ERA - Immopunt Tienen (3300 Tienen)

ERA - Immopunt Tienen (3300 Tienen)

Waaibergstraat 92 - 3300 Tienen
ERA is met 125 kantoren hét grootste immo-netwerk in België! Dankzij de doorgedreven samenwerking tussen de kantoren bereiken wij een zeer groot aantal potentiële kopers niet alleen in Vlaams-Brabant maar over heel België. Daar bovenop is ERA de enige makelaar die jouw woning met garantie kan verkopen. Zo maximaliseren wij een vlotte verkoop aan de hoogste prijs. Schattingen, bouwinfo, wetgeving? Bij ons geen natte vingerwerk! Een enthousiast team van ervaren professionals begeleidt u persoonlijk door het hele proces en zorgt ervoor dat uw dossier van A tot Z wordt afgehandeld volgens de hoogste normen. TOPMAKELAAR? ZO GEVONDEN! Tel +32 16 81 50 00 Toon alles Toon minder
ERA is met 125 kantoren hét grootste immo-netwerk in België! Dankzij de doorgedreven samenwerking tussen de kantoren bereiken wij een zeer groot aantal potentiële kopers niet alleen in Vlaams-Brabant maar over heel België. Daar bovenop is ERA de enige makelaar die jouw woning met garantie kan verkopen. Zo maximaliseren wij een vlotte verkoop aan de hoogste prijs. Schattingen, bouwinfo, wetgeving? Bij ons geen natte vingerwerk! Een enthousiast team van ervaren professionals begeleidt u persoonlijk door het hele proces en zorgt ervoor dat uw dossier van A tot Z wordt afgehandeld volgens de hoogste normen. TOPMAKELAAR? ZO GEVONDEN! Tel +32 16 81 50 00
Openingsuren ERA - Immopunt Tienen
maandag09:00 - 13:0013:00 - 17:30
dinsdag09:00 - 13:0013:00 - 17:30
woensdag09:00 - 13:0013:00 - 17:30
donderdag09:00 - 13:0013:00 - 17:30
vrijdag09:00 - 13:0013:00 - 17:30
zaterdag- *- *
zondag--

* Alleen op afspraak

Huis te koop Tienen (RBI85033)
289 000 €

3300 Tienen

Kom deze woning bezoeken tijdens onze ERA Open Huizen Dag op zaterdag 2 december tussen 13u u en 14u! Langsheen de Aandorenstraat, in centrum Tienen, vinden we deze instapklare en energiezuinige woning voorzien van zonnepanelen en thuisbatterij op een zuidwest georiënteerd perceel van 1a 20ca. De woning werd volledig gerenoveerd met de nieuwste technieken (vloer- en wandverwarming) en werd heel gezellig ingericht. Zij omvat op het gelijkvloers een inkomhal, eetkamer en open keuken (inductiekookplaat, vaatwasser, stoomoven,...). De eerste verdieping heeft een slaapkamer en badkamer (douche, ligbad, dubbele spoelbak), de tweede verdieping omvat een bureau en slaapkamer en tenslotte op de zolderverdieping de 3e slaapkamer. Er is een kelder. De gezellige binnentuin tuin beschikt over een overdekte zitplaats. EPC label B: dakisolatie 21cm, HR+ beglazing hout, 6cm muurisolatie, verwarmd op aardgas, zonnepanelen 3.800 Wp, thuisbatterij (deze werden nog niet opgenomen in het huidige EPC), elektriciteit conform. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 188 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Appartement te koop Tienen (RBJ00349)
145 000 €

3300 Tienen

In het centrum van Tienen, dichtbij de Veemarkt vind je in de Kapelstraat op de tweede verdieping dit op te frissen 2-slaapkamerappartement met achterliggende autostaanplaats terug. Het appartementsgebouw opgericht met einde bouwjaar 1994 werd voorzien van houten ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, spouwisolatie en dakisolatie. Het voldoet aan de normen, er is geen renovatieverplichting. Het appartement omvat: inkomhal, badkamer met toilet en ligbad, woonruimte met open keuken en twee slaapkamers. Alsook voorzien van een autostaanplaats. Gem. kosten enkel voor de elektriciteit van de gem. delen. Er is geen syndicus of lift. Het appartement is momenteel verhuurd aan 510 euro per maand en zal vrij zijn bij opzeg of einde huurovereenkomst. Ideaal instap appartement of investering. ERA ontzorgt u volledig in verhuring en opvolging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 77 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Gelijkvloers te koop Tienen (RBJ00336)
145 000 €

3300 Tienen

In het centrum van Tienen, dichtbij de Veemarkt vind je in de Kapelstraat op de gelijkvloerse verdieping dit op te frissen 2-slaapkamerappartement met achterliggende autostaanplaats terug. Het appartementsgebouw opgericht met einde renovatiejaar 1994 werd voorzien van houten ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, spouwisolatie en dakisolatie. EPC-label D, er is geen renovatieverplichting. Het appartement omvat: inkomhal, badkamer met toilet en ligbad, woonruimte met open keuken en twee slaapkamers. Alsook voorzien van een autostaanplaats. Gem. kosten enkel voor de elektriciteit van de gem. delen. Er is geen syndicus of lift. Het appartement is momenteel verhuurd , pas vrij bij einde of opzeg huurovereenkomst.. Ideaal instap appartement of investering. ERA ontzorgt u volledig in verhuring en opvolging. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 74 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Villa te koop Outgaarden (RBI67661)
498 000 €

3321 Outgaarden

Kom deze woning bezoeken tijdens onze ERA Open Huizen Dag op zaterdag 2 december tussen 12u30 en 13u30! Charmante en ruime instapklare woning met 4 slaapkamers in de Kerkstraat in het centrum van Outgaarden . Alle faciliteiten van centrum Hoegaarden en Tienen bereikbaar op zo'n 5 min. De in 2008 gerenoveerde woning (dak, keuken, muurisolatie, tuinhuis en verwarming) omvat op het gelijkvloers: inkomhal, open keuken en woonkamer afgewerkt met gobertange steen, wasberging en toegang tot de kelder. Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers waarvan één dienst doet als dressing, ruim bureau en badkamer met toilet, ligbad en dubbele wastafel. Op de zolderverdieping: 2 kinderslaapkamers. De gezellige en aangeklede koer met aparte toegang en naastgelegen garage geven uit op de oost georiënteerde tuin waar je helemaal kan wegdromen en genieten van de zon op het sfeervolle terras. Het bijgebouw werd ingericht als atelier. Uitstekend EPC, label B: 22cm dakisolatie, HR+ beglazing, 16cm muurisolatie, condenserende gasketel, zonnepanelen 13.720 Wp. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 258 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Landen (RBI44763)
189 000 €

3400 Landen

Kom deze woning bezoeken tijdens onze ERA Open Huizen Dag op zaterdag 2 december tussen 12u30 en 13u30! In Neerwinden, op wandelafstand van centrum en station, vind je langsheen Spikboomstraat deze halfopen bebouwing met noordoost gerichte tuin op een perceel van 4a41ca terug. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 197m², de woning is voorzien van dubbele beglazing, hellend dak geïsoleerd met 4cm en nieuwe C.V.-ketel van 2021). Zij omvat: inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer met inloopdouche en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. De zolder kan ingericht worden als 4e slaapkamer en is bereikbaar via vaste trap. Het K.I. bedraagt 535 euro, EPC score F (extra dakisolatie en zonnepanelen te voorzien). Ideale woning dichtbij centrum Landen en Tienen, alle faciliteiten dichtbij bakker, slager, treinstation, bushalte, lagere school, onmiddellijke ontsluiting naar achterliggende velden en natuur. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 197 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Landen (RBD61950)
800 €

3400 Landen

In Landen vinden we deze grote, lichtrijke, gelijkvloerse handelsruimte terug. De handelsruimte vooraan is voorzien van grote raampartijen. Achteraan is er nog een grote ruimte. Het handelspand heeft een apart toilet en een volledig geïnstalleerde keuken. Het handelspand is onmiddellijk vrij. De huurwaarborg bedraagt 3 maanden. Meer weten?

812
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

3350 Linter

Reeds 50% van de service-appartementen zijn verhuurd alvorens voltooiing van de werken! GEEN VOORSCHOTTEN OP DE VERKOOPPRIJS VOLLEDIGE BETALING BIJ NOTARIËLE AKTE. Residentie Zavelkuil te Wommersom bestaat uit 6 erkende assistentiewoningen en herbergen fijne gemeenschappelijke ruimtes zoals een bibliotheek en gezellige cafetaria. Alle assistentiewoningen voldoen aan de normen opgelegd door het VAZG, dit geeft kwaliteitsgarantie aan eigenaars en bewoners. Door de erkenning geniet u als koper van twee financiële voordelen, een BTW-verlaging naar 6% ipv 12% en vrijstelling op de onroerende voorheffing zolang de site erkend is (min. 15j). Elk appartement kan na de erkenning omgevormd worden tot een gewoon appartement toegankelijk voor alle type bewoners. Speciaal aan deze residentie is dat de ontwikkelaar zelf eig enaar blijft van de helft van de woningen, zo blijft het aantal eigenaars beperkt en de kwaliteit hoog. Voor investeerders is er een gegarandeerd rendement van 4%, doorbetaling van huurgelden*. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 96 6 m² Terras
contacteer
details
E-mail
Bellen