ERA - TOPIMMO - ARLON (6700 Aarlen)

Rue des Capucins 16 - 6700 Aarlen

era.be/fr/era-topimmo

Huis te koop Rossignol (VBA51080)
210 000 €

6730 Rossignol

Gelegen in het dorpje Rossignol, gemeente Tintigny, is dit huis als volgt samengesteld: Begane grond: Half ingerichte keuken, woonkamer, eetkamer, badkamer met douche en grote garage met berging erboven. Eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan één van 20m². Vanuit de woonkamer en de kelder is er toegang tot het terras en de tuin. Het huis heeft 2 kelders en een zolder die verbouwd kunnen worden naar wens. Technische aspecten: geen centrale verwarming, houtkachel, pelletkachel, houten ramen met enkel en dubbel glas, renovatiewerkzaamheden uit te voeren, EPB F. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 120 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Aubange (VBA50527)
360 000 €

6790 Aubange

Gelegen in het dorp Aubange, is dit huis met 3 verdiepingen als volgt samengesteld: Begane grond : Inkomhal, individuele WC, salon/eetplaats, opslagplaats/achterkeuken, grote serre met superuitgeruste keuken die toegang geeft tot een terras en de tuin. 2 grote garages met hoge elektrische deuren zijn toegankelijk vanuit de salon. Eerste verdieping: Nachthal die leidt naar 2 slaapkamers, een badkamer en een doucheruimte. Het huis heeft een zolder met intrekbare trap en een tweede zolder die verbouwd kan worden boven de garage. Technische aspecten : Centrale verwarming op stookolie via geforceerde lucht, omkeerbare airconditioning in de serre, 2 pelletkachels, PVC en aluminium ramen met dubbele beglazing, geïsoleerde gevel, elektriciteit niet conform. Locatie: In de directe omgeving van het station van Aubange en sportfaciliteiten. Dicht bij de Franse en Luxemburgse grens. Snelle toegang tot winkels. Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezoek alleen in aanwezigheid van ERA Topimmo. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 180 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Aarlen (VBA49502)
360 000 €

6700 Aarlen

ERA TOPIMMO presenteert deze stadswoning met 5 slaapkamers en tuin, ideaal gelegen in het centrum van Aarlen. Het ligt dicht bij het station en biedt ruime accommodatie. Op de begane grond leidt de hal naar de keuken en de woonkamer met houtkachel. Op dit niveau is ook een bijkeuken. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer (bad, dubbele wastafel, douche en toilet). De tweede verdieping heeft 3 slaapkamers en een doucheruimte. De derde verdieping heeft een inrichtbare zolder. Kelder: kelders. Aan de tuinkant kun je genieten van mooi weer op het terras of in de tuin. Technische kenmerken: PVC ramen met dubbele beglazing, oliegestookte verwarming, elektriciteit, riolering, leistenen dak. Locatie: scholen, openbaar vervoer, treinstation op 5 minuten lopen. Dicht bij de GDL. Gemakkelijke toegang tot snelwegen. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Meer weten?

5 Slaapkamer(s) 214 2 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Aarlen (VBA47117)
270 000 €

6700 Aarlen

ERA TOPIMMO biedt deze stadswoning aan om op te frissen gelegen in het centrum van Aarlen, op een boogscheut van het station. Ideaal gelegen, deze woning met tuin is als volgt samengesteld - Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, een half ingerichte keuken, een woonkamer, een eetkamer en een toilet. - De eerste verdieping bestaat uit een slaapkamer en een badkamer. - De tweede verdieping bestaat uit 2 slaapkamers, waarvan er een ruim is. - Er is een verbouwingszolder over de hele oppervlakte van het huis. - In de kelder bevinden zich de stookruimte en de wasruimte. Aan de achterkant van het huis kun je genieten van de zonnige dagen op het terras op het zuiden of in de tuin. Technische kenmerken: centrale verwarming op stadsgas, elektriciteit op één uur, aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken, dak van natuurleien. Aangesloten op riolering. Verwarmd vloeroppervlak: 154 m². Ligging: in het centrum van Aarlen, dicht bij de voorzieningen van de stad (school, winkels, enz.) en de hoofdwegen. Dicht bij de Luxemburgse grens. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezichtiging in aanwezigheid van het agentschap ERA TOPIMMO. Meer weten?

3 Slaapkamer(s) 154 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Bouwgrond te koop Virton (VBA40391)
248 000 €

6760 Virton

In het dorp Grandcourt, gemeente Virton, heeft dit perceel van 45,70 are 2 toegangen tot de weg. Gelegen in een landelijke woonwijk en geen deel uitmakend van een woonwijk, heeft dit perceel 32 meter tot de straat aan de linkerkant (klein, zeer rustig straatje) en 43 meter tot de straat aan de rechterkant (rue Deubry) en is ideaal voor een of meer gebouwen met 4 gevels. Mogelijkheid tot opdelen in meerdere kavels. Technische aspecten: Water en elektriciteit beschikbaar in de straat. Vrij om te bouwen. Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezoeken en informatie met ERA Topimmo Meer weten?

4570 43 m Breedte terrein
contacteer
details
E-mail
Bellen
Handelspand te huur Aarlen (VBA27894)
850 €

6700 Aarlen

Gelegen in het centrum van Aarlen, is deze commerciële ruimte als volgt samengesteld: Commerciële ruimte van ongeveer 30m², opslagruimte. De kelder bevat een keukengedeelte, een apart toilet en een opslagruimte. Technische aspecten: PVC ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op stadsgas. Individuele gas- en elektriciteitsmeters. Huur: 650€/maand exclusief lasten. Voorziening van 10€ voor waterverbruik. Huurgarantie van 3 maanden huur. Onmiddellijk beschikbaar. Meer weten?

10
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

6700 Aarlen

ERA TOPIMMO biedt deze gerenoveerde stadswoning aan. Begane grond: hal, wc, woonkamer, eetkamer, ingerichte keuken, bijkeuken. Toegang tot de tuin. Eerste verdieping: twee slaapkamers en een doucheruimte (Italiaanse douche, wc en wastafel). Tweede verdieping: 2 slaapkamers en een studeerkamer Derde verdieping: zolder voor opslag Keldr: verschillende kelders en stookruimte. Aangenaam terras en tuin aan de achterkant van het huis. Ideale locatie, vlakbij het station. Technische kenmerken: dak in natuurleien, riolering, PVC ramen met dubbele beglazing + elektrische rolluiken (2016), verwarming op gas. Fotovoltaïsche panelen (2013). Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezoek in aanwezigheid van ERA TOPIMMO. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 218 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Prijs op aanvraag

6700 Aarlen

ERA TOPIMMO biedt u in Freylange een appartement aan van 126m² gelegen op de begane grond van een residentie gerenoveerd in 1994 bestaande uit 8 appartementen. Het bestaat uit een hal, lichte woonkamer die uitkomt op de ingerichte keuken, 1 slaapkamer van 11 m² en een ruimte die gebruikt kan worden als tweede slaapkamer van 11 m², doucheruimte, bijkeuken en apart toilet. Privékelder (14 m²) in het appartement en 2 privéparkeerplaatsen buiten. Technische kenmerken: Houten ramen met dubbele beglazing. Collectieve verwarming op stookolie (2015) met debietmeters, EPB E. Freylange, een klein dorp in de stad Aarlen dicht bij de A6, de E411 en de N4, op slechts enkele minuten van de GDL-grens. Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van ERA TOPIMMO. Meer weten?

2 Slaapkamer(s) 102 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Aubange (VBA53529)
425 000 €

6790 Aubange

ERA TOPIMMO biedt deze nieuwbouw van 4 slaapkamers op 4a30 grond gelegen in een residentiële gezinswijk bediend door een doodlopende straat. Rustige en groene omgeving. Ideale ligging: 10 min van Aubange/Athus, 15 min van de Luxemburgse en Franse grens, onmiddellijke nabijheid van voorzieningen en diensten in nabijgelegen steden. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen. Op de begane grond: garage, wasruimte, hal, toilet en grote woonkamer, keuken, terras en tuin. Boven: multifunctionele ruimte (kantoor, speelzaal, enz.), 4 ruime slaapkamers, badkamer (bad, douche, dubbele wastafel, toilet). Een kelder. Technische details: kunstleien dak. Isolerende gevels. PVC ramen met dubbele beglazing. Enkele stroom VMC. Elektriciteit in overeenstemming met de voorschriften en twee-uurs meter. Regenwatertank met hydrofoor. Centrale verwarming op stookolie, vloerverwarming. Dit huis is de perfecte plek voor een gezin dat wil profiteren van comfort, licht en ruimte in een rustige en vredige omgeving dicht bij alles! Verkoop onder het BTW-regime van 21%. De aangekondigde prijs is een basis voor onderhandeling die de verkoper niet bindt. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging op afspraak in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 159 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen
Huis te koop Aubange (VBA53528)
425 000 €

6790 Aubange

ERA TOPIMMO biedt deze nieuwbouw van 4 slaapkamers op 4a30 grond gelegen in een residentiële gezinswijk bediend door een doodlopende straat. Rustige en groene omgeving. Ideale ligging: 10 min van Aubange/Athus, 15 min van de Luxemburgse en Franse grens, onmiddellijke nabijheid van voorzieningen en diensten in nabijgelegen steden. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen. Op de begane grond: garage, wasruimte, hal, toilet en grote woonkamer, keuken, terras en tuin. Boven: multifunctionele ruimte (kantoor, speelzaal, enz.), 4 ruime slaapkamers, badkamer (bad, douche, dubbele wastafel, toilet). Een kelder. Technische details: kunstleien dak. Isolerende gevels. PVC ramen met dubbele beglazing. Enkele stroom VMC. Elektriciteit in overeenstemming met de voorschriften en twee-uurs meter. Regenwatertank met hydrofoor. Centrale verwarming op stookolie, vloerverwarming. Dit huis is de perfecte plek voor een gezin dat wil profiteren van comfort, licht en ruimte in een rustige en vredige omgeving dicht bij alles! Verkoop onder het BTW-regime van 21%. De aangekondigde prijs is een basis voor onderhandeling die de verkoper niet bindt. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging op afspraak in aanwezigheid van TOPIMMO. Meer weten?

4 Slaapkamer(s) 159 1 Badkamer(s)
contacteer
details
E-mail
Bellen