Maison à vendre - Merksem

43 résultats (1 - 20)
349 000 €

2170 Merksem

Instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin! Ligging: Deze gezellige woning is rustig doch centraal gelegen nabij de Bredabaan en de Groenendaallaan. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: U kan deze woning vinden aan de Heirmanstraat in Merksem. We betreden deze woning via de inkomhal die op zijn beurt toegang verleent tot alle andere ruimtes. Onderaan de trap vindt u de toegang tot de kelder. Vooraan vinden we de volledig geïnstalleerde keuken. Achteraan vinden we de gezellige leef- en eetruimte dat geniet van veel natuurlijk lichtinval. Via deze ruimte krijgt u toegang tot de stadstuin met overdekt terras en tuinhuis. Tot slot op het gelijkvloerse de badkamer met toilet, inloopdouche, bidet en dubbele lavabo. Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers. Op de tweede verdieping vinden we de overige 2 volwaardige slaapkamers. Bijzonderheden: - Gerenoveerd! - Stadstuin met overdekt terras en tuinhuis - Kelder - Goede locatie - 4 volwaardige slaapkamers Oppervlakte 142m² cfr. EPC Afmetingen zijn indicatief P-score (perceelscore) B G-score (gebouwscore) B En savoir plus ?

4 Chambre(s) 142 81 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
449 000 €

2170 Merksem

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers, terras en garage te Merksem! Gelegen in de Molenlei op de hoek met de Generaal Mahieustraat te Merksem, in een rustige woonwijk maar toch overal dichtbij. Zowel winkels, scholen, openbaar vervoer en andere basisfaciliteiten zijn makkelijk te bereiken. Deze woning onderging doorheen de jaren een volledige renovatie. Zo werd het dak en de gevel vernieuwd, werden er nieuwe ramen geplaatst, werd er nieuwe centrale verwarming voorzien en werden de gasleidingen ook vernieuwd, alsook werd er nieuwe riolering voorzien. Ook de binneninrichting in de woning werd volledig onder handen genomen. Op het gelijkvloers treffen we een eerste slaapkamer en eerste badkamer, er is een zeer ruime leefruimte met een open keuken (+- 66m²). Op het gelijkvloers vinden we ook een inpandige garage terug waar tevens ook een aansluiting is voor de wasmachine en droogkast. De 1ste verdieping bestaat opnieuw uit een leefruimte met eetgedeelte, een aparte keuken met toegang naar het terras en een tweede badkamer. Hier is een 2de slaapkamer met aansluitend een extra kamer die momenteel dienst doet als bureau. Op de 2de verdieping zijn er nog 3 slaapkamers en een 3de badkamer aanwezig. Tot slot nog een kelder. Afmetingen indicatief En savoir plus ?

5 Chambre(s) 239 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
310 000 €

2170 Merksem

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en tuin! Ligging: Deze ruime woning is rustig doch centraal gelegen nabij de Bredabaan. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Aan de Emiel Lemineurstraat vinden we deze woning in goede staat te koop. We betreden deze woning via de inkomhal. Zo komen we in de lichtrijke leefruimte. Aansluitend de eetruimte met open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Via de keuken krijgt u toegang tot de gezellige stadstuin. Verder vinden we op het gelijkvloerse nog een ruime, gerenoveerde badkamer die voorzien is van een douche, bad, toilet en dubbele lavabo alsook een ruime berging. Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers en nog een toilet. Op de tweede verdieping vinden we de andere 2 slaapkamers. Tot slot is er nog een kelder. Bijzonderheden: - Charmante woning - Rustige doch centrale ligging - Authentieke elementen - Ruime badkamer - Kelder - Leuke stadstuin! Oppervlakte 156m² cfr. EPC Afmetingen zijn indicatief P-score (perceelscore) B G-score (gebouwscore) B En savoir plus ?

4 Chambre(s) 156 73 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
259 000 €

2170 Merksem

Te renoveren bel-étage met 1 (mog.2) slaapkamers, ruime garage en terras! Ligging: Gunstig en centraal gelegen nabij de Bredabaan. Verschillende scholen, winkels, sportvoorzieningen, horeca en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Aan de Elfnovemberstraat vinden we deze te renoveren woning. We betreden deze woning via de inkomhal. Op het gelijkvloerse vinden we de ruime garage. Achter de garage bevindt zich nog een ruime, polyvalent ruimte met apart toilet. Dit kan omgetoverd worden tot een 2de ruime slaapkamer mits de nodige voorzieningen (ventilatie/raam). Op de eerste verdieping vinden we vooraan de gezellige leefruimte. Achteraan bevindt zich de keuken met eetruimte. De keuken is voorzien van een elektrisch kookvuur met oven, ijskast met vriezer, dampkap en aansluiting voor was & droog. Naast de keuken bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een dubbele lavabo, bad/douche combinatie en een tweede toilet. Via de keuken krijgt u toegang tot het terras (niet vergund). Op de zolderverdieping vinden we een ruime slaapkamer met ingemaakte kasten. Bijzonderheden: - Ruime garage - Renovatieverplichting! Opp cfr. EPC Afmetingen indicatief P-score B G-score B En savoir plus ?

1 Chambre(s) 182 93 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
299 000 €

2170 Merksem

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin! Ligging: Deze te renoveren woning is rustig doch centraal gelegen nabij de Bredabaan en Laarsebaan. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: U kan deze woning met mogelijkheden vinden aan de Houthulststraat in Merksem. We betreden deze woning via de leefruimte, momenteel ingericht als slaapkamer. Verder vind je de leef- en eetruimte met aansluitend de keuken. Door de dakkoepel geniet deze ruimte van veel natuurlijk lichtinval. Via de keuken krijgt u toegang tot de badkamer met douche, lavabomeubel en toilet en tot de tuin. De tuin is voorzien van een tweede toilet, terras en een tuinhuis. Onder het afdak bevindt zich de aansluiting voor was en droog. Onderaan de trap vindt u de toegang tot de kelder. Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers. Op de tweede verdieping bevinden zich ook nog 2 volwaardige slaapkamers. Bijzonderheden: - Te renoveren woning - Tuin met terras en tuinhuis - EK conform - Huis met veel mogelijkheden - Kelder aanwezig Oppervlakte 155m² cfr. EPC Afmetingen zijn indicatief P-score (perceelscore) C G-score (gebouwscore) C En savoir plus ?

4 Chambre(s) 155 86 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
415 000 €

2170 Merksem

Magnifieke, ruime woning met 2 (mog.3) slaapkamers en prachtige tuin! Ligging: Rustig doch centraal gelegen nabij de Bredabaan. Scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: We betreden deze ruime woning via de inkomhal. Zo komen we in de lichtrijke leef- en eetruimte met zicht op de prachtige tuin. De zonnige tuin, met aangelegd terras, is voorzien van een werkplaats alsook een ruime opbergruimte achteraan. Verder vindt u op het gelijkvloerse een aparte, praktische wasplaats alsook het gastentoilet. Op de eerste verdieping vinden we de eetruimte (momenteel ingericht als leefruimte). Aansluitend de leefkeuken voorzien van een professioneel gasvuur met oven, vaatwasser en dampkap. Via de leefruimte krijgt u toegang tot het zonnige terras met luifel. Op de tweede verdieping vinden we 2 slaapkamers, de badkamer en nog een apart toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en lavabomeubel.1 slaapkamer werd opgesplitst in 2 kleiner kamers door middel van ingemaakte kasten. Deze kamer is gemakkelijk terug om te toveren naar 1 grote slaapkamer. De glazen trap en de dakramen zorgen er mede voor dat de woning geniet van zeer veel natuurlijk lichtinval. - Zonnewering voorzien - Dakramen vernieuwd in 2018 Opp. cfr. EPC P-score A G-score A En savoir plus ?

2 Chambre(s) 158 67 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
325 000 €

2170 Merksem

Zéér ruime woning met 3 (mog. 5) slaapkamers op centrale locatie! Ligging: Deze zeer ruime woning is gunstig en Centraal gelegen nabij de Bredabaan. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes. Omschrijving: Aan de Komiteitstraat in Merksem vinden we deze op te frissen woning te koop. We betreden deze woning via de inkomhal. Op het gelijkvloerse vinden we de eerste leef- en eetruimte met keuken. Via de keuken krijg je toegang tot het eerste gastentoilet en een douchekamer. Op de eerste verdieping vinden we de tweede leef- en eetruimte met de tweede keuken. Via deze keuken krijgt u ook toegang tot de tweede douchekamer met toilet en bidet. Op het tussenverdiep vindt u de wasplaats. Op de tweede verdieping vinden we de grote badkamer en eerste slaapkamer. Deze badkamer is voorzien van douche, toilet, lavabomeubel en bidet. Op de derde vedieping vinden we nog 2 volwaardige slaapkamers. Bijzonderheden: - Zéér ruime woning met veel potentieel - 1 ruime badkamer, 2 douchekamers - Aparte wasplaats - 2 keukens - Goede locatie! Oppervlakte 184m² cfr. EPC P-score (perceelscore) B G-score (gebouwscore) B En savoir plus ?

3 Chambre(s) 184 382 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 376 46 40
499 000 €

2170 Merksem

Achter deze charmante gevel bevindt zich een verrassend ruime woning. Je komt binnen in een ruime hal die veel potentieel biedt voor opbergoplossingen voor jassen en schoenen, wat ideaal is voor het creëren van een georganiseerde entree. Hierna volgt een apart gastentoilet. De woonkamer, met een sfeerhaard, vormt het hart van het huis en is perfect voor ontspannende avonden of gezellige bijeenkomsten. De open keuken is voorzien van kwalitatieve apparaten, een ruim werkblad en een handige, aangrenzende berging. Geniet van maaltijden in de eethoek die uitzicht biedt op de ruime, zonnige tuin, ideaal voor ontspanning of kinderspel. Op de eerste verdieping vind je drie slim ontworpen slaapkamers die optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en tweede toilet. De volledig afgewerkte zolderverdieping met hoge plafonds biedt een flexibele ruimte die kan dienen als extra werkkamer of speelhoek, met de mogelijkheid om deze om te vormen tot een vierde of zelfs vijfde slaapkamer. Ruime parkeergelegenheid in de buurt vermindert parkeerstress voor zowel jou als je gasten. Meer info? ### EPC: .65,00 kWh/m2 - E-peil: E39, P- en G-score: A, Wg-Vg-Gvkr- Gvv-Gmo En savoir plus ?

3 Chambre(s) 159 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 33 00
179 000 €

2170 Merksem

Te moderniseren woning in hartje Merksem, gelegen nabij centrum. De huidige indeling van de woning omvat op het gelijkvloers een ruime woonruimte (ca. 36m²)met open keuken. Keuken voorzien van 4 spits gasvuur, dampkap, vaatwasser, oven, microgolf en ijskast. Achteraan bevindt zich nog een extra apart toilet (ca. 2,5m²) Via de keuken kom je op de stadstuin.(ca. 25m²) met berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers (ca. 10m² - 17m²). Badkamer (ca. 4,5m²) met lavabo, bad en ook hier is een toilet aanwezig. De woning wordt verwarmd via een hoogrendementsgasketel. Dubbele beglazing. Bovendien is uitbreiding van de woning door het optrekken van extra verdiepingen mogelijk, mits het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Kortom, dit is een woning die veel ruimte biedt. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 83 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 53 33
255 000 €

2170 Merksem

Op te frissen woning (187 m²) met 4 slaapkamers en tuin (100 m²) in Merksem. Het pand is centraal gelegen op een boogscheut van de Bredabaan. In de directe omgeving zijn er verscheidene winkels, supermarkten en scholen te vinden. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en daarnaast kan je gebruik maken van verschillende velo-stations. Met de wagen bereik je belangrijke in- en uitvalswegen in slechts enkele minuten. De charmante gevel herbergt een op te frissen woning met een waaier aan mogelijkheden dankzij de gunstige indeling. Je komt binnen in de inkom-/traphal. Rechts heb je toegang tot de woonkamer (26 m²) met aangrenzend de aparte keuken (9 m²). De badkamer is 8 m² groot en voorzien van een ligbad/douche, lavabomeubel en wc. Achteraan is er nog een ruime veranda (18 m²) aanwezig, die toegang biedt tot de tuin van 100 m² met oost-oriëntatie. Op de eerste etage situeren zich de eerste 3 slaapkamers van 6 m², 8 m² en 14 m² en de bovenverdieping herbergt een vierde slaapkamer (15 m²) en zolderruimte (14 m²). Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Bewoonbare opp. 187 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 187 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
349 000 €

2170 Merksem

Te renoveren herenwoning (209m²) met 5 slaapkamers, 2 badkamers en zuid-georiënteerde tuin (100 m²) in Merksem. Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de gunstige ligging in een zijstraat van de Bredabaan met een ruim aanbod aan openbare vervoersmogelijkheden. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de snelweg en verbindingswegen in slechts enkele minuten. De charmewoning is volledig te renoveren, maar biedt een waaier aan mogelijkheden dankzij de grote beschikbare oppervlakte. De gunstige indeling maakt dat ze ook geschikt is als kangoeroewoning/tweewoonst. Je komt binnen in de inkom-/traphal, die uitgeeft op een aparte ruimte met vestiairekast en gastentoilet. Vooraan op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer (29 m²), die in verbinding staat met de leefkeuken (22 m²) aan de achterzijde. Ook is er nog een eerste badkamer (6 m²) te vinden op de benedenverdieping. De gezellige tuin (100 m²) is zuid-georiënteerd met achteraan nog een achterhuisje. Op de eerste etage treffen we een tweede leefruimte (29 m²), keuken (5 m²) en badkamer (6 m²), wat voor mogelijkheden zorgt. Ook is er nog een slaap-/bureaukamer (7 m²) te vinden. De overige 4 slaapkamers zijn gelegen op de bovenverdieping en de oppervlaktes hiervan variëren tussen de 7 m² en 15 m². Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Bewoonbare opp. 209m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 209 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 290 30 30
365 000 €

2170 Merksem

Grondig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, garage en tuin op een toplocatie te Merksem, gelegen in een doodlopende straat. Bestaande uit: gelijkvloers: inkomhal met voldoende plaats voor vestiairekast; 2 slaapkamers; vernieuwde badkamer voorzien van ligbad met douchecombinatie, lavabomeubel en toilet; garage met automatische poort en extra berging. Op de verdieping: overloop met apart toilet; lichte leefruimte in L-vorm en voorzien van recente pellethaard; vernieuwde keuken voorzien van inductie kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en plaats voor ontbijttafel; slaapkamer en dakterras. Voorts beschikt de woning over een aangename tuin en handige oprit. Deze woning werd reeds volledig vernieuwd (daken, isolatie, achtergevel, schrijnwerk, keuken, badkamer,...). Centrale verwarming op aardgas, zonnepanelen aanwezig (10 stuks) en ramen in PVC schrijnwerk met dubbele beglazing en rolluiken. Kortom een instapklare woning in een kindvriendelijke, maar toch zeer centrale omgeving! EPC: 192 kWh/m² . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 150 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 63 66
379 000 €

2170 Merksem

Nous entrons dans un hall d'entrée spacieux avec un charmant sol carrelé. Juste à côté se trouve un grand salon qui s'ouvre sur la cuisine. Il est équipé d'un four Siemens et d'une cuisinière à gaz, d'une hotte Bosch, d'un évier double et d'un lave-vaisselle Miele. Au fond du couloir et juste en face de la cuisine, il y a un abri (à vélos) pouvant accueillir jusqu'à 5 vélos, et des toilettes invités avec lave-mains. Par le hall d'entrée, vous pouvez également accéder au sous-sol spacieux et pratique. Dans la cuisine, vous pouvez passer la double porte pour accéder au magnifique jardin paysager. Vous y trouverez également un abri de jardin pratique pour ranger votre équipement de jardin. Vous pouvez accéder au premier étage par le bel escalier sablé. Vous y trouverez 2 chambres et une 3ème pièce (bureau ou dressing), suivies de la salle de bain. Plus loin au deuxième étage, il y a deux autres chambres. Détails : - EPC : 313 kWh/m² - avec réglage mineur, étiquette directe C - Chauffage au gaz via des appareils de chauffage au gaz ; - Fibre déjà présente ; - Toiture rénovée et isolée en 2016 ; - Windows déjà renouvelé ; - Volets disponibles ; - Possibilité de louer un box de garage. Contactez-nous rapidement pour planifier une visite. L'agence immobilière Dewaele de Merksem, située au 183 de la Lambrechtshoekenlaan, est heureuse d'être à votre service. Vous souhaitez une estimation gratuite de votre propriété par l'intermédiaire de notre agence immobilière ? Appelez-nous pour une conversation informelle au ### ou envoyez un e-mail à ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 183 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 206 76 76
339 000 €

2170 Merksem

La maison que nous proposons à la vente à l'adresse Gagelveldenstraat 51 à Merksem a la disposition suivante : hall d'entrée, grand sous-sol, salon avec cuisine ouverte, jardin de ville idéalement orienté, chambre principale avec dressing, grande salle de bains, chambre d'enfants et également 2 chambres spacieuses. Nous entrons dans la maison par le hall d'entrée, à côté du salon spacieux avec cuisine ouverte. Comme vous pouvez le voir sur les photos, tout a été pensé et le style est pleinement mis en œuvre dans toute la maison. La cuisine est entièrement équipée et offre une vue sur le jardin de la ville. Grâce à une fenêtre coulissante, nous pouvons sortir et profiter du soleil du soir. Au premier étage, vous trouverez une salle de bains spacieuse avec baignoire, douche, toilettes, double vasque et équipements pour lave-linge et sèche-linge. Juste à côté, la chambre principale avec dressing. Au deuxième étage, il y a 3 autres chambres, dont 1 chambre pour enfants et 2 chambres spacieuses. Comme vous pouvez le voir sur les photos, le sol authentique des premier et deuxième étages a été préservé et bien traité. Détails : - EPC : 195 kWh/m² - chauffage central au gaz naturel - maison entièrement rénovée (nouveau toit, fenêtres, électricité, cuisine, salle de bain,...) - disponible par acte - sous-sol très spacieux d'environ 38 m² En savoir plus ?

4 Chambre(s) 140 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 206 76 76
329 000 €

2170 Merksem

Cette belle maison située sur Kruisbaanvelden à Merksem a la disposition suivante : hall d'entrée, salon, salle de bain au rez-de-chaussée, cuisine, véranda, jardin tranquille avec terrasse et abri de jardin, 4 chambres, buanderie, deuxième salle de bain et sous-sol. Nous entrons dans la maison située au 80 de Kruisbaavelden par un hall d'entrée spacieux offrant suffisamment d'espace pour ranger un placard intégré ou des vélos. Par une porte vitrée, nous entrons dans le salon confortable avec une façade vitrée spacieuse. À cet étage, il y a une salle de bain au rez-de-chaussée avec douche, toilettes et lavabo. À l'arrière de la maison se trouvent un autre porche et une cuisine entièrement équipée. Par le porche, nous entrons dans le magnifique jardin orienté ouest avec une terrasse spacieuse. Au premier étage, il y a 2 grandes chambres, une buanderie/débarras et une deuxième salle de bain avec toilettes, baignoire et double vasque. Au deuxième étage, il y a un autre grand hall de nuit pouvant accueillir un bureau ou des placards intégrés et 2 grandes chambres. Détails : - inspection électrique conforme - EPC : 490 kWh/m² - cave d'environ 24 m² - disponible par acte - chauffage au mazout Ce bien est soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels (sauf en cas de démolition dans les 5 ans suivant l'achat). Pour plus d'informations, veuillez consulter le site web de l'Agence flamande de l'Énergie et du Climat via ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 189 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 206 76 76
Maison à vendre Merksem (RBL16280)
250 000 €

2170 Merksem

Deze te renoveren woning is gelegen in een aangename woonomgeving nabij Groenendaallaan/Bredabaan, in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Indeling: een inkom met trap en toegang tot een benutbare kelder, een woon- en eetkamer, een eenvoudig ingerichte keuken met spoelbak, fornuis, dampkap en oven. Tevens is een douchekamer met lavabo, een aparte bergplaats met apart toilet en aansluiting voor wasmachine, een veranda met toegang tot terras en achtertuin. Op de verdieping bevinden er zich 2 slaapkamers (20m², 11m²). Kortom deze woning heeft alle troeven in huis om een échte thuis te maken. Bijzonderheden: Unieke achtertuin 386m², schrijnwerk deels voorzien van rolluiken, condenserende ketel fabricage 2017. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 125 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 633 12 36
Maison à vendre Merksem (RBL09733)
215 000 €

2170 Merksem

Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze gezinswoning in Merksem. Een goed gelegen stuk grond in een rustige, aangename eenrichtingsstraat in een residentiële buurt, op 6 minuten rijden van de oprit naar de E19, en een degelijke woning als basis om te moderniseren. De woning ligt op een perceel van 67 m² met een straatbreedte van 5 m en heeft de mogelijkheid tot een prachtige leefruimte en 3 à 4 slaapkamers. Verder is er een grote kelder en een heerlijke stadstuin gericht naar het zonnige zuidoosten. Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan vernieuwing en liefde toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden en maak er uw droomwoning van. De woning is voorzien van aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken – die houden licht, koude en ongewenste bezoekers buiten. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met een ketel van Vaillant. En de zoldervloer werd geïsoleerd met 6 cm XPS. Voorzie het hellend dak en de gevels van isolatie en het EPC neemt een flinke duik naar beneden. Tot slot geniet u van een lage onroerende voorheffing met een niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van €344. Bel snel voor een afspraak! Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. De uitgebreide beschrijving vindt u op ### Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via ### of ### . Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 105 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 344 88 88
Immeuble mixte à vendre Merksem (RBL09190)
349 000 €

2170 Merksem

Dit karaktervolle vergunde appartementsgebouw met 2 woongelegenheden. Duplex appartement biedt een ruime woon- en eetkamer (ca. 40m²) met een open, volledig uitgeruste keuken. De keuken beschikt over een eiland met stenen werkblad, een 6-pits gasfornuis, oven, combi-oven, dampkap en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een overdekt lounge terras en een fraai aangelegde tuin. Naast de keuken bevindt zich een aparte berging met cv-ketel en aansluiting voor een wasmachine, evenals een apart toilet. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers (ca. 15 - 14m²) met plankenvloeren, een luxueuze badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbel badkamermeubel en toilet. In de hal is een dressingruimte met maatkasten aanwezig. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruim éénslaapkamerappartement. Dit appartement heeft een ruime woon- en eetkamer, een halfopen keuken, en een badkamer voorzien van een douche, lavabo en apart toilet. De individuele cv-installatie op gas is recent vernieuwd en de elektriciteit is conform en individueel geregeld. Bovendien beschikt het appartement over een ruime, droge kelder. Rendement mits indexatie 4.2%. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 195 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 233 53 33
Maison à vendre Merksem (RBK62013)
675 000 €

2170 Merksem

PROFESSION LIBRE/ BUREAU/ MAISON DE KANGOEROU avec piscine et beau jardin sud. Très bien situé et central le long de la large Ringlaan vers le port, près des écoles, magasins, transports publics et infrastructure Ring E19 et Fiets-o-strade vers toutes les directions. Cette double maison bourgeoise, transformée en une grande maison de médecin, a une surface habitable multifonctionnelle de 516m2 ! Avantages : - Sous-sol complet - EPC B - Libre profession/bureau/kangourou (maison double) - 2 garages intérieurs - Grand jardin avec intimité totale - Toit isolé Au rez-de-chaussée se trouve une grande salle de cabinet avec salle d'attente, un living avec cuisine équipée, 2 garages intérieurs et un débarras avec espace pour machine à laver et sèche-linge. Le vaste jardin paysager avec piscine offre une totale intimité. Le premier étage se compose d'une vaste salle de séjour à l'avant, divisée en un salon avec cheminée, une salle à manger et une cuisine équipée avec vue sur le jardin. Un bureau, une salle polyvalente et un wc visiteurs. Au dessus se trouve le huitième étage sur lequel s'ouvrent 3 chambres avec placards, une salle de bain et une salle de douche. Vous souhaitez venir visiter ce bien ? N'hésitez pas à nous contacter à ### ou au ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 516 180 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 3 646 66 55