale poort. Op de 1e verdieping aan de voorzijde bevindt zich overigens een instapklaar appartement (conciërgewoonst) met 2 slaapkamers. Verkoop onder aandelen. Vennootschap omvat o.a.: Perceel: ca. 5.000m² Gebouw: Magazijn: ca. 1550m², gedeeltelijk voorzien van mezzanine. Toonzaal: ca. 550m² Bureauruimte: ca. 140m² Appartement: ca. 135m² Stock t.w.v. 150k (kan worden geliquideerd door verkoper) Liquide middelen: ca. 300k 1 medewerker (verkoop) Een gedeelte van het magazijn is verhuurd en er geldt een recht van opstal op het dak, samen goed voor ca. 20.000 EURO omzet. Totale waarde activa: ca. 2.250.000 EURO Prijs aandelen: 1.550.000 EURO Dit dossier dient met alle discretie te worden behandeld. En savoir plus ?

5000
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
Surface commerciale à vendre Paal (RBL47827)
499 000 €

3583 Paal

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Droom jij van een bijzonder gunstig gelegen handelspand mét aansluitend een groot en uiterst stijlvol wooncomfort? Ben jij eerder op zoek naar een ideale kangoeroewoning? Wie weet zoek jij wel een gunstige investering waar jij weldra twee volwaardige en comfortabele wooneenheden kan creëren. Wat het ook wordt, in de Paalsesteenweg 270 in het bruisende hartje van Paal is het potentieel werkelijk eindeloos. Wij van Swevers Real Estate begeleiden en adviseren je maar al te graag, samen met de dienst Ruimtelijke ordening van de gemeente Beringen, doorheen de vele mogelijkheden. Het statige gebouw werd gerealiseerd in 1997 en werd steeds met een grote fierheid piekfijn onderhouden. Je krijgt hier momenteel een instapklaar handelspand, een ruim duplex appartement én een zeer zonnige tuin. Het handelspand heeft een ruime oppervlakte van maar liefst 147m² groot. De grote visibliteit en de onevenaarbare passage op deze toplocatie zorgen ongetwijfeld meteen voor heel wat potentiële klanten. Wie dan ook nog op zoek is naar de ideale work-life balance zal ongetwijfeld meteen verkocht zijn wanneer we je meenemen naar de twee hoger gelegen verdiepingen. Je krijgt hier een grote leefruimte, mooi keuken, berging, zalig zonrijk terras en knappe groene tuin, 3 slaapkamers en een comfortabele badkamer. Interesse? Tel. ### Bron bewoonbare opp.: EPC-Verslag. En savoir plus ?

533 3 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Bureaux à vendre Paal (RBK05437)
650 000 €

3583 Paal

Voor meer info en foto’s, surf naar ### – Ontdek de unieke woon- en werkcombinatie aan de Beverlosesteenweg 288 in Paal. Deze instapklare duplex met handelspand uit 1998 biedt 460 m² bruikbare oppervlakte op een perceel van 10a 99ca. De zuidoostelijke oriëntatie zorgt voor licht en warmte. Het gelijkvloers combineert werk en privé met een handelspand dat €1200 per maand oplevert, een vergaderruimte, keuken, sanitair, een apart kantoor en een bureau. De eerste verdieping heeft een ruime living van 42 m², een keuken van 15 m², twee grote slaapkamers, badkamer en een veranda. Een derde slaapkamer biedt extra ruimte op de tweede verdieping. De kelder van 89 m² omvat een archief, bergruimte en stookolieopslag, naast een garage met twee parkeerplaatsen. De tuin, toont prachtige landschapsarchitectuur. Met scholen, snelwegen, openbaar vervoer, ontspanning, restaurants en winkels in de buurt, biedt dit pand uitstekende bereikbaarheid. Bezichtigingen zijn mogelijk via ### voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de veelzijdigheid en mogelijkheden van deze woning. Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. En savoir plus ?

1099 5 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 25 51 55
Surface commerciale à vendre Paal (RBJ36186)
315 000 €

3583 Paal

Op het gelijkvloers van dit gebouw bevindt zich een commerciële ruimte van 178m² met een dubbele garage en een fietsenberging. De ligging is uitstekend: midden in het centrum van Paal, vlakbij de autosnelweg. Het pand beschikt over een grote commerciële ruimte, enkele aparte burelen, een zeer goed uitgeruste keuken, een volledige badkamer en sanitair. Aan de achterzijde bevindt zich de dubbele garage -die ook als opslagruimte gebruikt kan worden- en de afgesloten fietsenstalling. Door de uitstraling van het gebouw is de ruimte uitermate geschikt voor dienstverlening, kantoren of vrije beroepen. Voor de deur is er zeer veel parkeergelegenheid beschikbaar. Verhuur met een aankoopoptie is ook bespreekbaar. Kenmerken: - 178m² - bouwjaar 2001 - verwarming op aardgas Troeven: - minder dan 1 km van E314 - veel parkeergelegenheid Wg - Vg - Gmo - Gvv - Gvkr voor meer info: ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 11 39 90 50
795 000 €

3550 Heusden-Zolder

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Uitzonderlijk goed kan men deze ligging wel degelijk noemen; gelegen aan het rondpunt van”Suskaberg”. De doorgangsweg naar Heusden-Beringen-Lummen en richting Hasselt! Het handelspand op zich heeft een mooie inkomhal en van daaruit heeft men ruimtes naar links en rechts, thans ook met aparte bureauruimtes. Er is een aparte kitchenette voorzien en aparte toiletten. De grote etalageruimtes maken dat er veel transparantie is die de zichtbaarheid nog versterkt! De eerste verdieping is op dit moment ook mee in gebruik als handelspand net zoals de verdieping daarboven. Er is reeds een vergunning afgeleverd voor de bovenverdiepingen om een appartement (met aparte ingang) te voorzien; leidingen zijn voorzien. Aan de achterzijde geniet het appartement ook van een supergezellig en ruim terras. De gehele bouw genoot enkele jaren geleden van een totaal renovatie (!) ; er werden enkel hoogwaardige materialen gebruikt en werkelijk ALLES werd vernieuwd in 2016! Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid. Een beter gelegen handelspand bestaat er niet : maak snel een afspraak en overtuig jezelf! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 78 78 78 70