Appartement à vendre - Merksem

96 résultats (1 - 20)
169 900 €

2170 Merksem

Instapklaar appartement (66 m²) met 1 slaapkamer en gedeelde garage in Merksem. Het pand is centraal gelegen op een boogscheut van de Bredabaan. In de directe omgeving zijn er verscheidene winkels, supermarkten en scholen te vinden. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en daarnaast kan je gebruik maken van verschillende velo-stations. Met de wagen bereik je belangrijke in- en uitvalswegen in slechts enkele minuten. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig hoekgebouw van 2 hoog, waarvan het dak voorzien is van isolatie. De vaste kosten bedragen €102/maand en omvatten water, blokpolis en spaarpot. Het appartement onderging doorheen de jaren verschillende vernieuwingen en is instapklaar. In 2016 zijn er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Verder zijn ook de vloeren vernieuwd en is een deel van de bepleistering gedaan. In 2022 is er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst en in 2023 zijn er dubbele dubbele PVC-ramen geplaatst. De elektriciteit is conform. Het appartement bestaat uit een lichtrijke woonkamer (27 m²) met aangrenzende keuken (8 m²) met basisuitrusting. De badkamer (3 m²) is voorzien van een douchecabine en lavabomeubel en biedt ruimte om een wasmachine te plaatsen. De wc is apart. De slaapkamer heeft een mooie oppervlakte van 11 m² en beschikt over een ingemaakte kastenwand. Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. De garage wordt gedeeld met 3 eigenaars en is ideaal om fietsen veilig te stallen. Bewoonbare opp. 66 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 66 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
195 000 €

2170 Merksem

Het pand is gelegen op een boogscheut van de Bredabaan en is vlot bereikbaar met bus, tram, velo en auto. Ook station-Luchtbal bevindt zich op wandelafstand, wat het een uitstekende locatie maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Verder is er aan winkels en supermarkten geen gebrek in de nabije omgeving. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog. De vaste kosten bedragen €350/maand en omvatten warm en koud water, verwarming (gas), syndicus, blokpolis en onderhoud van de gemene delen. Momenteel is het appartement verhuurd aan €761/maand + €350 vaste kosten. Je komt binnen in de hal, die voor de verbinding zorgt tussen nagenoeg alle aanwezige ruimtes. Vooraan situeert zich de woonkamer (27 m²) met aangrenzend de aparte keuken (5 m²) met basisuitrusting. Van hieruit heb je toegang tot het inpandige terras (2 m²) met noord-oost-oriëntatie. Centraal in het appartement situeert zich de badkamer (3 m²) met wc en douchecabine. De 2 volwaardige slaapkamers zijn 10 m² en 14 m² groot en bevinden zich aan de achterzijde. Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Bewoonbare opp. 84 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 2 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
264 900 €

2170 Merksem

Gerenoveerd ultra modern appartement (92 m²) met 1 slaapkamer en zuid-georiënteerd terras (18 m²) in Merksem. Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de gunstige ligging aan de Bredabaan. De nabijheid van de Park & Ride bij de hypermarkt Carrefour maakt dat je hier een ruim aanbod aan bussen en trams hebt. Daarbij kan je ook goed gebruik maken van het velo-deelsysteem en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Het appartement bevindt zich op de vijftiende verdieping van een goed onderhouden gebouw van 16 hoog in een doodlopende straat, waarvan het dak conform geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €223/maand en omvatten water, verwarming (gas), onderhoud van de gemene delen, lift, verzekering en blokpolis. Het appartement is volledig gerenoveerd in 2023 en de epoxy-vloer is in 2021 gelegd. De elektriciteit is conform en de PVC-ramen dateren van 2018. Via de veiligheidsdeur betreed je het appartement in de leefruimte, waar de unieke stijl meteen in het oog springt. De ingemaakte kasten maken dat je voldoende opbergruimte hebt en dat was- en droogmachine mooi weggewerkt zijn. De woonkamer met open, volledig uitgeruste keuken heeft een mooie oppervlakte van 40 m² en dankzij de grote raampartij valt er veel natuurlijk licht binnen. Grenzend hieraan bevindt zich de ruime slaapkamer (20 m²) met ingemaakte kastenwand, waarachter ook de badkamer (7 m²) verborgen zit. Deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche, handdoekdroger en lavabo. De wc is apart. Langs de volledige lengte van het appartement loopt het zuid-georiënteerde terras (18 m²), dat een indrukwekkend panoramisch zicht biedt over de omgeving. Tot slot beschikt het appartement over een alarmsysteem en 1 privatieve kelderberging en bestaat de mogelijkheid om het huurcontract van een ondergrondse autostaanplaats over te nemen (€70/maand). Ook alle meubels en toestellen kunnen in overleg overgenomen worden. Bruikbare vloeropp. 92 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 92 18 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
219 000 €

2170 Merksem

Instapklaar appartement (83 m²) met 2 slaapkamers en zuid-west-georiënteerd terras (5 m²) in Merksem. Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de gunstige ligging in een zijstraat van de Bredabaan, waar je over een ruime keuze aan bussen en trams beschikt. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de snelweg en verbindingswegen in slechts enkele minuten. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog. De vaste kosten bedragen €50/maand en zijn inclusief koud water, blokpolis en minuterie. In 2016 zijn de vloeren, keuken en badkamer vernieuwd en verder is de elektriciteit conform. De woonkamer heeft een mooie oppervlakte van 28 m² en geeft vooraan uit op een eerste slaapkamer (9 m²). Achteraan bevindt zich de keuken (14 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort en die toegang biedt tot het zuid-west-georiënteerd terras (5 m²). Ook de tweede slaapkamer (17 m²) is gelegen aan de achterzijde. De badkamer (4 m²) is voorzien van een douche en lavabo en biedt eveneens ruimte om een wasmachine te plaatsen. De wc is apart. Tot slot staan er 2 kelderbergingen ter beschikking en heb je de mogelijkheid om een parkeerplaats vlakbij te huren. Bewoonbare opp. 83 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 83 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
159 900 €

2170 Merksem

Ideaal startersappartement (67 m²) met 1 slaapkamer en terras (5 m²) in Merksem. Het pand is centraal gelegen op een boogscheut van de Bredabaan. In de directe omgeving zijn er verscheidene winkels, supermarkten en scholen te vinden. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en daarnaast kan je gebruik maken van verschillende velo-stations. Met de wagen bereik je belangrijke in- en uitvalswegen in slechts enkele minuten. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw bestaande uit 2 appartementen. Het dak is geïsoleerd in 2004 en ook de ALU-ramen zijn toen geplaatst. Vooraan zijn ze voorzien van rolluiken. Verder is de elektriciteit conform en is er in 2017 een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Dankzij de kleinschaligheid zijn er geen vaste kosten te betalen voor het gebouw. Je komt binnen in de L-vormige leefruimte (32 m²), die achteraan uitgeeft op de halfopen keuken (7 m²) met basisuitrusting. Van hieruit heb je toegang tot het terrasje (5 m²) met west-oriëntatie. De slaapkamer is 9 m² groot en staat in verbinding met de badkamer (9 m²), die voorzien is van een douchecabine, wc en lavabomeubel. Ook is er ruimte om een wasmachine te plaatsen. Tot slot staan er in de kelder nog 2 aparte bergingen ter beschikkingen. Bewoonbare opp. 67 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
209 000 €

2170 Merksem

Instapklaar appartement (84 m²) met 2 slaapkamers en terras (5 m²) in Merksem. Het pand is gelegen op een boogscheut van de Bredabaan. Dankzij de gunstige ligging geniet je hier van een vlotte verbinding met bus, tram, velo en auto. Ook station-Luchtbal bevindt zich op wandelafstand, wat het een uitstekende locatie maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping van een verzorgd gebouw van 6 hoog, waarvan het dak in 2018 geïsoleerd is conform de huidige normen. De vaste kosten bedragen €412/kwartaal en omvatten water, lift, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, syndicus en blokpolis. De verwarming is individueel op gas. In 2002 zijn in het appartement de keuken, badkamer, vloeren en radiatoren vernieuwd. Je komt binnen in de hal met ingemaakte vestiairekast. Aan de voorzijde situeert zich de woonkamer (33 m²) met aangrenzend de aparte keuken (6 m²) met basisuitrusting. Via een schuifdeur heb je toegang tot het oost-georiënteerde terras (5 m²). Centraal in het appartement treffen we de badkamer (5 m²) met ligbad/douche en lavabomeubel. De wc is apart. De 2 slaapkamers zijn 7 m² en 15 m² groot en bevinden zich aan de achterzijde. Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. Bruikbare vloeropp. 84 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
159 900 €

2170 Merksem

Ideaal startersappartement (67 m²) met 1 slaapkamer en terras (5 m²) in Merksem. Het pand is centraal gelegen op een boogscheut van de Bredabaan. In de directe omgeving zijn er verscheidene winkels, supermarkten en scholen te vinden. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en daarnaast kan je gebruik maken van verschillende velo-stations. Met de wagen bereik je belangrijke in- en uitvalswegen in slechts enkele minuten. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van een kleinschalig gebouw bestaande uit 2 appartementen. Het dak is geïsoleerd in 2004 en ook de ALU-ramen zijn toen geplaatst. Vooraan zijn ze voorzien van rolluiken. Verder is de elektriciteit conform en is er in 2017 een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Dankzij de kleinschaligheid zijn er geen vaste kosten te betalen voor het gebouw. Je komt binnen in de L-vormige leefruimte (32 m²), die achteraan uitgeeft op de halfopen keuken (7 m²) met basisuitrusting. Van hieruit heb je toegang tot het terrasje (5 m²) met west-oriëntatie. De slaapkamer is 9 m² groot en staat in verbinding met de badkamer (9 m²), die voorzien is van een douchecabine, wc en lavabomeubel. Ook is er ruimte om een wasmachine te plaatsen. Tot slot staan er in de kelder nog 2 aparte bergingen ter beschikkingen. Bewoonbare opp. 67 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 67 5 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
189 000 €

2170 Merksem

Instapklaar appartement (88 m²) met 2 slaapkamers in Merksem. Het pand is centraal gelegen en is vlot bereikbaar met bus, tram, trein en het velo-deelsysteem. Met de wagen geniet je daarbovenop van een vlotte verbinding tot de snelweg. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving en op een kwartiertje geraak je vlot tot in het centrum van Antwerpen. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €132/maand en omvatten water, blokpolis, elektriciteit en onderhoud van de gemene delen en syndicus. De verwarming is individueel op gas en de elektriciteit is conform. Je komt binnen in de ruime inkomhal met aparte wc en berging om was- en droogmachine te plaatsen. De badkamer is 4 m² groot en voorzien van een douchecabine, lavabomeubel en handdoekdroger. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer (38 m²) met aangrenzend de aparte keuken (7 m²) met basisuitrusting. De 2 volwaardige slaapkamers zijn 13 m² en 14 m² groot en zijn gelegen aan de achterzijde. Tot slot staan er nog 2 kelderbergingen ter beschikking. Bewoonbare opp. 88 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 88 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
325 000 €

2170 Merksem

Lichtrijke loft met 2 slaapkamers te Merksem. Unieke loft met een perfecte combinatie van authentieke en moderne elementen. We betreden de loft via de inkomhal met een handige berging voorzien met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, alsook een ingemaakte vestiairekast en een apart toilet. Via de hal komen we in de imposante leefruimte van maar liefst 54 m² met hoge plafonds en gepolierde vloer die onderhoudsvriendelijk is. Door de talrijke aanwezigheid van ramen, heeft deze ruimte een aangename hoeveelheid lichtinval. Via de nachthal bereiken we de twee slaapkamers die beide toegang hebben tot de badkamer. Deze laatste is zeer degelijk afgewerkt en is uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Tot slot kan er nog gebruik worden gemaakt van een gemeenschappelijke patio op de bovenste verdieping. Bewoonbare opp. 146 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 146 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
199 000 €

2170 Merksem

Ideaal startersappartement (75 m²) met 2 slaapkamers in Merksem. Het pand is centraal gelegen op een boogscheut van de Bredabaan. Dankzij de gunstige ligging is het vlot bereikbaar met bus, tram, trein en het velo-deelsysteem. Met de wagen geniet je daarbovenop van een vlotte verbinding tot de snelweg. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving en op een kwartiertje geraak je vlot tot in het centrum van Antwerpen. Het hoekappartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is in 2021. De vaste kosten bedragen €160/maand en omvatten water, verwarming (stookolie met tussenmeters), syndicus en elektriciteit van de gemene delen. Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en is bijgevolg instapklaar. Je komt binnen in de hal met ingemaakte vestiairekast. Aan de voorzijde heb je toegang tot de lichtrijke woonkamer (26 m²) met aangrenzend de aparte keuken (7 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort. Centraal in het appartement bevindt zich de badkamer (4 m²) met douchecabine, lavabo en wc. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en zijn 9 m² en 13 m² groot. Ben je op zoek naar een appartement waarin je zonder zorgen je intrek kan nemen? Mis deze kans niet! Bewoonbare opp. 75 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 75 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
149 000 €

2170 Merksem

Zéér charmant appartement met 1 slaapkamer op centrale locatie! Ligging: Dit instapklaar appartement is zeer centraal en gunstig gelegen nabij de Bredabaan. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Aan de Sint-Lutgardisstraat in Merksem vinden we dit appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. We betreden het appartement via de leef- en eetruimte. Aansluitend de half open keuken. De keuken is geïnstalleerd met een ingebouwde koelkast, oven, dampkap en gasvuur. Naast de keuken bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een douche, lavabo en aansluiting voor was & droog. De badkamer beschikt ook over een aparte opbergkast en gastentoilet. Vooraan bevindt zich de gezellige slaapkamer. Tot slot is er nog een kelder aanwezig. Bijzonderheden - Toplocatie! - Charmant appartement - Asbestvrij - Dak conform huidige normen Oppervlaktes zijn indicatief Opp cfr. EPC P-score A G-score A Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 76 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
281 000 €

2170 Merksem

Dans ce quartier résidentiel tranquille de Merksem, au 5ème étage d'un immeuble bien entretenu, se trouve cet appartement entièrement et luxueusement rénové en 2022. A proximité se trouvent des supermarchés, des écoles, des transports en commun et d'importantes voies d'accès. L'appartement a une superficie de 96m², dispose de 2 chambres à coucher, d'un balcon, d'un débarras, d'une cave privée et d'un garage box fermé qui peut être acheté pour seulement 15.000 € Disposition : Avec l'ascenseur, nous accédons au dernier étage. Nous entrons dans le hall d'entrée central avec une porte de sécurité blindée, un vidéophone et une armoire encastrée. Grâce à l'élégante porte de communication en verre, une sensation d'espace et de lumière a été créée ici. Le salon dispose d'un beau sol stratifié, de spots encastrés et d'une grande fenêtre coulissante donnant accès au balcon. La cuisine hyper-installée avec lave-vaisselle, four à air chaud, micro-ondes, réfrigérateur avec congélateur et plaque de cuisson à gaz à 5 feux est adjacente. Le raccordement pour la cuisson électrique est déjà en place. A côté de la cuisine se trouve un débarras pratique avec une chaudière à gaz à condensation. La luxueuse salle de bains en marbre est équipée d'une douche à l'italienne, d'un lavabo encastré avec beaucoup d'espace de rangement et d'un grand miroir. C'est également ici que se trouve le branchement pour la machine à laver. Enfin, il y a 2 véritables bureaux équipés d'un éclairage intégré et de fenêtres anti-intrusion. Le toit de l'immeuble a été rénové en 2020 et dispose d'une isolation PUR de 10 cm. En bref : un appartement entièrement prêt à l'emploi, avec des finitions de haute qualité et tout le confort nécessaire ! Informations utiles : * EPC : 139 kWh / (m² année) = B * Électricité selon *Sécurité amiante * P-score = B / G-score = A * Opp. selon mesure EPC Appelez ### ou envoyez un e-mail à ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 449 42 41
157 000 €

2170 Merksem

Appartement met 1 slaapkamers en terras op de tweede en hoogste verdieping van een klein blokje te koop te Merksem. Ligging: een rustige en fijne straat ten westen van de Lambrechtshoekenlaan te Merksem. Indeling: Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping, is ingedeeld met een woonkamer in L-vorm die toegang geeft tot alle vertrekken. De keuken die eenvoudig is, beschikt over een gasvuur, een dampkap en een enkele spoelbak. Naastgelegen vinden we de opgefriste badkamer die voorzien is van een toilet, lavabo en douche. De slaapkamer is +/- 13m² groot. Achter de keuken ligt nog een terrasje van +- 2m². EPC: 297 kwh/m²/j (C) Bijzonderheden: - HR beglazing in PVC kaders. - Individuele cv op aardgas. - Elektra conform AREI. - Lage maandelijkse kosten met intern beheer. - Dak reeds geïsoleerd (met 12,5cm). - Het appartement is reeds sinds 01/06/15 verhuurd, thans aan €650 + €25 (algemene kosten). Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief. P-score: C, G-score: C En savoir plus ?

1 Chambre(s) 55 2 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
199 000 €

2170 Merksem

Appartement met 2 slaapkamers, terrasje en 2 staanplaatsen! Ligging: Zeer gunstig en centraal gelegen op de gekende Nieuwdreef. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, het Runcvoortpark en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Aan de Nieuwdreef in Merksem vinden we dit op te frissen appartement te koop op de derde verdieping. We betreden dit appartement via de inkomhal. Vooraan vinden we de leef- en eetruimte. Aansluitend vinden we de aparte keuken die toe is aan vernieuwing. Achteraan vinden we 2 volwaardige slaapkamers. Via de tweede slaapkamer krijgt u toegang tot het gezellige terras. Het terras beschikt over een opbergruimte. De badkamer beschikt over een ligbad en lavabomeubel. Verder is er nog een gastentoilet en een aparte wasplaats. Tot slot zijn er op het gelijkvloerse nog 2 autostaanplaatsen voorzien. Bijzonderheden: - Uitstekende locatie - 2 autostaanplaatsen inclusief de prijs - EK conform - Garagepoort, toilet en hal gerenoveerd in 2020 - Badkamer gerenoveerd in 2019 Opp cfr. EPC afmetingen zijn indicatief P-score B G-score B En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
205 000 €

2170 Merksem

Zonnig appartement met 2 slaapkamers, lift en groen zicht op toplocatie. Nabij openbaar vervoer, winkels, park, ... . Gelegen aan het gezellige 'Victor Roosensplein' en het 'Bouckenborg' waar men kan vertoeven op een zonnige dag. Het openbaar vervoer stopt voor het appartement en dankzij de dubbele beglazing behoudt u een rustig leefcomfort. Winkels zijn er in overvloed van kleinhandel tot de gekende supermarkten. - Centraal gelegen - Gebouw met lift - 2 slaapkamers en balkon Indeling ; Ruime inkomhal met vestiaire, opbergruimte en gastentoilet met handenwasser. De leefruimte ca. 30m² met open keuken volledig ingericht met toestellen heeft zicht op het groene plein. Achteraan 2 slaapkamers (ca. 12/9m2) de kleinste kamer ingericht als dressing/bureau. De grote slaapkamer heeft een gezellig terras met avondzon. Benieuwd naar dit leuk appartement? Maak snel een afspraak via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 72 3 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 283 05 00
195 000 €

2170 Merksem

Lichtrijk, instapklaar appartement met 2 slaapkamers en terras! Ligging: Dit appartement is zeer gunstig en centraal gelegen op de gekende Nieuwdreef. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, het Runcvoortpark en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Aan de Nieuwdreef in Merksem vinden we dit charmant en gezellig appartement te koop op de vierde verdieping. We betreden dit appartement via de inkomhal. Zo komen we in de leef- en eetruimte dat geniet van veel natuurlijk lichtinval. Via de eetruimte krijgt u toegang tot het terras. Aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken. De keuken is o.a. voorzien van een oven, elektrische kookplaat, dampkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser. Achteraan vinden we de twee volwaardige slaapkamers. De gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele lavabo en aansluiting voor was en droog. Tot slot nog een gastentoilet en een private kelderberging. Bijzonderheden: - Volledig instapklaar - Private kelderberging - Toplocatie! - Zéér gunstig EPC - EK conform Oppervlakte 84m² cfr. EPC P-score (perceelscore) B G-score (gebouwscore) A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
199 000 €

2170 Merksem

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers in een rustige woonwijk te Merksem. Gelegen in een rustige straat, op de eerste verdieping van een klein gebouw met lage algemene onkosten (geen lift). Indeling: Gelijkvloers inkomhal met traphal. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. We komen binnen in de inkomhal met ingemaakte vestiairekasten en apart gastentoilet. De leefruimte met open keuken bevindt zich aan de straatkant. Door de vele ramen baadt deze ruimte in het licht. Achteraan zijn er 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer met douche en lavabomeubel. Bijzonderheden: PVC ramen met dubbele beglazing. Individuele centrale verwarming op aardgas. Lage maandelijkse kosten ca €80/maand. Vrij bij akte. Nieuwe CV condensatieketel (Vaillant) (april 2024). Vloer is extra geïsoleerd met PUR. Gunstig EPC B ! Ideaal appartement om zelf te gebruiken of verder als investering te verhuren! Van plan om vastgoed te kopen in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op ### of mail naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 81 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 568 68 06
159 000 €

2170 Merksem

Op te frissen appartement met 2 slaapkamers en terras op gunstige locatie! Ligging: Dit gezellig appartement is gunstig en rustig gelegen nabij de Maantjessteenweg en Lambrechtshoekenlaan. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Aan de Trompetvogelstraat in Merksem vinden we dit appartement te koop op de tweede verdieping. We betreden het appartement via de inkomhal dat voorzien is van ingemaakte kasten. De inkomhal verleent op zijn beurt toegang tot alle andere ruimtes. Vooraan vinden we de gezellige leef- en eetruimte met gaskachel. Aansluitend de aparte keuken die voorzien is van een gasvuur en dampkap. Achteraan vinden we de 2 slaapkamers. Via de kleinste slaapkamer krijgt u toegang tot het gezellige terrasje. Verder nog de badkamer die voorzien is van een douche, toilet en lavabo. Tot slot zijn er nog 2 private kelderbergingen. Bijzonderheden: - Dak conform huidige normen - 2 private kelderbergingen - Op te frissen appartement - Goede locatie! Opp. cfr. EPC P-score B G-score B En savoir plus ?

2 Chambre(s) 65 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
180 000 €

2170 Merksem

L'appartement que nous proposons à la vente à Bredabaan 751 présente de nombreux avantages ! L'appartement bénéficie d'un emplacement extrêmement central où les transports en commun, les magasins, les restaurants et les écoles sont accessibles à pied. Le bâtiment est très bien entretenu et ne prévoit plus de coûts importants. Il y a également un parking pour les visiteurs à l'avant ! L'appartement est situé au quatrième étage et dispose également d'un ascenseur ! L'appartement que nous proposons à la vente ici à Merksem a la disposition suivante : - Hall d'entrée spacieux - Salon et climatisation ! - Cuisine - Salle de bain - Chambre 1 - Chambre 2 - Chambre 3 - Rangement - Coffre de garage - Terrasse EPC Bredabaan 751 402:372 kWh/ (m²) année Êtes-vous intéressé par l'achat de cette propriété à Merksem ? N'hésitez pas à nous contacter. L'agence immobilière Dewaele de Merksem, située au 183 de la Lambrechtshoekenlaan, est heureuse d'être à votre service. Vous souhaitez une estimation gratuite de votre propriété par l'intermédiaire de notre agence immobilière ? Appelez-nous pour une conversation informelle au ### ou envoyez un e-mail à ### Informations sur l'urbanisme : sur demande En savoir plus ?

3 Chambre(s) 75 7 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 206 76 76
259 000 €

2170 Merksem

Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers, terrasje en garage! Ligging: Gunstig en centraal gelegen op de gekende Lambrechtshoekenlaan. Verschillende scholen, winkels, horeca, Kinepolis, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Op de 3de verdieping vinden we dit gerenoveerd appartement. We betreden het appartement via de inkomhal, voorzien van ingemaakte kasten. Via de inkomhal krijgt u toegang tot alle andere ruimtes. Vooraan bevindt zich de gezellige leef- en eetruimte met aansluitend de aparte keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Achteraan bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers. Via de kleinste slaapkamer krijgt u toegang tot het terras met opbergruimte. De badkamer is toegankelijk via het gastentoilet. De badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en aansluiting voor was & droog. Verder is er nog een ruime berging. Tot slot nog een private garagebox. Bijzonderheden: - Garagebox inclusief - Asbestvrij - EK conform - Driedubbele beglazing + ventilatie - Elektrische rolluiken - Gepantserde/brandveilige voordeur - Nieuwe sectionale garagepoort met afstandsbediening Opp cfr. EPC Afmetingen indicatief P-score B G-score B En savoir plus ?

2 Chambre(s) 99 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40