Fonds de commerce à louer

633 résultats (1 - 20)
5 500 €

8790 Waregem

Als ambitieuze ondernemer ben je altijd op zoek naar het perfecte pand qua ligging. Want … location, location, location. Wel, in het commercieel kloppend hart van Waregem bevindt zich net dat! En dan nog casco, zo kun je het helemaal zelf inrichten, om je fonkelnieuwe zaak meteen juist te starten. Deze nieuw te bouwen handelszaak zal vlot bereikbaar zijn. De op en top commerciële ligging in dé winkelstraat van Waregem is ideaal om je zaak uit te baten. Aan passage en kooplustigen geen tekort, dus. Ideaal voor de nieuwe ondernemers die hier hun intrek zullen nemen.Het mooie handelspand bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 207,45 m² én er komt dan nog eens, met een trap bereikbare, mezzanine bij van 131 m². De mogelijkheden zijn hier legio.Het pand zal alle noodzakelijke sanitaire aansluitingen (keuken en toilet) beschikbaar hebben, maar voor de rest kunnen ambitieuze ondernemers hier 100% hun gedacht doen.Bij dit pand horen eveneens 2 bergingen in de kelderverdieping waarvan 1 rechtstreeks te bereiken is vanuit de winkel.Extra troeven? Waregem is een stad in beweging. Het ligt op de as tussen Kortrijk en Gent en ondernemers zijn hier meer dan welkom! Door het nieuw parkeerbeleid is er altijd parking in de Stormestraat. Daarnaast zijn de parkeerzones in de Verhelststraat, de Meersstraat, Het Pand en De Markt op wandelafstand. Het pand is zowel te voet, met de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Je bent ondernemer en op zoek naar een perfect gelegen pand in Waregem, maak dan zeker een afspraak via ons kantoor in Waregem op ### En savoir plus ?

338 338 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
5 500 €

8790 Waregem

Als ambitieuze ondernemer ben je altijd op zoek naar het perfecte pand qua ligging. Want … location, location, location. Wel, in het commercieel kloppend hart van Waregem bevindt zich net dat! En dan nog casco, zo kun je het helemaal zelf inrichten, om je fonkelnieuwe zaak meteen juist te starten.Deze nieuw te bouwen handelszaak zal vlot bereikbaar zijn. De op en top commerciële ligging in dé winkelstraat van Waregem is ideaal om je zaak uit te baten. Aan passage en kooplustigen geen tekort, dus. Ideaal voor de nieuwe ondernemers die hier hun intrek zullen nemen.Het mooie handelspand bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 207,45 m² én er komt dan nog eens, met een trap bereikbare, mezzanine bij van 131 m². De mogelijkheden zijn hier legio.Het pand zal alle noodzakelijke sanitaire aansluitingen (keuken en toilet) beschikbaar hebben, maar voor de rest kunnen ambitieuze ondernemers hier 100% hun gedacht doen.Bij dit pand horen eveneens 2 bergingen in de kelderverdieping waarvan 1 rechtstreeks te bereiken is vanuit de winkel.Extra troeven?Waregem is een stad in beweging. Het ligt op de as tussen Kortrijk en Gent en ondernemers zijn hier meer dan welkom!Door het nieuw parkeerbeleid is er altijd parking in de Stormestraat. Daarnaast zijn de parkeerzones in de Verhelststraat, de Meersstraat, Het Pand en De Markt op wandelafstand.Het pand is zowel te voet, met de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.Je bent ondernemer en op zoek naar een perfect gelegen pand in Waregem, maak dan zeker een afspraak via ons kantoor in Waregem op ### En savoir plus ?

338 338 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
750 €

9140 Temse

Goed gelegen recent handelspand/kantoor in het centrum van Temse. Het handelspand bestaat uit een grote open ruimte, aparte keuken/berging en toilet.Algemene informatie: beschikbaar vanaf 01/06/2024 (bespreekbaar), oppervlakte van 90 m², energielabel A, verwarming met warmtepomp (verwarming/airco). En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
1 900 €

2570 Duffel

Op een uitstekende locatie te Duffel bevindt zich deze handelsruimte met een totale oppervlakte van 250 m² , mogelijks 350 m². U beschikt hier over een vlotte verbinding naar Lier en de oprit van de E19 richting Antwerpen of Brussel. U bevindt zich op wandelafstand van winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. Het pand beschikt over een grote handelsruimte van 250 m² (mogelijks uitbreidbaar naar 350 m²) die u naar wens kan inrichten en vele mogelijkheden biedt. U geniet hier van veel lichtinval en een uitstekende visibiliteit door de grote raampartijen (met gordijnen). De ruimte is dus ideaal als showroom, maar kan bv. ook als kantoor worden ingericht. Verder is het pand voorzien van een sanitaire ruimte met toilet en twee bijkomende ruimten, die mogelijks gebruikt kunnen worden als extra kantoren of opbergplaatsen. Tenslotte beschikt u rondom het gebouw over een ruime parking met voldoende parkeerplaatsen voor eigen gebruik en/of cliënteel.Dit is een goede opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsruimte op een toplocatie te Duffel. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### :- Mogelijks 350 m²- Uitstekende visibiliteit- Goede verbinding Lier - Antwerpen - Brussel En savoir plus ?

329
contacter
détails
E-mail
Appeler
2 500 €

9700 Audenarde

Het handelspand van 516m² is momenteel ingericht als fitness, maar kan perfect terug aangepast worden. Het pand ligt langs de Nederenamestraat te Oudenaarde recht tegenover de Delhaize en heeft een goede verbinding naar de N60. Het pand beschikt nu over een vrije hoogte van 3,25m, aparte sanitair, aparte kleedkamers, een poort voor leveringen en zonnepanelen. Vooraan zijn er een tiental parkeerplaatsen en er kan nog extra geparkeerd worden recht tegenover het pand waar er nog 30 parkeerplaatsen zijn. Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### En savoir plus ?

516
contacter
détails
E-mail
Appeler
2 500 €

9700 Audenarde

In een zijstraat van de Markt van Oudenaarde bevindt zich deze prachtige brasserie! Het restaurant geniet van een centrale ligging met heel wat passage en tal van parkeermogelijkheden in de nabijheid.Het restaurant bestaat uit een ruime inkomhal waar U meteen tal van authentieke elementen kan terugvinden, dit trekt men door in de andere ruimtes. Op de gelijkvloerse verdieping is er plaats voor circa 45 personen. Op de eerste verdieping is er plaats voor circa 35 personen. De bovenverdieping is eveneens geschikt als vergaderruimte. Extra troef is het prachtige zonnige terras die plaats biedt voor 100 personen.Op de gelijkvloerse verdieping bevinden er zich nog toiletten en een grote afwasruimte. De keuken situeert zich op de eerste verdieping.Eventueel mogelijkheid tot het maken van een dakterras op de eerste verdieping.De 2de en 3de verdieping wordt momenteel gebruikt als stockage, maar kan eventueel als woonruimte gebruikt worden.Meer info? Contacteer Immo Roman: ### En savoir plus ?

563
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 000 €

8790 Waregem

Bestaande uit een gelijkvloers met ontvangstruimte, 3 verzorgingskamers, zonnebankkamer. Privaat gedeelte bestaat uit een ingerichte keuken (gelijkvloers), kelder, 3 woonruimten, En savoir plus ?

500
contacter
détails
E-mail
Appeler
6 892 €

9800 Deinze

Dit prachtige handelspand van 780m² is gelegen langs de N43 Gent-Kortrijk aan het kruispunt Gentstraat met Guido Gezellelaan en op slechts 5 minuten van de op- en afritten E17 Gent-Kortrijk.De beschikbare ruimte betreft een gelijkvloers van 410m² en een 1e verdiep van 370m². De mogelijkheid bestaat om één ruimte te huren. Indien u meer ruimte nodig heeft, is het ook mogelijk om beide ruimtes samen te huren. Vooraan het gebouw worden 17 parkeerplaatsen voorzien.De eigenaars zullen het gebouw casco opleveren. De oplevering wordt naar verwachting binnen ongeveer één jaar voltooid. Oppervlaktes:- gelijkvloers: 410m²- 1e verdieping: 370m² (terras inclusief)Financieel:- huurprijs gelijkvloers: €125/m²/jaar- huurprijs 1e verdieping: €85/m²/jaar Voor meer info of een bezoek, contacteer Henry Van Tornhout via ### 93! En savoir plus ?

780
contacter
détails
E-mail
Appeler
4 271 €

9800 Deinze

Dit prachtige handelspand van 780m² is gelegen langs de N43 Gent-Kortrijk aan het kruispunt Gentstraat met Guido Gezellelaan en op slechts 5 minuten van de op- en afritten E17 Gent-Kortrijk.De beschikbare ruimte betreft een gelijkvloers van 410m². Er bestaat ook een mogelijkheid om de eerste verdieping erbij te huren. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 370m². Vooraan het gebouw worden 17 parkeerplaatsen voorzien.De eigenaars zullen het gebouw casco opleveren. De oplevering wordt naar verwachting binnen ongeveer één jaar voltooid. Oppervlaktes:- gelijkvloers: 410m²- 1e verdieping: 370m² (terras inclusief)Financieel:- huurprijs gelijkvloers: €125/m²/jaar- huurprijs 1e verdieping: €85/m²/jaar Voor meer info of een bezoek, contacteer Henry Van Tornhout via ### 93! En savoir plus ?

410
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 100 €

8540 Deerlijk

Dit recent handelspand van 98m2 in Deerlijk-centrum is ideaal als kantoor of als handelszaak.Er zijn tevens een parkeerplaats bij dit pand.De onroerende voorheffing van dit pand is tevens ten laste van de huurder.Dit pand is onmiddellijk beschikbaar. En savoir plus ?

98
contacter
détails
E-mail
Appeler
2 500 €

3200 Aarschot

Zeer ruim handelspand met magazijn te huur in het centrum van Aarschot. Het pand is gelegen tussen het Schaluin en August Reyerslaan en heeft langs beide straatkanten zijn toegang. In de directe omgeving is er een grote gratis parking beschikbaar. Daarnaast heeft het pand nog een extra garage en kantoorruimte ter beschikking. Uniek is het alleszins. Deze oppervlakte kan zeer nuttig benut worden voor allerlei activiteiten. Naast een winkel of kantoor kan het pand ook recreatief gebruikt worden.Voor meer informatie: ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
950 €

2580 Putte

Op een uitstekende ligging in het centrum van Putte bevindt zich dit handelspand van 266 m². U bevindt zich hier op een strategische ligging met een optimale visibiliteit op een belangrijke verbindingsweg. Het handelspand wordt verhuurd voor korte termijn (pop-up huur). Het pand kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping kunt u aparte bureauruimtes inrichten. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand op toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Pop-up huur - Uitstekende ligging- Oppervlakte = 266 m² En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
1 400 €

9300 Alost

Centrum Aalst, op 1 km van het station, handelsgelijkvloers met een opp. van 250 m² en met 25 m etalage, momenteel modulair opgedeeld in 3 burelen en multifunctionele ruimte, sanitair met toilet en douche alsook een ingerichte keuken. Onmiddellijk beschikbaar. Individuele tellers nutsvoorzieningen. Horeca/Handel in voeding niet toegelaten. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
2 000 €

6971 Champlon

Idéalement situé à Tenneville ( Barrière de Champlon ) au coeur des 4 directions vers le Luxembourg, La Roche-en-Ardenne, Libramont et Marche-en-Famenne, Immo-Far vous propose un établissement horeca entièrement équipé de plus de 200m2 avec un très grand parking et terrasse. Cet établissement mythique de la région encore en activité et bénéficiant d’une très bonne renommée, avec une capacité d’accueil jusqu’à 90 couverts vous séduira par son charme et son emplacement commercial stratégique. Cette location est liée а l'obligation de reprise du fonds de commerce au prix de 125.000 euros incluant le matériel et la clientèle, précompte immobilier à charge du futur locataire. L’immeuble est composé d’une salle de restaurant avec bar et four à pizza, un espace sanitaire, une cuisine, un espace plonge, un espace de préparation et de stockage des matières premières avec chambre froide , une remise pour le stockage des boissons, et une chaufferie. Dossier complet sur demande. Ne tardez pas! Dossier complet sur simple demande Plus de détails sur ### Infos et visites, Tel: ### (7j/7j) En savoir plus ?

3500
contacter
détails
E-mail
Appeler
995 €

8870 Izegem

Ontdek dit uiterst commercieel gelegen handelspand met woonst, gelegen in het centrum van Izegem op de hoek van de Sint-Pietersstraat en de Papestraat nabij de Sint-Tillokerk. Dit hoekpand geniet van een uitstekende visibiliteit en toegankelijkheid dankzij de nabijheid van enkele publieke parkings. Hier kan wonen en werken gecombineerd worden! Indeling: ruime handelsruimte van ca. 144 m² voorzien van etalages met toegang tot de kelder en het gastentoilet. Vanuit de handelsruimte kan u de trap nemen naar het privégedeelte. Hier vindt u een ruime en lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken (voorzien van elektrische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak) met annex berging en terras, extra toilet en badkamer (voorzien van douche, dubbel lavabomeubel en sauna). Tot slot biedt de tweede verdieping plaats voor een nachthal, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 voorzien van ingemaakte kasten) en een zolderberging. CV op aardgas | Voorzien van rolluiken en verlichtingsarmaturen| Onmiddellijk beschikbaar | Tal van parkeergelegenheid | Een opportuniteit zowel naar kleinhandel als naar kantoren toe. Alsook mogelijkheid tot vestiging vrij beroep. Contacteer ons voor meer informatie. ### ### En savoir plus ?

144
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 200 €

9660 Brakel

Dit energiezuinig nieuwbouwproject is gelegen in de deelgemeente Michelbeke. De commerciële ruimte die te huur wordt aangeboden kan dienstig zijn voor verschillende doeleinden, geschikt als kantoorruimte maar ook vrij beroepruimte mogelijk. Parkeergelegenheid vooraan het gebouw. Zeer energiezuinig en voorzien van zonnepanelen! Beperkte syndickost van 25€/maand. Beschikbaar vanaf 1 september 2023.Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden of een bezoek ter plaatse bel Annelies op het nummer ### of email ### En savoir plus ?

75
contacter
détails
E-mail
Appeler