Espace professionnel à vendre - Lokeren

47 résultats (1 - 20)
519 000 €

9160 Lokeren

Instapklare woning met 5 slaapkamers Ligging Dit aantrekkelijke handelspand ligt centraal in de Brugstraat in Lokeren en biedt een rustige werk en/of leefomgeving. Met de markt van Lokeren op slechts 10 minuten wandelafstand en een openbare parking aan de overkant van de straat, is dit een ideale locatie. Omschrijving De woning beschikt over vijf slaapkamers en biedt met een woonoppervlakte van 550 vierkante meter veel potentieel. Bij binnenkomst via een automatische garagepoort heeft u de mogelijkheid uw auto binnen te parkeren. De garage is 3 meter breed, wat gemakkelijk manoeuvreren mogelijk maakt. Op de begane grond vindt u links een kantoorruimte en verderop een commerciële ruimte van meer dan 200m². Als u de trap omhoog gaat, komt u in de woonkamer, die meer dan 40m² groot is en voorzien van een raampartij over de gehele voorgevel, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Op de tweede verdieping bevinden zich vier slaapkamers van respectievelijk 18m², 8m², 15m² en 11m². Troeven - Gunstige ligging - 5 slaapkamers - 550m² bewoonbare oppervlakte 550 vierkante meter volgens EPC Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### En savoir plus ?

349 349 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 52 73 08 02
1 122 200 €

9160 Lokeren

724,82m² magazijn met mooie vrije hoogte op een unieke locatie langs de E17 gelegen in het nieuwe bedrijvenpark E17/4.Ligging: Vlotte bereikbaarheid op slechts 3 km van de afrit E17 Lokeren gelegen tussen Gent en Antwerpen.De loods kan op maat uitgewerkt worden.Dit nog op te richten gebouw maakt deel uit van het nieuwe bedrijvenpark met een unieke visibiliteit. De unit is naast een kwalitatief KMO-project gelegen bestaande uit 17 KMO-units en 2 kantoorunits.Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren: ### of ### En savoir plus ?

724
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 385 96 75
272 000 €

9160 Lokeren

Ces nouvelles propriétés commerciales à vendre ont un emplacement commercial de premier plan dans le centre de Lokeren et bénéficient d'un accès facile grâce à la proximité de la N47. Les locaux commerciaux sont livrés cellule et bénéficient d'un parking hors sol devant la porte. Ces propriétés commerciales font partie d'un beau projet de reconversion où un ancien site industriel a été transformé en parc avec des maisons, des appartements et une crèche pour enfants. Il y a 47 appartements dans le parc au-dessus des locaux commerciaux. Vous trouverez également un parking souterrain sous le bâtiment. Surfaces : De 43 m² à 331 m². Spécifications : - cellule livrée - parking inclus - toutes les activités commerciales sont autorisées, y compris l'hôtellerie (mais uniquement la restauration de jour) Disponibilité : Disponible après acte de propriété. Êtes-vous intéressé par ces propriétés à vendre dans le centre de Lokeren ? Alors contactez-nous au ### ou à l'adresse ### . En savoir plus ?

161 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 245 35 35
Surface commerciale à vendre Lokeren (RBM82723)
3 990 000 €

9160 Lokeren

Dit hotel met bijhorend restaurant is zeer gunstig gelegen, pal in het gezellige centrum van Lokeren. Het restaurant is opgedeeld in verschillende zones, die elk een heel eigen sfeer uitstralen en ook deels van elkaar kunnen afgescheiden worden. De grote keuken in de kelderverdieping is voorzien van alle middelen die nodig zijn om een vlotte service te garanderen. Uiteraard zijn standaard zaken zoals een grote koelcel, wasplaats en dergelijke eveneens aanwezig. De uitnodigende bar is centraal gelegen tussen de zones, en functioneert ook als onthaal voor het hotel. Dat bestaat uit 13 kamers, die zijn ingericht in zowel een originele vleugel met veel authentieke elementen, als in een nieuwbouw met een meer functionele opbouw. Elke kamer beschikt vanzelfsprekend over een eigen badkamer. Bovenop dit geheel is er in het complex ook plaats voor een appartement, bestaande uit een mooie leefruimte waar meerdere ramen voor een aangename lichtinval zorgen. Verder beschikt dit appartement over een ruime slaapkamer met wandhoge ingemaakte kasten, en een aanpalende badkamer met ligbad. Op het dak liggen 86 zonnepanelen die voor een ecologische insteek zorgen. De aankoopprijs bevat niet enkel het pand op zich, maar ook de overname van het financieel actief, (overname aandelen vennootschap) en de bestaande activiteiten zijn inbegrepen. Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES En savoir plus ?

272
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 474 96 62 22
Fonds de commerce à vendre Lokeren (RBL09701)
399 000 €

9160 Lokeren

Zoekt u een bureau of praktijk op een COMMERCIËLE LIGGING in Lokeren?Dan is dit een unieke kans!Niet alleen is dit huis ZEER GOED ONDERHOUDEN; het biedt ook VEEL MOGELIJKHEDEN.Verdeeld over 3 bouwlagen, is er een bruikbare vloeroppervlakte van 204m2 (volgens EPC).Momenteel bestaat het uit 7 bureauruimtes, een ruime vergaderzaal met een mooie uitstraling, een volledig uitgeruste keuken, 2 WCs en een badkamer. Zowel praktijkruimtes als burelen zijn mogelijk. Er is recent een veranda bijgebouwd dat uitgeeft op een koer.Het pand kan evenzeer gebruikt worden als een woning met een privé-en een professioneel gedeelte. Publieke PARKING vindt men ook gemakkelijk in de onmiddellijke omgeving, wat zeker geen onbelangrijke TROEF is.Voor een bezoek, contacteer Laurence Haverbeke op ### of per mail op ### keuring CONFORM EPC Label niet-residentieel (Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied, Perceelscore B, Gebouwensore BStedenbouwkundige inlichtingen: vergunningen, geen verkavelingsvergunning, woongebieden, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. En savoir plus ?

158
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 233 06 00
Surface industrielle à vendre Lokeren (RBK57320)
823 050 €

9160 Lokeren

531m² magazijn met mooie vrije hoogte op een unieke locatie langs de E17 gelegen in het nieuwe bedrijvenpark E17/4.Ligging: Vlotte bereikbaarheid op slechts 3 km van de afrit E17 Lokeren gelegen tussen Gent en Antwerpen.De loods kan op maat uitgewerkt worden.Dit nog op te richten gebouw maakt deel uit van het nieuwe bedrijvenpark met een unieke visibiliteit. De unit is naast een kwalitatief KMO-project gelegen bestaande uit 17 KMO-units en 2 kantoorunits.Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren: ### of ### En savoir plus ?

531
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 385 96 75
Surface industrielle à vendre Lokeren (RBJ97475)
Prix sur demande

9160 Lokeren

*COMPROMIS IN OPMAAK*1076,75m² magazijn op een unieke locatie langs de E17 gelegen in het nieuwe bedrijvenpark E17/4.Ligging: Vlotte bereikbaarheid op slechts 3 km van de afrit E17 Lokeren gelegen tussen Gent en Antwerpen.De loods kan op maat uitgewerkt worden.Dit nog op te richten gebouw maakt deel uit van het nieuwe bedrijvenpark met een unieke visibiliteit. De unit is naast een kwalitatief KMO-project gelegen bestaande uit 17 KMO-units en 2 kantoorunits.Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren: ### of ### En savoir plus ?

1077
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 385 96 75
Surface industrielle à vendre Lokeren (RBK39034)
1 122 200 €

9160 Lokeren

De laatste unit van 724 m² van het nieuwe bedrijvenpark E17/4 staat te koop of kan ook gehuurd worden.Het park geniet een uitstekende ligging, slechts 3 km verwijderd van afrit E17 Lokeren, strategisch gelegen tussen Gent en Antwerpen langs de E17, wat resulteert in maximale zichtbaarheid.De geïsoleerde loodsen hebben een indrukwekkende vrije hoogte van 9,5m, met een glazen ingangsbereik voorzien van een enkele glazen deur in aluminium omlijsting. De vloer is van polybeton met een draagkracht van 5T/m², afgewerkt in donkere silex en wit gelakt steeldeck. De loodsen zijn vergund en ingericht volgens brandklasse C, met automatische sectionaalpoorten en nog vele andere voorzieningen.Wenst u meer info of wil u een een bezoek inplannen? Contacteer Henry Van Tornhout - ### of ### En savoir plus ?

724 15 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 233 06 00
Bureaux à vendre Lokeren (RBK36941)
1 183 900 €

9160 Lokeren

Het Office Park Lokeren is een modern, duurzaam en energiezuinig kantoorproject met uitstekende zichtbaarheid vlakbij de afrit van de E17.Met al zijn voorzieningen is dit Office Park de ideale terugvalbasis voor alle types bedrijven en organisaties.Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets (treinstation op fietsafstand).Op de site zelf zijn er 47 bovengrondse en 47 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien, met een extra openbare parking op wandelafstand rechtover het gebouw. (ondergrondse parking heeft 12 elektrische laadpunten)Het gebouw maakt gebruik van geothermie en zonnepanelen voor de nutsvoorzieningen. (EPB 39)Dit zorgt ervoor dat het verbruik van alle huurders een pak lager ligt dan gemiddeld in een ander kantoorgebouw.Er zijn ook koelbalken aanwezig met een dubbele functie: ze zorgen voor verwarmen in de winter en koelen in de zomer.De gemeenschappelijke delen worden op een natuurlijke manier verlucht, de kantoren mechanisch.Technisch:- VH: 2,70m- Badgesysteem- Verwarming en koeling via klimaatbalken + mechanische extractie voor luchtverversing in kantoren- Gemeenschappelijke delen op natuurlijke wijze verlucht- Zonnepanelen- 14 laadpalen in ondergrondse parking- fietsenstalling- ruime parkeergelegenheid op de siteBeschikbaarheden:0.1 TE KOOP (445m²)Verkoopprijs is inclusief 10 parkeerplaatsen & deelname in heel het terrein. Na 15 jaar ook deelname in geothermie.Huurprijs = €144/m²/jaarDirect BeschikbaarWenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Simon De goque via ### of ### 50BIV 517 989 En savoir plus ?

439
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 233 06 00
Surface industrielle à vendre Lokeren (RBK14419)
4 750 000 €

9160 Lokeren

! ! 4340 m2 de surface utile ! !! A un emplacement stratégique favorable, nous vous proposons un complexe immobilier dans une zone PME. Le complexe immobilier se compose de 3 numéros de maison et dispose de grandes surfaces qui se prêtent à différentes utilisations avec divers espaces de bureaux et salles de réunion attenantes. Spinnerslaan 2 : Ce bâtiment entièrement rénové se compose d'ateliers et/ou d'entrepôts d'environ 800 m2, de bureaux et de grandes salles de réunion. Il y a également une salle à manger avec une kitchenette et des installations sanitaires. Les bureaux et les salles de réunion sont équipés de toute la technologie nécessaire. Le bâtiment est hautement sécurisé, avec surveillance par caméra et contrôle d'accès. Weverslaan 19 : Ce bâtiment est également équipé de bureaux et de plus de 1000 m² d'espaces différents pouvant servir d'entrepôts ou d'ateliers ou d'une combinaison des deux. Weaverslaan 21-23 : Ce bâtiment comprend un très grand entrepôt de 1390 m², avec des bureaux attenants. L'ensemble du bâtiment est équipé d'environ 300 panneaux solaires. Des places de parking pour environ 35 voitures sont prévues autour des bâtiments. Emplacement stratégique avec accès facile à l'autoroute E17 et à proximité immédiate des transports publics. Une partie des bâtiments est actuellement louée. Contactez-nous pour une visite détaillée de l'ensemble du complexe. Contactez Pieter Cardoen au ### ou ### En savoir plus ?

6853
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 232 21 50
Bureaux à vendre Lokeren (RBK14418)
4 750 000 €

9160 Lokeren

! ! 4340 m2 de surface utile ! !! A un emplacement stratégique favorable, nous vous proposons un complexe immobilier dans une zone PME. Le complexe immobilier se compose de 3 numéros de maison et dispose de grandes surfaces qui se prêtent à différentes utilisations avec divers espaces de bureaux et salles de réunion attenantes. Spinnerslaan 2 : Ce bâtiment entièrement rénové se compose d'ateliers et/ou d'entrepôts d'environ 800 m2, de bureaux et de grandes salles de réunion. Il y a également une salle à manger avec une kitchenette et des installations sanitaires. Les bureaux et les salles de réunion sont équipés de toute la technologie nécessaire. Le bâtiment est hautement sécurisé, avec surveillance par caméra et contrôle d'accès. Weverslaan 19 : Ce bâtiment est également équipé de bureaux et de plus de 1000 m² d'espaces différents pouvant servir d'entrepôts ou d'ateliers ou d'une combinaison des deux. Weaverslaan 21-23 : Ce bâtiment comprend un très grand entrepôt de 1390 m², avec des bureaux attenants. L'ensemble du bâtiment est équipé d'environ 300 panneaux solaires qui produisent une grande quantité d'énergie. Des places de parking pour environ 35 voitures sont prévues autour des bâtiments. Emplacement stratégique avec accès facile à l'autoroute E17 et à proximité immédiate des transports publics. Une partie des bâtiments est actuellement louée. Contactez-nous pour une visite détaillée de l'ensemble du complexe. Contactez Pieter Cardoen au ### ou ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 232 21 50
Surface industrielle à vendre Lokeren (RBK14417)
4 750 000 €

9160 Lokeren

Propriété à haut rendement : ! !! 4340 m2 de surface utile ! !! Dans une situation stratégique favorable, vous disposez d'un grand immeuble commercial en zone PME avec un rendement très élevé et fiable. Le complexe immobilier se compose de 3 numéros de maison et présente de grandes surfaces qui se prêtent à diverses utilisations. Spinnerslaan 2 : Ce bâtiment entièrement rénové se compose d'ateliers et/ou d'entrepôts d'environ 800 m2, de bureaux et de grandes salles de réunion. Il y a également une salle à manger avec cuisine et sanitaires. Les bureaux et les salles de réunion sont équipés de toute la technologie nécessaire. Le bâtiment est hautement sécurisé, avec surveillance par caméra et contrôle d'accès. Weaverslaan 19 : équipé de bureaux et de plus de 1000 m² d'espaces différents pouvant servir d'entrepôt, d'atelier ou d'une combinaison des deux. Weaverslaan 21-23 : Ce bâtiment comprend un très grand entrepôt de 1390 m², avec des bureaux attenants. L'ensemble du bâtiment dispose de sa propre cabine haute tension et d'environ 300 panneaux solaires qui produisent une grande quantité d'énergie. Des places de parking pour 35 voitures sont prévues autour des bâtiments. Situation : emplacement stratégique avec accès facile à l'autoroute E17 et à proximité des transports publics. Une partie des bâtiments est actuellement louée. Contactez-nous pour une visite détaillée de l'ensemble du complexe. Contactez Pieter Cardoen au ### ou via ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 232 21 50
Bureaux à vendre Lokeren (RBK14415)
4 750 000 €

9160 Lokeren

! ! 4340 m2 de surface utile ! !! A un emplacement stratégique favorable, nous vous proposons un complexe immobilier dans une zone PME. Le complexe immobilier se compose de 3 numéros de maison et dispose de grandes surfaces qui se prêtent à différentes utilisations avec divers espaces de bureaux et salles de réunion attenantes. Spinnerslaan 2 : Ce bâtiment entièrement rénové se compose d'ateliers et/ou d'entrepôts d'environ 800 m2, de bureaux et de grandes salles de réunion. Il y a également une salle à manger avec une kitchenette et des installations sanitaires. Les bureaux et les salles de réunion sont équipés de toute la technologie nécessaire. Le bâtiment est hautement sécurisé, avec surveillance par caméra et contrôle d'accès. Weverslaan 19 : Ce bâtiment est également équipé de bureaux et de plus de 1000 m² d'espaces différents pouvant servir d'entrepôts ou d'ateliers ou d'une combinaison des deux. Weverslaan 21-23 : Ce bâtiment comprend un très grand entrepôt de 1390 m², avec des bureaux attenants. L'ensemble du bâtiment est équipé d'environ 300 panneaux solaires qui produisent une grande quantité d'énergie. Des places de parking pour environ 35 voitures sont prévues autour des bâtiments. Emplacement stratégique avec accès facile à l'autoroute E17 et à proximité immédiate des transports publics. Une partie des bâtiments est actuellement louée. Contactez-nous pour une visite détaillée de l'ensemble du complexe. Contactez Pieter Cardoen au ### ou via ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 232 21 50
Bureaux à vendre Lokeren (RBJ56167)
1 200 000 €

9160 Lokeren

DIT BETREFT UNIT 0.1., ideaal als investering of voor eigen gebruik, met een opp. van 445 m². De locatie, strategische t.o.v. de op en afritten van E17, alsook aan de ingang van het industriepark E17/3 en E17/4 zorgen voor een vlotte bereikbaarheid van dit OFFICE PARK. Bovenop de 94 parkeerplaatsen die voorzien zijn op de site kan er ook gebruik gemaakt worden van de carpool parking. De bouwheer wilde technieken op het hoogste duurzaamheidniveau (geometrie). Verwarming en koeling gebeurt via klimaatbalken. De gemeenschappelijke delen worden op natuurlijke wijze verlucht, terwijl dat in de kantoren gebeurt door mechanische extractie. Elektrische opwekking via PV-Installatie op het dak. Een eigen hoogspanningscabine maakt uitbreiding van de 14 laadpalen in de kelder in de toekomst mogelijk. Het gebouw heeft een EPB-waarde van 39 dit rekening gehouden met de normen van de toekomst. Naast de parkeergarages voor auto’s en fietsen bevat het kelderniveau douches alsook de technische ruimtes. Die situeert zich deels onder het gebouw en deels naast het gebouw. De kantoren zijn voorzien van een vrije hoogte van 2,70 m hoog voor een gevoel van ruimte te creëren. Dit ook met zicht op de groene zone die op het terrein in overvloed aanwezig is. Alarmcentrale en camera’s aanwezig. Badge Controle. Benieuwd naar deze nieuwbouwkantoren nabij de E17? Contacteer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 33 62 52
Bureaux à vendre Lokeren (RBJ55990)
1 200 000 €

9160 Lokeren

DIT BETREFT UNIT 0.1., ideaal als investering of voor eigen gebruik, met een opp. van 445 m². De locatie, strategische t.o.v. de op en afritten van E17, alsook aan de ingang van het industriepark E17/3 en E17/4 zorgen voor een vlotte bereikbaarheid van dit OFFICE PARK. Bovenop de 94 parkeerplaatsen die voorzien zijn op de site kan er ook gebruik gemaakt worden van de carpool parking. De bouwheer wilde technieken op het hoogste duurzaamheidniveau (geometrie). Verwarming en koeling gebeurt via klimaatbalken. De gemeenschappelijke delen worden op natuurlijke wijze verlucht, terwijl dat in de kantoren gebeurt door mechanische extractie. Elektrische opwekking via PV-Installatie op het dak. Een eigen hoogspanningscabine maakt uitbreiding van de 14 laadpalen in de kelder in de toekomst mogelijk. Het gebouw heeft een EPB-waarde van 39 dit rekening gehouden met de normen van de toekomst. Naast de parkeergarages voor auto’s en fietsen bevat het kelderniveau douches alsook de technische ruimtes. Die situeert zich deels onder het gebouw en deels naast het gebouw. De kantoren zijn voorzien van een vrije hoogte van 2,70 m hoog voor een gevoel van ruimte te creëren. Dit ook met zicht op de groene zone die op het terrein in overvloed aanwezig is. Alarmcentrale en camera’s aanwezig. Badge Controle. Benieuwd naar deze nieuwbouwkantoren nabij de E17? Contacteer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 54 33 62 52
Surface industrielle à vendre Lokeren (RBI91955)

- Nieuwbouw KMO-unit - 360m² - Unieke zichtlocatie - Hoogte 6m - Sectionaal poort 4m x 4.50m - EPC-klasse A+ - Tussen Antwerpen - Gent EXTRA KOSTEN - Parking 5.000 euro /pp - Basisakte/opmetingsplan 1.100 euro - Water/Elektriciteit 3.800 euro - Brandtechnische voorziening 3.000 euro En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 14 23 48 23
Surface commerciale à vendre Lokeren (RBI14220)
272 500 €

9160 Lokeren

Ces nouvelles propriétés commerciales à vendre ont un emplacement commercial de premier plan dans le centre de Lokeren et bénéficient d'un accès facile grâce à la proximité de la N47. Les locaux commerciaux sont livrés cellule et bénéficient d'un parking hors sol devant la porte. Ces propriétés commerciales font partie d'un beau projet de reconversion où un ancien site industriel a été transformé en parc avec des maisons, des appartements et une crèche pour enfants. Il y a 47 appartements dans le parc au-dessus des locaux commerciaux. Vous trouverez également un parking souterrain sous le bâtiment. Surfaces : De 43 m² à 331 m². Spécifications : - cellule livrée - parking inclus - toutes les activités commerciales sont autorisées, y compris l'hôtellerie (mais uniquement la restauration de jour) Disponibilité : Disponible après acte de propriété. Êtes-vous intéressé par ces propriétés à vendre dans le centre de Lokeren ? Alors contactez-nous au ### ou à l'adresse ### . En savoir plus ?

161 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 245 35 35
Surface commerciale à vendre Lokeren (RBI14219)
377 500 €

9160 Lokeren

Ces nouvelles propriétés commerciales à vendre ont un emplacement commercial de premier plan dans le centre de Lokeren et bénéficient d'un accès facile grâce à la proximité de la N47. Les locaux commerciaux sont livrés cellule et bénéficient d'un parking hors sol devant la porte. Ces propriétés commerciales font partie d'un beau projet de reconversion où un ancien site industriel a été transformé en parc avec des maisons, des appartements et une crèche pour enfants. Il y a 47 appartements dans le parc au-dessus des locaux commerciaux. Vous trouverez également un parking souterrain sous le bâtiment. Surfaces : De 43 m² à 331 m². Spécifications : - cellule livrée - parking inclus - toutes les activités commerciales sont autorisées, y compris l'hôtellerie (mais uniquement la restauration de jour) Disponibilité : Disponible après acte de propriété. Êtes-vous intéressé par ces propriétés à vendre dans le centre de Lokeren ? Alors contactez-nous au ### ou à l'adresse ### . En savoir plus ?

242 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 245 35 35
Surface commerciale à vendre Lokeren (RBI14217)
240 000 €

9160 Lokeren

Ces nouvelles propriétés commerciales à vendre ont un emplacement commercial de premier plan dans le centre de Lokeren et bénéficient d'un accès facile grâce à la proximité de la N47. Les locaux commerciaux sont livrés cellule et bénéficient d'un parking hors sol devant la porte. Ces propriétés commerciales font partie d'un beau projet de reconversion où un ancien site industriel a été transformé en parc avec des maisons, des appartements et une crèche pour enfants. Il y a 47 appartements dans le parc au-dessus des locaux commerciaux. Vous trouverez également un parking souterrain sous le bâtiment. Surfaces : De 43 m² à 331 m². Spécifications : - cellule livrée - parking inclus - toutes les activités commerciales sont autorisées, y compris l'hôtellerie (mais uniquement la restauration de jour) Disponibilité : Disponible après acte de propriété. Êtes-vous intéressé par ces propriétés à vendre dans le centre de Lokeren ? Alors contactez-nous au ### ou à l'adresse ### . En savoir plus ?

170 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
+32 9 245 35 35